מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
וגם לסדרות באיכות רגילה (624*352)
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מחפש מסך 19"-20" איכותי במחיר של 1800 ש"ח. המסכים המומלצים אינם ברי השגה בארץ וכנראה גם בעולם. מה עושים? מה קונים ברמת המחיר הנ"ל? בבקשה עזרתכם המלצתכם....
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מאיזור המרכז ומחפש חנות טובה שאפשר להזמין דרכה.. או לחלופין לבוא לקחת ממנה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
................................................................
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
- ה HP 227 22 אינ'צ החדש קיבל תגובות פשוט מצויינות מאנשים , פאנל מקורי של סמסונג אורגינלי מהאיכותיים שיש . אבל ! מחירו 2000 שקל בארץ ! - זהמטורף ! ה2253 של סמסונג,שמכירו 1700 שקל (האם הוא גם פאנל סמסונג רגיל לא הגרלת לוטו ?) קיבל תגובות לכאן ולכאן ופה ההתלבטות שלי : הרבה אומרים שיש לו בעיית בלידינג חזקה וכאשר מצליחים לפתור אותה ע"י הורדת בהירות המסך מתחיל צליל מעצבן של מגנטיות . וכמעט ברוב המסכים שנמכרו יש את הצליל המעצבן הזה . יש כמה שקנו בארץ ויכולים לאמת ? (השאלה מופנית לגבי שני המסכים הנ"ל) תודה . נ.ב מסך לא קונים כמו מחשב פעם בשנתיים שלוש ....לכן ההתלבטות שלי קשה . :
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב LCD שיתאים לחיבור למחשב ולטלוויזיה(ממיר דיגיטלי - עדיף מסך רחב) בטווח מחירים נמוך 700-900 בערך. האם יש משהו נורמלי בטווח מחירים כזה? ואם כן אז איזה דגמים? - מעדיף חברות נורמליות כמו סאמסונג או אל ג'י.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אוקיי קיבלתי תמסך אם אפשר לדעתי אם הוא ניתן לתליה? ואיך אני עושה את זה? וגם אם מישהו אצליך לכוון את העמידה שלו? הוא מקובע לפי מה שהבנתי האם אני צודק?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי להשוות בין כמה מסכים שאני חושב לקנות למשל ASUS MW221C של 22" למסכים אחרים ב20" שהם לא TN ולראות אם הוא מגיע לרמה שלהם ושווה לקחת עוד שתי אינטץ' בהנחה שאין ויתור על ביצועים אני ישמח לקבל מס' אתרים מקצועים אם הבנתי לטומס הארדוואר יש השוואת בין מסכים ? ולראות כמה גרפים מעשיים בנוגע להבדלי ביצועים כמו כן כמובן שדעות שלכם יתקבלו בשמחה כמובן שהגודל חשוב לי אבל הגודל לא תמיד קובע (של המסך יסוטים!חח) יענו יש קדימה לאיכות ... תודה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש את הקטע של ה NATIVE RES ב OLED כמו ב LCD . או שכל הRESOLUTIONS נראות טוב כמו בCRT.
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מהשוואה בין המפרטים של asus בדגמים VW222U ו VK222U רואים כי הם זהים לגמרי מלבד זה שהVK222U עולה כמעט 100 פחות ויש לו נגודיות של 1:5000 במקום 1:2000 ככה שאני לא מבין למה הוא לא במומלצים ביחס למחיר הנמוך שלו (הכי נמוך ל-22" ) ולמה הVW222U נמכר ביותר? משהו מכיר את המסך של acer דגם P233W ?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
איך המסך הזה בכללי? רשום שהוא לגיימרים משום מה אני לא מבין מה המשמעות ואיך הוא יהיה בהשווה ל Acer AL2223WD 22 או ViewSonic VX2240w 22 בקיצור מי מבין השלשה עדיף ללא קשר למחיר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מסך מחשב הכי מומלץ היום ? 1400-1600 שקל אפשר קצת יותר ......... מסך LCD 22 אינז'
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
