ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מארז למחשב עבור הבת שלי יאכלס לוח מיקרו ATX אבל יכול להיות גם סטנדרטי בגודל. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי קנה תמארז הזה וראיתי כמה שהוא גדול והוא פשוט ממש נוח.. אני עם מארז EZCOOL מעפן רצח כל חודש המעבד מתחמם לי וזה מביא לי עצבים למרות שעכשיו הכל בסדר הוא צובר הרבה אבק ורציתי לשאול לגבי ה CM 690 האם הוא קריר כמו שצריך? והאם הוא גם יצבור הברה אבק? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה, הרכבתי מפרט סופי ב-3,600 שקלים ללא מארז (מכיל HD 4870 אם זה קריטי). נותרו לי 500 שקלים להשקיע במארז ואני ממש מתלבט מה לעשות עם הכסף. אני לא ממש יודע מה יותר חשוב, קירור או שקט. ההעדפה שלי היא שהמארז יהיה גם שקט וגם קר מאוד, אבל הבנתי שבשביל להשיג את שניהם אני צריך להשקיע לפחות עוד 250 - 300 שקל ולרכוש את ה-Antec P182 (מה שאני לא מתכנן לעשות). עיינתי בהמון סרטונים ב-YouTube, קראתי עשרות ביקורות ועדיין אני לא מצליח לגבש החלטה סופית על המארז. ב-500 שקל, על איזה מארז הייתם ממליצים לשימושים של משחקים כבדים, ללא OverClock, שיהיה קר מספיק, ושקט ברמה שלא אסבול ושאוכל לישון בלילה?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם אני מעוניין להחליף מארז העניין הוא זה שיש USB 3.0 מקדימה למארז שאני רוצה או כל מארז בסדר כל כזה והלוח שלי מתאים רק לUSB 2.0 מה אפשר לעשות האם ניתן לחבר את הUSB ללוח? עזבו את הביצועים תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כותרת, פלוס המלצה לספק טוב עם אחראיות לפחות 3 שנים תקציב - 300 לכל אחד (מקסימום, עדיף בפחות) בבקשה מהחנות הזאת rsm.co.il תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב התקציב הוא דיי זהה , Supertalent עולה 370 , ה Sunbeam עולה 320 מדובר בשמות המלאים שני הדגמים הללו: Sunbeam Transformer BLUE http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3700 או ?Supertalent CA-601UFB Blue? http://ksp.co.il/allimg/sm3371.jpg איזה מהם כדאי יותר ולמה? ,הרעש לא משחק פה תפקיד הוא לא מפריע לי העיקר זרימת אוויר ושאר הירקות(המעבד קונורו אם זה חשוב) תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לקחנו לביקורת את היצירה החדשה של Corsair - מארז mATX שמשלב תכונות מודרניות כמו תאימות לקירור מים, חלון זכוכית מחוסמת וכמובן הרבה מאוד RGB לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי רציתי לשאול אם הספק הנ"ל יספיק או שזה יהיה קרוב מדי לגבול ההספק המקסימלי וכדי לקחת 500W של אותה חברה המפרט: E6750 ASUS P5B 8800GTS 320MB 160GB SATA2 7200RPM THERMALTAKE SUPRANO VB1000BNS תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד - 969 ש"ח - Intel Core 2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם - 644 ש"ח - GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 זיכרון פנימי - 776 ש"ח - Kingston DDR2 1024MB 667MHZ CL5*2 דיסק קשיח - 686 ש"ח - Sata2 16MB WD2500KS 250GB*2 343*2 צורב - 215 ש"ח - LG GSA-H30 כרטיס מסך - - 1758 ש"ח - Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe כרטיס קול - Audigy 2 (יש לי כבר) מארז - 213 ש"ח - Compucase CI-6A19 ספק כח - 421 ש"ח - ENERMAX LIBERTY 400W עכשיו, מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה שקט, איכשהו כל המחשבים שקניתי עד היום היו רועשים יש לכן רעיונות? ובלי שום קשר מה אתם חושבים על המחשב?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה מIQPC וזה מה שנכנס לי בתקציב (250) בהתחלה תכננתי על הFSP 400 אבל אין יותר. עריכה: לי יש את הספק של HEC ואני יודע שהוא אמין כי הוא מחזיק לי בכבוד את המפרט בצד אבל הוא רועש בגלל זה אני מתלבט לגבי האנרמקס.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הם אותו מחיר אך לcorsair יש יותר w והסיסוניק מודולרי, מה לקחת?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
[ערכתי את האשכול למשהו אחר אבל באותו נושא פחות או יותר] צימצמתי את כל האפשרויות שלי לארבעה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2739&Pname=JSP-TECH http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2743&Pname=JSP-TECH http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=723&Pname=RAIDMAX http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1154&Pname=ANTEC המחירים נעים מ-211 ל-490 ש"ח (במקרה שתגידו לי לקחת את הכי יקר אני אצטרך להתפשר על כל מיני דברים במפרט שלי...) מה לקחת שיתאים למחשב החדש? שימו לב שכל המארזים כוללים ספקים. מבחינת יופי כל הארבעה מתאימים לי. אני רוצה בעיקרון את האחד מארבעתם שהכי משתלם... מקווה שלא בחרתי מארז וספק ג'נריים! --- הנה המפ…
