מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
אני ראיתי שיש מסכים שטוחים ומסכים דקים.... מה יותר טוב ומה החיסרונות וההיתרונות של כל אחד.. כאילו מה עדיף יותר דק או שטוח ? יש הבדל? תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני מחפש מסך רחב 22 אינץ. אני גיימר כבד ורואה הרבה סרטים. התקציב המקסימלי שלי הוא 1800 שח. אני מוכן לחרוג עד ל2000 שח. עכשיו אז איזה מסך כדאי לי לקנות? תודה מראש, illdan עריכה: בינתיים אני כנראה הולך על Samsung 2253BW
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מסך חדש. יש לי כרגע מסך 17 ". אני מעוניין במסך יותר גדול. אבל הבעיה היא, שיש לי 9600GT. כרגע, על 1280x1024 אין לא שום בעיה. הלכתי לחבר שלי שיש לו מסך רחב, והבאתי את המחשב שלי איתי. ניסיתי לשחק עם המסך שלו, 20" רחב, לא זוכר איזו רזולוציה, והכרטיס נתן ביצועים פחות טובים. עכשיו, אני רוצה לדעת איזה מסכים לא רחבים ברזולוציה 1280x1024 בגודל של 19/20" קיימים. אם אתם מוכנים אז מומלץ להביא קישור למקום שאני יכול לרכוש מסך זה. תודה ;D
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה תכונות כדאי שיהי במסך מחשב? מה זה משנה הms ? ואיזה מסך הכי מומלץ לקנות בגודל של 22 אינץ
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי מסך 22",יש לי חיבורים של DVI והכחול הסטנדרטי הזה,עכשיו אני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הXbox למסך,כעיקרוןו זה לא צריך להיות בעיה אני מחבר את המחשב בכחול הזה ולXBOX אני קונה מתאם HDMI DVI,אבל כצפוי,יש בעיה,הכבל הכחול לא עובד.אז נתקעתי עם שתיי מכשירים שרוצים חיבור DVI ורק 1 כזה,מה עושים? יש מפצל?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי חברים יש לי מסך: ASUS 4K PB287Q ורציתי לדעת בבקשה איך אני מפצל 4 דפי עבודה נגיד כרום,firefox ועוד דף של כונן C ודף של כונן D? שיהיה כאילו בקטן במסך 4 דפים שאני רואה אותם מפוצל. תודה מראש לעוזרים אגב איזה ספרי מומלץ למסך שלי?
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אז ככה אני קונה ספק חדש ובמסך שלי יש חוט להעברת חשמל מהספק,הספק אותו אני רוצה לקנות,אין בו חיבור לחשמל למסך מה אני עושה???
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
תגידו יש סוג מסך כזה או שאני טועה בשם של המסך ואתם יכולים לעזור לי לאתר את המסך הזה אוריידון 19 אינץ
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אז ככה הרזולוציה 1920x1080 נחשבת היום לרזולוציה טובה או או לא ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך יכול להיות שלמסכים בגדלים שונים יש את אותה רזולוציה לדוגמה מסך 21" ומסך 24" עם רזולוציה 1920X1080 זה אומר שבמסך הקטן יראו יותר טוב ביגלל שיש את אותה כמות פקסלים על פחות מקום אז הפיקסלים יותר קטנים. ואיך יכול להיות שיש שינוי ב PPI במסכם באותם גדלים ?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי מסך 17" proview וטלוויזיה crt 14 גוססת שהייתה בתיקון 3 פעמים החודש. אז חשבתי לקנות מסך חדש למחשב שמסוגל לfullhd, משהו 20" אז שאלתי היא: האם קיים מתאם rca\scrat לvga כך שאני אוכל לחבר את הממיר הדיגיטלי למסך 17" ולתפוס 2 ציפורים במכה אחת ד"א, יש המלצות בבחירת מסך?, אני יודע שאני רוצה מסך רחב HDCP (מסך 20" 3:4 לא ייכנס בשולחן שלי), האם הקצב רענון משנה עד כדי כך? או שמסך 5MS לא יהיה רע (צריך אותו בשביל מחשב למשחקים).
