ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
שמעו,זה המפרט שלי: מעבד: Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB ללא OC לוח אם: gigabyte ep 43 ud3l s775 c2q 1333mhz,intel p43 ddrll 1333,pci-e כרטיס מסך נוכחי: GS8400 512MB ויש לי בעיה עם הספק,אני לא יודע אם הוא יחזיק את המערכת,הנה תמונה שלו: אמרו לי שהוא ג'נרי, ואני לא יודע אם הוא יחזיק את המערכת,אין לי כסף לשדרג ספק,רק עוד חודשיים ביום הולדת. ואני ממש רוצה וצריך כרטיס מסך חדש,אבל אני מפחד עם הספק, השאלה שלי היא,האם למרות שהוא ג'נרי כדאי לקנות כרטיס מסך חדש כמו שצינתי,כי אין לי כסף לספק חדש.... תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בהמשך לפוסט שלי בפורום מפרטים נותרה דילמה יחידה בעניין המארז. מה לקחת ??? יש את ה- HAF922 ב- 570 ש"ח. יש את ה- ANTEC 902 - ב- 605 ש"ח.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי מצוף קישור לספק -http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1773&CatCode=409 האם זה ספק טוב ואמין עבור הכרטיס מסך HD4850OC? רוני
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את ה HX520 כבר מספר שנים (4-5?) ובסופ"ש הלכו לי שני דיסקים כנראה בגללו. אני זקוק לספק איכותי בהספק דומה (500-600W) למחשב הכולל 6-8 דיסקים, i5 מואץ ל4.5 וכרטיס מסך פשוט (Asus R7 250). מה שמאוד חשוב לי הוא כבלים ארוכים וקונקטורים איכותיים לדיסקים כדי להמנע מהתקלות האחרונות.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הייתי ב- 3 חנויות מחשבים ובדקתי מפרט מחשב והספק שהציעו לי בשלושתם זה Ezcool 420W REAL. ואמרו לי שה- LIBERTY לא יחזיק את המפרט שבחרתי. החלקים הבולטים במפרט הם: INTEL E6750. LEADTECH 8800GTS 640MB. 1GB X 2. מה אתם אומרים?? ומארז אני לא יודע כי המחיר של המחשב הוא 4920 ואני צריך מארז זול וטוב בלי אור עד 200 ש"ח. תודה!!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מארז FIC ICE Cube VL67 שקניתי לפני 3 שנים. המאורר האחורי התקלקל. זה לא מאורר סטנדרטי אלא מאורר מאוזן מלבני שנקרא Cross Flow. אין לי מושג איך להשיג כזה חדש. מצאתי את אתר היצרן: http://www.chiefly-choice.com.tw/DCB13898-SPECIFICATION-DATA.htm המק"ט שלו זה CCB13898S12M. יש למשהו מושג איך למצוא כזה מאורר? אולי משהו חילופי? אולי אפשר לתקן את המנוע של המאורר? בני
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה כל המארזים יש בהם RGB עם אורות ? אני שונא את זה למה אין מארזים נורמלים ? יש לכם מארז של ANTEC להמליץ עליו ? שיתאים לכל הכרטיסי מסך , גם CM זה טוב ו CORSAIR כי זה מה שיש בחנות במלאי שאני קונה מהם ... דרך אגב איך המארזים הג'נרים החדשים של אייבורי / SOLID מישהו מכיר את החברות האלה ? SOLID 1700 : אייבורי :
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
עד עכשיו ה LIBERTY 400 שירת אותי באופן נהדר , מערכת שבמפרט עם ה OC ו 7900GT קניתי את ה 2900PRO , החזיק עד שעשיתי OC ...היה ברור מאד שהספק לא מחזיק ... אז אני מחפש ספק תחליפי , ונתנו לי כמה הצעות 1. Corsair HX 520W http://tms.co.il/product_info.php?cPath=136_402&products_id=3825 2.Thermaltake Thought Power 600W 52A/12V 4XRails SLI W0103 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=136_137&products_id=4639 תודה על העזרה ....
