מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט כרגע בין 2 המסכים.. ויש לי כרטיס מסך מסוג HD4870 512MB אני חושב שבמשחקים הכבדים אני אצטרך רזולוציה נמוכה יותר.. יש בעיה להקטין אותה עם אחד מהמסכים האלה? T220P(1200X1900( 2333SW(1080X1900( ועוד שאלה.. לCONTRAST יש הרבה השפעה בין המסכים האלה? (לT220P יש 1:50000 ולשני יש 1:20000)
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
על פניו המסך הזה נראה מציאה - מסך 20" עם פאנל S-IPS מיצרן מכובד וכל זה בפחות מ 1700 שקל. אז למה לכל כך מעט אנשים יש אותו ? למה אין בכלל ביקורות והתייחסויות ברשת (לא בארץ ולא בעולם) ? לכאורה הוא מתאים ליבל אני מפחד לקנות מהסיבות שפירטתי למעלה.
-
- 31 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הסתכלתי היום על מסך הסלולרי שלי (Nokia N73) וחשבתי, למה בLCDים השולחניים התצוגה לא כזו טובה?? הצבעים בנוקיה עשירים, עמוקים יותר והתמונה חדה יותר מכל מסך LCD שיצא לי לראות, כמו כן השחור שם נראה אמיתי יותר ומלא! למישהו יש מושג באיזו טכנולוגיה משתמשים במסכים האלו? (בכל אחד מהנוקיות הגבוהות למשל)
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהמשך לחיפוש הבלתי פוסק שלי אחר מסך איכותי למשחקים, נתקלתי בדגם של HP: HP w2448hc. לא ברור לי איזה סוג פנאל זה, אבל הוא כנראה TN (אשמח לשמוע מקור מהיימן שיודע האם כך הדבר). אם כך הדבר, הריי שביחס לTN אחרים שראיתי, הוא מציג תמונה טובה יותר, מה שאולי הופך אותו למועמד מתאים יותר עבורי. אז תהיתי, האם מישהו מכיר ויודע משהו על הצג הזה? ועוד משהו חשוב: חפשתי גם בOFFICE DEPOT וגם בBIG BOX, שאני לא תופס מהן בתור חנויות רציניות, אבל רציתי לראות את המסכים בפעולה. בשתיי החנויות אין בנמצא מסכיי VA וIPS, רק TN, כך שאני לא יכול לראות את ההבדלים. איפה לעזאזל אפשר להשוות בעין את פנאל הTN לאחרים?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
התלבטתי איפה לפרסם את זה וכאן נראה לי יותר הולם מ "תוכנות" עם התקנת הדרייברים ו Perfect Suite נוספו לרשימת התהליכים שלי כמה תהליכים מעצבנים, אני שוקל להסיר את Perfect Suite בכלל ולחסוך במשאבים אבל תהיתי אם מישהו פה התעסק עם התוכנה ויודע למה כל תהליך משמש ומה אפשר להסיר. DTSRVC.exe HookManager.exe dthtml.exe mDNSResponder.exe
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אחרי ששיגעתי פה את כולם (במיוחד את qttp) רכשתי לבסוף את ה P2370 של סמסונג. אחלה מסך , גדול , יפה , צבעים מעולים , המחיר לא זול אבל הייה שווה.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לאחר אין ספור המלצות ודיונים שקראתי פה- קניתי את ה971P של סמסונג.. מסך מ-ד-ה-י-ם-! ורציתי להגיד תודה לכל העוזרים!! אבל תמיד יש בעיה קטנה- כשאח שלי משחק קאונטר.. יש לפעמים מעין "הילה" אדומה סביב הדמות/הרימון וכו' שזזים מהר.. וההילה גם נעלמת מהר מאוד.. זה אמנם לא כל כך מציק אבל האמת שקצת מאכזב ממסך שעלה 2000 שקל.. השאלה היא האם זה בעיה של המסך או של הכרטיס מסך?.. (X600 משהו.. לא הכי טוב.. אבל אני מחכה שיצאו DX10 כדי להחליף).. תודה שוב!!