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי לפטופ חדש חזק מספיק. וחיברתי אליו מסך של LITEON ישן יחסית אבל נוח כי מסך שלו גדול 19.חיברתי אותו לשולחן בצורה הפוכה קומבינה קלה.בקיצור אני לא מצליח למצוא תדרך להציג בשני מסכים את אותו דבר. אבל שהמסך שחיברתי יציג הפוך.הנה תמונה להמחשה:http://www.fastup.co.il/images/586126.jpgWindows 8 רץ בלפטופ.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב=] יש לי דיון קטן עם אבא שלי בדרך לקניית מסך חדש-הוא רוצה לקנות מסך שהכל בו כלול(מיקרופון, רמקולים ומצלמת אינטרנט) ואני מעדיף את 4 הדברים בנפרד. עכשיו השאלות שלי הן: א.כמה כבלים צריך בשביל זה?(אני טוען שצריך כבל למסך,כבל לרמקולים,כבל למיקרופון וכבל למצלמת אינטרנט-אלא אם כן זה HDMI כמובן-כלומר DVI,2 PL וUSB, והוא טוען שיש כבל אחד מהמחשב למסך שמאחד את 4 הכבלים-הכוונה היא לא ל4 כבלים מוסלבים שמתפצלים בסוף, אלא חיבור אחד למחשב ואחד למסך) ב.האם זה איכותי?(ברור שלא, אבל כדי להוכיח לאבא שלי.....) ג.מה עדיף? וכדרך אגב:מישו שמע אי פעם על מארז שבא עם רמקולים רציניים לשמע-מוזיקה,סקייפ וכו'-לא מודינג, אלא שבא ככה מהחנות, ולא אחד איכותי של 10000 שקל, אלא אחד שמוכרים ברשתות המחש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה לקנות את הDELL U2311G או LG W2362TQ חלק אומרים לי ככה וחלק אומרים לי ככה אז מה יותר טוב בשביל 80%-משחקים 20%-סרטים ?!!??? תודה בכל מקרה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לא את המסך הה-Samsung SyncMaster 226BW ואני רוצה לקנות XBOX 360 ולחבר אליו כמובן יש לי DVI/HDMI שקיבלת עם המסך הרזולוציה של המסך היא 1680x1050p השאלה היא,האם אני יכול לחבר את ה-XBOX למסך הזה? ואם כן,אז האם אני יכול לשחק ברזלוציה המקסימלית של המסך? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מסך LCD ללא הקצוות השחורים שמסביב למסך מקריאה מעמיקה בנושאי ה LCD נראה לי שהקצוות מסביב למסך כדיי לתת את המתח החשמלי אשר מזיז את הקריסטלים לקיטוב האור הנכון. האם יש דרך להפטר מהקצוות האלה? או האם אתם מכירים LCD עם קצוות ממש קטנים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם הגיע המחשב החדש סוף סוף! המסך שקניתי הוא T220 של SAMSUNG. יש לי שאלה, יש לי גם חיבור D-SUB וגם DVI, צריך לחבר את שני הכבלים למחשב או רק אחד? איך זה הולך?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לפני כחודש קנית מסך מסוג fujicom-2230. עד עכשיו הוא עבד בסדר גמור. בשבוע האחרון חלה תופעה,שאני ניגש לעבוד על המחשב, וממש אחרי זמן קצר שורפות לי העיניים. יש לציין שיש לי בבית מחשב נוסף,ואיתו אין את הבעיות האלה. הרולוציה שלי היא 768 על1024 והכרטיס מסך שלי הוא Intel® G45 Express Chipset. יש למישהו איזשהוא פיתרון לבעיה הזאת ? (הגדרות מסך,מחשב וכו') תודה רבה מראש..(=
-
- 11 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