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי הספק שבכותרת. המפרט הוא i5-4760K 5 מאווררים 2 קשיחים GTX580 אני מעוניין להוסיף כרטיס נוסף GTX580. האם הספק מאפשר לי? במידה ולא, מהו ההספק המקסימלי המומלץ עבור הספק? כמו כן כנראה יוחלף המעבד לi7-4790K הלוח אם יוחלף בקרוב ללוח תומך SLI
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, לפני שנה הייתה הפסקת חשמל ואני מעריך שהספק גוסס באיטיות תוך התקפי לב פתאומיים. אחרי הפסקת החשמל, כשהדלקתי את המחשב, המסך היה מאוד כהה ובקושי יכלתי לראות משהו, חיברתי את המחשב למסך הטלוויזיה (LED), כשהמחשב הצליח להופיע על המסך (הופיע רגיל, בלי בעיית בהירות כמו במסך מחשב), לאחר כחצי דקה בערך המחשב קפא לגמרי ועשה רעש מחריש בלי הפסקה עד שכיביתי אותו. כרגע הוא מחובר רק לטלוויזיה, רוב הפעם שאני מנסה להדליק אני שומע את המאוורר עובד באופן לקוי, מנסה להסתובב ונעצר, פעם ב... הוא מצליח לעבוד כמו שצריך, המחשב גם לא מופיע על המסך ברוב הפעמים. אני מניח שהספק הלך קפוט, אני רוצה לקנות חדש וצריך המלצה, המפרט של המחשב: [TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנה המפרט: Intel E6300 2 MB L2 1.86 GHz 1066 MHz (מעבד) Gigabyte GA-965P-DS4 (לוח אם) HIS X1950 PRO IceQ 3 Turbo 512MB PCIe (Rev.2) (כרטיס מסך) Samsung HD501LJ (הארד דיסק) DDR2 667Mhz 1024*2 (2048MB) (עוד לא יודע של איזה חברה) NEC ND-4571 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black (צורב).
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בס"ד אני מתכוון לקנות אחד יד שנייה. אני פחות מכיר את HEC. למישהו יש ניסיון עם ספקים של החברה?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקחנו לביקורת את היצירה החדשה של Corsair - מארז mATX שמשלב תכונות מודרניות כמו תאימות לקירור מים, חלון זכוכית מחוסמת וכמובן הרבה מאוד RGB לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט הוא כזה: מעבד i3 8 גגיגה זיכרון דיסק ssd בודד של256 , או דיסק אחד של טרה בודד עוד לא החלטתי. לוח אם של גיגהבייט h81 . מחפש מארז וספק, עדיף שיהיו יחסית שקטים. חשבתי על הננוקסיה דיפ סיילנס אבל נראה לי שזה די יקר. בכל מקרה זה צריך להיות מtms - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.tms.co.il/product/13521 איך המארז הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה המפרט, הבקשות והשאלות שלי אחריו... לוח אם ga-ep43-ds3l זיכרון gskill ddr2 800mhz cl4 pi 4gb (2x2gb) מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB כרטיסי מסך GTX 280 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II x2 צורבים LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA מאווררים וגופי קירור Zalman CNPS9300 AT מארזים Thermaltake Gigabyte 3D Aurora 570 Aluminum Full-Tower Black ספקי כוח Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC (24pin)- 3 Year Warranty מקלדות Logitech Natural Ergonomic Keyboard 4000 - Retail 1. הבנתי שהספק והמאוורר שיש במפרט לא הכי, אשמח לשמוע מה אתם מציעים. 2. לגבי המארז חשבתי על מה שיש במפרט או על סופרנו היקר (700 ש"ח) מה אתם…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למי שלא מכיר 6A19 מארז מעולה וזול שלפני זמן לא רב היה פופולרי מאוד ומשום מה נשכח היום אני מבקש מבעלי ה6A19 להתפקד חוזרים פה וממליצים על המון מארזים יקרים ופשוט מיותרים בעוד ש6A19 לאחר כמה מודים וגם בלעדיהם שקול להם ואף עולה עליהם דעות בנושא בבקשה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולכם, מה שאני רציתי במקור, היה הטרמלטק מוצרט TX + להוסיף ביום מן הימים קירור מים, אך משום שלא ניתן להשיגו בארץ, התחלתי לחפש אלטרנתיבות. מה שחשבתי עליו: 1. Armor LCS - מערכת קירור מיים עם רדיאטור של 120mmX2, מערכת קירור מיים מודולרית, אך המארז בנוי כמו שאר מארזי הארמור, המארז עולה כ-1350 ש"ח 2. Armor+ LCS - מערכת קירור מיים הנכנסת לשלושה מפרצי 5.25, והיא אינה מודולארית, המארז בנוי בצורה שנוחה מאוד! (מקלוב הקשיחים ועד לשליפת מגש לוח האם), אך החיסרון בוא, הוא חריגת התקציב בכ-400 ש"ח, שממש אין לי. 3. Armor+ אותו מארז כמו מס' 2, רק בלי מערכת קירור המיים, את מערכת המיים אני אוסיף מאוחר יותר כאשר יהיה לי מפיק כסף, המארז עולה כ-1000 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות לבחירת מארז מהאפש…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדבר אפי אני מעוניין להבין מה ההבדל טכנית בין מתח או אמפר או זרם של חיבור 8 פינים לבין חיבור 6 פינים ?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם ספק ישן בעל חיבור 20 פינים יעבוד על לוח חדש בעל חיבור 24 פינים? הבנתי שה 4 פינים הנוספים הם עבור אקסטרה כוח לחיבור PCI-E לכרטיס מסך, המחשב מדובר ישתמש בכרטיס מובנה, האם יעבוד? האם מסוכן ליציבות המערכת? המחשב המדובר: Intel Pentium G3220 MSI H81M-E33