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
-
שלום, אני מתכנן בקרוב לקנות מסך רחב למחשב(עוד לא בחרתי) ורציתי לשאול האם קיימת תוכנה שתאפשר לי להגדיר את הגודל המקסימלי של החלונות השונים ככה שיתפסו רק חלק מהמסך וכך אוכל לפתוח מספר ישומים ולראות את כולם בו זמנית. למשל: כמו חלון הICQ שנמצא תמיד עליון בצד אחד של המסך וכאשר מגדילים חלון מסוים לגודל מקס' אז הוא גדל ל2/3 מהמסך ולא מסתיר את הICQ.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום רב, לא מכבר (היום!!) רכשתי את ה- MW221C של ASUS. אקדים ואומר שכל תוכנה, מדריך או סתם מאמר על המסך יתקבל בברכה. בנוסף, אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לתוכנה שעוזרת להדגיש את הפונטים, כי הם נראים לי די מרוחים. נ.ב. תודה לכם מבקרי האתר שהמלצתם על המסך, באמת מסך מצוין.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ על תכנת כיוון איכות התצוגה של מסכי LCD תודה
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
נדמה שראיתי פה פעם המלצה על תוכנה שעוזרת לכוון מסכי LCD לתצוגה אופטימלית ואני לא מוצא את הדיון . מישהוא יכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
לפני ככמ הזמן מישהו כתב פה בפוסט לגבי תוכנה לניהול מוניטורים במחשב אחד (יותר מ2 מוניטורים) חיפשתי בפורום במשך שעות ולא מצאתי אם מישהו זוכר\יודע על מה אני מדבר אשמח אם יכתוב כאן תשובה..... :s05:
-
- 4 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
הם אני צריך תוכנה לסיבוב המסך? יש לי מצב PIVOT אך אני לא יודע איך לסובב את התמונה. המסך הינו DELL 2410 כרטיס המסך ATI Radeon X300/X550/X1050 (RV370)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שאלתי היא מהי חשיבות מהירות התגובה במסכים בשימוש בתוכנות שרטוט תלת מימד? מי שמכיר ריינו או 3DMAX. בתוכנות אלו ניתן להשיט ולסובב את האובייקטים המשורטטים במרחב על גבי המסך. האם מהירות התגובה של Dell 2209WA או LG2220P שהם 5/6 ms אמורים להיות בסדר ולא למרוח את השרטוט? מהי המהירות המינימלית המומלצת? חיפשתי ברחבי הפורום ולא נתקלתי במידע הזה לגבי תוכנות שרטוט תלת מימד אלא רק לגבי משחקים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך רשימה של כל המסכים הטובים שיש, עם הפאנלים הטובים. זה מה שידוע לי האם יש לכם תוספת? Philips 200W6CS/00 20 אינץ' פאנל P-MVA 8MS ניגודיות 1:800 1,480 ש"ח הוא יותר טוב מ VP930 ויותר זול..מה דעתכם? ---- Viewsonic VP930-3 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=369995 1,654 ש"ח ---------------- Dell 2007WFP 2,145 ש"ח --------------- יש עוד משהו? או שאלה המובילים וזהו? יש חדש? אין ל VP930 יתרון על הפילפס בשום דבר חוץ מזה שהוא רגיל.. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כשבוע קניתי סוף סוף את המסך המדובר ואחרי כל ההתלהבות (שעדיין לא עברה..) הבחנתי במן תופעה מוזרה: כשמדפדפים בתמונות, בחצי השנייה הראשונה לאחר הופעת התמונה החדשה עוברים 2-3 "גלים" של בהירות על גבי המסך ואז הכל מסתדר. סרטים עובדים מצויין. מישהו הסביר לי כי יתכן ומדובר ב Overshoot אבל קשה לי להאמין... אם משהו יודע מה בדיוק קורה או מכיר פתרון, אנא הביעו דעתכם.
