עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by pergola,

איך המסך LCD הזה LG LCD 19 L1970HR ?? השימוש בעיקר למשחקים כבדים אבל גם סרטים וסדרות אבל אני רוצה שיראו בו באיכות ממש טובה זה התפריט שלו LCD 19ואינטש שטוח לחלוטין 2 מילי שניה 1:1600 1280x1024 0.294 מ"מ גודל נקודה 300וcd/m²

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. מה הייתם לוקחים כי אני משתגע ורוצה כבר לקנות... את ה 960BF ראיתי בחנות והוא מאוד יפה ורואים בו טוב מאוד.. את ה LG לא ראיתי באף תצוגה אבל שמעתי שהוא תותח..

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by bono_71,

רק עכשיו חיברתי אותו בשלב ראשון מדהים מסך ענק. [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by dennis14,

מה דעתכם על המסך הזה של DELL ? איך הוא בהשוואה ל - VIEWSONIC VP930B ? לינק - http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1470&aff=zap

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יש לי כתם קטן שאני אפילו לא יודע ממה על המסך.... ואני לא ממש יודע איך להסיר אותו.... טיפים? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ^GunX^,

אני הולך כנראה על LG L1750B , ראיתי אותו ואת הסמסונג 730B בחנות ואהבתי יותר את הLG , הבנתי ששניהם מומלצים במחיר הזה. מישהו יודע אולי מה מדיניות החלפת הפיקסלים של LG ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני מעוניינת לדעת מה ההבדל בין מסך סמסונג 730B לבין 740B וכמו כן בהזדמנות זו אני מעוניינת לקבל המלצה לגבי מסך LCD עד מחיר 1,500 ש"ח

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום לכולם, קניתי בשעה טובה את הLCD הראשון שלי(כרגע עדיין עובד בCRT), החתן הוא VIEWSONIC VP730 שחור. הוא יחובר למחשב ברגע שיגיע דרך DVI שיושב על X1600PRO. בדרך לקנייה הבנתי פה מהפורום שיש כל מיני תוכנות ועזרים שמביאים לפעולה אופטימלית של הLCD. ברצוני לקבל הדרכה מאנשי הLCD הותיקים בקשר לכל הדברים האלה.. כי זה המסך הראשון שלי. אודה מאוד גם למשתמשי ויוסוניק שיוכלו לעזור לי כי הם בטח מכירים את התוכנות שמגיעות עם המסך.. תודה רבה SHAY M

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Samsung 730BF Samsung 740B Samsung 730B LG 1770HQ LG 1750B LG 1750SQ LG 1780Q או מסכים אחרים שבסביבות המחיר 1500-1800 (לא יותר מזה) ואם אפשר לדרג 3 מסכים שיהיו הטובים ביותר מביניהם?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by ShayM,

שלום לכולם, הייתי די נעול על הVS עד היום. אבל יצא לי לראות את הLG הנ"ל אצל מישהו בבית והוא באמת משהו משהו(!) עכשיו אני לא יודע אם לקנות אותו, כי אהבתי אותו מאוד או לקנות את הVS המהולל שמקבל בכל הביקורות 9 וכל היוזר ריוויוז נהדרים - כי לא ראיתי אותו בפעולה. אם מישהו מכיר את המסך ויוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה רבה שי.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by eyal_hwzone,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD 19" במקום הCRT המעפאן שיש לי. אני צריך 19" כי אני מתעסק בעריכת מוסיקה וצריך שולחן עבודה גדול, ומדי פעם גם רוצה לשחק ולראות סרטים. שמתי עין על ה-LG1970HR, קראתי עליו ביקורות מעולות. העניין הוא, שיכול להיות שאני משלם פה אקסטרא על דברים שלא אצטרך (סביבות ש"ח 2400). למשל 2MS, יכול להיות ש4MS או אפילו 8MS יספיקו. שאלתי - על איזה דגם הייתם ממליצים לצרכים שלי, עם MS גבוה יותר, שיוזיל עלות, אבל עדיין איכותי וטוב גם אם ארצה לראות סרטים ולשחק?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by g1zey,

