מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
הייתי היום בתצוגה לעמיתי "חבר" (אבא שלי) וראיתי כמה דגמים שמשכו אותי. טווח המחירים הוא די דומה, רק שהשארפ הכי יקרה והמארנץ הכי זולה, ככה שזה לא הגורם המשפיע. הדגמים שראיתי הם: Toshiba 26WL65 Toshiba 26WL66 Sharp 26SVI Haier 26A-A1 Samsung 26-R-71 Samsung 27-S-71 (היחידה שהיא 27, אבל גם בטווח מחירים הזה, ואף זולה יותר מה26 של סמסונג) Marantz 26LC אשמח לקבל המלצה מבין אחד מהדגמים האלה, פשוט כי הם היחידים שמקבלים הנחה לחבר. הטלוויזיה היא לחדר של אח שלי, ואם אני לא טועה כולן תומכות בHD אבל כולן ברזולוציה של 768*1366, כלומר רק עד 720P. מבין מה שראיתי האיכות די דומה בין כולן, למרות שהסמסונג והטושיבה טיפה התעלו על השאר לדעתי..אבל אני רוצה לדעת גם על בעיות ויתרונות של דגמים מסוימ…
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום התחדשתי היום במסך סמסונג 971P ורציתי לדעת אם יש פה למישהו הגדרות מומלצות למסך, בעיקרון נראה לי שהצבעים במסך זוהרים מדי. וחוץ מזה חבל שהמסך מגיע עם חוברת הוראות של מסך אחר(גם בעברית וגם באנגלית) ולכן לקח לי 5 דקות להבין איך מחברים את המסך למחשב.
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי אני עדיין עם מסך CRT 17 אינץ' ואני מתלבט אם לקנות מסך LCD במקומו. המחשב גם מחובר לטלוויזיה 32 אינץ' כך שאני לא צריך מסך למשחקים וסרטים. על מה הייתם ממליצים לי ללכת? האם כדאי לי ללכת על מסכי 22 אינץ' שהם כולם עם פאנל TN או שאולי כדאי לי לוותר על 2 אינץ' לטובת מסך 20 אינץ' עם פאנל איכותי? השימוש יהיה בעיקר גלישה וקריאת מסמכים לכן רצוי שהמסך יציג טקסט ברמה טובה מאוד. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום חברים .. אני לא בקיא בנושא .. ורציתי את עזרתכם .. אני מעוניין לקנות מסך טלוויזיה גדול ..מסך דק כמובן.. השאלה היא איזה .. האם פלזמה או LCD ?.. יש לי YES בבית ואני רוצה שזה יתאים .. העניין ההוא שיהיה עם זמן תגובה ויחס ניגודיות .. אני לא רוצה לצפות במשחק כדורגל עם מריחות.. אני מבקש איכות גבוהה .. לצפות בסרטים (גם מהמחשב) באיכות גבוהה .. אני רוצה גודל של 40-37 אינצ' ... שיהיו לו חיבורים גם למחשב ... התקציב שלי הוא הוא 7000 ...אפשר לחרוג טיפונת... אני רוצה מסך עם נתונים טובים .. יחס ניגודויות טוב .. (אין לי מושג איזה יחס ניגודיות מתאים לגודל מסך כזה)..ללא מריחות.. זה באמת דחוף.. אני מעוניין לקנות את זה ביומיים הקרובים .. בבקשה ענו תשובות מפורטות ואמינות .. אנ…
