מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
או שלא חייב כאילו זה יישפר לי משהו ?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם היום סוף סוף קיבלתי את המסך מבאג. הגעתי הביתה ניסיתי להתקין את התוכנות magicTune ו magicRotation בגרסת הפרימום (התקנה משולבת של שתיהן). כפי שקרה למס' אנשים פה אחרי שהתוכנה עלתה היא טענה שהיא לא תומכת במערכת ההפעלה (דיחלק XP איזה מין תוכנה את?). הורדתי אותה והלכתי לאתר כפי שהפנו פה, הורדתי משם גירסה חדשה שמחליפה את גרסה 4, גם גרסה זו היא "פרימיום". אחרי שהתקנתי אותה המחשב עלה , נתן מסך כחול ונתן לעצמו אתחולים בלי להתייעץ איתי קודם. חשבתי שאולי התקנתי את הגרסה של הויסטה אז הורדתי והתקנתי מחדש ושוב קרתה אותה תופעה. אמרתי לעצמי , אוקי לא נאמר נואש ואחרי שהורדתי את ה"פרימיום" החלטתי להתקין בנפרד את שתי התוכנות האמורות כשהתחלתי מ magicTune לבדה (בלי הmagicRotation)…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב המשרדי שלי יכיל כרטיס מסך מובנה. ראיתי שיש כאן המלצות רבות על המסך הנדון - האם המסך הזה כדאי גם למחשב שלי (מפרט של כ - 1500 ש"ח) או שיש מסכים אחרים שיספקו והמחיר נמוך יותר? כמובן שהכוונה למסכי 22' שיהיו טובים לי לסרטים.
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
כשאני לוחץ על כפתור MENU במסך עצמו ואחריי זה אני בוחר אפשרות PICTURE,אז אני מגלה שאני לא יכול לשנות את ה CONTRAST. כשאני שם את שורת הבחירה על CONTRAST אז כתוב לי NOT AVALIBLE לעומת BRIGHTNESS שאני יכול לשנות. מישהו יודע את הסיבה אוליי?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לאחרונה התעניינתי בקניית מחשב חדש אולם החלטתי לוותר על הרעיון בגלל שאני מתגייס בשנה הבאה, ובמקום זה להשקיע במסך טוב חדש, בגלל שהמסך הנוכחי שלי שובק חייו. אז אני אשמח להמלצה למסך איכותי למשחקים וסרטים, ששעות העבודה שלו הם רבות במיוחד, במחיר טוב ביחס עלות/ביצועים. אני אשמח לדעת למה אתם ממליצים על מה שאתם ממליצים בנוסף . תודה מראש עריכה: חשבתי על שאולי הכרטיס מסך שלי (שיחסית ישן) כנראה ישנה, אז כרגע יש לי -GeForce 8600 GTS ואני מתכוון לשדרג בעתיד הרחוק.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך? שווה את המחיר שלו? כ-1600 ש"ח... בSKYPC הוא קיבל 5 כוכבים..
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צלמת שצריכה מסך חדש, נכון לעכשיו ה- EIZO 2233WE, הוא הדגם הזול ביותר בקטגוריית המסכים המקצועיים, והוא עדיין קצת יקר... מאחר וסמסונג היא היצרנית של הפאנל, S-PVA במקרה הזה, תהיתי אם יש מסכים אחרים עם אותו הפאנל שאולי יהיו זולים יותר?
