עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Arik.G,

שלום, מישהו נתקל בבעיה כזאת אולי? ניסיתי למצוא דברים דומים ברשת ולא הצלחתי. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by yarin153,

לא ידעתי איפה עדיף לשאול את זה אז חשבתי שפה הכי רלוונטי. קניתי את הטלוויזיה הזאת : LG 42LB569Y השבוע חברתי את הטלוויזיה למחשב אבל כשאני שם את הטלוויזיה על הגדרות של 1080*1920 ו60HZ אני רואה רק ב80 אחוז מהמסך (באיכות מקסימלית) לעומת זאת ב50HZ המסך מלא אבל איכות ירודה ביותר מצב נוסף הוא שבו הרזולוציה היא 1280 ו60HZ והאיכות טובה אבל רזולוציה נמוכה (אבל המסך מלא) כרגע אני על 1280 כי זאת האיכות הכי טובה שאני רואה סרט במסך מלא כרגע אבל אני מחפש פתרון לבעיה הכרטיס מסך שלי זה ATI READON 5670 - - - תגובה אוחדה: - - - איכשהו אחרי שעות של חיפושים , חמש דק' אחרי שאני כותב את הפוסט הזה נתקלתי בשאילתה הנכונה בגוגל ומצאתי את הפתרון פשוט מורידים את הV בSCALING של הדרייבר CCC ובוחרים א…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום חברים, אני צריך המלצה על מסך טוב לגיימינג. התקציב שלי הוא 1,300 ש"ח * הכרטיס מסך שלי AMD Readon Gigabyte 7970 3gb OC * זה המפרט המלא של המחשב שלי, קניתי אותו לפני שנה וחצי: http://www.tms.co.il/preview/order/13665 חשבתי על המסך הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14552 קישור לאתר היצרן: http://gaming.benq.com/gaming-monitor/rl2455hm/#skip

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מבין משדובר בחברה של סימנס? האם המסך הזה, 20", שיש לו רק חיבור VGA, ועומד ב- 5MS, יתאים לעבודת משרד + מידי פעם BF2? יש למישהו ניסיון איתו? כיום אני עובד עם 17" של NU, ומרוצה ממנו יחסית, אבל הוא כבר ישן, והפוג'יטסו הזה מוצע במחיר יחסית אטרקטיבי. אין לי צורך במסכים גדולים יותר. כרטיס המסך הוא 4850 512M (כדי שאוכל מידי פעם גם לשחק קצת). תודה.

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  5. אני מחפש מסך בתקציב של עד 2000 ש"ח שיתאים לעיבוד תמונה (לא מקצועי ולא למטרות הדפסה) ולמשחקים. ה-Dell S2715H נראה טוב, ויש לי זיכוי בבאג שמאפשר לי לקנות אותו כמעט ללא תוספת כסף. האם כדאי בכל זאת ללכת על מסך 27 אחר ולהשאיר את הזיכוי להזדמנות אחרת? אני בסה"כ מרוצה מהמסך שיש כרגע ברשותי (Dell 2209WA) מלבד הגודל שלו, ואם יש סיבה לדחות את הקניה זאת לא ממש בעיה.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  6. חשוב לי מאוד אמינות של המסך חיבור DVI שיתאים לכרטיס מסך שלי כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe (אפשר לראות את מפרט המחשב שלי) לגבי led או lcd בתקופה האחרונה אני לא בקיא בנושא - בגדול מה שיותר אמין. זמן בין תקלות הכי ארוך. גודל מסך מינימום 19 שיקולי עלות תועלת - 1300 זה סכום מקסימלי, (אם יש מסך ב1300 שנותן לי איכות\תועלת ב5% יותר ממסך שעולה 700 אני יוותר עליו) כמו כן , עדיף שלא יהיה סמסונג - אני לא מרוצה מהפירמה, בעיות בעבר. (אבל אם יש אחריות מעל 3 שנים וספק אמין אז אני אשקול). מהחיפוש בפורום הבנתי שהוא טוב(וזה לא סמסונג -יתרון מבחינתי) , נכון או שטעיתי בדגם? פה אני רואה נוסף לו e , מה זה אומר eips? זה מתאים לdvi שיש לי במחשב? מה הכוונה אחריות רשמ…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by the unleashed,

אני קונה מחשב וחדש ואיתו גם מסך. אני לא ממש צריך מסך גדול וגם אין לי יותר מדי כסף אז החלטתי ללכת על 17 אינץ. התקציב הוא בערך 1000, אבל אם יש מסך שעולה קצת יותר וההבדל באמת משמעותי אני יכול להתגמש קצת. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  8. היי אנשים, כרגע אני נאבק עם מסך LCD "17 ישן מאוד של סמסונג כמו כן, יש לי כרטיס מסך Nvidia GTX560 1GB, חיבור DVI, ומשתמש עם TrackIR-5 רציתי לשאול אם יש פה מישהו שיש לו את המסך הזה: Dell UltraSharp U2312HM 23'' With LED IPS ויכול לתת חוות דעת איך הוא מתפקד עבור סימולטורים כמו Falcon BMS, DCS, IL2 במידה והמסך לא מומלץ, אז מה כן מומלץ? תודה

