מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
מחפש מסך מחשב 22' 23' עם עדיפות לפחות מ5MS חובה עם אפשרות תלייה עד 1500 ש"ח ( אם תהיה חריגה קטנה זה לא סוף העולם) ושיהיה LED תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברה, יש לי בעיה דיי רצינית! פירמטתי עם Windows 7, והמסך שלי נורא מטושטש! הבעיה היא כנראה במסך (כל שאר הדרייברים מותקנים מצויין), הבעיה שXerox הפסיקו לייצר מסכים כבר לפני שנים ואין תמיכה, ואין את הדרייבר בשום מקום באינטרנט! אני כבר נואש המסך מטושטש עד כאב! בבקשה אם למישהו יש את הדרייבר, או יכול להגיד לי מאיפה להוריד אותו אני אודה לו מאוד :ם תודה!
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
האם קיימים היום מסכי LCD ,שמריצים 100הרץ ? למכירה בארץ? אם כן , אשמח ללינקים \ דגמים. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך שישמש אותי גם כמסך לאקס בוקס (קונסולה כמו פליישטיישן) וגם כמסך טלוויזיה, ברצוני לשאול אם כדאי לקנות מסך טלוויזיה או מסך מחשב, עד כה מצאתי דגם שמאוד משך את עייני, בבקשה תגידו לי אם זה כדאי או לא. שם המוצר: T260 של SAMSUNG, עם זאת ברצוני לדעת אם צפיה בטללויזיה דרך מסך מחשב עם חיבור HDMI היא אידאלית (לממיר HD) הנה הלינק למסך: http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS26TWHSUV/ZA תודה לעונים מראש
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שלושה מסכים: LG L2000C , DELL 2007WFP , NEC 20WGX2. השימוש במסך יהיה בעיקר אינטרנט וסרטים. לא כ"כ הצלחתי להבין לאילו מהמסכים קיימת כניסה לחומרה חיצונית (DVD, ממיר וכו'), במידה ולמישהו קיימת אינפורמציה בנושא הנ"ל, אנא ציינו זאת. אשמח לקבל המלצות על מסכים נוספים. תודה וחג שמח.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
PG279Q לבן המסך SWIFT PG278QR מה ההבדל בן המסך של אסוס דגם מבחינת משחקים ובאופו כללי, האים ההבדל משמעותי בן הדגמים? ,האים הדגם של פנל האיפיאס משתלם מה הבעיות שלו מבחינת משחקים וכללי? ואים נאמר ששניהם אותו מחיר מה עדיף?מה עלי לצפות מבחינת שני המסכים מבחינת הפנלים והבעיות שלהם אשמח לתשובה מפורטט? שאלה נוספת האים הבאזל במסכים הללו הוא מוחלק עים המסך או שיש בליטה מסביב כלומר הבאזל בולט או מוחלק ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אתמול רכשתי מסך זה וכאשר חיברתי אותו למחשב עם כבל DVI ל DVI באורך 10 מטר הוא שיבש לי את התמונה והראה תמונה משובשת כאילו הצבעים מרוחים... האם מישהו מכיר תופעה זו? נ.ב. הכבל הנ"ל עובד מצויין עם מסך אחר שיש לי בבית samsung syncmaster 710t...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשבתי על LG L226WTQ 22'' LCD 2MS 1:3000 DVI BLACK עולה 1750 או על SyncMaster 226BWוSamsung עולה 1850 משחקים כמעט ולא ירצו על המחשב הזה , אולי פעם בשנה איזה משחק פיפא וכדומה (שגם שם אחרי 2 משחקים יקבל מחיקה). תודה רבה לעוזרים... ותגידו הפאנל המסריח שלהם תאחלס כזה משמעותי כשאני לא משחק במשחקים ונגיד רואה רק סרטים? ד"א איך המסך הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12323 VIEWSONIC LCD 22" WIDE 1680x1050 VG2230WM DVI+SPEAKERS 5ms 3Y יש לו קונטרס 1:700 והוא עולה אותו דבר? , הקונטרסט ב LG ובסמסונג דינמי? , אז מה יותר טוב? , אני דיי מבולבל
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי רוצה לרכוש מסך מרובע ולא wide בגודל של 19" לפחות. השימוש מתחלק בין גלישה סרטים ומשחקים לפי הסדר הזה . אני בעיקר כותב קוד על המחשב אז אני רוצה משהוא שהעיניים לא ימותו. כמו כן יש לי x1950 pro עם זה מוסיף משהוא. תודה !.
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מצד אחד האסוס 165HZ ,ונחשב לדגם מעולה ,הבעיה שיש הרבה תלונות על בקרת איכות ,זליגות אור ופיקסלים מתים, והטיפול בארץ סביר להניח במקרה של זליגה או פיקסלים מתים לא יהיה כמו בארה"ב. מצד שני יש את הדל ,שזול יותר אבל מוגבל ל144HZ ולא נחשב למפורסם כמו האסוס . אשמח לשמוע את דעתכם .