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם chipset P35, E6750 ורציתי לקנות לו מארז. אני מתכנן לקחת ספק ממחשב ישן יותר שיש לי בבית, מחשב שלאחר מכן לא יהיה בשימוש תכוף בכלל, והוא 2.4ghz יעבוד עם כל ספק גנרי (וכך היה עד לפני חצי שנה בערך). אז את הספק אני לוקח מהמחשב הישן ואני צריך לשים בו גם ספק.. ולכן אני עכשיו מחפש מארז + ספק כך שאת המארז אני אשתמש בו במחשב החדש ואת הספק אתקע במחשב הישן, שלא יהיה יותר בשימוש המארז לא צריך להיות מיוחד יותר מדי, כל מארז שהלוח אם הזה נכנס בו - טוב בשבילי (ובכל זאת לא מארז קטן יותר מדי). בעיית התחממות לא כל כך רלבנטית, השילוב של הציפסט עם המעבד הנל אמור לפלוט כמות חום מאוד קטנה. בכל אופן - יש לי SILENT WHEEL שאני יכול לשים במארז (ככה שמאוורר 120MM לא …
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב האנרמקס מת (26A@12v) אני מאוד מקווה שהוא לא לקח איתו עוד חלקים, למה אני מרושש גם ככה. מאז ששידרגתי הוא עשה בעיות, המחשב היה נדלק נכבה ונדלק שוב, לא במהלך העבודה, אלא רק בהדלקה הרישונית ולפעמים המחשב פשוט לא היה עולה והיה נשאר תקוע בשלב שלפני ה-POST, מסך שחור והמאוור של הכ.מסך על מקס'. הנחתי שזה כנראה או בעיה בלוח או בספק. בכל מקרה הוספתי עוד הארדיסק לפני שבוע שבועיים וזה כנראה מה ששבר את גב הגמל, היום הדלקתי את המחשב והא התחיל ברצף הנדלק נכבה נדלק, רק שהפעם כשהוא נכבה היה 'תיק' חזק והוא לא נדלק יותר ואז ריח השרוף לא איחר לבוא, אני מקווה שרק הספק מת. ליתר בטחון חיברתי אותו למחשב אחר והוא כצפוי לא עובד, אבל הוא כן מספק מתח כלשהוא כי הנורית standby בלוח אם נדלקה. בכל אופ…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני כשנתיים וחצי קניתי מחשב מ- Skypc, עד עכשיו לא היו איתו בעיות כלל ורק לפני שבועיים התחיל לצאת רעש שהלך ומתגבר מהספק כוח (מין דפיקות שנשמעות בתדירות מאוד גבוהה) כרגע הרעש פשוט בלתי סביל והפסקתי להשתמש במחשב. כשניסיתי לממש את האחריות על הספק, נוגע לי שskypc פשטו את הרגל ולכן אין לי אפשרות לממש את האחריות דרכם. התקשרתי ל-RSM על מנת לברר אם יש אפשרות לממש את האחריות על הספק מאחד היבואנים בארץ ונאמר לי שהם יבאו את הספק הזה בצורה עצמאית ולכן לא ניתן לממש את האחריות על הספק. דגם הספק היה Hiper HPU-4M530-PU 530W. אשמח לדעת אם יש בכל זאת דרך לממש את האחריות על הספק שרשום בקבלה שיש לו אחריות לחמש שנים, גם אם לא אשמח לקבל המלצה לספק חדש ואיכותי בתקציב של 300 ש"ח. המפרט…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אבקש ספק כוח 400W או ספק 500W עד 250 שקלים, ניתן לחרוג ב 50 ש"ח -אם צריך את המפרט שלי אז יש בפרופיל תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E4300 Box ABIT LG-95 Kingston 1GB 533MHz DDR2 Non-ECC CL4 DIMM PALIT nVIDIA GeForce 7300GT Sonic 256MB PCIe \ 7600GS Sonic כונן קשיח Westren Digital WD800JD 80GB במשחקים כמובן
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שיהיה הרבה מקום במארז ואם אפשר או ANTEC או NZXT אם יש למישהו מארזים טובים יותר אני ישמח
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
[h=1]SeaSonic SSP-650RT 650W Gold[/h]האם אני יוכל להריץ עליו מערכת עם כרטיס מסך GIGABYTE R9 270X 4GB DDR5? http://ksp.co.il/?uin=18381
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! אני משתמש היום בCorsair 200R ואני רוצה להחליף אותו. ה200R אחלה מארז, די גדול ורחב, אבל אין מספיק מקום לסידור כבלים מאחורה, המערכת שלי מלאה בכבלים, בגלל שני בקרי מאווררים בעיקר והספק. בנוסף הוא לא מבודד רעשים בצורה טובה בגלל פתחים מרובים מדי למאווררים. אני מעדיף FULL TOWER, שיהיה מספיק מקום לשדרוג עתידי, אולי הוספת כ.מסך נוסף.. אני מתלבט בין Fractal ARC XL, XL R2, אולי R4 או NZXT 630, H440, H630 או Zalman H1 אם יש לכם רעיונות אחרים אני אשמח. תקרת תקציב פחות או יותר 900...וגם זה די גבוה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בניתי מפרט והחלטתי לא להחליף את המארז שלי ולהשאר עם הTT SHARK שיש לי מהמחשב הישן, היום הגיעו החלקים, ה- ASUS P5W DH DELUX לא מתאים למגש של הSHARK (מגש מתפרק) ויש מגע בין החיבורים האחוריים של הלוח למגש (מסוכן ) אני צריך דחוף !!!!! המלצה למארז אחר, באותה רמה כמה שיותר שקט וחשוב שיהיה יפה כמו הSHARK. דחוף ביותר צריך לקנות מחר (בנעה). תודה חברה....
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום קניתי את המארז הנל ואני רוצה לדעת מה דעתכם תגיבו! ...........
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-