קיבלתי את המסך ביום שלישי ומאז אני בוחן אותו. לא הייתה התלבטות בינו למסכים אחרים כי אין לו מתחים המחיר הזה. הנה הרשמים שלי עד עכשיו. בחרתי במסך זה מכמה סיבות. ראשית כי בתקציב הזה (1300~) המסך נותן ארגונומיה מצויינת שמאוד שימושית לי, ככה מסך מרכז לי את התצוגה של המחשב (יהיה בHDMI), טלויזיה (S-VIDIO) וPS2/PS3/XBOX בקומפוננט/קומפוזיט וHDMI שכולם כבר עברו ניסוי עם המסך. חיבור למחשב: המסך מחובר לVGA כרגע כיוון שלא רכשתי עדיין מתאם DVI-HDMI. התצוגה טובה יותר המLCD (הג'נרי - PIXXL) הקודם שלי שחובר בDVI ככה שאני מצפה לשיפור נוסף עם הגעת המתאם. יש זליגת אור מורגשת שאם מחפשים לא קשה למצוא אך לי היא לא מפריעה. בסרטים וסדרות שאני רואה (המון) דרך המחשב אני מקבל תצוגה מעולה - לדעתי, …
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
תודה. עריכה: שמתי לב שממליצים פה על המסך של samsung 2243bw השאלה היא למה לא ממליצים על הדגם 2253bw?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום,חרשתי את הנט ולא הצלחתי למצוא תשובה שהיא 100 אחוז. האם הבלאגן של הפאנלים מה226BW חזר גם ב2253BW?איזה סוגי פאנלים אפשר למצוא ב2253BW?כולם סמסונג?או שיש גם של חברות אחרות?תודה.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום קנו לי מסך של חברה לא מוכרת - Sansui 20 אינץ רחב שמיועד כעקרון ל-TV חיברתי למחשב עם כבל HDMI TO DVI (יכול להיות שפה הבעיה ?) ב-1680 על 1050 רוב האתרים והפורומים מרצדים ברמה ממש מציקה ניסיתי להוריד ל-1440 על 900 והריצודים הרבה פחות מורגשים יש סיבה מסוימת שזה ככה ? אני שוקל להחליף את המסך במסך של Samsung או ASUS אבל פאק לא נעים לי וגם לא בטוח שתהיה את האופציה הזאת (מתנה ליוםהולדת, חבל שלא ביררו איתי איזה מסך אני מעדיף אפילו שזה היה הורס תהפתעה ...הבנתי ממקור סמוי ביותר שהמסך עלה פחות או יותר כמו ה-Samsung 2253BW..)
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
VW222U VK222U MW221C ההבדל בין ה-2 הראשונים כמו שאני מבין הוא המצלמה..
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כמו שחלקכם יודעים רציתי לקנות את הMW221C של אסוס,אבל החנות שאיתה דיברתי אמרו שאזל להם המלאי בארץ אבל עכשיו יש להם דגמים חדשים כמו : VW22U VK22U VK22H MK221H אני רוצה לדעת איזה מהם הכי דומה לMW221C מבחינת המפרט הטכני שלו,ולקנות אותו. חשוב לציין שמן הסתם אני מחפש 22' עם 2MS. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מיתלבט בין 22" ל24" מ-2 החברות הנ"ל אני מסיג אותם במחירים מאד זולים את האסוס ב-1900 24" ו-22" ב-1200 ושל PREVIO אם אני לוקח זה 24" והוא יעלה לי 1700-1800 השאלה אם ה-2" האלה יעשו את ההבדל וגם מה האיכות...?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מה דעתכם עליו?אני לא רוצה את ההכי הכי לכן חשבתי על מסך זה אבל רציתי לדעת מה לדעתכם על המסך? אני משחק הרבה מאוד משחקי מחשב. יש לי gtx260 האם זה יספיק?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
טוב אז הגיע הזמן להחליף מסך וקראתי כאן קצת ואני מבין שבתקציב הזה אני יכול לקחת את הדל 200FP או בגרסה הרחבה שלו.השימושים שלי הם 80% טקסט(אינטרנט מיילים וכו) 20% סרטים ואני מתלבט אם לא כדאי לי לקחת מסך פחות איכותי ולחסוך מה גם ש22 נראה לי גדול לצרכים שלי אני יושב בדר"כ כ 50 ס"מ מהמסך
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מפרט נראה מרשים והמחיר לא רע... מה דעתכם עליו ? למשחקים טקסט סרטים.. הוא נראה טוב.. ומרשים האם כדאי או מתחרה בתקציב דומה?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למסך למחשב התקציב הוא 1500 ש"ח +- השימושים הם: אינטרנט עבודה משרדית ומשחקים (לא מתכנן לראות סרטים על המסך) חשוב לי שהמסך יתאים לעבודה ממושכת. אשמח לשמוע כל המלצה כדי להתחיל לקבל כיוון ולדעת איזה מסכים בכלל כדאי לבדוק. תודה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-