ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מתלבט בין השניים בעיקר לגבי מי יותר שקט, אשמח לעזרה - תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מאוהב בסונטה של אנטק. מארז שקט כמו נינג'ה. באייבורי וKSP מוכרים את המארז עם ספק כח של 500W, "מארז Antec דגם Sonata III 500 כולל מאוורר 12 ס"מ וספק כח 500W 80+ Bronze A.PFC" 1. מישהו יודע של איזו חברה הספק הזה? 2. האם 500W יספיקו למפרט עם HD Radeon 6850 i5 2500 תודה
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
אהלן, קניתי כרטיס מסך חדש Sapphire HD 6870 לפני מספר ימים, ואיתו גם ספק חדש, ככה שהמערכת שלי כיום היא כזו: I5 2300 2.80 ghz - מעבד Sapphire HD 6870 -כרטיס מסך H61M - S2V - B3 - לוח אם 4GB RAM AC BEL CE2 550W - ספק כוח לאחר ששדרגתי את המערכת המחשב שלי התחיל "לשהק" בזמן משחקים, הכוונה היא שהוא נעצר לכמה שניות (לפעמים אפילו דקה ויותר)ואז ממשיך לעבוד, השיהוקים הללו קורים ברנדומליות מוחלטת (לא בהכרח כשאני משחק בסביבות עמוסות), מישהו זרק לי משפט ואמר שזה כנראה הספק, האם זה העניין? צריך להחליף אותו? הבעיות האלו, אגב, קורות בCompany Of heroes כשההגדרות נמצאות בשילוב של גרפיקה בינונית\גבוהה, ובבאטלפילד 3, שם הגרפיקה תחת אותן הגדרות פחות או יותר.. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המפרט: i5 2400 8gb g.skill ram gigabyte ga-z68xud3h-b3 אני רוצה לקנות את HD 6850 היום מ KSP OR IVORY רציתי לרכוש גם ספק בסביבות ה 300 ש"ח אפשרי או שזה גבולי וחייב יותר יקר? המחשב לא מיועד ל OC
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
Motherboard: ASUS P5N32 SLI-Deluxe CPU: Intel Pentium D 3.0MHz 930 Graphic Card: NVIDIA XFX GeForce 7800GT 256MB Memory: OCZ 1GBx2 2048 DDR2 667MHz 4-4-4-8 HDD: Western Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Sound Card: Creative Audigy 2 ZS Power Supply: OCZ PowerStream SLI-Ready 520W System: Microsoft Windows XP Professional SP2 CPU Cooler: Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan VGA Cooler: Zalman VF900-Cu Case: SunBeam Transformer Black case אז אחרי 6 שנים הספק של OCZ החליט שלא בא לו לעבוד יותר איזה ספק כוח אתם ממליצים שיחזיק את המחשב בצורה יעילה וטובה במינימום כסף פלוס יציאת חשמל ישירות לכרטיס מסך ? תודה לכולם !
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הסדרות השונות של HEC? ובין סדרת CX לGS של קרוסר? איך הספק הזה נחשב?ACbel PCA009 Ipower 85H 550W איך בוחרים במידה ויש כמה חברות טובות עם מספר ספקים טובים?!! ;D תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ערב טוב ושבוע טוב לכולם ! ברצוני לרכוש את המארז SilverStone SG02F http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=182&area=en אבל אני לא מצליח למצוא אף חנות מחשבים באינטרנט שיש לה את המארז הנ'ל. באתר של SilverStone יש אופציה ל where to buy, וכאשר אני מסמן לו ישראל, הוא מציג לי את נעה מחשבים,סקאי פי סי,פלונטר,זיג זאג ופנדה מחשבים,ולפי מה שאני יודע סקאי פשטו רגל וגם פנדה ובזיג זאג ובנעה מחשבים לא מצאתי את המארז בחיפוש באתר. אני מוכן לקנות מחו'ל אבל גם כאן אני לא מצאתי אתר ששולח לישראל, ב ebay יש את המארז אבל המשלוח הוא 100 דולר,והמארז עולה בסביבות 60~70 דולר S: אשמח לקבל אתרים ששולחים לישראל והמשלוח הוא סביר (: בתודה מראש,אור.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, לצערי אני צריך להחליף ספק במחשב הבא: E8400 2X2GB DDR2 800MHZ GEFORCE 210 512MB 2 כונני דיסקים (CD+DVD) 2 הארדיסקים ב-7200RPM האם ספק 400W של HEC או COOLER-MASTER יספיק למערכת הזו? אני רוצה לצאת במינימום נזק כספי :-\
