מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
רכשתי את המסך והוא כבר אצלי בבית... זה Samsung 226BW עם פנל מסוג C. הייתי רוצה עזרה לגבי הכיול שלו כי ראיתי שיש כמה כיולים למסך הזה... הייתי רוצה לדעת איזה הכי טוב... בנוסף המסך גורם לי לכאבי ראש ועיניים.. מישהו יודע למה זה קורה ואם הבעיה היא בהגדרה מסויימת במסך?! בתודה מראש שניר :->
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
טוב זה לא מסך אבל בכל זאת לדעתי זה מתאים לפורום הזה כי המוצר קשור בעיקר למסכי LCD למחשב המוצר זה חיבור שנותן לחבר מכשירים כמו PS3\360 \בלו רי וכו שתומכים בHDMI (ה360 בעלית) כדי להציג ב1080p ישירות למסך מחשב בלי לאבד מהאיכות של התמונה - http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=18166 לי כרגע אין צורך בזה אבל זה מאוד מעניין ואני מקווה שזה יהיה זול וזמין במיקרה שיום אחד אני יצתרך חיבור כזה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי אני צריכה בבקשה עצה דחופה לדקות הקרובות- ב1050 שקל , שווה קניה? מתאים למשחקים רגילים וצפיה בסרטים? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
דודה שלי ביקשה ממני למצוא לה מסך LCD טוב השימוש העיקרי הוא צפיה בסרטים (חשוב לציין כי הצפיה כוללת צפיה בטלויזיה דרך המחשב) והוא לא מיועד למשחקים כלל אשמח לקבל המלצות..
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ההורים שלי יביאו לי בלי להתייעץ איתי מהדיוטי-פרי מסך PROVIEW FV-926W ב - 200$ מה אתם אומרים על המסך הזה? יתרונות ? חסרונות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שאלתי היא כזאת האם משהוא מכיר את המסכים של HP ויכול להמליץ לי על אחד שנמכר בארץ ולבינתיים האם כדי לי לקנות את המסך HP w2007v 20.1" יש אותו גם בגירסת 22" תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כפי שניתן לראות הוא הופיע האחרונה בזאפ ובאותו המחיר של ה 2407, אני באמת לא מאמין שבמחיר הזה יש סיבה אפילו קלושה לפזול לכיוון המסך הזה, אם הוא מתנהג כמו ה 932B מבחינת 5ms אז מדובר על מסך איטי יותר ממסכי ה 24" מבוססי פאנל ה S-PVA של סאמסונג(מדורגים כ-6ms). ואל כל אלה מתווספים החסרונות הרגילים של טכנולוגית ה TN. עכשיו נשאלת השאלה מתי נזכה לראות מסך 24" עם S-IPS בארץ ובמחיר סביר.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי חבר'ה קניתי את הAL1916W שזה מסך רחב. רציתי לשאול, חוץ מרזולוציה יש עוד עצות לאיכות מקסימלית ממסך רחב?
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
אני מחפש מסך למפרט הבא כאשר השימושים למסך הם משחקים קלים ואינטרנט, שימושים דיי בסיסיים... בתודה מראש... להלן המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1311 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 ¤604 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH EXTREME 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1263 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤394 זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 667MHz ¤220 מארז: NZXT TRINITY w/o PSU ¤322 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤421 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤4610 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני עובד המון עם קבצי טקסט, אינטרנט וקידוד. קריטריונים חשובים: 1. טקסט חד. 2. לא בוהק בעיניים. 3. זוית צפיה טובה. לא משנה לי: 1. דיוק בצבעים. 2. מהירות תגובה (אני לא משחק) אשמח לקבל המלצות, תודה[br]פורסם בתאריך: 1.07.2007 בשעה 12:42:08 נתון נוסף מחפש מסך ריבועי ולא רחב,תודה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ניתנת לי האפשרות להשיג את המסך הנ"ל בסביבות 1200 ש"ח. גם ככה חשבתי לשדרג את המסך הקיים (crt 19) למסך שטוח. עיקר המטרות שלי הן משחקים, אינטרנט וסרטים. האם המסך הנ"ל טוב למטרות האלו או שניתן להשיג מסך איכותי יותר באותו מחיר או פחות? תודה! זמן תגובה מהיר של 5ms כניסה דיגיטלית ואנלוגית D-Sub+DVI רזולוציה 1680x1050 בהירות- cd/m² 300 יחס ניגודיות-1 :1000 מפרט מוצר: נתונים פיסיים גודל מסך: 20.1 אינץ' סוג מסך: LCD משקל: 6.8 ק"ג גובה: 31.7 ס"מ רוחב: 47.9 ס"מ עומק: 7.6 ס"מ צבע: שחור נתוני המסך זמן תגובה: 5 ms רזולוציה: 1680x1050 גודל נקודה: 0.258 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 1000 צבעים: 16.7 מיליון תדר רענון אופקי: 31~83 KHz תדר רענון אנכי: 76-56 Hz זווית…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
