מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.... כרגע אני אם מסך crt mag786pf אני מחפש מסך עד 1000ש''ח עדיף 19....אם יש כמובן... המסך לצורך כללי...משחקים אינטרנט וכו....
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
עברתי קצת על ההודעות ולפי מה שראיתי המסך (19) המומלץ ביותר לעבודה ממושכת עם טקסט ומשחקים הוא: Viewsonic VP930 בסביבות ה- 1850 ש"ח יש לי תקציב של כ- 2300 ש"ח יש מסך יותר טוב ממנו בסכום הזה?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני יכול לקחת את המסך במחיר הנל .. מה אתם אומרים עליו ? המחיר מאוד מפתה ...
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, אני עד עכשיו הייתי סגור על ה samsung 931bw ששמעתי שהוא טוב מאוד, אבל עכשיו המסך הזה של אסוס גם נכנס לתמונה, הוא עולה בiqpc 1271 שקל שזה מחיר טוב , הסמסונג עולה 1550 שקל בערך וזה הבדל די גדול אז מענייין אותי לדעת האם ההפרש שווה- ובכלל איך המסך הזה של אסוס לא שמעתי מילה עליו פה בפורום ... קישור למסך:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3081 תודה מראש למגיבים
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש את 4 המסכים הללו..שדניס תמיד ממליץ.. 1) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=18008 2) http://www.datazafon.co.il/scripts/prodView.asp?idProduct=334 3) http://netvox.shopy.co.il/products/75566 4) http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=327 ו2 אלו tmpusr מוסיף.. 1. BENQ FP91GP 3. SONY X95F - 19 כולם בעלי פאנל VMA.. אבל מי מכל אלו עדיף? ולמה.. (ואיזה מסכים מהרשימה הזאת הכי פחות טובים..)
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, ידידה שלי מתחילה עכשיו לערוך בצורה מקצועית והיא מחפשת מסך. אני יודע שהתקציב קצת לחוץ אבל מה בכל זאת אפשר להשיג במחיר הזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
התקציב עד 1,600 שקל השימוש למשחקים סרטים ושימושי ילדים שונים (אינטרנט, הכנת שעורים וכד). מה משניהם עדיף? האם שניהם בטכנולוגיית MVA? תודה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
חיפשתי ביקורות באינטרנט על הדגם הזה ולא מצאתי כלום.. באתר של סמסונג אין את הדגם הזה. אני רוצה לקנות טלויזיה 32 אינץ מדגם: LCD samsung 32s71 שעולה 5100שח ראיתי במחסני חשמל כמה טלויזיות ופשוט הטלויזיה הזאת הכי חדה מכולם, איכות מדהימה רואים את החדות והפרטים בצורה מטורפת. היא לוקחת את כולם שם !!! במצב של 4/3 רואים את התמונה מכווצת אבל אפשר לכוון בטלויזיה את הגודל של הגובה/רוחב ואז יש שחור משני הצדדים(מימין ושמאל) האם כדאי לקנות אותה? למישהו יש אותה ויכול להגיד לי שזה מוצר בטוח בלי תקלות? נתונים: דגם:32s71. רזולוצייה: 1366x768,יחס צפייה 16:9, HD Ready. טלוויזיית "32 LCD מבית סמסונג, מהירות תגובה 8ms, יחס קונטרסט: 3000:1, HD Ready, רזולוצייה: 1366x768, יחס צפייה 16:9, יחס …
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
לאחר סקר מקיף, ושעות רבות של שיטוטים בפורום (איך אני אקום מחר [היום] לעבודה ) אני רחוק דקה מלהשתכנע שכדאי לשים עוד כמה מאות שקלים לטובת ה-VP930. מה חסר? אני רוצה לראות את המסך לפני הקניה - להבין את מהות ההבדל בינו לבין שאר ה-TN הנפוצים. מישהו מכיר חנות בירושלים שאוכל לראות בה את המסך? (לא אכפת לי להזמין את המסך מחנות מחוץ לירושלים, פשוט לא בא לי ליסוע במיוחד רק בשביל לראות אותו).
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני יודע שיש לו פאנל TN לא אכפת לי אבל איך הוא , יש מסך 22 יותר טוב ממנו בתקציב הזה?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3397150,00.html
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אז ככה קניתי את הXEROX וכשאני מסתכל עליו העיניים שלי כואבות , הוא זוהר יותר מידי. שמתי את ההגדרות הכל על האמצע ופרופיל נורמאל. לפני שאני מחזיר את המסך יש איזה שהיא דרך לכוון אותו?? תודה!! אל תעירו לי בקשר לפאנל אני יודע שTN זה לא משהו, אבל היסתכלתי על הרבה מסכי TN והם לא הכאיבו לי בעיניים, ואין לי כסף למסך עם פאנל איכותי
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם. כפי שרשמתי קניתי SAMSUNG 931BF אך כשקיבלתי אותו גיליתי שיש לו סטנד שלא זז למעלה ולמטה. רציתי לדעת אם אפשר לקנות אחד איפשהוא כי מאיפה שקניתי אותו אין כזה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום אני מחפש טלוויזיה בערך 32 -37 בסכום של עד 5000 לסלון הסלון שלי לא כזה גדול בערך 3 מטר פלוס מינוס ורציתי לדעת על איזה טלוויזיה ללכת אני מטלבט בין סוני לסמסונג ופיליפס הצעות ותודה.........