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  9. Started by Dvirw,

שלום אני חדש פה בפורום קניתי בדיוק מסך של LG מדגם W2453V. חיברתי אותו עם חיבורי DVI לכרטיס מסך 4870. הכל עובד טוב ויפה אבל: בסלון יש לנו טלויזיה של LG מדגם 80FR משהו כזה, על הנייר לשני המסכים יש את אותם הנתונים בדיוק, אבל כשאני רואה סרטים בטלוויזיה ובמחשב, אני שם לב שבמחשב האיכות מאוד ירודה לעומת הטלויזיה. המסך במחשב על הרזולוצייה המקסימלית ועדיין אני לא מרגיש את אותו אפקט ה-HD שאני מרגיש כשאני רואה סרט בטלויזיה... יש למישהו פיתרון?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  10. Started by erez_hazan,

שלום לכולם, רכשתי מסך U2719DC בצטמבר 2019, ועכשיו רכשתי מסך U2719D. ניסיתי להשתמש בטכנולוגיה של DELL שנקראת Daisy Chain, שאומרת שאני יכול "לשרשר" בין המסכים על גבי כבל אחד. לצערי היציאה שקיימת לי במחשב זה USB-C ולא thunderbolt, לכן אני גם צריך להטעין את המחשב על גבי אותו הכבל, מה שהU2719DC מסוגל לעשות. המגבלה שנחשפתי אליה היא שאחרי נסיון לעשות את ההקמה הזאת, אני לא מצליח לשמור על 2K בשני המסכים, ולאחר הסתכלות בUSER GUIDE שמתי לב שישנם שני ורסיות, של תחילת שנת 2019 ושל סוף שנת 2019, כאשר ההבדל הוא בגדרה במסך שנקראת USB-C Prioritization setting, שאומרת שימוש בHigh Data Speed או בHigh Resolution, מה שבדיעבד היה פותר את הבעיה הזה. עוד מישהו …

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  11. Started by sadi,

רוצה לקנות מסך חדש כבר חודש אני לא יודע מה לקנות dell samsung וכל השאר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by adis50,

אני מתכוון לקנות 2 מחשבים (לי ולאחי) בשבוע הקרוב ואני מתלבט בין שלושת המסכים שבכותרת אשמח אם תתנו לי את היתרונות והחסרונות של כל אחד. ואת הכי טוב והכי פחות טוב של כל אחד שלושתם פחות או יותר אותו מחיר אבל לאחי זה לא חייב להיות המסך הכי טוב מבין השלושה (בשביל לחסוך כמה שקלים) השימושים של שנינו זה משחקים אינטרנט סרטי HD וכו' לגבי תוכנת Multi-Screen האם מומלץ להשמש בה ? האם היא לא גורעת באיכות ובאורך חיו של המסך? האם היא לא גורעת באיכות של המוצג? והכי חשוב אולי זה האם כשאני מחבר את הממיר למסך האם אפשר שחלק ישמש לצפייה של הטלוויזיה

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  13. Started by qwerty1987,

אין צורך ברמקולים. שיציג טקסט באיכות טובה (אם יש הבדל בין מסכים בתקציב זה). אין צורך ב-PIVOT. עדיף משהו שיש ל-KSP (מבחינת נוחות). תודה.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by ilanb0,

המחשב המשרדי שלי יכיל כרטיס מסך מובנה. ראיתי שיש כאן המלצות רבות על המסך הנדון - האם המסך הזה כדאי גם למחשב שלי (מפרט של כ - 1500 ש"ח) או שיש מסכים אחרים שיספקו והמחיר נמוך יותר? כמובן שהכוונה למסכי 22' שיהיו טובים לי לסרטים.

