עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by IMAGUY1X,

אמרו שהספק 500 WATT של החברה הזאת כזה ממוצע וחשבתי שהם חברה טובה מה זה לא כחה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ron11,

שלום יש לי אל-פסק Advice PRD1050 ורציתי לדעת עם המייצב מתח באל-פסק הוא אותו דבר כמו Advice AVR PRO 1200N ואם הדגם הזה מסנן את החשמל שעובר בו ל-230V ולא רק מעביר אותו כמו באל-פסק שלי ואם יש לו מגן ברקים תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by guy2607,

אשמח לשמוע חוות דעת.. אני לא צריך מארז מפוצץ. פשוט מארז רגיל על שני מאוורים וסירקולציה טובה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Nader Salih,

RTX 2080

5. היי מחשב I5 sandy bridge לוח אם H67 . ללא כרטיס גרפי חיצוני. כלומר ללא דרישות מיוחדות . מה המארז וספק הכוח המומלצים ? תודה מראש, jordan

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. טוב אז ככה, הרכבתי מפרט סופי ב-3,600 שקלים ללא מארז (מכיל HD 4870 אם זה קריטי). נותרו לי 500 שקלים להשקיע במארז ואני ממש מתלבט מה לעשות עם הכסף. אני לא ממש יודע מה יותר חשוב, קירור או שקט. ההעדפה שלי היא שהמארז יהיה גם שקט וגם קר מאוד, אבל הבנתי שבשביל להשיג את שניהם אני צריך להשקיע לפחות עוד 250 - 300 שקל ולרכוש את ה-Antec P182 (מה שאני לא מתכנן לעשות). עיינתי בהמון סרטונים ב-YouTube, קראתי עשרות ביקורות ועדיין אני לא מצליח לגבש החלטה סופית על המארז. ב-500 שקל, על איזה מארז הייתם ממליצים לשימושים של משחקים כבדים, ללא OverClock, שיהיה קר מספיק, ושקט ברמה שלא אסבול ושאוכל לישון בלילה?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני כרגע מתכנן מערכת חדשה, וכבר בחרתי את כל הרכיבים שארצה חוץ מהמארז והקירור למעבד (שאמור להתאים למארז שכזה). בידי כבר לוח miniITX ואליו הוסיף את כל השאר.. בכללי אני צריך אותו שקט, ובעל יכולות איוורור טובות.. ומאוד חשוב לי שלרוב יציאות האוורור יהיו מסנני אבק נוחים לניקוי. הקירור כנראה יהיה "אוויר", Kotetsu או D-14, תלוי במקום שאצטרך במארז.. הבעיה היא שמארז שקט = מארז סגור = אוויר חם מהמעבד בתוך המארז, ככה שלא יודע אם כדאי לי להשקיע עוד כ-500 ש"ח בשביל קירור מים. המארז שלדעתי הכי מתאים לצרכיי הוא Fractal Design Define R5.. שקט, בעל אוורור טוב יחסית לשקט שהוא מעניק. אשמח אם תוכלו להמליץ על משהו שלא יעלה על המחיר של ה-R5, כי במחיר שלו או מעל, אעדיף כבר לקחת אותו (שזה 620 ש"ח…

8. Started by beni125,

שלום אני מצטער שאני מעלה את הנושא שוב אך לאחר שסחטטי עוד קצת כסף מדודי אז הוא הסכים לשלם לי 1000 שקל למארז. אני לא רוצה את המארז הsatrker כי הוא לא נרא לפי דעתי חיצונית יפה /ואני לא רוצה את האנטק 900 אלא אני רוצה מארז איכותי ואני מטלבט בין האורורה 570/p180./מארז של לין לי או כל מארז אחר תודה לעוזרים המערכת שלי היא\: 8800gtx 620hx p5deluxe 2giga 2*250 הרד דיסק 1*74rptor ומערכת קירור ממים/tuniq tower

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by sh_idan,

שלום! אני מחפש מארז שהדבר הכי חשוב לי בו הוא יכולות קירור וזרימת אוויר טובה. בתקציה הזה אני רוצה FULL TOWER שמן הסתם זרימת האויר בו יותר טובה, וגם יותר נוח לעבוד איתו. השקט חשוב, אבל פחות. מראה לא חשוב לי בכלל חשבתי על ANTEC 900 ב550 שקל עם 4 מאווררים. קונה מפנדה מחשבים. תודה מראש על ההמלצות

