ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
לפני כשנה וחצי המליצו לי על המארז הזה > http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1645 ועד היום אני חולם לקנות אותו ולא יוצא לי ,השאלה האם הוא עדיין נחשב להכי טוב לתקציב שלו? (לפני כשנה וחצי הוא עלה בסביבות 650 ש"ח)או שיש לכם להציע משהו אחר טוב יותר. אני רוצה מארז לא פחות גדול מהמארז שלי 6a19b ולא ענק מידי . חשוב לי איוורור טוב ,פירוק נוח בעיקר, מארז שלא מתלכלך מהר עם הרבה מסננים (ממש חשוב לי),וגם שיהיה יפה,ואמין. זכור לי שהמארז הנ"ל ענה לי על הדרישות השאלה היא אם הזמן אם לא יצא משהו טוב יותר. ואגב אין לי עניין להשקיע כלכך הרבה כסף אם יש מארז זול יותר שעונה לי על הדרישות.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב, חבר שלי רוצה לקנות את הכרטיס מסך ati 6850. הספק שברשותו הוא zeus ps 520gw, האם הספק יתאים לכרטיס? תודה
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על המארז של TMS האם הוא טוב? ומה טוב בו? אשמח לחוות דעת ממי שיש לו את המארז וגם לתמונות של סידור הכבלים בו.. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אבקש בלי חוות דעת למפרט אלא רק המלצה לספק .. תודה מעבד : Intel - i7 2700K לוח אם : Gigabyte GA-Z77X-UD5H WiFi כרטיס מסך : ASUS READON HD7950 3GB GDDR5 הארד דיסק : WD 500 GB מארז - Antec DF-85 קירור מים למעבד : Corsair H100
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש והדבר היחיד שאני לא בטוח לגביו הוא הספק כוח. האם הספק כוח Seasonic 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 מספיק טוב להחזיק את המחשב לשנתיים-שלוש הקרובות? המפרט של המחשב הוא: מעבד: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם: ASUS P8H61-M LE/USB3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI 2 זכרונות: 1x4GB Patriot Signature DDR3 1333Mhz כרטיס מסך: Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E דיסק קשיח: Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB SATA III צורב: DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) קירור למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מארז: Fractal Design Define R3 Mid-Tower Atx Silver Arrow …
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, בעודי מסייר באתר ksp אני חווה כרגע התלבטות די קשה בבחירה בין שתי ספקי כוח האחד של corsair דגם CMPSU-430CXV2 והשני של seasonic דגם S12II-430 אין לי נסיון עם ספקים של קורסייר וסיסוניק מה שאני יודע עד כה זה ש: שניהם בתקן 80+ BRONZE בעלי מאוורר 12 ס"מ וזמב"ת של 100,000 שעות לשניהם. מצד אחד קראתי פה בפורום שהספקים של corsair באופן כללי יותר שקטים מאלה של seasonic והכבלים שלהם יותר טובים . מצד שני הספקים של corsair מבוססים על ספקי seasonic, ואני לא יודע אם ומה אפשר להסיק מזה על האיכות של שני הספקים הספציפיים האלה. כמו כן במפרט של הספק של סיסוניק מצויין שיש בספק קבלים מאוד איכותיים מתוצרת חברה יפנית אמינה ביותר (Chemi-Con) בcorsair לא צויין במפרט איזה ס…
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום. לגבי המארז הבא: Antec One Hundred ATX Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) מישהו יכול להגיד לי כמה מאווררים הוא מגיע שקונים אותו וכמה אפשר להוסיף ואיפה (כלומר, אחורה קדימה וכו')? ואיך הוא באופן כללי? מרעיש, צובר אבק וכולי...? המפרט שבנוי עליו לא יהיה למשחקים אם זה משנה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
הזמנתי את המכשיר הנ"ל http://www.dealextreme.com/p/1-7-lcd-saving-energy-monitoring-outlet-220v-6a-eu-plug-42568 כנראה שזה עובד קצת הפחיד אותי הבחור אעדכן כשאקבל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מארז חדש עד 350 ש''ח רק מאייבורי או KSP. היופי או הרעש ממש לא חשוב לי מה שחשוב לי זה: איכות בנייה טובה. Screwless או במקרה הגרוע Thumbscrews. סידור כבלים נוח & פילטרים למאווררים שניתן להוציא ולשטוף. ספק בתחתית. יציאה קדמית לeSata ו-USB 3.0 זה בונוס אך ממש לא חובה. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
שלום לכם. אני רוצה לקנות מארז חדש למערכת הישנה שלי המפרט מבוסס על I5 760 ו250GTS ולוח אם GA-H55M-D2H אני מתכנן לשדרג את המערכת לאט לאט לקראת סוף הקיץ למפרט בסביבות ה5K ש"ח אז שימו לב שבעתיד יכול להיות במארז הזה 680GTX או 7950 בכל מקרה הדרישות שלי מהמארז שיהיה מאוורר הכי הכי חשוב, שיהיה שקט, שיהיו פילטרים, ושיהיה יפה USB 3 לא חובה חשבתי על המארז R3 של FRACTAL DESIGN אז תביאו גם חוות דעת עליו. תודה לכם!