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן קינה של מחשב חדש ואני צריך מארז עד 400 שקל אבל רצוי מאוד מאוד שלא להשתמש בהכל מה שהציעו לי הוא המארז Cooler Master Storm Scout אבל אם יש אחד יותר טוב או יותר זול שהוא גם טוב אז תודה
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
במהלך החיפושים הלא פוסקים באתרי האינטרנט אחר הרכיבים למחשב החדש אותו אני מתכנן נתקלתי בסגנון חדש של מארזים קטנים כדוגמאת: Thermaltake Armor A30 וכדומה שמתוארים כמארזים לגיימינג. במארז הנ"ל יכול להכיל את כל כרטיסים המסך הקיימים לכן בעיה של גודל אין לו השאלה העיקרית היא הקירור. אין אפשרות לקירור מים דבר שהיה פותר את ההתעסקות עם הזרימת אויר. השאלה אם מארז כזה יותר להכיל רכיבי גיימינג מתקדמים כמו מעבד i7 3930K וכרטיס מסך GTX 680 2G או שניים ולהפיק קירור יעיל או שמה עדיף לרכיבים כאלו ללכת על מארז גדול ועם אופציה של קירור מים. ההתעקשות על המארז הקטן היא כי הוא יכול לשבת גם בסלון וגם בחדר ולא לתפוס מקום רב אך השאלה של הקירור מטרידה אותי מאוד. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מארז HTPC מאוורר היטב וחשבתי על ה-2 הנ"ל מה דעתכם? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך הוא נחשב ? שימוש עיקרי משחקים כבדים . אין עליו סיקור אצלכם פשוט ....
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
תנו לי המלצה על ספק חזק שעומד בעומסים אך לא במחיר מופקע , זה המפרט - נועד למשחקים כבדים !! מעבד : Intel - i7 2700K ******** לוח אם : Gigabyte GA-Z77X-UD5H WiFi ****** כרטיס מסך - Gigabyte HD7950 Windforce X3 ****************** זכרון + קירור לזכרונות 2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel + Turbulence II ****************** הארד דיסק : WD 500 GB ***************** מארז - Antec DF-85 ***************** קירור מים למעבד : Corsair H80 ****************
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעקבות מבצע על המארז Thermaltake Element G (במקום 690 ש''ח רק 550 ש''ח) רציתי לדעת איך המארז מבחינת קירור וסירקולציה וכו.... האם יש אלטרנטיבה אחרת בטווח שהוא עולה כרגע? תודה וערב טוב
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
צריך עזרה בהתאמת ספק איכותי שישאר שקט תמיד,ומארז שישאר נקי ומקורר מאוד אולי אפילו קירור מים(למרות שאני לא מבין בזה כלום,אבל אני אלמד)מכיוון שאני גר באילת ומארז שלא יתאים יהרוג תמחשב כי אני גם עושה OC זה המפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪1020 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 Scythe Mugen 3 For Intel AMD SCMG3000, יחידות 1 ₪235 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3416 Kingston Hyper X Blu 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz, יחידות 1 ₪270 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3226 Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB HDS721010DLE630 7200RPM 32MB Sata3, יחידות 1 ₪515 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid…
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מישהו יודע האם המארז הזה צפוי להגיע לארץ? אם כן אני משער שהוא יתומחר ב450 ש"ח פלוס מינוס אני אישית נורא הייתי רוצה לראות אותו מגיע מכיוון שנורא התרשמתי ממנו בביקורות וגם העיצוב שלו יפה.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