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי כולם. אני לא מבינה כלום בעיניני מחשב כמעט, היתי שמחה עם תוכלו להמליץ לי על מסך, עד 1000 שקל, 17 א'ינץ, הלוואי והתקציב היה מתאים ל19 (לא מתאים נכון?) באיכות הכי טובה למחיר הזה בעיקר לעבודה כללית ברשת, אך גם לסרטים ומלשחקי גרפיקה.\, ראיתי שיש מסכים רגילים ומסכים רחבים, מה ההבדל בינהם ומה השימושים לכל אחד, ומה בכלל מומלץ אם היתי רוצה לקבל איכות סרטים טובה כמה שאפשר ממסך. ושאלה טיפה לא קשורה, מסך, טלווזיה במקור, שטוח ודק, LCD, מעל 21 א'ינץ, יכול לשמש גם כמסך מחשב? הבנתי שיש כבלים שיכולים לגרום למסך,להשתקף גם בתור מסך מחשב, וגם בתור טלווזיה ולהחליף מתי שרוצים?אשמח להסבר קצר של חסרונות ויתרונות למצב הדו שימושי ואם הוא בכלל אפשרי ומומלץ. תודה מראש, מורן
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך ואיזה סוג פאנל יש לו (לפי מה אתם יודעים בוודאות את סוג הפאנל?) תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני שואל את השאלה כאן בגלל ההתמחות של פורום זה במסכי lcd. מאוד חשוב לי נוחות הקריאה במחשב נייד. זכור לי ההסבר בפורום זה על גודל הנקודה במסכי 19 אינטש ושלכן הם עדיפים אפילו על מסכי 20 לטקסט. אודה על עצות.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שזה יוצא אוטוטו לשוק וזה יהיה במחיר של LCD וביצועים טובים יותר למישהו כאן יש מידע על זה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים יקרים. אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש למחשב בגודל 20 אינץ' ואשמח לקבל את ההמלצות שלכם לקניה הטובה ומומלצת ביותר: דרישות: 1. מסך ללא רמקולים מובנים. 2. מיועד בעיקר לצפיה באינטרנט + סרטים. 3. לא למשחקים 4. תקציב - עד 2000 ש"ח. בעיקרון הכיוון הוא ללכת על מסך של סמסונג או LG, אבל אשמח כמובן לשמוע המלצות אחרות. אם להערכתכם יש מסך 19 אינץ' שיעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר, כמובן שאשמח לקבל מידע תודה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מצורפת התכתבות שלי עם TMP שענה על שאלות ששאלתי לגבי מסך DELL 2007FP וספציפית לגבי העובדה שלרוב מסכי ה LCD רזולוציות טבעיות גבוהות שלא לכל אחד כרטיס מסך מספיק חזק כדי להחזיק אותם במשחקים FPS כבדים או אפילו בקראית טקסט ב WEB (הכל קטן קטן ב 1600 על 1200) יש לי שאלה לגבי המסך 2007FP שגם אני שוקל לרכוש מיד אחרי החג לי יש כרטיס מסך GT7900 עם 256 זכרון השימוש היחידי של המסך שאני רוצה לקנות הוא משחקים וגלישה ב WEB (ללא צפייה בסרטים בכלל) 1) השאלה שלי היא לגבי רזולוציית המסך הטבעית 1600x1200 מעולם לא שיחקחתי ועבדתי תכלס ביותר מ 1024X768 ואני יודע שמין הסתם ברזולוציה הטבעית משחקים יהיו איטיים יותר עם כרטיס מסך כמו שלי (או שלא???) השאלה עם כדאי לקנות מסך כל כך טוב ולא זול,ב…
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את ה-17 שלי במסך רחב ראיתי שמסכי ה-20 אינץ מצריכים רזולוציה טבעית גדולה יותר ממסכי ה- 19 וגם יש הבדל מחירים משמעותי בקפיצה הזו מ 19 ל- 20 האם מעבר מ 17 רגיל ל 19 רחב יתן שיפור משמעותי בגודל התמונה או שאולי עדיף להחליף ל - 19 רגיל??