ראיתי מסך עכשיו בחנות מסוימת שיש לי שם הנחה . Samsung 913N רציתי לדעת אם אתם ממליצים עליו . http://tms.co.il/product_info.php?products_id=771

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by redersh,

אני רואה זליגת אור מארבעת הפינות של המסך האם זה אמור להיות כך? ניתן להחליף במצב כזה? המסך נקנה אתמול הבאתי גם תמונות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by mikmik,

שלום, אני צריכה להחליף מסך למקינטוש ומכיוון שהמסכים החדשים של APPLE הם כולם LCD אז חשבתי אולי לנסות LCD של חברה אחרת ואולי ככה לחסוך קצת כי LCD 20" של APPLE עולה כמעט 6,000 ש"ח... אז קודם כל: האם יש דבר כזה LCD לגרפיקה? כשחייבים תצוגת מסך מעולה והכי קרובה ל"אמת". ואם יש אז מה הם המומלצים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ychamp,

יש לי התלבטות על האם לקנות את המסך הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824014105&ATT=24-014-105&CMP=OTC-C173T או הDELL 20.1" ב50 דולר או משהו כזה יותר אם למשהו יש המלצות אחרות אני ישמח לקבלן תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by MaC_MaN,

שלום אני מעוניין לקנות מסך בתקציב של עד 1200 ש"ח... תאכלס היעוד שלו זה כמעט נטו לעבודה (טיפה משחקים, הרבה סרטים ולימודים ). רציתי לדעת מה כדי יותר לקנות LCD 17\CRT 17? של איזה חברה? כמה MS? ד.א: אני לא יודע כמה רלוונטי זה אבל הכרטיס מסך הוא NVIDA GEFORCE FX 5200

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by lipa,

לשימושים כלליים חיפוש מהיר בזאפ קיבלתי את המסכים של LG סוני ופילפס מה הכי מומלץ ?

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. שלום יש לי מסך LCD חדש יחסית ואני לא יודע אך לנקות אותו. אם יש לי אבק על המסך אני לוקח את המטלית של המשקפים ומנקה איתה עכשיו רציתי לדעת מה לעשות במידה ויש משהו שאני לא יכול לנקות איתה. אך אני מנקה בדרך הכי פשוטה וללא סיכון שאיזה פיקסל "ימות" לי... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. גודל המסך "17 אפשרויות תמונה Movie,Text,User,Normal בהירות 300cd/m² רזולוציה1280X1024 0.264mm גודל פיקסל יחס ניגודיות 1:1400 מהירות תגובה 4ms מגוון צבעים 16.2M תדר אופקי 30~83kHz תדר אנכי 56~75 Hz זווית צפייה 160°/160° DVI כניסה דיגיטלית כניסה אנלוגית DSVB-15 אוקי אז ככה דבר ראשון... הכרטיס מסך שאני משתמש בו nvidia geforce fx 5200 128mb הבעיה היא שאין בכרטיס הזה DVI ואני לא מנצל תמסך כמו שצריך .. הייתי רוצה שתייעצו לי על כרטיס שאיתו אני אנצל את המסך כמו שצריך מחפש כרטיס שיתן תמונה חדה וברורה למסך החדש כמובן עם יציאת DVI אם אפשר מספר אופציות שאתם מכירים כדי שתיהיה לי אפשרות בחירה כל מי שנכנס והגיב ת…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Chymes,

אחרי המלצות רבות החלטתי לקנות LCD של Samsung. אבל אני לא יודע איזה גודל. מצד אחד ההפרש במחיר עצום - 19 אינץ עולה 2000 ש"ח, 17 אינץ 1400 ש"ח. 600 ש"ח הפרש זה הרבה מאד כסף. מצד שני אני עובד כרגע עם CRT של MAG בגודל 19 אינץ. הבנתי ש-17 אינץ LCD זה כמו 19 CRT, נכון? ו-19 CRT מספיק לי מעל ומעבר. אולי אתם יכולים לעזור לי להחליט.