שלום, יש ברשותי ספק של Antec EA-500D 500W בין 3 ורציתי לדעת האם הוא יהיה טוב למערכת חדשה מבוססת Ivy bridge וכרטיס מסך 6870 או שעדיף להחליף את הספק? ואם כן אז למה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ספק חדש מכיוון שהספק הנוכחי של שנוי במחלוקת וגם אני רוצה שהספק יספיק לכרטיס המסך שאני הולך לקנות http://www.tms.co.il/product/11016 וכמובן שאני הולך לפתוח אותו ע"י מתג .. שאר המפרט : ספק תקציב: 300 מעבד: Intel Core i7-2600 לוח אם: Motherboard Name ECS H67H2-M3 הספק: בתמונות [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי ב- I7-3930K, ואני מחפש לו חלקים משלימים. מה שאני הולך לשים בתוך המארז יהיה: - כרטיס גרפי יחיד, מסתמן radeon 6870 - לוח אם ATX, עוד לא סגור איזה, אבל אני חושק ב- Asus Sabertooth X79 או ב-Asus P9X79 Deluxe, לא סגור אבל זה הכיוון. - כונן SSD יחיד ועוד שלושה HDD (בתור התחלה, זה עשוי לגדול לחמישה בהמשך). - אני מעוניין לתקוע שם גם קירור למעבד: Zalman CNPS11X Extreme, אני עוד לא בטוח שהוא ממש מתאים למערכת. אני מקווה לאחד או שניים - חיבורי USB3 מקדימה ואולי גם איזה esata, אבל לא קריטי, מקסימום ניקנה פאנל בהמשך. שקט לא ממש קריטי משום שאני מתכוון לכבות אותו בלילה, אבל לא יזיק שיהיה שקט. אוברקלוקינג ככל הנראה יתבצע אבל לא יותר מבינוני, אני לא מתכוון לבדוק את הגבו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי את כרטיס המסך הבא - http://www.twintech3d.com/en/products_features.asp?num=235 מהמחשב הישן , הוא בעל 2 חיבורי 6 PIN ואני חושב שהגירסא הזו היא 65nm לפי האתר של NVIDIA הכרטיס צורך 141W ומומלץ ספק כח 450W http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-9800-gtx-plus/specifications שאר המפרט של המחשב הוא : Q8300 ASUS G41 4GB DDR3 1TB HDD האם הספק כח ANTEC 380W יצליח להחזיק את המערכת?? תודה
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
ברשותי מחשב לעריכת אודיו עם 6 דיסקים קשיחים, לוח אם Gigabyte GA-H67A-UD3H עם i7 2600 וכרטיס מסך Gigabyte GeForce 210. רציתי בבקשה לדעת האם הספק SeaSonic S12 II 430W יספיק למערכת הזו או שיש צורך בספק חזק יותר. במידה וצריך ספק חזק יותר חשבתי לבחור ב- SeaSonic SS-500ET רציתי לדעת האם הוא שקט כמו ה-430, שאיתו יש לי נסיון והוא חרישי דבר שמאוד נחוץ לנו במחשב לעריכת אודיו. בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוסיף כונן קשיח למחשב, ובגלל שככל הידוע לי הספק שלי גבולי, עולה בי חשש מסויים. המפרט: מעבד i5-650 שעבר אוברקלוק קל. כרטיס מסך hd 6850. ssd קטן יחסית למערכת הפעלה ותוכניות. דיסק קשיח 320 ג"ב שמיועד לאחסון. ויש כמובן מאווררים שגם הם צורכים קצת חשמל (אחד לקירור של המעבד ושניים למארז). הספק הוא 450 וואט antec neo eco. החלטתי שאני מעוניין להוסיף דיסק קשיח נוסף של 320 ג"ב למטרת גיבוי (למקרה שהדיסק הקיים יתקלקל, נכנסתי קצת לסרטים מזה בזמן האחרון). הדיסק הקשיח הזה כמובן רוב הזמן יהיה במנוחה, ורק אחת לכמה זמן אעתיק אליו קבצים . אשמח לקבל חוות דעת לגבי התאמת הספק למערכת, ועד כמה קשיח נוסף עלול ליצור בעיות מבחינת צריכת חשמל.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש ספק טוב ואכותי ולא ספק ג'נרי - עד 150ש שיחזיק תמערכת הבאה - מעבד: I5 750 לוח אם: DP55WB של Intel היה לי ספק: 500W NEOTech - התקלקל כרטיס מסך : GeForce GTX550 Ti תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-