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  15. Started by somsomlo,

יש משהו יותר טוב ?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by Guliv,

לאחרונה התעניינתי בקניית מחשב חדש אולם החלטתי לוותר על הרעיון בגלל שאני מתגייס בשנה הבאה, ובמקום זה להשקיע במסך טוב חדש, בגלל שהמסך הנוכחי שלי שובק חייו. אז אני אשמח להמלצה למסך איכותי למשחקים וסרטים, ששעות העבודה שלו הם רבות במיוחד, במחיר טוב ביחס עלות/ביצועים. אני אשמח לדעת למה אתם ממליצים על מה שאתם ממליצים בנוסף . תודה מראש עריכה: חשבתי על שאולי הכרטיס מסך שלי (שיחסית ישן) כנראה ישנה, אז כרגע יש לי -GeForce 8600 GTS ואני מתכוון לשדרג בעתיד הרחוק.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  17. קיבלנו טלויזית lcd 32' אבל חיברתי אותה למחשב, וממה שאני רואה זה עובד מעולה ומאוד יפה... אני שוקל להשאיר אותו ולותר על קניית מסך lcd קטן של 19 (יחסי אני משער) למחשב, כי זה מתפקד כמסך מחשב רגיל (חוץ מהגודל חחח). יש לי שני שאלות, ראשית - יש לדבר חיסרונות? יש משהו שמונע מזה להיות מסך לכל דבר? אני משחק הרבה, זה יכול להפריע (אולי תגובה של טלויזיה איטית מזו של מסך מחשב?)? שנית, משום מה, עכשיו שחיברתי את המסך הזה (ואפילו התקנתי מחדש דרייברים כי זה לא עבד בהתחלה) הרזולוציה המקסימלית שאני יכול לשים היא 1028X768... אני משער שזו לא רזולוציה טבעית למפלצת כזו.. מישהו יודע למה? וכיצד אני יכול לשנות את זה, אם בכלל? תודה מראש חבר'ה.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  18. איך המסך VIEWSONIC VA1912W לעריכת ווידיאו? ומחיר מומלץ תודה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  19. שלום לכולם, כפי שכתבתי בכותרת אני מעוניין בLCD TV 32". התקציב שלי עבור העניין הוא 8-10K, לא חובה הטובה ביותר, העיקר שתציג תמונה טובה, תהיה עם אחריות של יבואן אמין, שיהיו בה רמקולים טובים ושתתמוך בHD. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, לאחרונה נפוצים דיונים כמו מה כדאי לקנות מסך X עם זמן תגובה של 2ms או מסך Y עם זמן תגובה של 8ms. אני רוצה לנסות להבהיר (כמובן בעזרתכם) בדיון הזה כמה שניתן את המשמעות האמיתית של זמן תגובה, איך הוא נמדד - כלומר באיזה שיטות שונות משתמשים יצרנים למדוד אותו, ומה הגבול התחתון שמיותר לעבור אותו, אם קיים כזה. אני מעלה כאן כמה נקודות שיעזרו למקד את הענין - אני מודע לזה שיש הרבה שאלות אבל אפשר לענות עליהם בחלקים: - אני יודע שהיצרנים (לפחות חלק נכבד מהם) לא מודדים את זמן התגובה בין שחור ללבן אלה בין גווני אפור, והשאלה האם יש תקן לזה או שכל אחד מחליט לעצמו? - האם זה רע למדוד בין גווני אפור? אולי הבדיקה בין שחור ללבן מוחלטים היא סינטטית ולא מיצגת מצבים אמיתיים? - האם …

• 0 תגובות
    • 7.5k צפיות
  21. Started by 11asi,

שלום, אני צריך לדעת מאיפה לקנות צגי מחשבון בהתאמה אישית. תודה מראש אסף.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  22. שלום חברים, אני לפני רכישת מסך מחשב גדול (23-26), ומתלבט בין כמה דגמים. בעקרון הסמסונג החדשים צדו את עיני, ספציפית 2370 (כן, זה לא הדל המשובח, אך הוא קטן לי מידי ואינו FHD). הקטע הוא שאני מחפש פתרון כולל גם לפלייסטיישן 2 שלי, ואולי אפילו לטלויזיה - קרי רכישת הדגם עם הטיונר המובנה שבעצם מכיל כל כניסה אפשרית. הבנתי שיצא דגם 2570HD המקביל ל2370HD שכבר קיים בארץ. האם מישהו יודע מתי ניתן יהיה להשיגו בארץ? את ה2570 הרגיל מוכרים בכ1700 שקלים (שזה מחירו של ה23 אינטש עם הטיונר). תודה מראש, מיקי

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  23. יש לי 22" של סמסונג שהאמת היא שאני מאד מרוצה ממנו אבל בא לי יותר גדול וFULL HD. אז אני רוצה 24" עד 1600 שקל, או האמתי 26" עד 2000 שקל. אבל יותר ריאלי ה24". תודה רבה

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by Mingi,

מחפש מסך מחשב LCD שיתאים לחיבור למחשב ולטלוויזיה(ממיר דיגיטלי - עדיף מסך רחב) בטווח מחירים נמוך 700-900 בערך. האם יש משהו נורמלי בטווח מחירים כזה? ואם כן אז איזה דגמים? - מעדיף חברות נורמליות כמו סאמסונג או אל ג'י.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  25. Started by asafsee,

שלום רציתי להתייעץ...בנושא קניית מסך LCD אני מעוניין לקנות מסך טוב שיתאים לי לגלישת טקסט באינטרנט, קצת משחקים ולהרבה סרטים בתקציב של כ 1300 שקלים אני מניח שבקטגוריה הזאת נכנס מסך 17 אינץ.... אז אשמח על כל עזרה תודה אסף

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.