מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
יש סיבה שאם אני יחבר מסך מסוג ?L1750T 17'' LCD 8ms DVI? של LG יתאים ויראה באיכות טובה עם כרטיס מסך מסוג Geforce 2 400mx בלה בלה... אם לא, יש משהו לעשות בנידון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המסך הבא יוכל לעבוד טוב עם הכרטיס HD4870? http://www.ixbt.com/monitor/nec1980sxi.shtmlמצטער שהאתר ברוסית
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב כרגע לקנות מתישהוא את האסוס שמומלץ בכתבה של השוואת מסכים (לא זוכר את הדגם?!) ויש לי כרטיס מסך 8600 האם הם יוכלו לעבוד ביחד מבחינת רזולוציות או שצריך גם להחליף כרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום רב, קראתי כתבה שנכתבה לפני ימים ספורים בנוגע למסך של ViewSonic דגם VP2365WB, קישור לכתבה כאן. הנה ציטוט מתוך הכתבה: השימושים שלי במחשב הם משהו כמו 60% גלישה באינטרנט ו- 40% עריכת תמונות ווידאו, האם זהו אכן המסך המומלץ ביותר לשימושים מסוג זה? (כרגע אני עם מסך בעל פאנל TN 22" של חברת ASUS) תודה רבה ושבוע נהדר, אורן.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה מה אתם אומרים על הדגם הזה?כדי לקנות? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6240&perur=2&t=19&c=407
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום אנשים D: קניתי היום את הטלויזיה שדיברתי עליה לא מזמן, של פיילוט, 27". טלויזה מעולה, ניסיתי לראות קטע ב 720p מהמחשב שזה מחובר ב RGB, וזה היה מדהים @_@ אני רק מחכה לחבר את זה ב HDMI :yelclap: פרטים: 27" רזולוציה 1366X768 ניגודיות 1:1000 זמן תגובה 8ms תאורה 600 ניטים (זה ב 50% וכבר מסנוור לי את העיניים) כניסות: הכל חוץ מ DVI (אבל יש HDMI, ויש מתאם HDMI ל DVI, ככה שזה בסדר P: ) טיונר מובנה והיא יפהההה @_@ קיבלתי אותה בשחור, יש גם בכסוף. טלויזיה מדהימה. איכותית ביותר, ומאוד מומלצת. ניתן לרכוש בשופרסל דיל () ב 3800 שקל, או בחנויות אחרות אבל במחירים קצת גבוהים יותר o_O מוזר שבשופרסל דיל יש מציאות. בקיצור, מומלצת D:
-
- 43 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
יש משחק שלמשל עם המסך הזה: ?CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI? לא יעלה לי את המשחק בגלל שיש לי מסך רחב?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם ככל שתדירות המסך נמוכה יותר יש יותר לאגים במשחק??על התזוזה במשחק? למשל עד עכשיו הייתי עם מסך של 75HZ עכשיו אני על 60 האם זה משפיע?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום!! השאלה הזאת תקועה אצלי כבר מלא זמן ועוד לא מצאתי את התשובה מישהו חייב לענות לי קיימות שתי אפשרויות לציין תדירות ריענון תצוגה של מסך: MS (מאיות השניה) והרץ, וככל שמספר ההרצים הוא יותר גבוה, כך מספר ה-MS הוא נמוך יותר... שאלתי: מה היחס (אם אפשר לקרוא לזה כך) בין הרצים ומאיות השניה? לדוגמא: כמה MS זה 85 הרץ? או: כמה הרצים זה 4 MS? בתודה, אוריאל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט כרגע בין 2 המסכים.. ויש לי כרטיס מסך מסוג HD4870 512MB אני חושב שבמשחקים הכבדים אני אצטרך רזולוציה נמוכה יותר.. יש בעיה להקטין אותה עם אחד מהמסכים האלה? T220P(1200X1900( 2333SW(1080X1900( ועוד שאלה.. לCONTRAST יש הרבה השפעה בין המסכים האלה? (לT220P יש 1:50000 ולשני יש 1:20000)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על פניו המסך הזה נראה מציאה - מסך 20" עם פאנל S-IPS מיצרן מכובד וכל זה בפחות מ 1700 שקל. אז למה לכל כך מעט אנשים יש אותו ? למה אין בכלל ביקורות והתייחסויות ברשת (לא בארץ ולא בעולם) ? לכאורה הוא מתאים ליבל אני מפחד לקנות מהסיבות שפירטתי למעלה.