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שיספיק למחשב עם לוח DS4 מעבד CONROE E6300 כ.מסך 7600GT 1GB זכרון 667MHZ המחשב שלי נתקע במשחקים אני חושד שזו הבעיה ומעוניין להחליף ספק תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by sgt.donowitz,

בוקר טוב, לפני כשנתיים וחצי קניתי מחשב מ- Skypc, עד עכשיו לא היו איתו בעיות כלל ורק לפני שבועיים התחיל לצאת רעש שהלך ומתגבר מהספק כוח (מין דפיקות שנשמעות בתדירות מאוד גבוהה) כרגע הרעש פשוט בלתי סביל והפסקתי להשתמש במחשב. כשניסיתי לממש את האחריות על הספק, נוגע לי שskypc פשטו את הרגל ולכן אין לי אפשרות לממש את האחריות דרכם. התקשרתי ל-RSM על מנת לברר אם יש אפשרות לממש את האחריות על הספק מאחד היבואנים בארץ ונאמר לי שהם יבאו את הספק הזה בצורה עצמאית ולכן לא ניתן לממש את האחריות על הספק. דגם הספק היה Hiper HPU-4M530-PU 530W. אשמח לדעת אם יש בכל זאת דרך לממש את האחריות על הספק שרשום בקבלה שיש לו אחריות לחמש שנים, גם אם לא אשמח לקבל המלצה לספק חדש ואיכותי בתקציב של 300 ש"ח. המפרט…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. יש לי UPS מסוג אונליין וגל סינוס טהור של Advice Top V 1000. ביומיים האחרונים התחילה בעיה שמדי פעם מופיע מתח גבוה ב-Input בתצוגה של ה-UPS (370-400 במקום 230V) ונשמעים שלושה צפצופים קצרים. לאחר מספר שניות המתח חוזר להיות כ-230V. בתוכנה של ה-UPS שנקראת Viewpower בזמן שזה קורה לא רואים בתוכנה את המתח שמשתנה כמו שרשום בתצוגה של ה-UPS, רשום שהמתח נשאר בסביבות ה-230V בתוכנה ורק רשום Battery test mode ולאחר מכן זה חוזר למצב הרגיל. האם מדובר בנחשולי מתח בחשמל אצלי בבית או שיש בעיה ב-UPS? דיברתי עם טכנאי של אדוויס והוא אומר שזה לא הגיוני שהמתח כל כך גבוה ואם המתח היה מגיע לסביבות 400 היו נהרסים עוד מכשירים בבית כמו הטלוויזיה לדוגמה. הטכנאי חושב שאולי התוכנה משבשת משהו בתקשור…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. היי מדובר על שני מחשבי עריכה מקצועיים, באחד מהם היה צורך להחליף מארז ולהשתיק את רעש המאווררים, בשני, בעצם חוץ מהזיכרון והHD הכל נקנה למטרת שידרוג רצינית. אני אעבור על כל מערכת בנפרד (מלא תמונות ) המערכת הראשונה, החלפת מארז והשתקה. מפרט: לוח אם EATX של INTEL זוג XEON 2.8/533 2GB RAM DVDRW DVDROM SB Live! 5.1 Firewire PCI Geforce FX5700 DV-STORM - כרטיס עריכה מקצועי ספק 460W מהמארז הישן בקר SCSI HD SCSI 18GB 2xSATA HD 2xPATA HD סה"כ 700GB המארז שנבחר למשימה (אחרי ברור יעיל פה בפורום) Lian-Li G70. סקריה קצרה של המארז: יתרונות: ענק! תומך EATX. אפשרות לחיבור שני ספקי כוח יחדיו - יש מקומות יעודיים וכן מתאם מיוחד שמאפשר זאת. 3 מאווררים 120מ"מ שקטים וי…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. כותרת, פלוס המלצה לספק טוב עם אחראיות לפחות 3 שנים תקציב - 300 לכל אחד (מקסימום, עדיף בפחות) בבקשה מהחנות הזאת rsm.co.il תודה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני מאוד מתלבת בין המארז HAF 932 של Cooler Master לבין ה-Tempest של NZXT עכשיו יש לי 8800 GT 2 גיגא ראם E6750 ספק כוח של 550 וואט ומאורר אחד כרגע והמחשב נורא מתחמם אז למערכת הנ"ל איזה מארז עדיף