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום החלפתי מסך שחובר בחיבור VGA למסך חדש בחיבור HDMI. המסך מחובר לאותו כרטיס מסך. אני רואה על המסך החדש את הביוס עולה ואת המסך הפעלה של ווינדוס (7),אבל ברגע שהוא נכנס לווינדוס, האות אובד והמסך רושם שאין אות ונכנס למצב שינה. איך אני יכול להגדיר את החיבור, שיעבוד רק עם HDMI ולא יתנתק שמתחבר לווינדוס?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה וממש התרשמתי מהידע והתכנים כאן באתר. אני שוקל כרגע לקנות מסך מחשב שיחובר למחשב לפטופ: lenovo T61 זהו המחשב היחיד שלי ועיקר השימושים הם אופיס, אינטרנט, מסמכים, קצת פוטושופ, מעט מאוד סרטים ובכלל לא משחקים. לפני שקראתי את ההודעות חשבתי לקנות סמסונג 22" TN אבל אחרי צפייה ממושכת בהודעות השתכנעתי ללכת על ה HP L2065 או ה DELL 2007FP השאלה שלי: האם הכרטיס מסך של הלפטופ הנ"ל יפעיל טוב את אחד המסכים או שאני לא ממש אנצל את היכולות שלו? האם יש עוד מסכים באזור הזה (בערך 2000 ש"ח) ?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול בצפייה במלל,כתבות באינטרנט וכו....במסך 32 אינץ.....50 הרץ מול 100הרץ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא אכפת לי הגודל. כלומר, אם יש מסך 19 יותר איכותי מ22 אז אני מעדיף אותו. מה אתם אומרים על LG 1970HR LCD 19? כרגע יש לי 1730TQ והוא מצויין אבל הוא 17". חשבתי אולי לשדרג.
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני מודע לזה שזהVP930 מעולה, אבל אני חייב ללכת על החברות הנ"ל. תקציב עד 1500 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני יודע שהCREAM מאוד מומלץ אך אני זקוק למסך שבו לא תהיה קיימת כלל התופעה של המריחות. בבקשה לא לחרוג מהתקציב, והאם MS גבוה יותר יעזור לתופעה הזאת?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתכוון לקנות מסך LCD בגודל 24 אינץ המסך מיועד למשחקים סרטים ועבודה ב- autocad חשבתי ללכת על ה- Dell UltraSharp 2407WFP מה אתם אומרים ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך "19 רחב למשחקים עד 1600 ש"ח. אני מודע לכך שכמעט כל המסכים בתקציב הזה יהיו TN. יש את ה-VS VP930B בתקציב עם פאנל M-VA אבל הוא לא רחב. מה דעתכם על המסך הזה? - LG L196WTQ. בבקשה תעזרו לי למצוא מסך טוב בתקציב הזה!!!. תודה מראש, עומר חצ'ק. נ.ב 1: מה אתם הייתם מעדיפים למשחקים? - מסך רגיל 4:3 או מסך רחב 16:9? נ.ב 2: אני מודע להבדלים בין סוגי הפאנלים - TN, VA, IPS.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, איך קוראים לטכנולוגיה שיש 2 מסכים צמודים, וכשאני מזיז עכבר/גורר משהו לצד של המסך השני, אז זה עובר למסך השני? אני צריך כזה בבית. חיים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך לדעת מאיפה לקנות צגי מחשבון בהתאמה אישית. תודה מראש אסף.
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום. איך ניתן להפעיל את USB שעל גב המסך ? צריך להתקין/להגדיר משהו ? הדבר השני שברצוני לדעת, האם ישנו מסך שהוא גם איכותי למחשב וגם ניתן לצפות בו בטלווזיה? לאא מממיר אלא סתם ערוצים כמו ערוץ 2 ו10 . זאת אומרת חיבור אנטנה, או שאפשרי גם בדרך אחרת? לדוגמה: Dell U2711 מתאים? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול רכשתי את המסך המדובר והייתי רוצה לדעת האם מישהו יכול להמליץ על הגדרות בהירות, contrast וכו' במסך זה. אתמול ישבתי על זה שעות ועדיין לא מצאתי בדיוק מה שמתאים לי, אני יודע שיאמרו לי פה שלכל אדם זה שונה אז אני מוותר על התשובות האלה מראש ורוצה תשובה לשאלתי. בנוסף אני מחובר לטלוויזיה מהמחשב עם כ.מסך 1900GT ועד היום עבדתי ברזולוציה 1024X768 וזה התאים יפה לטלוויזיה אחרי הכיוונים הנדרשים, ואתמול כשהגדרתי רזולוציה של 1280X1024 עם המסך החדש לא הצלחתי להתאים את זה למסך הטלוויזיה. אשמח לעזרה גם בעניין הזה, אני משתמש בדרייבר של catalyst. תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כדי שתוכלו לבחור לי את המסך המתאים אני יגיד לכם מה אני עושה בעיקר במחשב (לפי סדר) 1.גולש 2.סרטים 3.משחקים בסכומים 600-800 ש"ח אם אתם צריכים עוד פרטים רק תודיעו רונן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב די נמוך אבל זה מה שיש לי... המסך ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ואולי לקצת משחקים ופוטושופ (לא רמה גבוהה). יש לי GEFORCE 9600GT 512MB. תודה.
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
על איזה מסך כדאי ללכת? מחשב למשחקים בלבד... תקציב עד 1200 ש"ח, שוקל גם יד שנייה אז חשובים לי כמה דגמים שיעשו את העבודה... גם עם חריגה +- 200. אם נכנס 24" בתקציב אז אשמח גם להמלצה...
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-