ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
אם אפשר מ IQPC ו SKYPC אני כנראה אקנה את המחשב מאחת מהחנויות האלה . באיזור ה 500 שקלים עם חריגה קלה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כולם, הרכבתי היום את המחשב שלי מחדש במארז החדש ועם הספק החדש מארז - Antec P9 WINDOW ATX Mid Tower ספק כח - מודולארי Corsair 750W 80+ Platinum HX750 לוח אם - GA-F2A88X-UP4 GIGABYTE עכשיו חיברתי את כל החיבורים תקין (לפי דעתי) הכל עובד פשוט מצוין! - הבעיה היחידה היא שכשאני מכבה את המחשב מבצע Shutdown הווינדוס נכבה המסך נכבה אך המחשב ממשיך לדלוק. רואים גם את הנורה הכחולה של הPower וגם מאווררים של המארז, ושל המאבד דלוקים כלומר המחשב לא נכבה. ניסיתי לחפש קצת פה ושם באינטרנט, מכל מה שמצאתי לרוב אומרים שזאת בעיה בBIOS. לא ניסיתי לבדוק כלום כי זה ממש מוזר הכל נשאר אותו דבר רק הוחלף ספק כח ומארז. עריכה: נראה שאחרי קצת משחק ב-BIOS באמת הכל חזר לקדמותו. מו…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הפרטים לפי האתר: http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_modstream_power_supply עולה כ - 570 ש"ח תודה..
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לקחנו לביקורת את היצירה החדשה של Corsair - מארז mATX שמשלב תכונות מודרניות כמו תאימות לקירור מים, חלון זכוכית מחוסמת וכמובן הרבה מאוד RGB לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל - טפו טפו טפו ועוד קצת טפו טפו טפו. יש לי ספק ג'נרי שעובד כבר שנתיים עם המחשב (מפרט בצד). הספק שרד (טפו טפו טפו) כבר כמה הפסקות חשמל ועבודה רצופה שנתיים, כיבויים מהירים של המחשב, ניתוקים של כבל החשמל וכו'. לפי כל מה שאומרים כאן בפורום, השטן, עובד אצלי בסדר גמור (טפו טפו טפו, כן?). מזל? ספק ג'נרי איכותי? הסבר מישהו?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חשבתי והגעתי למסקנה שתמורת סכום כסף לא רציני (4870 מאוד זול עכשיו) אני אוכל להגדיל את הביצועים שלי בצורה משמעותית, המפרט שלי בצד, ואני מתכנן רכישה של עוד 4870, השאלה היא האם הספק שלי יעמוד בזה? ואם צריך אז איזה ספק כדי לרכוש?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בונה מפרט לחבר ולא בטוח לגבי המקום במארז ה CM370לכ.מ 5870 שבמבצע מדהים !!! (ברור שה CM 690 עדיף ומרווח בהרבה.. אבל עקב התקציב הצר - אני רוצה "לדחוס" לכאן את ה 5870..) כמו כן לפי הבנתי ללא OC ה ANTEC TRIO 550 אמור לסחוב ללא בעיה את ה 5870 האם נראה לכם שזה מספיק או שכדאי לחרוג וללכת כבר על ה SS620 ? (שברור שיותר מתאים.. רק חורג לי כבר בתקציב לחבר..) אשמח לתגובות כרגע המפרט נראה כך : AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪732 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪324 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יח…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אמרו שהספק 500 WATT של החברה הזאת כזה ממוצע וחשבתי שהם חברה טובה מה זה לא כחה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מעוניין במארז מוגן עם מנעול טוב ע"מ להגן מפני פתיחה של המארז ואו חיבור התקנים למחשב, יש כזה דבר במחיר שפוי? או שעדיף לי לבנות מעץ לבד משהו טוב? ואם כן איך מתכננים איוורור לתיבה כזו? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר בדיקה בEVEREST גיליתי שהמתחים שלי הם Temperatures Motherboard 28 °C (82 °F) CPU 49 °C (120 °F) Cooling Fans CPU 2860 RPM Chassis 3444 RPM Voltage Values CPU Core 1.23 V +3.3 V 3.33 V +5 V 4.95 V +12 V 10.88 V -12 V -0.02 V +5 V Standby 5.04 V הייתי רוצה לדעת אם המתחים האלה תקינים? יש לציין שמחוברים 3 מאוררים 80MM בנוסף למאורר המקורי של המעבד... אז מישהו יודע? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בהמשך למאמר הקודם (http://ilsh.no-ip.info/?p=63) פירסמתי באתר שלי את המאמר הבא בסידרה שדן בבחירת ספק הכוח למחשב: http://ilsh.no-ip.info/?p=82 לשימושכם... אילן נ.ב. המאמר הראשון (בחירת המארז) פורסם באדיבות ליאור קפלן כאן: http://www.guides.co.il/download.php?guide=66