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני שוחחתי עם שני היבואים הרשמי והיחידים של GIGABYTE בישראל סידי לוג (CD LOG) ומור לוי (MOR LEVI). אמרו לי במפורש שהמארז החדש AURORA 570 לא יגיע לארץ בעתיד הקרוב לפחות אני מאד התבאסתי כי אני מתכוון סופית לקנות אותו ומארז הזה ולא יודע מאיפה אני אקנה אותו עכשיו אולי מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות את המארז החדש של GIGABYTE ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by V00d00,

שלום לכם, פעם ראשונה שאני כותב בפורום הזה. הסיפור הזה מתחיל בזה שקניתי מחשב חדש (http://www.v00d00.co.il/pc). המחשב נמצא בחדר של אחותי (חדר מוגן), יש לנו פה בעיית חשמל איומה בבית, צריך לחתוך לחשמלאי את הידיים. ברגע שאני מדליק את האור בחדר, המחשב נתקע. לפי ידע כללי שלי, אני בטוח שזה נובע מירידת\עליית מתחים של החשמל בחדר. ולכן, החלטתי לפני איזה שבועיים לרכוש אל-פסק של חברת Advice מדגם PRD750 (Partner Digital), כאמור הסדרה היוקרתית, האיכותית והאמינה ביותר. בהתחלה החלטתי לא לפתוח עוד את האריזה עד שאצלצל לחברה ואשאל אותם אם הוא בדיוק יספק לי את צרכיי. לאל-פסק 2 יציאות, יציאה אחת ל"גיבוי המחשב בזמן הפסקת חשמל" ויציאה שניה "להגנה מעליות וירידות של מתחים בלבד". הסוכן הטלפו…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום, מסתבר שתלאביב לאחרונה דומה יותר לאפריקה וכבר שבועיים שיש פה הפסקות חשמל (והקיץ עוד לא ממש פה). אני מחפש אלפסק שישאיר במצב עבודה את המחשב, המסך והראוטר שלי בזמן הפסקת חשמל לכ-30 דקות. המסך הוא 27' LCD, המחשב מבוסס I7 2600 עם ספק 500W וללא כרטיס מסך. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by דני אופיר,

האם הספק הזה יוכל להפעיל מחשב למשחקים כבדים (Conroe ו- כרטיס DX10) וגם שניים או שלושה כוננים קשיחים, שני כונני DVD, מערכת קרור מים? או שאני יצטרך יותר מ520? אני פשוט אוהב את התכונות של הספק הזה (אור כחול במאוור, כבלים זוהרים בUV).. אם יש עוד ספק כזה שאפשר להשיג בארץ ויש לו יותר כוח אז תראו לי.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Tomm90,

שלום כולם אני מעוניין להחליף מארז העניין הוא זה שיש USB 3.0 מקדימה למארז שאני רוצה או כל מארז בסדר כל כזה והלוח שלי מתאים רק לUSB 2.0 מה אפשר לעשות האם ניתן לחבר את הUSB ללוח? עזבו את הביצועים תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. בניתי מפרט והחלטתי לא להחליף את המארז שלי ולהשאר עם הTT SHARK שיש לי מהמחשב הישן, היום הגיעו החלקים, ה- ASUS P5W DH DELUX לא מתאים למגש של הSHARK (מגש מתפרק) ויש מגע בין החיבורים האחוריים של הלוח למגש (מסוכן ) אני צריך דחוף !!!!! המלצה למארז אחר, באותה רמה כמה שיותר שקט וחשוב שיהיה יפה כמו הSHARK. דחוף ביותר צריך לקנות מחר (בנעה). תודה חברה....

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Jeka Elzin,

שלום לכולם , מחפש מארז עד 400 ש"ח. רצוי מאוורר טוב , מקום ל SSD , ניהול כבלים , מקום לכרטיסי מסך גדולים (כרגע 7970). תודה !

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. לקחנו לביקורת את היצירה החדשה של Corsair - מארז mATX שמשלב תכונות מודרניות כמו תאימות לקירור מים, חלון זכוכית מחוסמת וכמובן הרבה מאוד RGB לכתבה

24. Started by ashbit_q,

כמו שאתם רואים במפרט שלי יש לי 3 הרדדיסקים כרטיס 8800GT מעבד INTEL E6750 2.66 ו 4 GIGA RAM הספק נדפק ככול הנראה איזה כוח דורשת המערכת מינימום ומקסימום מאמץ . ואם אפשר תוכנה שאומרת כמה וואט נקי יש לי בספק? אם זה אוורסט יש לי רק אני לא יודע איך לקרא את מה שרשום (כמה כל דבר לוקח).

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.