עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by yo0924,

האם זה נכון שCRT יותר טוב מ LCD ? האם תוכלו לתת לי מסך LCD בתקציב של עד 2000 ש"ח שיציג לי משחקים באיכות מעולה???

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. טוב, אז כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מסך לעבודה גרפית בפוטושופ בעיקר (ללא סרטים, משחקים וכד'), בסכום של עד 6000 ש"ח, כשהדברים החשובים עבורי זה הדיוק בצבעים ואיכות התצוגה והמסך. כרגע ההתלבטות היא בין ה-Dell U2410, ה-Apple 27" וה-Eizo CG245W. האמת שה-27 של אפל נראה לי קצת גדול, אבל זה הגודל היחיד שאפל מייצרים עכשיו (כבר אין את ה-24) ואם הוא איכותי יותר מהמתחרים, אז אני אלך עליו. כמה שאלות: ממה שקראתי, המסך של אפל הוא היחיד המבריק, בעוד שהשניים האחרים מט. האם מסך מבריק זה יתרון או חיסרון? עוד משהו זה שהאפל וה-eizo יצאו לאחרונה, בעוד שה-dell רץ כבר כמה זמן. האם ידוע אם צפוי לו מחליף בקרוב? קראתי גם את השרשורים הזה והזה לגבי בעיה בצבעים במסך דל, אבל מצד שני גם ביקורות טובו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by יניב51,

אבא שלי רכש היום את המסך מבאג, עוד לא פתחנו אותו ( וסביר להניח שנפתח עוד איזה חודשיים אחרי כל השיפוצים ), ועדיין לא מאוחר להתחרט. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8531&perur=4 יש לו היום מסך 24" של סמסונג, ניראה לי ה 2433BW ( מגיע עם שלט ), והמסך דיי צורב לו בעיניים והצבעים לא משהו. אז בקיצור, איך ה XL2370? מה מיוחד בזה שהוא מסך LED ( חוץ מזה שהוא ממש דק ) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכולם , רוצה להזמין את אחד מהמסכים הקוראנים מאיבי , כמובן שיש דיי הרבה אפשרויות והמון דיי דומים אחד לשני עם כל מיני שינויים קטנים. מה מומלץ נכון להיום בין 27" לבין 32" ברזולוצית 2K , המסך מיועד בעיקר לגיימינג על הגדרות הכי גבוהות. תודה !

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום. שמתי לב לסימן של מין "שריטה"(אני משער, אולי זה משהו אחר) במסך המחשב הנייד. מה ניתן לעשות? האם זו שריטה לדעתכם? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ABLB,

שלום אני מחפש לקנות מסך "27 ומעלה לצורכי גרפיקה after effects; photoshop,cinema 4d וכו ברשותי מסך 23 אינץ fhd רגיל TN של LG עם כרטיס מסך 760GTX מחשב עם I5 תקציב 2500+- האם מסך 4K לא ידרוש מהכרטיס/מחשב יותר מדי משאבים? האם ניתן להסתפק ב 2K ? כך שבישיבה קרובה של 50 ס"מ אני לא אראה פיקסלים האם באמת ה Curved חשוב למשהו ? נוח יותר ? מהם הדגמים המומלצים בקטגוריה ? *ידוע לי שפאנל IPS איכותי יותר מבחינת דיוק צבעים וכו' אבל לעבודתי זה פחות חשוב, אני כעת עם פאנל TN ומסתדר יפה מאוד, אבל תמיד אשמח לקחת משהו טוב יותר אם אני נשאר בתקציב הנכון. תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. כמובן שעדיף לתקציב לא גבוה. עברתי על הפורום ואני יודע שיש המלצות גורפות ל-DELL. אך האם למי שלא הולך לראות סרטים ולא משחק במשחקים במחשב הזה זה באמת נחוץ? האם יש מסך 22" זול יותר ומספיק טוב למסמכים? תודה!!

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  8. שלום לכם. קניתי מחשב לא מזמן ואני רוצה מסך חדש... הכרטיס מסך הוא 4870. תחילה רציתי ללכת על מסך 22 אינץ' (2243 או 2253), אבל אז ראיתי ששני אינץ' פחות שווים בסביבות ה-400 שקל http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion 2043 עולה 795 שקלים ב-KSP כרגע... האם שווה לקחת אותו? או שלקחת 22 אינץ'? או בכלל מסך אחר לגמרי... התקציב בסביבות ה-1000 ש"ח ואפשר קצת להתגמש מעלה. תודה רבה מראש =)

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by chatin,

קניתי את המסך הזה .. הוא נראה פצצה אבל נסיתי לכוון את הצבעים אם התוכנה שהם הביאו אבל לא הצלחתי להגיע לצבעים יפים משהו יכול לתת את הערכים העידיאלים שצרכים להיות ... הוא גם קצת מסנבר אז הורדתי את הבהירות לכמעט חצי