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
חבר'ה אני זקוק לעזרה בקניית ספק כח.. המחשב נקנה לפני כ3 שנים - עבד מצויין עד שהיו לי מס' נפילות חשמל ומאז המחשב לא נדלק - רוב הסיכויים שהלך הספק.. מפרט המחשב שלי הוא כזה: -מעבד: e8400 -לוח אם: biostar TP43D2 -זיכרון: G.Skill 4gb ddr2 -כרטיס מסך: Connect3D 4850 (ללא חיבור 6pin מספק כח - עובד מהלוח אם ישירות) -קשיח: Samsung 500gb sata2 -מארז: NZXT Tempest -ספק כח: Seasonic 500w :SS-500ET אשמח לעזרה: כמה המערכת צורכת? האם כדאי לקנות 500W או שאפשר לקנות פחות..?(עדיפות לספק איכותי וזול שיתאים למערכת בלי שיפגע בה) אשמח להמלצות..
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
המחשב שלי כרגע נמצא במעבדה לאחר הפסקת חשמל שלאחריה הוא בעצם לא נדלק יותר ולכן אני מעוניין לקנות הגנה.. ראיתי שיש "מגני נחשול מתח" בעשרות שקלים בודדים שלפי התיאור שלהם אמורים לספק את ההגנה, מצד שני ראיתי את הבוקסות של ADVICE במחיר של 270 שקל ומעלה. מה בדיוק ההבדל? ומה אני בדיוק צריך לרכוש? תודה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צריך עזרה בהתאמת ספק איכותי שישאר שקט תמיד,ומארז שישאר נקי ומקורר מאוד אולי אפילו קירור מים(למרות שאני לא מבין בזה כלום,אבל אני אלמד)מכיוון שאני גר באילת ומארז שלא יתאים יהרוג תמחשב כי אני גם עושה OC זה המפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪1020 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 Scythe Mugen 3 For Intel AMD SCMG3000, יחידות 1 ₪235 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3416 Kingston Hyper X Blu 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz, יחידות 1 ₪270 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3226 Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB HDS721010DLE630 7200RPM 32MB Sata3, יחידות 1 ₪515 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid…
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום רב. לאור הפסקות החשמל הרבות שיש לי בזמן האחרון אני רוצה לקנות UPS שיחזיק לי את המחשב לפחות 15 20 דקות. המפרט שלי הוא ספק כוח COUGAR CMX 1000 W 80PLUS כרטיס מסך 6970 יש לי 6 כוננים קשיחים פנימיים במחשב. SATA2 ויש מסך 24 של ASUS רציתי לדעת איזה UPS מתאים למחשב שלי הבאתי UPS אחד שנראה לי סביר להחזיק את המערכת הנ"ל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8376&CatCode=358 אשמח לעוד הצעות . וגם האם אני צריך\חייב לקנות משהו יותר טוב או שהמחיר יכול להיות פחות. התקציב שלי זה עד 1200 ש"ח אם יש יותר יקר אבל הוא יביא לי תועלת אז ניתן לחרוג. ובנוסף על כך רציתי לדעת גם האם UPS יכול להחזיק כוננים קשיחים חיצוניים. כי יש לי 5 כאלה שלפעמים אני מפעיל את כולם בוות אחת כדי לעבו…
-
- 45 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מארז HTPC מאוורר היטב וחשבתי על ה-2 הנ"ל מה דעתכם? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, קניתי כרטיס מסך חדש Sapphire HD 6870 לפני מספר ימים, ואיתו גם ספק חדש, ככה שהמערכת שלי כיום היא כזו: I5 2300 2.80 ghz - מעבד Sapphire HD 6870 -כרטיס מסך H61M - S2V - B3 - לוח אם 4GB RAM AC BEL CE2 550W - ספק כוח לאחר ששדרגתי את המערכת המחשב שלי התחיל "לשהק" בזמן משחקים, הכוונה היא שהוא נעצר לכמה שניות (לפעמים אפילו דקה ויותר)ואז ממשיך לעבוד, השיהוקים הללו קורים ברנדומליות מוחלטת (לא בהכרח כשאני משחק בסביבות עמוסות), מישהו זרק לי משפט ואמר שזה כנראה הספק, האם זה העניין? צריך להחליף אותו? הבעיות האלו, אגב, קורות בCompany Of heroes כשההגדרות נמצאות בשילוב של גרפיקה בינונית\גבוהה, ובבאטלפילד 3, שם הגרפיקה תחת אותן הגדרות פחות או יותר.. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין השניים בעיקר לגבי מי יותר שקט, אשמח לעזרה - תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך מארז למחשב. התקציב הוא עד 400 ש"ח אבל הייתי רוצה לרדת יותר לכיוון ה300. יופי פחות חשוב לי מה שחשוב שהוא יהיה מאובזר במאווררים ויקרר לעניין וכמה שיותר גדול יותר טוב. המפרט: CPU: Quad Q9300 M-Board: EP45-DS3R Memory: OCZ 2X2GB DDR II 880Mhz HD: DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB SATA III ועוד כונן שנקנה בזמנו 500GB PSU: PC POWER AND COOLING Silencer Mk II 750W וכרטיס מסך כנראה יהיה GTX 560 or 570 תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
במהלך החיפושים הלא פוסקים באתרי האינטרנט אחר הרכיבים למחשב החדש אותו אני מתכנן נתקלתי בסגנון חדש של מארזים קטנים כדוגמאת: Thermaltake Armor A30 וכדומה שמתוארים כמארזים לגיימינג. במארז הנ"ל יכול להכיל את כל כרטיסים המסך הקיימים לכן בעיה של גודל אין לו השאלה העיקרית היא הקירור. אין אפשרות לקירור מים דבר שהיה פותר את ההתעסקות עם הזרימת אויר. השאלה אם מארז כזה יותר להכיל רכיבי גיימינג מתקדמים כמו מעבד i7 3930K וכרטיס מסך GTX 680 2G או שניים ולהפיק קירור יעיל או שמה עדיף לרכיבים כאלו ללכת על מארז גדול ועם אופציה של קירור מים. ההתעקשות על המארז הקטן היא כי הוא יכול לשבת גם בסלון וגם בחדר ולא לתפוס מקום רב אך השאלה של הקירור מטרידה אותי מאוד. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות מבצע על המארז Thermaltake Element G (במקום 690 ש''ח רק 550 ש''ח) רציתי לדעת איך המארז מבחינת קירור וסירקולציה וכו.... האם יש אלטרנטיבה אחרת בטווח שהוא עולה כרגע? תודה וערב טוב
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
איך הוא נחשב ? שימוש עיקרי משחקים כבדים . אין עליו סיקור אצלכם פשוט ....
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום איך הספק ss-400es , הוא מגיע עם מאורר 80 ולא 120. האם הוא איכותי כשאר הספקים שלהם, האם הוא מיוצר ע"י סיסוניק או ע"י צד שלישי?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
Motherboard: ASUS P5N32 SLI-Deluxe CPU: Intel Pentium D 3.0MHz 930 Graphic Card: NVIDIA XFX GeForce 7800GT 256MB Memory: OCZ 1GBx2 2048 DDR2 667MHz 4-4-4-8 HDD: Western Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Sound Card: Creative Audigy 2 ZS Power Supply: OCZ PowerStream SLI-Ready 520W System: Microsoft Windows XP Professional SP2 CPU Cooler: Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan VGA Cooler: Zalman VF900-Cu Case: SunBeam Transformer Black case אז אחרי 6 שנים הספק של OCZ החליט שלא בא לו לעבוד יותר איזה ספק כוח אתם ממליצים שיחזיק את המחשב בצורה יעילה וטובה במינימום כסף פלוס יציאת חשמל ישירות לכרטיס מסך ? תודה לכולם !
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-