נואשתי כבר מלמצוא מקום שבו אוכל לראות את המסך הזה ברזולוציה ותנאים מיטביים לפני רכישה. אני מאוד מעוניין לקנות אותו, אבל אני מוכרח לראות אותו קודם ולהחליט אם הוא מתאים לצרכיי... הבעייה היא שבכל מקום שראיתי אותו הוא היה מחובר עם עוד עשרות מסכים אחרים, ברזולוציה גרועה ואיכות נוראית, ובשום מקום לא הסכימו לחבר לי אותו בנפרד ולהראות לי את ביצועיו ברזולוציית נייטיב.. אז אני מנסה את מזלי (מודע לזה שזו בקשה מוזרה) - האם מישהו שיש לו את המסך הזה וגר באזור המרכז (אני מפ"ת) מוכן להזמין אותי אליו לעשר דקות כדי להתרשם מהמסך?... אני בחור מנומס ונחמד תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הכוונה שלי האם אפשר להניח צמוד למסך רמקולים של מערכת? במסך רגיל הרמקולים משכו את הצבע והרסו את המסך.. אבל ליד המסך הזה הרמקולים לא מושכים את הצבע אבל אני לא יודע אם אפשר להשאיר אותם ולא לדאוג שאם הזמן הם יהרסו לי את המסך...
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
L1960TR או L1970HR שניהם של LG (המסך מיועד בעיקר למשחקים ולסרטים).
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לחברי הפורם שלום, רכשתי את המסך הנ"ל אבל לא מצאתי סיקור או עצות לגבי הגדרות וכדומה, נוסף על כך, המסך בא עם תוכנה המאפשרת שמירה של פרופיל כיוון צבעים, כך שאם מישהו הגיע להגדרות אופטימליות אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי, תודה,
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לאחר קריאה מרובה פה בפורום, התחדשתי היום במסך DELL 2007WFP, מסך מדהים!!! הפעלתי סרט 720P ויש לי בעיה בצבע השחור, הוא יותר מדי שולט ומסתיר פרטים כהים בסרט (מצורפת תמונה) מימין מסך הישן שלי סמסונג 730B ומשמאל DELL 2007WFP תראו את ההבדלים לבד. איך אני יכול לשפר את זה כדי שיראו את הפרטים הכהים בסרט? ועוד שאלה... בDELL אני גם רואה ריבועים מעצבנים בצבעים חזקים ובסמסונג אין את זה, יש דרך לתקן את זה בהגדרות? ובכלל יש הגדרות מומלצות למסך הזה? תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מישהו עבד עם שני מסכים כאלו ביחד (בPIVOT)? עד כמה מפריעה המסגרת שלהם והאם עדיף (בערך באותו מחיר) ללכת על ה2407 ולהתפשר טיפה על שטח התצוגה? מה היתרונות ומה החסרונות? תודה...
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אפשר לכוון את המסך ככה שיראו יותר טוב או שכדי להשאיר את כל ההגדרות כברירת מחדל??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים אני רוצה לקנות מסך 22 וראיתי שיש ל LG שני דגמים דגם L226WTY ודגם L226WTQ בזאפ ראיתי רק את הדגם L226WTQ.... דרך אגב שני הדגמים 2 מילי שניה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע את המסך Samsung SyncMaster 753DF, רק שהוא כולו שרוט, אז אני צריך להחליף אותו במסך אחר, לפחות ברמה שלו (נראה לי רמה די נמוכה) ועולה לא יותר מ600 שקל. חשוב לי: - שהכפתורים שלו יהיו מקדימה, על מסגרת הפלסטיק ולא בצד/מתחת. - שהמסגרת שלו תהיה בסגנון הזה (ולא כזה) אפשר המלצה? רצוי מסך שיש בחנות באזור חיפה. תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני קונה מחשב וחדש ואיתו גם מסך. אני לא ממש צריך מסך גדול וגם אין לי יותר מדי כסף אז החלטתי ללכת על 17 אינץ. התקציב הוא בערך 1000, אבל אם יש מסך שעולה קצת יותר וההבדל באמת משמעותי אני יכול להתגמש קצת. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן מסך כזה וראיתי שהתפרסמה פה סקירה על המסך הזה, מישהו יכול להסביר לי איך מייכלים את המסך? אני גם אשמח אם תפרסמו פה את ההגדרות שכילתם את המסך הזה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-