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
עד היום עבדתי עם מסכי CRT (הייתי שמרן גדול בנוגע למעבר ל-LCD, אבל די, הגיע הזמן לשדרג) ואני מעוניין לשדרג עכשיו מן הסתם למסך LCD לראשונה. הסיבה שלא אהבתי עד היום מסכי LCD היא בגלל תופעה כלשהי, שאיני יודע איך קוראים לה ומה צריך לוודא שהמסך כולל (או לא כולל...) בכדי שהתופעה לא תיהיה. אז אשמח אם תתנו לי ידע בנוגע אליה, אני אסביר. במסכי LCD שראיתי עד היום התמונה הייתה מוזרה למדי יחסית ל-CRT. קודם כל אציין שווידאתי שהרזולציה (ותדר ההרץ) הם הנכונים לאותו הדגם של המסך. זה התבטא שונה ברגיל ובמשחקים, אני אסביר. ברגיל אי הדיוק היה בלתי נסבל. אדגים את זה עם טקסט כי שם זה הכי בלט, תרתי משמע- ברגיל טקסט במערכת ההפעלה אמור להראות חד (אלא אם כן בהגדרות מראה סומן ClearType, אבל לא סומן …
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום אתמול כשהדלקתי את הטלויזיה ראיתי שפיקסל אחד בצבע ירוק בהיר ולא משתנה גם כשכיביתי והדלקתי זה נשאר. אבל אחרי שנגעתי בו ועשיתי לו "מסאז'" הוא חזר לעצמו מישו יכול להסביר את זה? והאם זה יחזור? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום קניתי את המסך הנ"ל לפני כשבוע. ישר כשהרכבתי אותו היה לו פיקסל מת. הפיקסל היה שחור ולא עזרו גם כל תוכנות התיקון למיניהן. לפיכך, ארזתי אותו חזרה בקופסה ויצרתי קשר עם החנות שבה קניתי אותו, שם אמרו לי שיקח עוד כמה ימים עד שיגיע להם מלאי חדש. המסך בילה אצלי יומיים בקופסה ולאחר מכן החלטתי שעד שיגיע מסך חלופי אני אחבר אותו ויעבוד איתו. כשהדלקתי אותו שוב שמתי לב שהפיקסל השרוף נעלם. עם זאת היו עכשיו כמה פיקסלים אחרים (בערך 5-6) שלא היו שחורים אלא מן מבריקים כאלו (הם כאילו בצבע לבן בהיר מאד - רואים את זה בעיקר על מסך לבן ולא מכל הזוויות). אני די בטוח שהם לא היו שם קודם. האם זאת תופעה מוכרת ? האם עצם זה שאזתי את המסך בחזרה, חיכיתי כמה ימים והוצאתי אותו יכול לגרום לשינוי בפיקסלי…
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
תודה לאל, הגיע אלי משמים המסך הנ"ל (בדיוק שחיפשתי המלצות למסך, אדם טוב לב מסר לי את המסך הישן שלו). אך אליה וקוץ בה - המסך מחליט שכל 15 עד 20 דקות הוא נכבה ומתחיל לעשות מצגת שלמה של סדרת אותיות בצבעים שונים - שלג - פסים אנכיים בצבע טורקיז ועוד... כן, ידוע לי שזו הסיבה בגינה הועבר לי המסך - אך שאלתי אם זה משהו פתיר מקומית או ע"י טכנאי אולי ? מישהו יודע מה מקור הבעיה ? יכול להיות שהוא מתחמם יתר על המידה ? המסך נוסה על 3 מחשבים/כרטיסי מסך שונים. מדובר על חיבור VGA כרגע ולא על DVI. אודה לכל המשיב.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
בכל מסכי ה-LCD שהיו לי - החלק התחתון של המסך יותר בהיר מהעליון. אם תפתחו PAINT או משהו בסגנון ותציירו עיגול בצבע מסויים בחלק העליון, ועיגול באותו צבע בחלק התחתון תוכלו בבירור לראות הבדל קל בצבעים. זו תופעה מוכרת? קצת מרגיז, האמת.
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, קניתי לא מזמן את המסך הרחב של סמסונג, 940BW, ויש לי תופעה מוזרה.. כאשר אני עושה SCROLL עם הגלגלת, ישנה מריחה קטנה של הצבע של האותיות. הנה תמונה של המסך כשאני לא נוגע בעכבר: והנה תמונה שצילמתי בזמן שאני עושה SCROLL.. (לקח לי הרבה פעמים עד שהצלחתי לתפוס את זה במצלמה ): יש לציין שהתופעה מופיעה רק במספר אתרים מצומצמים כולל האתר הזה... וחוץ מהתופעה הזו המסך עובד מצויין ואני מאוד מרוצה. יש טעם ללכת לחנות ולממש אחריות או שהתופעה הזו פופולרית במסכי LCD? (זה הLCD הראשון שלי חוץ מזה שהיה לי בעבודה). תודה מראש.
-
- 29 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, ברשותי מסך של דל דגם 2007FP אשר יש בו תופעות של צריבת תמונה (התחילו לפני כמה חודשים אך לא היה לי זמן לטפל בעניין) שאלתי היא האם עד כמה ואיך ניתן לטפל בדבר הזה? האם זה משהו שאי יכול לעשות איכשהו או שצריך לשלוח את זה לדל? האם התיקון פשוט או שפשוט מחליפים? תודה רבה לכולם!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-