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי את המסך של DELL 2407 והבעייה היחידה שלא נוח לעבוד ברזולוציות של 1920X1200 באינטרנט במסך רחב ניסיתי את כל האפשרויות שעלה על דעתי כמו הגדלת פונטים , או להשתמש בזכוכית מגדלת ב-EXPLORER 7 עדיין זה לא מסתדר הדבר היחידי שעובד זה הגדלת הרזולוצייה יש אופצייה אחרת ? אגב , אני עובד בויסטה
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אלוהא. אני מחפש מסך 19" בסביבות ה-1300 ש"ח. יש מצב לחריגה של 100-200 ש"ח, אבל לא יותר מזה. השימוש העיקרי, אם אפשר לקרוא לזה כך, הוא שעות ארוכות מול המחשב, לרוב מול דברים סטטיים יחסית (גרפיקה וטקסטים, בקיצור) אך יש גם שימוש כלשהו בוידאו וקצת משחקים (אני לא גיימר). שני נתונים חשובים שאני מבקש לענות עליהם הם שהמסך לא צריך זויות צפיה מרשימות. אני יושב במקום שבו אין לי לאן לזוז במיוחד כך שאני לא מחפש זויות רחבות (גם לא למעלה-למטה). מה שכן, לצידי ישנו חלון גדול חצי-שקוף, כך שאני צריך מסך שאינו מחזיר השתקפויות רציניות. בהתחלה קראתי רבות על ה-Xerox XG91D אך אז גיליתי שהוא בעצם בעל כיסוי זכוכית ולכן הוא לא רלוונטי לי. אני יודע שהרמתי להנחתה ומישהו הולך להגיד "לא עדיף לקנות וילון…
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה עזרה בבחירת מסך. השימושים שלי במסך הם בעיקר למשחקים, קצת גרפיקה וקצת סרטים. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. לפי המלצות שראיתי היה כתוב שה-Dell 2007wfp מומלץ אך יש לו זמן תגובה דיי איתי ונראה לי שזאת תיהיה דיי בעיה בגלל שהשימו העיקרי שלי במסך הוא למשחקים. מקווה שתוכלו לעזור לי. בתודה מראש : שניר :-> נ.ב. בנוסף הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על המסך SAMSUNG 206BW והאם הוא טוב למשחקים?!
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
טוב, אז אחרי שחרשתי את הפורום והסתכלתי גם במידע באתרים אחרים צימצמתי בשעה טובה את הרשימה ל-3 מסכים: לשימוש כללי ולמשחקים, פחות לסרטים, עם PIVOT (...כי זה מגניב) העדיפויות שלי מהראשונה לאחרונה- 1. LG L1932P , לפי מה שקראתי באתרים הכי טוב מבין השלושה למשחקים וצבעים טובים יחסית,אבל לא מי יודע בסרטים ובזוויות צפיה אנכיות, אין עליו יותר מידי חוות דעת בפורום כאן, אולי בכל זאת מישהו יכול לחוות את דעתו..? 2. SAMSUNG 971P , פאנל טוב וכל מה שמתלווה לזה, לא הכי טוב למשחקים 3. וכמובן, VIEWSONIC VP930B , כנראה המסך הכי מומלץ פה אבל גם לו יש את הבעיות שלו לפעמים בכל מקרה אם הסמסונג לא היה עושה בעיות במשחקים הייתי בוודאות הולך עליו, השאלה עד כמה זה קריטי? ואם איכות הצבע כזו הרבה יותר…
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אם אפשר לקבל בבקשה חוות דעת על המוצר הזה Toshiba 32WL58 איך הוא בהכל כי אני יכול להביא אותו ב4300 כולל התקנה על הקיר מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למסך שישמש לעבודה עם תוכנות שרטוט ולא יעייף את העיניים לאחר עבודה ממושכת. מסך בגודל רגיל ולא רחב. אין חשיבות למשחקים וסרטים. איזה גודל הייתם ממליצים 19 או 20 אינץ? ניתן להגדיל מעט את התקציב(1500 ש"ח) אם יש הצעות טובות. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא צריך להשתגע עם המסך, אבל הוא צריך לעשות את העבודה כמו שצריך, מחשב בשימושי אינטרנט וסרטים אני מעדיף מIQPC כי אני רוצה שהמחשב והמסך יגיעו ביחד. המחשב ממוקם ליד חלון....