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. דבר ראשון, עלי להזהיר את כולכם ממסך Samsung 19" 997MB CRT שזו פעם שנייה שמסך כזה נשרף לי ואני מחליף אותו , הפעם אני הולך לקבל זיכוי כי נמאס לי מהמסך הזה! פעם ראשונה היה לי FLYBACK והוא נשרף אז הביאו לי חדש ..פעם שנייה אני מפעיל האף לייף 2 אחרי עדכון וזה ניסה לעשות הרצים וקילוהרצים שלא מתאימים לו אז הוא פשוט נשרף ממש הסריח!!!!!!! אז החלטתי שאני רוצה לקנות מסך LCD איכותי, תקציב עד 1800, עדיף 17 אינץ' כי אני יודע ש19 במחיר כזה אי אפשר למצוא מציאה אז מה כדאי?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by pergola,

אני קונה מחשב חדש אבל לא החלטתי עדיין על מסך אני מתלבט בין CRT לLCD 1700# LG Flatron F900P 19 2048x1536 69HZ 0.24 זה המסך CRT שאני יקנה או LCD כזה LCD 19 2ms 1600X1200 1:1600 2300# משהו בסגנון המסך CRTשרשמתי המליצו לי עליו שהוא תותח וששווה להשקיע בו והוא הכי טוב בחרתי CRT ולא LCD כי אומרים שאם מורידים מהרזולוציה הטבעית שלLCD התמונה נמרחת או משהו כזה אבל הייתי אצל חבר והורדתי וזה לא שינה כלום ואם זה באמת לא משנה כלום אני מעדיף LCD 2MS רזולוציה1600X1200 ובווינדוס אני יוריד ל1200X1000 רק במשחקים אני חייב 1600X1200 אני יצטרך להוסיף לזה אבל עוד 1000 שקל אבל כנראה יהיה לי את הכסף אבל מה אתם חושבים מה באמת עדיף CRT או LCD פשוט אני רק מפחד מהמריחה בLCD שאומרים הא ואם בסוף ה…

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. שלום אני מעוניין לקנות מסך LCD (עזבו כרגע את נושא היצרן ומי יותר טוב). אני מתלבט בין מסך 17 אינטש למסך 19 אינטש כי ההבדלים במחיר לא גדולים. מצד אחד, מסך יותר גדול אומר שטח תצוגה גדול יותר ואמור להיות נוח וטוב יותר. מצד שני, קראתי שברוב המקרים מסך יותר גדול לא אומר שיש בו יותר פיקסלים, מה שאומר בעצם שכל פיקסל הוא יותר גדול והתצוגה תהיה בעצם פחות ברורה וחדה. האם זה נכון ? איזה גודל מסך כדאי לקנות ? (אני לא גרפיקאי או משהו, זה לעבודה משרדית + משחקים) תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. חייב שהמסך יהיה מהחנות הזו, www.logicpc.co.il/heb והסיבה לכך היא שקניתי מסך CRT אתמול, ואני רוצה להחליף אותו בגלל שאני לא מרוצה מהמסך.. תודה למי שיעזור.. דרך אגב, גם מסך CRT יוכל להתקבל כהצעה, לא כזה חשוב לי.. פשוט המסך שקניתי הוא Samsung 793DF כי אמרו לי שהוא טוב ויעמוד בנתונים של 1024*1280 וקצב רענון של 85, אבל זה לא באמת קרה, וגם כנראה שהשפופרת של המסך לא בדיוק שטוחה, וזה משגע לי את העיניים.. אז אם זה מסך CRT שיענה על התנאים האלה.. 1024*1280 ברזולוציה על 85 קצב רענון לפחות.. ואם לא, אז מסך LCD נורמלי.. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום יום רביעי הזה יש לי יום הולדת וכבר לפני חודשיים יתלוננתי להורים שלי שאני צריך מסך חדש (הוא מלוכלכך רצח) אז הם קונים ליום הולדת אחד, אני צריך את העזרה שלכם לבחור איזה לקנות. המסך מיועד למשחקים ולסרטים המסך צריך להיות 17 אינטש (עם אפשר 19 בכיף) תקציב- 2000ש"ח אפשר לחרוג קצת, אבל נסו שלא תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים