עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Nektar,

שלום, ברצוני לדעת, האם יש הבדל בין חנויות לגבי האחריות על המסך הנ"ל? כמו כן, מהי האחריות במסך הזה? החלפה לאחר מס' פיקסלים שרופים או לאחר פיקסל אחד? כנראה שהיום אני רוכש אותו, לכן אני שואל. מה שברצוני לדעת עוד הוא, האם לקראת אפריל משהו אמור להשתנות בתחום המסכים? לצאת דגמים משופרים של ה VP930? משהו בסגנון? מכייון שבאפריל לאחר יציאת הכרטיסים החדשים והמעבדים ולאחר שהשוק ייתייצב קצת, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש , בתקציב גבוה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  2. לאחרונה התקלקל אצלי מסך יקר למדי זמן קצר אחרי תום האחריות. פניתי למעבדה פרטית והטכנאי אמר לי שהיבואן חייב להחזיק מלאי חלפים לתיקון מסך במשך 7 שנים מיום מכירתו ואם הוא לא עשה זאת ,מחובתו לספק ללקוח מסך חילופי זהה או טוב יותר. פניתי ליבואן ותשובתו הייתה שאכן החוק מחייב להחזיק מלאי חלפים לתיקון מסך במשך 7 שנים מיום מכירתו ,אבל בתנאי שיש בו tuner פנימי לקליטת שידורי טלוויזיה . מכאן נובע לטענתו שבעצם החוק הזה לא חל בכלל על מסכים למחשב, גם אם יש בהם כניסות המאפשרות לחבר dvd או ממיר של yes /hot . האם לדעתכם היבואן צודק? אם הוא צודק ,המשמעות האמיתית היא שאם המסך מתקלקל יום אחד אחרי תום האחריות אז אין בעצם אפילו טעם לטרוח לתקן אותו מפני שרוב הסיכויים שלא יהיו חלקי חילוף או לחילופ…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. מתלבט לפני קנייה ואני רוצה לראות אותו לפני שאני קונה. עוד שאלה - ראיתי את ה MultiSync 20'' 20WGX2 PRO שהוא באמת מדהים. ב 2007 רואים אותו הדבר? הבנתי שלשניהם יש את אותו הפנל. על מה אני משלם עוד 700 שקל?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by NAZRAK,

כשאני מדליק את המחשב (או מאתחל) המסך "רדום" עד שמגיע מסך הפתיחה של XP (אחרי ה-LOADING), זה מונע ממני לפרמט או אפילו סתם לוודא שספירת הזיכרון בסדר. ניסיתי לשנות את ההגדרות ב-POWER SCHEMES, ללא הועיל. רעיונות\הצעות\פתרונות יתקבלו בברכה. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by tomey,

ברשותי מסך סמסונג חדש 206 20 אינצ רחב ברצוני לכוון אותו כי ידוע לי שהוא מגיע עם כיוון צבעים גרוע איך אני עושה את זה????

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  6. Started by scohen360,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם עד היום השתמשתי במסך lcd של סמסונג 17 אינץ תמיד היה לי מין דבר כזה למעלה כמו קטע קטן שחותך תתמונהשורה מאונכת של כמו פיקסלים שרופים למעלה בצד שמאל תמיד חשבתי שזה פאק במסך אבל מה שהיה מוזר זה היה בא על כל רקע שההיתי שם בשולחן עבודה אבל שההיתי מצביע על הדבר הזה עם העכבר העכבר זה היה מסתיר אותו או שההיתי פותח תיקיה התקיה היתה מסתירה את זה זה כמו חתך קטן במסך היום קיבלתי מסך חדש של סמסונג 22 אינץ לא קיבלתי איתו תאמת כבל dvi חיברתי אותו עם הכבל שההיתי מחבר תמסך הקודם ופתאום אני רואה שיש את אותו חתך גם במסך הזה רק על הרקע של שולחן העבודה משהו מכיר תבעיה הזאות ויכול לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  7. אני מתלבט בין שני המסכים האלו מהם ההבדלים בין המסכים? אני יודע שה-2208 שייך לסדרת ה- ultra sharp מה זה אומר ? כמו כן יחס הניגודיות של ה-2208 הוא 1:1000, האם הוא סטטי או דינאמי ? האם שווה להשקיע (200- 250 ש"ח) בשביל ה-2208 ? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by ajl,

מה אתם אומרים על המסך הזה עבור גלישה ברשת + עריכת מסמכים.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  9. שלום, אני רוצה לרכוש מסך בתקציב של 1200-1500 ש"ח וחשבתי על שתי אפשרויות : Samsung 206BW LG W2042S שניהם מסכים רחבים 20". אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על אחד מהם ולכתוב יתרונות\חסרונות. לא צריך לכתוב את הפרמטרים שלהם. אני גם ככה יודע שאחד זה ניגודיות 1:3000 ושני 1:5000 וכו'. אני הייתי רוצה שתכתבו לי יתרונות\חסרונות נוספים שלהם. בתודה מראש, לאוניד

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  10. Started by Shasoosh,

אחרי התקנה והפעלה מחדש כשאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל "the software stopped working" מישהו נתקל בדבר דומה תחת VISTA X86 ? האם חוץ מתוכנה זו יש משהו שיכול להפעיל את ה PIVOT באופן אוטומטי כאשר אני מסובב את המסך?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by shynet,

שלום, ראיתי את שני המסכים האלה, ואני לא כול כך מבין במסכים , אני רוצה שתנסו להסביר לי מה ההבדל בין שני המסכים הללו, קישורים: זה ה- VW222S: http://uk.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=362&l4=0&model=1741&modelmenu=2 וזה ה- MW221U: http://uk.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&l4=0&model=1382&modelmenu=2 שמתי לב (אם שמתי לב נכון) של MW221U יש יציאה של DVI וDIGITAL, וב-VW222S יש רק DVI , (הכרטיס מסך שלי יש בו רק יציאות של Digital... אני יכול לשים מתאם כזה), האם זה יפגע באיכות או משהו דומה? ומה עוד השוני ביניהם ומה יותר כדאי? ההבדל ביניהם גדול?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  12. שלום, תכננתי לקנות את הAsus שהומלץ עליו פה במדור ביקורות אבל לאחר חשיבה ממושכת הבנתי שאולי זו לא הבחירה החכמה. אני מתכנן בנוסף למסך לקנות גם כרטיס טלויזיה שעולה כ300-500 ש"ח ולכן אם יש מסך שאני אוכל לחבר אליו את הממיר ישירות זה בונוס עצום ואני מוכן לחרוג עד כ1000 ש"ח בשבילו(או טיפה יותר אם באמת צריך). עוד דבר קטן, אני לא מתכנן לקנות את המסך כרגע, אלא רק עוד כחודשיים וחצי, אחרי שאני אסיים את שביל ישראל, אז אם יש איזשהו מסך שאמור לצאת בתקופה הזאת ואמור להיות בטווח המחיר בבקשה תיידעו אותי. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  13. שלום לחברי הפורום, חיפשתי כל מידע בפורום על המסכים הללו אך לא מצאתי משהו מאד רלוונטי וקונקרטי. ברשותי היום מסך AOC728 "17 ואני די מרוצה,אבל אני מתכון לקנות מחשב עם מפרט גיימרים בסביבות ה 5K וכאמור מסך חדש נוסף. הייתי שמח אם מישהו יוכל להרחיב לגבי החברה ואיכות המסכים שלה האם הפאנל איכותי,התצוגה,אמינות והאם מומלץ לקנות ואם כן האם יש דגם מומלץ כלשהו שאלה קטנה נוספת: ראיתי הרבה תגובות והמלצות על ה VP930 האם זה מתייחס ל VP930B ?? והאים הוא טוב יותר או עדיף מAOC תודה רבה לכולכם