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, איך שאני מדליק את המסך, יש לי 1-2 פסים אנכים בעובי של 1 פיקסל לכל אורך המסך שנעלמים לאחר כמה דקות. זה קורה רק כשאני מדליק את המסך אחרי שהיה בהשהייה למשך כמה שעות (לדוגמה לאחר לילה). יש לי אחריות על המסך לעוד חודש (סה"כ 3 שנים). הבעיה היא שקניתי את המסך בארץ (מפנדה ז"ל), אבל אני גר בארה"ב. בשירות לקוחות של DELL האמריקאי אמרו שהם לא ממש יכולים לעזור לי כי אין לי קבלה (יש לי, מפנדה, אבל היא בעברית והם לא מקבלים את זה). האם יבואן DELL בארץ יכול לעזור לי ולהחליף לי את המסך בארה"ב? או שאין סיכוי ולחשוב כבר על מסך חדש? (ד"א איך ה Dell UltraSharp U2412M 24" LED - בעיקר לגלישה באינטרנט וקריאת טקסטים). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלנו טלויזית lcd 32' אבל חיברתי אותה למחשב, וממה שאני רואה זה עובד מעולה ומאוד יפה... אני שוקל להשאיר אותו ולותר על קניית מסך lcd קטן של 19 (יחסי אני משער) למחשב, כי זה מתפקד כמסך מחשב רגיל (חוץ מהגודל חחח). יש לי שני שאלות, ראשית - יש לדבר חיסרונות? יש משהו שמונע מזה להיות מסך לכל דבר? אני משחק הרבה, זה יכול להפריע (אולי תגובה של טלויזיה איטית מזו של מסך מחשב?)? שנית, משום מה, עכשיו שחיברתי את המסך הזה (ואפילו התקנתי מחדש דרייברים כי זה לא עבד בהתחלה) הרזולוציה המקסימלית שאני יכול לשים היא 1028X768... אני משער שזו לא רזולוציה טבעית למפלצת כזו.. מישהו יודע למה? וכיצד אני יכול לשנות את זה, אם בכלל? תודה מראש חבר'ה.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
בדיוק קיבלתי את ה 240PW9EB , הכל מעולה מסך מצוין, רק שעקב קשת הצבעים הרחבה שלו, הטקסט הכחול ב google נראה טיפה סגלגל... זאת לא בעיה חמורה , אבל יהיה נחמד עם הצע יהיה כחול בדיוק. כדאי לציין שאני משתמש ב fireFox3 שהותקן בו color Managment . מישהו עוד נתקל בבעיה הזאת והצליח לפתור אותה (גם אם אין פיתרון, הייתי רוצה לשמוע אם עוד אנשים נתקלו "בבעיה" הזאת )
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
המסך נקנה לפני שנה וחצי ולא היו בו בעיות (מסך מעולה!) בשבוע האחרון מופיע פס אנכי של פיקסלים שרופים לכל הגובה של המסך, הפס נעלם אחרי 2 דק' ומופיע כל פעם מחדש אחרי שהמסך יוצא מ sleep. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו כאן התנסה בחיבור DELL 2407 לממיר כבלים ישירות? אני מעוניין לקנות DELL 2407 שישמש אותי כמסך מחשב וגם יהווה תחליף לטלוויזית CRT "21 שיש לי כרגע, השאלה היא מה תהיה איכות השידורים בחיבור ישיר, ללא כרטיס TV או קופסת TV, לעומת הטללויזיה הרגילה. האם מישהו יכול לעזור ? ועוד שאלה, האם מישהו מכיר חנות שניתן לראות את המסך הנ"ל בתצוגה, בדקתי כמה חנויות ולא היה להם, ואני די משוכנע שחשובה פה התרשמות סובייקטיבית... תודה לכולם...
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מתלבט בין קניית מסך מסך מחשב Chimei 22" 221D 5ms ¤1351 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=36110-221-00[/url או מסך מחשב Asus 22" VW222U 2ms LCD ¤1496 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=51433[/url או מסך מחשב רחב Mag 22" AI2237W 2ms ¤1490 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AI2237W[/url לפי הביקורות שראיתי הראשון הכי טוב אבל הוא דווקא בעל זמן התגובה הגבוה יותר!!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429636 זה לא *טיפה* מוזר? המסך הזה עולה בשאר החנויות 2300 ש"ח ומעלה.
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
איך המסך VIEWSONIC VA1912W לעריכת ווידיאו? ומחיר מומלץ תודה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שכתבתי בכותרת אני מעוניין בLCD TV 32". התקציב שלי עבור העניין הוא 8-10K, לא חובה הטובה ביותר, העיקר שתציג תמונה טובה, תהיה עם אחריות של יבואן אמין, שיהיו בה רמקולים טובים ושתתמוך בHD. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נפוצים דיונים כמו מה כדאי לקנות מסך X עם זמן תגובה של 2ms או מסך Y עם זמן תגובה של 8ms. אני רוצה לנסות להבהיר (כמובן בעזרתכם) בדיון הזה כמה שניתן את המשמעות האמיתית של זמן תגובה, איך הוא נמדד - כלומר באיזה שיטות שונות משתמשים יצרנים למדוד אותו, ומה הגבול התחתון שמיותר לעבור אותו, אם קיים כזה. אני מעלה כאן כמה נקודות שיעזרו למקד את הענין - אני מודע לזה שיש הרבה שאלות אבל אפשר לענות עליהם בחלקים: - אני יודע שהיצרנים (לפחות חלק נכבד מהם) לא מודדים את זמן התגובה בין שחור ללבן אלה בין גווני אפור, והשאלה האם יש תקן לזה או שכל אחד מחליט לעצמו? - האם זה רע למדוד בין גווני אפור? אולי הבדיקה בין שחור ללבן מוחלטים היא סינטטית ולא מיצגת מצבים אמיתיים? - האם …
-
- 0 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
קניתי אותו,מסך ענק! יפה איכותי,עכשיו אני אשמח שתביאו לי כמה המלצות לסידור הרזולוציה המתאימה ושיראו כמה שיותר טוב,להגדיר את המסך כאילו,זה הנסיון הראשון שלי עם מסכי LCD,ועוד משהו אחרי שאני משנה כמה הגדרות זה גם אומר לי out of range משהו כזה... אני לא ממש יודע מזה,אבל בבקשה ותודה על העזרה ודרך אגב מה אומר חיבור הDVI? ואיך אני יכול לחבר את הפלייסטיישן למסך?
