עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי מהו מסך הLCD שנותן טקסט הכי הכי חד וברור ונוח לקריאה? בכל מחיר. ובגודל של 20 ומעלה (רחב)

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  2. Started by 3pac,

ראיתי שיש מבצע על מסך MAG HV724AW ב500 ש"ח. אני צריך מסך בעיקר לאינטרנט וקצת למשחקים קטנים (משחקי רשת,ומשחקי איתמר וכו') המסך הזה שווה משהו ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Michael Landshman,

DELETE

4. Started by AmirNadav,

שלום לכולם. אבא שלי מעוניין במסך חדש, מסך LCD לעבודה משרדית (מידי פעם וידאו באינטרנט..) . יש לי 3 שאלות: 1. איך המסך Samsung 740BF ? האם הוא טוב? אם כן אני אקנה אותו ב1190 ¤... 2. האם יש הבדל בין מסכי 19אינטש ל17אינטש למעט הגודל? 3. האם כדאי לקנות מסך WideScreen? אני לא מאלה שכותבים "דחוףףףףףףףףףףףף!!!111אחדאחדאחד" , אבל זה ממש דחוף :< . בתודה, אמיר.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  5. השימושים: משחקים וסרטים וגלישה וכו' 17 או 19 אינץ' מקסימום 1400 ש"ח אשמח אם תתנו לי את הדגמים המשתלמים ביותר במחיר הזה גם של ה 17 וגם של ה 19

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  6. Started by extreming,

טוב, אז אחרי שחרשתי את הפורום והסתכלתי גם במידע באתרים אחרים צימצמתי בשעה טובה את הרשימה ל-3 מסכים: לשימוש כללי ולמשחקים, פחות לסרטים, עם PIVOT (...כי זה מגניב) העדיפויות שלי מהראשונה לאחרונה- 1. LG L1932P , לפי מה שקראתי באתרים הכי טוב מבין השלושה למשחקים וצבעים טובים יחסית,אבל לא מי יודע בסרטים ובזוויות צפיה אנכיות, אין עליו יותר מידי חוות דעת בפורום כאן, אולי בכל זאת מישהו יכול לחוות את דעתו..? 2. SAMSUNG 971P , פאנל טוב וכל מה שמתלווה לזה, לא הכי טוב למשחקים 3. וכמובן, VIEWSONIC VP930B , כנראה המסך הכי מומלץ פה אבל גם לו יש את הבעיות שלו לפעמים בכל מקרה אם הסמסונג לא היה עושה בעיות במשחקים הייתי בוודאות הולך עליו, השאלה עד כמה זה קריטי? ואם איכות הצבע כזו הרבה יותר…

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by omrid14,

הבעיה הכי מוזרה שראיתי בחיים שלי.... שאני מכבה את המסך ומדליק אותו הוא עושה היבהובים כאלה בלי להפסיק איזה שעתיים אם לא יותר.. כרגע המסך לא מהבהב אבל שמתי לב למשהו מוזר. תמיד שאני שם רקע כהה או אתר כהה שחור או משהו שלא בהיר הוא מהבהב.. למשל אני נכנס לאתר TORRENTLEECי שזה כהה הוא מהבהב כי טורנטליץ שחור . שאני ניכנס לוואלה נגיד אז זה טובבב...

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by ShaY-MoR,

קניתי מסך חדש שתומך בזה והבנתי שזה יכול לאפשר לי לחבר את הPS למסך.. ניסיתי לעשות זאת ע"י כבל HDMI TO DVI אבל המסך לא מזה חיבור בכלל... צריך להגדיר את זה?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  9. המסך 2007WFP מאיפה האחריות יותר טובה Skypc או LCd tv

10. שלום לכולם, ראשית אפתח בכך שהידע שלי במחשבים מועט ולכן הופנתי לפורום לייעוץ. כשאלה ראשונה מהו ההבדל בשימושים של מסך רחב לעומת השימושים של מסך דק? שאלה שנייה מהם החברות הממלצות היום בשוק לכל אחד מהסוגים.

11. Started by BlueLabel,

שלום לכולם קניתי לפני שבוע מחשב חדש מאוד חזק (שולם והכל) והיות לא היה לי מושג לגבי מסכי מחשב פסחתי על זה בנתיים אני לא אתן את כל המפרט פרט למעבד וכרטיס המסך מעבד i7 2600k כרטיס מסך ATI radeon 6950 בקיצור מחשב מעוד חזק לגיימינג אני מחפש מסך טוב 23 אינץ ואין לי מושג אם לקחת LCD או LED אם תוכלו לעזור לי בבקשה ולהמליץ לי על מסך טוב אני אודה לכם מאוד (עדיפות לחברת LG) שבת שלום נ.ב מדובר על משחקי מחשב ומשחק רשת

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by Itaylasman,

אהלן, אני מעוניין לקבל חוות דעת (טובות ורעות) לגבי מסך N1900W של ViewSonic . האם היותו גם טלויזיה פוגם בביצועים שלו במשחקים וכו'? איכות צבעים וכו'.. המון תודה! איתי ;D