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by yigael_o,

היי, מחפש מסך למתכנת. טוב לעבודה רצופה של מספר שעות בלי כאבי ראש. גם פאנל TN טוב אם המסך סביר.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  15. שלום אני מחפש המלצות\מידע\חנויות וכו' לגבי Monitor Color Calibrators למי שמכיר דברים סטייל colorEyes וכו'

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  16. מחפש חנות באזור המרכז שבתצוגה יש לה את LG1953TR תודה.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by ori24,

מיועד בעיקר למשחקים כבדים. http://www.mag.com.tw/Products/Product.aspx?sn=480π=1459

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by babu,

לא הצלחתי למצוא עליו מידע באינטרנט ממש איך הוא יהיה למשחקים וסרטים?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by shayfelach,

שלום יש לי מחשב נייד של HP ופתאום(יכול להיות שלחצתי על משהו) המסך נהיה צר יותר אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי....

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  20. Started by dani2k,

איפה אני נכנס כדי לשנות את קצב הרענון ל 60 Hz ?! אוקיי מצאתי את זה...

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  21. שלום למומחים, אני רוכש מחשב חדש ואני זקוק להמלצה למסך (למטרות משחקים, עבודה וגלישה באינטרנט) 19 אינץ'. מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  22. אני צריך המלצה על מסך טוב 26 אינץ' של פירמה טובה עד 5000 שח' כמה שפחות יותר טוב... אני צריך זווית צפיה טובה וגם שיראו בשידורים רגילים את גווני השחור בצורה טובה כמה שיותר. תודה

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  23. Started by itaysp,

שלום, חודש הבא, יומולדת.. אני מתכנן מהכסף ומקצת כסף שיש לי להשקיע באיזה מסך נחמד לחדר.. יש לי חדר דיי גדול, והמרחק בין הקיר שעליו יהיה ה LCD, לבין הקצה של המיטה שלי, הוא בערך 4 מטרים, והמרחק לספה הוא 5 מטרים בערך.. 42" זה מתאים למרחקים האלו? אני רוצה לחבר את המסך למחשב, בעיקר בשביל לראות סרטים, לכן חשוב חיבור למחשב.. אני חושב שעדיף DVI, לא? ב LCD אפשר לקרוא טקסטים ? כאילו אני אוכל לגלוש מהמיטה? תודה על העזרה, איתי עריכה: אני חושב שטעיתי בפורום? צריך להעביר לאודיו וקולנוע ביתי, לא?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  24. בארץ כרגע רוב השידורים ב4:3 ישנן טלוויזיות (LCD) אשר הופכות את זה חזרה מ16:9 ל4:3..בלי מריחות או פסים שחורים בצד? תודה!

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by scylla,

יצא לי להתייעץ עם חבר בקשר לקניית מסך. דרישות שלי מהמסך: 1. כמובן שיראו טוב - מן הסתם. לא מבין יותר מדי בנתונים מה מספיק טוב ומה לא מספיק טוב. 2. דרישה חשובה מאוד - יש לי גם מסך מחשב CRT כרגע וגם טלויזיה בחדר - אני רוצה לצמצם את זה למסך אחד. השאלה אם באיזה מסכים יש אופציה חיבור לYES כמו בדל... 3. המסך מיועד להכל - גלישה, מסמכים, סרטים משחקים. 4. שאלה - אם אני רוצה לראות YES, והרמקולים שלי מחוברים למחשב, איך מסדרים את זה? או שצריך להחליף כל פעם? עכשיו לגבי המסך השני - חבר שני קנה אחרי סקר מקיף והוא מבסוט ממנו עד הגג. הוא אומר שהנתונים של המסך שלו עדיפים משמעותית על הדל, וגם המחיר עדיף ממש ממש משמעותית. עכשיו אני יודע שיש כאן "הייפ" סביב הדל, ואשמח לשמוע למה כמה ואיך. ובמה …

• 0 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.