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני צריך את המסך 22 אינץ הכי איכותי שיש כרגע. התקציב שלי הוא באמת מה שאתם תציאו מצידי שיעבור את ה3500.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
היי, הזמנתי בימים אלו מחשב חדש והגיע הזמן לשדרג גם את המסך. אני מחפש מסך 22 אינץ' (+\- חצי אינץ' לפה או לפה), שישמש אותי בעיקר לגיימינג(Starcraft2) וגלישה, ובנוסף גם לכתיבת קוד וצפייה בסרטים. התקציב שלי הוא 900 ש"ח (+\- 100 ש"ח). המפרט של המחשב החדש הוא: כרטיס מסך Nvidia GTX460, מעבד AMD II X3 440. אשמח לשמוע המלצות ונימוקים לדגמים המומלצים לרכישה, תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סמסונג 19" בן שלוש ופתאום הוא שחור לגמרי בלי לתת שום חיווי למעט נורית ירוקה שאומרת שהוא דולק (אין אפילו את הסימון לחיבור DIGITAL או אנלוג שמראים אם לא מזהים חיבור) אני רוצה להתחדש במסך, קראתי גם את הטיפים שלכם בSTICKY התקציב סביב 1000 שח, גודל כ22-24 אינטש השימושים הם ביתיים בלבד - לא לצפייה ישירה - בשביל זה יש פלזמה גדולה שמתי לב שהDELL פופלורים מסך מחשב Dell U2414H 23.8 אינטש מסך מחשב Dell U2412M 24 אינטש תודה!!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, יש לי התלבטות בין כמה מסכים. אני לא מוצא מקום שאפשר לבחון אותם. חשוב לי מאוד שיהיה מסך שניתן לראות כתוב בצורה חדה מישהו מכיר איזה מסך למטה ויכול להמליץ שרואים ברור ויש לו TILT לשנות זוית ? הם כולם LED גודל 20-22 מחיר של עד 700 ש"ח הנה המסכים : Fujitsu L22T3 LG E2241T Philips 226V3LSB FujiCom FJ2240 מישהו מכיר איזה מסך ויכול להמליץ על אלו או משהו אחר ? תודה HUSKY
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, מה נשמע? לפני שבוע רכשתי את המסך הזה, שעד עכשיו אני חייב לציין - מסך מעולה, חד, ברור ומעולה לעבודה עם תמונות (כמו שאני עושה בתור צלם). יש לי משהו אחד שאני רק רוצה לסדר לפני שאני אוכל להרגיש "בבית" עם המסך. וזה את עניין הGAMMA וכיול הצבעים של המסך. יש לי WIN7, נעזרתי בכיול שלו - אבל אני לא מרגיש מספיק מרוצה. ערכת הDRIVERים של המסך מותקנת ויש לו את ערכת הצבעים שלו. אני מחפש תוכנה/עזרה כלשהיא לכיול צבעים נכון יותר של המסך. כרגע אני מרגיש שהצבעים קצת חמים מידי, קצת חזקים מידי. בתמונות שאני מסתכל, הצבעים מקבלים קצת דם (יותר מידי). למשל פנים בסרטים / תמונות מקבלות BLODDFACE כאלה, צבעי דם על הפנים - אדום בוהק. זאת לא התמונה במקור, אני די בטוח שהכיול צבע במסך עושה את ז…
-
- 1 תגובה
- 4.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המסך 2443BW אבל אני צריך אותו בעיקר בשביל משחקים וסרטים . השאלה אם כדאי לקנות 1200 או 1080 בשביל משחקים\סרטים ? אם ב16:10 על 1920X1080 יראו טוב ?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-