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מישהו התנסה עם המסך הזה? אני מעוניין לקנות אותו כדי לחבר אותו לHTPC בסופו של דבר. השאלה היא איך המסך הזה? בעיקר איכות תמונה. המסך יחובר למחשב דרך HDMI השאלה היא האם הממיר (של HOT) יתחבר למחשב אם זה אפשרי בכלל? או לטלוויזיה עצמה? ובכלל מה אתם חושבים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום רב, סבא שלי רוצה להעשיר את חוויית הקולנוע הביתי שלו תוך קניית טלוויזיית LCD. הוא מעוניין בטלוויזיה עד כ-7000 ש"ח, ומוכן להעלות קצת אם התמורה שווה את ההוצאה הנוספת. יש לי ידע בסיסי ביותר בLCD, לכן אני ישר חשבתי להתייעץ איתכם. כעיקרון אין בעיה של גודל, ב"שולחן" עליו עומדת הטלוויזיה יש 79 ס"מ לרוחב ו-49 ס"מ לאורך, ותקנו אותי אם אני טועה: אני חושב שאין בעיה להכניס טלוויזיה גם של "42 מכיוון שהטלוויזיה בסה"כ עומדת על סטאנד. לא חייבים טלוויזיה עם רמקולים מכיוון שיש לו מערכת איכותית של 5.1, רסיבר וכו' וכו'. תמיכה והצגת HD זה דבר נחוץ. החיבורים הנחוצים: מספר חיבורי RCA (אלה הבננות בצבע אדום, לבן, וצהוב נכון?) S-Video וכניסה לממיר של הוט (אני חושב שזהו חיבור אנלוגי,…
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אז ככה קצת רקע בקצרה. היה לי CRT 14 בחדר, והיא הייתה קטנה מידי. עכשיו יש לי 29 שטוחה, וזה פשוט גדול מידי. כבר הרבה זמן שאני חושב לפנק את עצמי בLCD לחדר, אך כמובן שהכיס מתעקש שזה בלתי אפשרי כרגע. סיימתי תיכון, ואני עובד קצת כרגע. טלוויזיות LCD 26 עולות בסביבות ה3.5+, ויקח הרבה זמן עד שאני אגיע לסכומים שכאלו, במיוחד שאני לא ממש רוצה להוציא הוצאות כאלה גדולות לפני הצבא (היי, צריכים לשים גם קצת בצד). לאחרונה אני מתחיל לשים לב לעובדה שמחיר מסכי המחשב מאוד קורצים לי, ובשבילי מחירים כאלה הם בהישג יד בעתיד הלא כל כך רחוק. מכיוון שמרחק הצפייה קטן מ3 מטר, בסביבות ה2.5, אני אפילו מאמין שאפשר להסתדר עם 22, למרות שהייתי מעדיף מסך יותר גדול. השאלה אם קיימת חיה כזאת בכלל. - LC…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מחפש מסך LCD עם tuner איכותי בסביבות ה2000 ש"ח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם , הציאות לי מסך"19 ינצ' LG 1900R ב 1300 ש"ח השאלה שלי אם כדי לי מסך רחב כי אני מעוניין לראות סרטים דרך המחשב ולהקליט ולראות טלוויזיה במחשב? ואם מסך רחב יפגע בעבודה ב WORD וגלישה באינטרנט? ואיזה מסכים 19" יש להם אופציה של תלייה על הקיר? תודה רבה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך אבל כל חנות שניסיתי לקנות אצלה טענה כי אין לה כרגע את הדגם עם S-IPS A04, יש למישהו מושג איפה אני יכול להשיג אחד כזה? חשוב אני לא רוצה את המסך הרחב אלא את הרגיל.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי! אני צריך לקנות לי ולאבא שלי 2 מסכי LCD. 19", שימוש בעיקר לסרטים, טלויזיה, אינטרנט ובאחד מהם לפעמים גם משחקים.. אבל אסטרטגיה שזה אומר לא FPS גבוה מידיי... אני לא יודע אם עדיף רחב או לא.(16:9 או 3:4) מה אתם אומרים? איזה כדאי?(לינק לחנות יתקבל בברכה גם כן... ואם יש לכם ניסיון עם החנות שזה אומר קבלה של מסך עם פיקסל שרוף והחלפה בלי שאלות ובלי סיבוכים זה יהיה נהדר גם כן...!) תקציב 1200 לכל אחד זה מספיק? אולי 1300? ד"א, לעשן ליד מסך lcd זה לא הורס אותו? ד"א 2, אני לא מבין בכל המוקטע של הפאנלים אז בבקשה בלי סיבוכים עם זה תודה רבה לכל הממלצים והעונים!! אם למישהו יש סתם ניסיון של החלפת מסך lcd בחנות כלשהי ללא סיבוכים ויכול לספר על זה זה יתקבל בברכה גם כן! THX! עריכ…
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-