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן את המארז הנ"ל רכשתי לפני יותר מעשור. עלה בזמנו בפנדה באזור ה1500-1800 ש"ח (ללא ספק כח). עשוי כולו מאלומיניום, כל הפאנלים מתפרקים, מגיע עם קופסת ברגים, גלגלים או רגליים לבחירה, reho bus, ומלא מאווררים חכמים. מישהו זוכר אולי מה הדגם שלו או היצרן? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב האנרמקס מת (26A@12v) אני מאוד מקווה שהוא לא לקח איתו עוד חלקים, למה אני מרושש גם ככה. מאז ששידרגתי הוא עשה בעיות, המחשב היה נדלק נכבה ונדלק שוב, לא במהלך העבודה, אלא רק בהדלקה הרישונית ולפעמים המחשב פשוט לא היה עולה והיה נשאר תקוע בשלב שלפני ה-POST, מסך שחור והמאוור של הכ.מסך על מקס'. הנחתי שזה כנראה או בעיה בלוח או בספק. בכל מקרה הוספתי עוד הארדיסק לפני שבוע שבועיים וזה כנראה מה ששבר את גב הגמל, היום הדלקתי את המחשב והא התחיל ברצף הנדלק נכבה נדלק, רק שהפעם כשהוא נכבה היה 'תיק' חזק והוא לא נדלק יותר ואז ריח השרוף לא איחר לבוא, אני מקווה שרק הספק מת. ליתר בטחון חיברתי אותו למחשב אחר והוא כצפוי לא עובד, אבל הוא כן מספק מתח כלשהוא כי הנורית standby בלוח אם נדלקה. בכל אופ…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ספק בקופסה יפה ועליה - וגם על מדבקת הספק - יש השם ZUMAX www.zumaxpower.com באתר יש ציון לכך שמדובר בקו מוצרים של חברת EPOWER www.epowertec.com אבל על הקופסה עצמה יש גם סמל קטן והכיתוב TOPOWER ואנחנו יודעים שיש מותג כזה www.topower.com והמפיץ בישראל הרשום באתר של TOPOWER הוא אותו אחד המפיץ הרשום באתר של ZUMAX. בגיגול מהיר מצאתי כמה דברים, כולל איזכור השם EPOWER כיצרן של סדרת המותג ZUMAX אבל גם TOPOWER כמותג -אחות של EPOWER. אז מי מייצר מה ובעבור מי ואיך כל המותגים הללו מסתדרים? ומה הדעה הכללית על המוצרים הנושאים השם ZUMAX?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם אני זקוקה לעזרתכם לחיפוש אחר מארז וספק למחשב משרדי (למשימות פשוטות וללא OC) שכנראה יראה בערך כך : (מצטערת מראש על האווווורך) Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4800 BOX AM2 65W ( +קירור סטוק או יחסית פשוט) כרטיס מסך אונבורד / GEFORCE 7300SE / מקסימום משהוא מעט יותר טוב. לפחות שני כרטיסי PCI בין 1-2 (מתחיל מ- 1) אופטיים בין 2-4 (מתחיל מ-2) HDD שני זכרונות של 2 גיגה, כנראה בתדר 800. לפחות 4 USB (ייתכן שיותר) מאווררים דרישות נוספות 1. מארז שעומקו לא יעלה על 47 ס"מ. 2. רצוי מאוד שמתג ההפעלה, וכמובן חיבורי ה- USB הקידמיים לא יהיו בתחתית (או באזורים התחתיים) של המארז - משליש תחתון ומעלה. 3. רצוי שתהה ארובה מהמעבד לצידו השמאלי של המארז לשם איוורור (צד ימין, תחתו…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, # מחשב עם ספק 750W/80+Gold/A.PFC + מקלדת וקונטרולר מידי (חשמל דרך USB). # שני מוניטורים. # [לפעמים] קונטרולר MIDI (חשמל דרך שנאי). מעוניין ב-AVR "טוב", גם בגלל ציוד הקול, וגם בגלל המימדים (לא מעוניין באל-פסק)! 1. האם כמו ב-UPS צריך לקחת בחשבון את ה- A.PFC ? 2. האם כמו ב-UPS ישנם חלקים שמחליפים (שם זה סוללה)? 3. האם כמו במגן ברקים, אם מקבל "מכה", נשרף וזורקים? או שמחליפים חלק? 4. איזה מאפיינים כדאי שיהיו? השהיה/חיבור למחשב/הפעלה מחדש? 5. האם כדאי להוסיף לו מגן ברקים? כולל השהיה? תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחר בדיקות אני חושב שהספק שיש לי היום לא עומד בעומס בזמן משחקים. חשבתי להחליף אותו בספק הזה SeaSonic 600W 80+ SS-600ET האם הספק הזה יחזיק ומומלץ? המפרט שלי. עבד AMD Phenom II X4 955 כרטיס מסך ATI AMD Radeon HD 7870 לוח אם GA-MA78LMT-US2H זיכרון 8G ספק כוח SeaSonic 500W תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-