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! תוכלו לתת לי את כל השמות למארזים הכי טובים? ותוכלו לתת לי גם שמות של מארזים שקטים? תודה לעוזרים..!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לאחי מחשב כבן שנה וחצי ואתמול קניתי לו כרטיס מסך חדש ועוד סטיק זיכרון חדש. המפרט של המחשב הוא כזה: Intel core i3 550 3.2Ghz (s1156) Asus P7H55-M LX Kingston 2GB 1333Mhz שני HDD פנימיים של 500GB הארדיסק חיצוני HDD 1TB (מחובר ב-USB רוב הזמן) 2 DVD-RW PSU golden tiger 450W 2-3 12cm fans כרגע יש לו במחשב כרטיס מסך Nvidia 8600GT. הכרטיס המסך החדש שקניתי לו הוא Gigabyte geforce GTX650 OC 2GB והזיכרון הנוסף הוא KIngston 4GB 1333Mhz שאלתי היא - האם הספק הנוכחי של 450W יספיק על מנת להחזיק את המחשב הזה? יש לי ספק רזרבי של 500W ואני לא רוצה לעשות בלאגן ולהחליף אלא אם כן הדבר הוא ממש הכרחי. כמובן שבנוסף מחוברים כ-4-5 דברים בחיבורי USB - מ…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש ברשותי מארז מעולה של Thermaltake שאהבתי אותו מהרגע הראשון אבל (וזה אבל גדול) לצערי הוא קטן מידי.. אם אני לא טועה הוא Mid Tower (בגודל) וזה לא נוח, יש בלאגן עם החוטים אין מקום להכניס את היד ולהתחיל אפילו לנסות לסדר... הכרטיס מסך (שבחתימה..) אולי לא הכי חדש אבל בגודל שלו לא היה מבייש גם זוג כרטיסי מסך. המארז הקיים שלי הוא: Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum VA1000BWA מארז מעולה שלא הייתי חושב פעמים והייתי משאיר אותו, ממש מעולה! אבל לי הוא לא יתאים... ואחרי הכול הוא אצלי תקופה מלאה אז הגיע הזמן... הדרישות מהמארז החדש לא גדולות: חלון צד שקוף ומלא (לא רבע או איקס) Full Tower שכמו שהבנתם אין לי בררה.. בנוגע למאוררים אין לי בעיה לגבי הכמות אבל לגבי הרעש זה בע…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן שדרוג למחשב שלי(מפרט בצד) מה שיוחלף זה המעבד ל3800*2 שאני אעשה לו OC והכרטיס מסך יוחלף ל9800GT ככל הנראה זה: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/11639/cat/34 שהוא בOC גבוה. האם הספק יחזיק? ואם הוא לא יחזיק את הכרטיס, האם הוא יחזיק רק את המעבד 3800*2? אריאל
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כותרת, פלוס המלצה לספק טוב עם אחראיות לפחות 3 שנים תקציב - 300 לכל אחד (מקסימום, עדיף בפחות) בבקשה מהחנות הזאת rsm.co.il תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קרוב משפחה שלי רוצה לשדרג כרטיס מסך לGTX660. כרגע יש לו מעבד i7 2600 וספק CWT Ci-power 450W. בדקתי באתר שלהם אבל לא מצאתי שום נתונים לגבי הספק. האם יש למישהו פה נסיון עם הספק הזה? אני יודע שבעיקרון ספק 450W טוב יספיק למערכת כזו אבל לא ידוע לי אם אכן הספק הזה יודע לספק את מה שרשום עליו. בקיצור-להחליף או לא? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה... מצטער שאני משגע אותכם, אבל אני באמת לא מצליח לבחור.... בהתחלה רציתי את האורורה, אבל מיכוון שאני לא רואה איך האורורה מגיע אל ארצנו הקטנטונת, החלטתי ללכת על משו אחר ראיתי את הP180, אבל הוא לא זול... ומצד שני קניתי לחברה שלי את הCompucase 6920... עכשיו השאלה שלי היא... ברור לי שהP180 הוא מאוורר בטירוף וכדומה, אבל עד כמה זה קריטי ? האם אני ארגיש ביצועים פחותים בשימוש ב6920 ? אם אני ממש אתאמץ, אני אשקיע עוד 600 ש"ח, אבל לא בטוח שאני רוצה לעשות זאת... או שבכלל שהגיגה בייט באמצע... אבל שוב, אני לא הצלחתי להבין לבד, מה מארז מאוורר יותר ייתן לי, אפשרות OC גבוהה יותר ? זה יקרה במארז חרא מול מארז טוב אבל ה6920 הוא מארז טוב לפי הבנתי, אז ... ? שוב אני מצטער שאני כל הזמן מקש…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתקוון לקנות E6400 GIGABYTE DS3 667 AENEON איזה ספק כוח לקחת ??(מKSP)אבל אפשר גם חנויות אחרות? וגם אני לא שלם עם ההחלטה של הלוח אם יש הצעות ?תקציב 1400 אבל הדיף לחסוך מתקוון גם בעתיד אובר ואולי שידרוד ל ק6800 (שנתים שלוש) בעתיד לכן לא בטוח לגבי הלוח אם
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמה רועש זה יותר בין הגרסה עם החלון לבין האחת בלי? כי אני מעדיף שהמארז יהיה שקט אבל אם אפשר גם אז שיהיה חלון. אם יש עוד מארזים שקטים (אבל עם תמיכה בראדיאטורים ןI/O טוב (מיקרופון ואוזניות בנפרד 4 USB וכו) ומערכת קירור טובה) אשמח לקבל הצעות גם.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שיספיק למחשב עם לוח DS4 מעבד CONROE E6300 כ.מסך 7600GT 1GB זכרון 667MHZ המחשב שלי נתקע במשחקים אני חושד שזו הבעיה ומעוניין להחליף ספק תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לשמוע חוות דעת.. אני לא צריך מארז מפוצץ. פשוט מארז רגיל על שני מאוורים וסירקולציה טובה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום קניתי את המארז הנל ואני רוצה לדעת מה דעתכם תגיבו! ...........
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מארז סטנדרטי שיוכל להכיל 3 דיסקים וכונן אופטי. צנוע ומשתלם ולא יותר מדי גדול. ספק שמתאים למערכת i5 + הדיסקים הנ"ל. לא הולך לבצע OC.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-