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  10. Started by d.n.a,

קניתי מסך חדש - t220p והצבעים לא נראים טוב ויש קצת מריחות בממשחקים. הבנתי שצריך לעשות לו כיול. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  11. מישהו יודע איך הם וכמה הם עולים (לא מצאתי בזאפ)? האם גם בהם יש בעית ורוד כמו ב 2410? מחפש מסך עם פאנל איכותי (IPS?) בגודל 22-24, לא סגור על תקציב מסוים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Skion,

הבנתי שזה נדיר למצוא מסך רגיל שתומך בזה, אבל אם אתם מכירים צג LCD איכותי ונחמד שישרת אותי for years to come שיכול לתמול בחיבור שכזה, אשמח לדעת thanks a heap! EDIT ותודה רבה לGnome היקר ששלח לי לינק : )

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by com,

מחפש מסך LCD שיוכל גם להתחבר לממיר היס שלי. (ממיר רגיל, לא HD) גודל נדרש - 24 (אפשר גם 23) מה האפשרויות שלי?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by elad135,

הבעיה שלי איתו היא שלפעמים, בלי קשר לכלום, המסך נהפך לשחור למשהו כמו שנייה ואז חוזר לעצמו. למישהו אחר זה קרה/מישהו יודע למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  15. אני עד מחר בבאר שבע ושבוע הבא שוב כאן- אני מאוד רוצה לראות את ה- VP930 מאחר ואני מעוניינת לרכוש אותו.... אשמח אם תאמרו לי הכין ניתן לראותו בתצוגה בבאר שבע..... או במרכז כי ביום שישי אני במרכז

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by nattyk212,

בסוף לא רלוונטי כרגע לא יודע איך למחוק תאשכול

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את המסך הזה: https://ksp.co.il/?select=.1024..230..1468.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=38911&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= זה התקציב המקסימלי. השאלה היא-מתוך מחשבה על העתיד.. כנראה שבחלק מהמשחקים אהיה צריך לשחק ב1080p.. האם הם יראו טוב למרות שהרזולוציה הטבעית של המסך היא 1440p? או שלקנות פשוט מסך 1080p? ואז לא תהיה את האופציה להעלות רזולוציה (השאלה היא רק לגבי משחקים.. ולא לגבי עבודה שוטפת) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  18. מגבלות: -חייב שיהיה כניסת DVI. - חייב שיהיה 19 אינצ'. - חייב שיהיה רחב! - חייב שיהיה מחברה מוכרת. - אל תציעו את סמסונג 940BW... כמה מסכים שמצאתי: http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=84707&af=10 מסך מחשב BENQ דגם FP92W http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=843&category_id=40cca1f288e4a8704392142cc2579a6a& LG L194WT 19'' LCD 5MS 1:2000 DVI BLACK שמתי עין על הLG, נראה לי פצצה, מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  19. Started by coldfire92,

קניתי את המסך t240 ואני חייב לציין רואים ממש טוב והכל עכשיו יש לי שאלה אפשר להטות אותו אחרוה קצת ולא על פוזיציה אחת קבועה ניסיתי לדחוף אותו בעדינות אחורה אבל אני פוחד הוא ישבר או משהו אז רציתי לדעת אם זה אפשרי או לא

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  20. Started by Pandiani,

לפני כמה ימים, פתאום הופיע על המסך פס/קו כחול כזה לאורך המסך... ניסיתי לעדכן דרייבר - לא עזר. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. יש לי את המסך של DELL 2407 והבעייה היחידה שלא נוח לעבוד ברזולוציות של 1920X1200 באינטרנט במסך רחב ניסיתי את כל האפשרויות שעלה על דעתי כמו הגדלת פונטים , או להשתמש בזכוכית מגדלת ב-EXPLORER 7 עדיין זה לא מסתדר הדבר היחידי שעובד זה הגדלת הרזולוצייה יש אופצייה אחרת ? אגב , אני עובד בויסטה

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  22. Started by Guy King,

שלום, השימושים שלי במחשב הם 70% אינטרנט ואופיס, 25% סרטים ו-5% משחקים. 1500 זה הגבול העליון ואם יש מסכים שמתחת לכך זה יהיה עדיף. תודה!

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by ep-120,

היי אני מחפש מסך מחשב+מסך TV עם רמקולים מובנים ושלט(אם אפשר) בגודל 26"+-

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  24. Started by X7-007,

צריך עזרה בכיוון הצבעים sRGB 9300K 6500K 5400K User Color איזה צבע זה אמור להיות ? ואמורים לשנות כל פעם שמשחקים או קוראים? לא הבנתי כי ה 5400 ממש נראה גרוע ב DESKTOP אבל משחקים זה די טוב בדומה ל CRT שיש לי, 99% אותו דבר כביכול. ה 9300K נראה כחלחל מדי 6500K זה מצב סטנדרטי כזה ב DESKTOP ובמשחקים אבל חסר לא משהו במשחקים. יש מישהו עם הסבר מדוייק או יכול לציין מיקום שמסביר למה כל ה PROFILE האלו נוגעים ?

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  25. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729800 FULL HD רזולוציה - 1920x1080 זמן תגובה - 2MS ניגודיות – 1:60,000 בהירות – 300cd/m² חיבורים – VGA HDMI אני קונה אותו היום ומחבר אותו בHDMI

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.