עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מה שחשוב לי בעיקר זה שיהיה מותאם לצפייה בסרטים. אני לא משחק כמעט במחשב. שאר השימוש הוא דיי רגיל. כרטיס המסך שלי הוא: GForce FX 5200 שתי שאלות: 1) כמה זה משנה מה כרטיס המסך שלי בקניית מסך? 2) עד כמה המסך שהפירוט שלו למטה מתאים לצרכים שלי? מה כדאי לי לשפר (אם בכלל)? 3) מה דעתכם גם על המסך הזה: Viewsonic VA-1912 (לא מצאתי מפרט שלו באינטרנט)? תודה רבה מראש לכל המגיבים!!! המפרט לקוח מכאן: http://www.apexdigital.co.il/product_info-29+105.asp : כללי מסך TFT "19 LCD עם רענון פעיל של התצוגה. יחס תצוגה 16:10 זווית צפייה: 160°. הטיה: 5°לפנים, 15° לאחור. בהירות: 300 cd/m2 רמת ניגודיות ביחס 1:850 רזולוצית מסך 900 X 1440 @ 75Hz. מהירות תגובה 5 ms. תפריטי מסך ב-6 שפות כולל עב…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=262210.msg2313211#msg2313211 נא להגיב בת'רד ההוא ולא כאן. פתחתי גם כאן כי הנושא קשור גם לפה. תודה.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  3. שלום לכולם. אני מחפש מסך 19 רחב עם רזולוציה גבוהה - 1440*900 ומעלה (הנסיון מהמחשב הנייד שלי 1650*1050 שמסך רחב זה מעולה). עד מחיר של 1400 ש"ח. מצאתי את הLG הבא L194WT. יש למישהו נסיון איתו? יש למישהו רעיון טוב יותר? תודה.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by metison,

60% אינטרנט 15%תכנות 10% סרטים 15% אופיס אשמח לעזרה בנושא. תודה. (מה עדיף רחב או רגיל?)

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by OranNuri,

במדיה וחיברתם את המסך לממיר שישמש כטלוויזיה, האם רואים טוב ? בן דוד שלי רוצה לקנות מסך שישמש לסרטים במחשבים ולראות טלוויזיה ורציתי לדעת אם זה מתאים לו.

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  6. שלום אני מחפש אפשרויות למסך שישמש לגלישה באינטרנט ולמשחקים מדי פעם מסך 17" או 19", מעדיף מסך רחב. הכרטיס מסך שקיים במחשב הוא עם חיבור אנלוגי בלבד, אך מסך עם חיבור דיגיטלי (בנוסף לאנלוגי) יהיה עדיף, אך לא חובה, למקרה של שדרוג כרטיס מסך בעתיד הנה כמה אפשרויות שחנויות הציעו במסגרת התקציב, 1200שח. אין לי מושג איך הדגמים ואם קיימים דגמים עדיפים יותר מחברה כל שהיא אשמח אם תרשמו את כל האפשרויות. LG 1752TX Samsung 731B ומסכים ורחבים, דעה על אלו יותר חשובה: LG L196WTQ HP W1907V Samsung 19 940BW תודה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  7. האחריות היא של גלקסי לשנה, לא כוללת עד 5 פיקסלים שרופים - תבדקו טוב את המסך לפני שאתם קונים .

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  8. Started by lior46,

למישהו יש אותו?? או מכיר אתר שמסקר אותו כי אני לא מצאתי. דרך אגב באתר של XEROX הדגם הזה הוא העל זמן תגובה של 16 MS ובאתרים בארץ הוא 8 MS.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  9. מה דעתכם עליו? הייתי מעדיף את הL226WTQ אבל אין אותו בארץ : גובה המסך (רק המסך, בלי הפאנל) גדול יותר ממסך 17" רגיל? איך רואים בו טקסט ווידאו? כתוב שהחיבור של המסך הוא חיבור HDCP. מה זה אומר? בשביל לראות את התמונה הטובה ביותר אני צריך כרטיס מסך מיוחד? Device : 20" Wide TFT LCD Screen Brightness : 300cd/m² Contrast Ratio : 3000:1 Viewing Angle : 170/170 (Horizontal/Vertial) Response Time : 2ms Resolution : 1680 x 1050 Supported Colours : 16.7M Colours Pixel Pitch : 0.258(H) × 0.258(V) mm Input Signal : Analog Signal / Digital Signal Input Ports : RGB Port (15 Pin D-Sub) / DVI-D Port (HDCP ready) Special Feature : Tilt Only: + 5 / -25, Swivel, HDCP…

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by eranisra,

שלום לכולם, אני בקרוב קונה מחשב חדש שכולל כרטיס GEFORCE 8800 GTS 640MB. יש לי מסך LG 1970HR כשנה מה עליי לעשות אם אני רוצה להשתמש בHD - יש מסכי LCD שתומכים בזה במחירים נורמליים?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by la_pumik,

שלום לכולם. לאחר הרבה התלבטיות החלטתי לקנות benq fp93gx. ואני חושב אולי להעדיף מסך אחר עם pivot, כי משתמש הרבה באינטרנט ואופיס. האם יש מסך מומלץ שיש לו pivot בסכום עד 1200 ש"ח? או שכדאי להשאר עם הבחירה הראשונה שלי וללכת על fp93gx? תודה.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  12. חבר שלי רוצה לקנות מסך והוא קונה רק מבאג ו-KSP, הוא רוצה להשקיע עד 1300 שקל הכי הרבה, מה אתם ממליצים לו? העדיפות היא יותר לכיוון באג אבל אם אין שם שום דבר אז KSP. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  13. Started by Mooosa2005,

קניתי מסך מדגם benq q7c3 לפני שנתיים בערך, ובזמן האחרון כשהייתי מפעיל את המחשב הנורה של המסך (תמונה למטה) היתה מהבהבת והיה לוקח למסך זמן להידלק. לפני איזה שבוע הנורה התחילה להבהב תמיד, גם כשהוא כבוי, וכשאני מדליק אות המחשב המנוטרה ממשיכה להבהב ולא נראה שהוא מגיב. ניסיתי הכל, לנתק מהחשמל, לחבר חזרה,ללחוץ על הכפתור של הנורה בכל מיני דרכים- שום דבר לא עזר. מישהו יכול לעזור לי??? *** כשהנורה מהבהבת המסך לא על סליפ.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  14. הבנתי מהפורום ש22 טוב למשחקים וסרטים , ואילו 19 עם פאנל איכותי טוב יותר לאנטרנט אופיס אך לגבי אנטרנט/אופיס האם יראו ב 22 פחות טוב ממסך 19 ממוצע או אפילו טוב שגם הוא עם פאנל TN ? תודה,

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by HumanFly,

שלום חברים, לאחר בערך 8 חודשים הופיע לי במסך פיקסל אפור מאוד מאוד לא מורגש... בבעלותי מסך מקצועי EIZO S1910 FLEXSCAN הבנתי לפי היבואן הרישמי כי ניתן "לשחרר" פיקסלים לעיתים בעזרת שומר מסך לבן בהיר עם ברייטנס גבוה במשך 72 שעות.... שאז הפיקסל יכול להשתחרר או לתת למסך "מתח" גבוה יותר ואז יתכן והפיקסל משחרר.... האם זה הגיוני ? זה רק בעבור פיקסל תגוע ? הפיקסל שלי לא שחור מוות אלא אפור.. ככה שיתכן והפיקסל תקוע ? מה דעתם על הפיתרון של היבואן ? האם המתח הורס את המסך ? מה שבטוח זה לא מסייע לאורך החיים שלו ובשביל לדעת את זה לא צריך להיות גאון הנדסת חשמל... יש לי 5 שנים אחריות על המסך, האם לפנות ליבואן לטפל במקרה ? או להמשיך לחיות בשלום עם הפיקסל... הייתי שמח אולי לתוכנותאו עזרי…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  16. Started by ashibud,