-
- 31 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הסתכלתי היום על מסך הסלולרי שלי (Nokia N73) וחשבתי, למה בLCDים השולחניים התצוגה לא כזו טובה?? הצבעים בנוקיה עשירים, עמוקים יותר והתמונה חדה יותר מכל מסך LCD שיצא לי לראות, כמו כן השחור שם נראה אמיתי יותר ומלא! למישהו יש מושג באיזו טכנולוגיה משתמשים במסכים האלו? (בכל אחד מהנוקיות הגבוהות למשל)
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהמשך לחיפוש הבלתי פוסק שלי אחר מסך איכותי למשחקים, נתקלתי בדגם של HP: HP w2448hc. לא ברור לי איזה סוג פנאל זה, אבל הוא כנראה TN (אשמח לשמוע מקור מהיימן שיודע האם כך הדבר). אם כך הדבר, הריי שביחס לTN אחרים שראיתי, הוא מציג תמונה טובה יותר, מה שאולי הופך אותו למועמד מתאים יותר עבורי. אז תהיתי, האם מישהו מכיר ויודע משהו על הצג הזה? ועוד משהו חשוב: חפשתי גם בOFFICE DEPOT וגם בBIG BOX, שאני לא תופס מהן בתור חנויות רציניות, אבל רציתי לראות את המסכים בפעולה. בשתיי החנויות אין בנמצא מסכיי VA וIPS, רק TN, כך שאני לא יכול לראות את ההבדלים. איפה לעזאזל אפשר להשוות בעין את פנאל הTN לאחרים?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
התלבטתי איפה לפרסם את זה וכאן נראה לי יותר הולם מ "תוכנות" עם התקנת הדרייברים ו Perfect Suite נוספו לרשימת התהליכים שלי כמה תהליכים מעצבנים, אני שוקל להסיר את Perfect Suite בכלל ולחסוך במשאבים אבל תהיתי אם מישהו פה התעסק עם התוכנה ויודע למה כל תהליך משמש ומה אפשר להסיר. DTSRVC.exe HookManager.exe dthtml.exe mDNSResponder.exe
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אחרי ששיגעתי פה את כולם (במיוחד את qttp) רכשתי לבסוף את ה P2370 של סמסונג. אחלה מסך , גדול , יפה , צבעים מעולים , המחיר לא זול אבל הייה שווה.
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
לאחר אין ספור המלצות ודיונים שקראתי פה- קניתי את ה971P של סמסונג.. מסך מ-ד-ה-י-ם-! ורציתי להגיד תודה לכל העוזרים!! אבל תמיד יש בעיה קטנה- כשאח שלי משחק קאונטר.. יש לפעמים מעין "הילה" אדומה סביב הדמות/הרימון וכו' שזזים מהר.. וההילה גם נעלמת מהר מאוד.. זה אמנם לא כל כך מציק אבל האמת שקצת מאכזב ממסך שעלה 2000 שקל.. השאלה היא האם זה בעיה של המסך או של הכרטיס מסך?.. (X600 משהו.. לא הכי טוב.. אבל אני מחכה שיצאו DX10 כדי להחליף).. תודה שוב!!
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
-
שלום, אני מתכנן בקרוב לקנות מסך רחב למחשב(עוד לא בחרתי) ורציתי לשאול האם קיימת תוכנה שתאפשר לי להגדיר את הגודל המקסימלי של החלונות השונים ככה שיתפסו רק חלק מהמסך וכך אוכל לפתוח מספר ישומים ולראות את כולם בו זמנית. למשל: כמו חלון הICQ שנמצא תמיד עליון בצד אחד של המסך וכאשר מגדילים חלון מסוים לגודל מקס' אז הוא גדל ל2/3 מהמסך ולא מסתיר את הICQ.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום רב, לא מכבר (היום!!) רכשתי את ה- MW221C של ASUS. אקדים ואומר שכל תוכנה, מדריך או סתם מאמר על המסך יתקבל בברכה. בנוסף, אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לתוכנה שעוזרת להדגיש את הפונטים, כי הם נראים לי די מרוחים. נ.ב. תודה לכם מבקרי האתר שהמלצתם על המסך, באמת מסך מצוין.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ על תכנת כיוון איכות התצוגה של מסכי LCD תודה
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
נדמה שראיתי פה פעם המלצה על תוכנה שעוזרת לכוון מסכי LCD לתצוגה אופטימלית ואני לא מוצא את הדיון . מישהוא יכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
לפני ככמ הזמן מישהו כתב פה בפוסט לגבי תוכנה לניהול מוניטורים במחשב אחד (יותר מ2 מוניטורים) חיפשתי בפורום במשך שעות ולא מצאתי אם מישהו זוכר\יודע על מה אני מדבר אשמח אם יכתוב כאן תשובה..... :s05:
-
- 4 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
הם אני צריך תוכנה לסיבוב המסך? יש לי מצב PIVOT אך אני לא יודע איך לסובב את התמונה. המסך הינו DELL 2410 כרטיס המסך ATI Radeon X300/X550/X1050 (RV370)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-