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, מזה זמן רב אני מחפש לי מסך LCD 24 אינצ' בשביל סרטים ומשחקים. באתר הזה, כמו בעוד אתרים רבים, יש המלצה כללית ללכת על ה-DELL 2408. קראתי מספר ביקורות על המסך, ואחד החסרונות של המסך היה Input Lag גבוהה אבל נאמר שזה לא כלכך קריטי ושרב האנשים לא ישימו לב בכלל לבעיה. אתמול הגעתי במקרה לביקורת הזאתhttp://www.behardware.com/articles/712-4/lcd-david-vs-goliath-iolair-vs-dell.html. בעמוד 4 הם מראים את ההשפעה של ה-Input Lag על משחקים ולדעתי מסך ה-DELL לא כלכך הצטיין במבחן, אפשר להגיד שנכשל בגדול. בנוסף, אחרי קצת חפירה בפורומים של DELL, מצאתי מלא אנשים שבאמת מתלוננים על התופעה הנ"ל, ואפילו טוענים שהיא מפריע לא רק בזמן משחקים אלא גם בזמן צפייה בסרטים (התמונה מגיע אחרי הקול) ובעב…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קיבלתי הצעה על המסך MAG LCD 19" Wide BP919W ב-899 ש"ח (+39 ש"ח הובלה) לא הצלחתי למצוא מידע עליו מאתרים ישראלים. אני מחפש מסך לאדם מבוגר שלא משחק משחקי מחשב (שימוש סטנדרטי + קצת סרטים) מישהו מכיר או יכול להגיד אם הנתונים כאן מספיק טובים: נתונים פיסיים גודל מסך: 19 אינץ' סוג מסך: LCD WIDE משקל: 4.5 ק"ג גובה: 37.1 ס"מ רוחב: 45.7 ס"מ עומק: 21 ס"מ צבע: כסוף נתוני המסך זמן תגובה: 4 ms רזולוציה: 1440X900 גודל נקודה: 0.285 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 3000 צבעים: 16.7 מיליון תדר רענון אופקי: 31~82 KHz תדר רענון אנכי: 56~75 Hz זווית צפייה אופקי: 170 מעלות אנכי: 160 מעלות כניסות יציאות VGA: כניסה DVI: כניסה מספר חיבורי DVI: 1 כניסות D-Sub: כלול תקן ב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברים. אשמח לקבל המלצות עבור מסך כזה... תודה.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי את המסך הנ"ל (כן, גם לי) ואני ממש לא מרוצה מהPIP שלו, גם אם בוחרים בגודל הכי גדול, עדיין אי אפשר להשתמש בפיצ'ר בשביל שני מחשבים, התצוגה קטנה מאוד ואי אפשר לקרוא מה כתוב. יש אפשרות באמצעות תוכנה חיצונית, או אולי עדכון קושחה, להציג את שתי התמונות ב50:50? תודה :\
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך אך מחירו ייקר מאוד יש איזו דרך להשיגו במחיר יותר שפוי ? יבואן ...מכירה קבוצתית...? משהו ? אם מישהו יודע ....... :-\ תודה .
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי מסך מחשב "MAG 17 עם שפורפרת של מיצובישי ויציאת VGA, וממיר THOMSON של HOT. השאלה שלי היא האם ניתן לחבר את המסך הזה לממיר באמצעות איזשהו מתאם (בלי מחשב), ואם כן אז איך. לצורך העניין, אני מעוניין לדעת גם האם ניתן לחבר לממיר הזה של HOT גם מסך LCD עם חיבורי VGA ו-DVI. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, השימושים שלי במחשב הם 70% אינטרנט ואופיס, 25% סרטים ו-5% משחקים. 1500 זה הגבול העליון ואם יש מסכים שמתחת לכך זה יהיה עדיף. תודה!
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
האם המסך MAG a1937W ניגודיות: 1:3000 2MS עדיף על LG 1953TR הניתונים אשמח לתשובה בהקדם...
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי הבוקר את המסך איך אני מכוון אותו בדיוק למצב srgb שאני נכנס להגדרות הוא כל הזמן מדלג עליו ,האם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
חוסר במסכי 2007FP/WFP אצל פנדה, וגם אצל היבואן. מה עושים? חבר'ה אני בבעיה... כל כך תיכננתי על הקנייה של ה2007FP, לעבור מCRT 17'' למסך LCD 20'' ועוד איכותי. אח"כ שיניתי את דעתי ל2007WFP (הן מחיר, והן ראיתי במציאות שה20'' הרגיל גדול מאוד). אתמול אחה"צ התקשרתי לפנדה, לשאול האם המסך זמין, מה התנאים של האחריות. וואלה...לא תאמינו אבל שמחתי.. הם מתחייבים לS-IPS ולאחריות על 0 פיקסלים שרופים ליום-יומיים הראשונים, ואם המעבדה תיהיה זמינה אז אני אבדוק שם. רק מה? לצערי הרב אין להם במלאי לא את ה2007WFP ולא את ה2007FP. בעיה? רצינית...רצינית מאוד בשבילי. ואם זה לא מספיק, בנוסף לזה שאין להם... אחרי בדיקה שלו, נאמר לי שגם אצל היבואן "אין במלאי, ואין צפי הגעה לארץ", אין תאריך אין כלום. בני…
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום קניתי השבוע מסך samsung 971p באופיס דיפו. אתמול גיליתי דליפת אור קלה באחת הפינות. עכשיו השאלה שלי- למי אני פונה? לאופיס דיפו או ליבואן של סמסונג בארץ? תום
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-