שלום לכולם. רציתי לבקש חוות דעת על המסך הנזכר בכותרת ההודעה. ראיתי את המסך לכמה דקות והוא נראה לי מצוין, אבל אני לא מומחה. מחירו פחות מ-1000 ש"ח. מה דעתכם? המסך הוא מסך 19" רחב.. תודה רבה מראש! אשי.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  17. אשמח לדעת מה ההבדלים בין המסכים, חות מזה שאחד הוא 1:2000 והשני 1:3000 ראיתי את ה-LG L196WT ואהבתי והוא יקר יותר מה-LG L194WT ההבדל ביניהם הוא 200 ש"ח ואני רוצה לדעת אם הוא שווה את ה או שאין הרבה הבדל,

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  18. הדגם הוא 226BW של סמסונג. מה אתם אומרים זה מחיר טוב ?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  19. יש לי כמה כתמים קשים על ה LCD שלא יורדים עם מטלית ללא סיבים (זה שמנקים איתו משקפים), אז אני מחפש איזשהו תרסיס שיוריד אותם, הבעיה היא שאני מוצא תרסיסים רק מחברות אנונימיות ואני פוחד שזה ידפוק לי את המסך.. אז למישהו יש המלצה על תרסיס מסוים.. ? או אם מישהו יודע איך התרסיס הזה: http://www.palmnet.co.il/sg_product~0241~2997~0.htm תודה מראש !!

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by noambar,

אני רוצה לשדרג את המסך מחשב שיש לי כרגע (VX724) למסך בגודל בגודל 22". חשבתי לשדרג למסך 226BW של סמסונג, אז השאלה שלי היא זאת: למסך הזה יש רזולוציה של 1680 * 1050 שזה לא Full HD, נניח שהמסך כן היה ברזולציה של 1920 * 1080 הייתי רואה את ההבדל למרות שהמסך עדיין באותו גודל? (כשאני רואה תכנים של 1080p כמובן)

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by navk2,

הוא נחשב שיש לו מריחות וזה ? איזה פאנל הוא ? יש לי אותו כבר אני סתם רוצה לדעת עליו פרטים...

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  22. Started by EEstudent,

יש לי מסך CHIMEI 19 אינטש ולמרות שאני שם אותו במצב קריאה ורזולוציה מקסימלית 1280*1024 המסך אני מרגיש שהוא מוזר,כאילו יש בו נורות קטנות :-\ יש מה לעשות עם זה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by KoM,

לצערי בטלויזיות LCD אני לא מבין יות רמדיי, אבל רציתי לדעת האם חיבור טלויזיית LCD 47" דרך HDMI נותן מסך שמתנהג כמחשב רגיל ? כלומר שינוי רזולוציות ותפיסת כל המסך כמו ב-LCD במחשב ?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by clown,

אז ככה, אני מודע לזה שזה לא רעיון טוב לקנות מסך 17" כי הם לא משו בכלל לעומת ה19", אבל לחבר שלי יש תקציב נמוך (עד 1100 ש"ח), אז נראה שחייב ללכת על 17". המסכים שאני מתלבט ביניהם: LG L1753TR: http://www.lge.com/products/model/detail/l1753tr.jhtml Samsung 731B: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS17MEBSBDXAA.asp ViewSonic VG730m: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/graphicseries/vg730m ViewSonic VA712b: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/valueseries/va712b

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by beni125,

אני מתכנן לקנות או את המסך הנ"ל או את האח הגדול 2407 השאלה היא האם ה 2007 יכול לשאת רזולוציה ואיכות של 1080p ו full hd ואותו דבר לגבי ה2407 אם אני משקיע במסך זה לטווח של איזה שנתיים שלוש כי עוד שנתיים אני מחליף מחשב נותן את שלי לאחי וקונה מסך כנראה את ה30 של אפל מחול אז בכל זאת אני רוצה שיהיה לו מסך טוב ושהוא יוכל לראות סרטים באיכות טובה גם עוד שנתיים שלוש אני קונה את המסך עם ההורים ואנילא יודע עם זה שווה את ההשקעה של ה 4 אינץ "בשביל אחי" ולכן אני רוצה לדעת אם 2007 יכול לתמוך ב full hd כי אם כן אני מעדיף להשקיע פחות ולקנות אותו

• 0 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.