13. Started by aviv512,

אהלן.. אני מחפש טלויזית HDTV איכותית שתתחבר למחשב בשביל משחקים סרטים וכו'.. סכום בסביבות ה2000-3000 שקל.. גודל עדיף מ22 יש המלצות? בסביבות הסכום הזה ?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by karajii,

מישהו מכיר חנות באזור המרכז בה ה-X95F מחובר ואפשר לראות אותו בפעולה? חוצמזה, מצאית פרטים שונים אודות יחס הניגודיול שלו (בחלק מהמקומות 1:700, בחלק אחר 1:1,500). מה הסיפור?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  15. יש לי טלוייזיה של tcl שתומכת ב144 הרץ וכל שאר הדברים שיש בדרך כלל למסכי מחשב , כדי להפעיל את ה144 הרץ אני צריך להפעיל את game master והוא פשוט לא עובד במחשב רק שאני מחבר אליו קונסולה הgame master עובד.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by AMD-Z,

אני מתלבט בין שלושת הדגמים האלה. מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  17. Started by idoyi,

אבי קיבל מחשב נייד DELL ואיתו הוא גם ריבל מסך LCD הדגם של המסך הוא Dell UltraSharp 1704FPV 17-inch Flat Panel Monitor http://www1.euro.dell.com/content/learnmore/learnmore.aspx?c=il&l=he&s=bsd&~id=monitors&~subcat=gen&redirect=1 זהו קישור למאפיינים של המסך איך המסך??? רציתי לשאול אם כדאי לשים אותו במקום ה-CRT הישן והטוב או לא ומה הקצב ריענון של המסך ב-msec תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by nachum37,

ברשותי מסך Dell 2007WFP. ידוע לי שהוא יכול להגיע בשתי וריאציות, עם פאנל S-IPS או S-PVA. משיטוט בפורומים שונים בחו"ל לא הצלחתי להגיע לכדי תשובה ברורה כיצד לוודא מהו הפאנל שברשותי. כיצד אפשר לבדוק זאת? עריכה: מצאתי. הפאנל הוא IPS. http://www.tftcentral.co.uk/articles/dell_panel_lottery.htm

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום. אני קונה מחשב חדש ומסך בקרוב בעיקר למשחקים. כרטיס המסך שיהיה הוא HD5770. כרגע מה שמתוכנן הוא LG L227WTP 22" 1:30000 1680x1050 2ms. האם יש מסך אחר, באותו טווח מחירים שעדיף על המסך הזה? תודה! [br]פורסם בתאריך: 6.08.2010 בשעה 02:14:46 מישהו?

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  20. אורח Talwag
    Started by אורח Talwag,

היי חברים! אני מחפש מסך לעבודה גרפית והרבה זמן מול המסך. בעיקר עבודה כמו פוטושופ אבל גם מעט וידאו. המליצו לי פה בפורום על Dell P2416D. היום שמעתי ממוכר באייבורי על hp 24SE. מישהו מכיר את הדגם? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by mikyl,

שלום לכולם, אני שוקל להחליף את DEL U2711 שלי ל-Ultrawide 3440X1440 לגיימינג ושימושים כלליים. דרישות - IPS, G-SYNC, לפחות 100HZ. מה שמצאתי זה ACER X34P, ASUS PG348Q ו-Dell AW3418DW. את Dell משום מה אני מוצא בארץ רק בחנות אחד (לא בדקתי אם באמת יש להם) שקצת חשודה לי. מישהו יודע מה קורה עם AW3418DW בארץ? איך אחריות/שירות של ACER? מה אתם חושבים על הדגמים האלה ואים ישנם המלצות לדגמים אחרים?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by yabbee,

מבקשת המלצה למסך טלוויזיה 32'' למטרת גיימינג וצפייה בסרטים, בחיבור ללפטופ. מרחק צפייה כ2.5-3 מטרים. אשמח להמלצות על גודל מסך, סוג מסך והחיבורים הדרושים. התקציב מוגבל!!! תודה.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  23. שלום לכולם, יש מישהו מאזור ת"א שמחזיק במסך הנ"ל ומוכן לארח אותי להתרשמות לפני קניה? אם כן, אנ שלחו לי מסר בפרטי. תודה, ערן

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  24. מידע לגבי איכות המסך בעבודה כללית אינטרנט וכו ובסרטים ומשחקים תודה מראש .....!

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by uvdude,

יש לי כרגע מסך CRT 17" של MAG. אבל אני בקרוב משדרג את המחשב ולכן הולך לפנק את עצמי עד הסוף. אני רוצה לקנות מסך LCD. אני צריך שהוא יהיה טוב בכל התחומים: שימוש ביתי רגיל, קצת משחקים, קצת גרפיקה - בקיצור, טוב בהכל, ולא מצטיין בשום דבר מיוחד (אם כן אז מה טוב ) בעקרון אני מחפש דגם טוב של חברה מוכרת שיספק לי ביצועים סבירים פלוס. התקציב באיזור ה1500 ש"ח נראה לי ריאלי, לא? אני גמיש בעניין המחיר, לעומת זאת. אז על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.