דגם: BENQ 2420Z הרץ: 144 אינצ' - 24 למפרט המלא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13451 ההגדרות מסך שהגדרתי הן: הגדרתי את המסך על standart brightness - 50 contrast - 0 motion blur reduction - ON sharpness - 5 low blue light - 0 gamma - 5 הגדרות NVIDIA: 1080 * 1920 הרץ - 144 השאלות שלי הן: 1 - אם הגדרתי את המסך בצורה תקינה שלא יזיק לעניים? 2 - ה - motion blur reduction היה מכוון על OFF, אחרי שסימנתי ON - המסך נהיה יותר כהה, מה הקטע של זה? * אני רוצה לציין כי אני על המחשב 12 שעות רצוף אפילו יותר והשימוש שלי מחשב הוא בפרט למשחקים עם גראפיקה כבדה ומתי שאני מפסיק לשחק אני ביוטיוב אבל עדיין על המחשב תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי לפני כפחות משבוע מסך LCD של סמסונג מדגם 713B התקלה במסך היא שיש פס לבן למטה במסך הבעיה היא אך ורק במסך, מפני שגם לאחר שניתקתי תמסך מהמחשב והוא היה מחובר אך ורק לחשמל עדיין היה תפס הזה ולא מצאתי כל דרך להפטר ממנו עכשיו לשאלתי למי אני צריך לפנות עקב הבעיה הזאת ליבואן של סמסונג או לחנות המחשבים שקניתי ממנה תמסך? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
כיום קיימים בחדרי מסך מחשב 17" ישן וטלויזיה 21" ישנה רגילה , הייתי רוצה להחליף את שניהם במסך אחד דו תכליתי , הצרכים שלי הם כאמור שימוש במחשב , צפיה בסרטים ישירות מהמחשב באיכות HD וחיבור ברמה כלשהיא , עלובה ככל שתהיה לממיר הכבלים.. לא יותר מזה. המחשבה היא על מסך בגודל 22-24 בתקציב 1500-2000 פלוס מינוס אבל די גמיש. האם חיבור הממיר של הכבלים למסך סטנדרטי הוא עניין פשוט ? איזה מסך יתאים לכך במיוחד ? והאם קיימים מסכים עם רמקולים מובנים שכן המחשב מחובר למערכת סטריאו ענתיקה שכבר מזמן לא מה שהייתה פעם ( מזייפת , שלט דפוק) גם רכישת מערכת שמע חדשה היא אופציה אך הייתי מסתפק באופציה של מסך עם רמקולים פשוטים . בנוסף (ולמרות שזה אינו הפורום המתאים ) אם כבר אני עושה רכישה שכזאת היי…
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אני עוד מעט קונה מחשב חדש בKSP ורוצה לקנות מסך 22" חדש אז כמה שאלות הניגודיות שלו זה דינמי או סטטי ? 1:1200 למי ששכח (כי עם זה סטטי זה אפילו יותר מה226BW ששם זה רק 1:1000) איך הוא בהשוואה ל226BW? כי אני דיי לחוץ בתקציב ורק עם זה יהיה דחוף אז אני יקנה אותו ולא את ה228D שעולה רק 1250 ש"ח.. יש למישהו אותו והוא מסך ממולץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
קניתי את המסך מפה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6473&perur=2&t=19&c=407 והשאלות : 1. צריך להגדיר את המסך ? אני חיברתי הכל , התקנתי את הדרברים וזהו . יש עוד משהו שצריך לעשות ?? אם כן , מה ? 2. כל משחק שאני נכנס אליו זה ממזער לי אותו , אז מצאתי לזה פיתרון , צריך להיכנס לתוכנה שהביאו עם הדיסק כדי לשחק , אז יש פיתרון אחר ?? שלא צריך את התוכנה ? 3. אמרו שיש אחריות של 3 שנים לפיקסלים שרופים , ומצאתי 10 פיקסלים שרופים !! עכשיו כדאי לי להגיד להם שיחליפו לי או שהם יחליפו לי למסך לא טוב . או שעדיף שאני יחכה שנתיים וחצי ויגיד להם שיש לי 10 פיקסלים שרופים והם יחליפו לי לחדש . אז מה לעשות ?? 4. היה לי מסך CRT ועכשיו החלפתי למסך רחב חדש 22 אינטש ושאני כותב הרבה או ק…
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המסך הרשום לעיל ובהמשך לת'ריד בן 10 העמודים שישנו בנוגע למסך הייתי מעוניין לשאול מספר שאלות נוספות : א-בעיית ה- Backlight bleed כפי שמופיעה בת'רידים בחול ובאתר האם זה כ"כ מהותי?(יצויין כי אחד השימושים העיקריים שאני אשתמש בצג זה לצפייה בסרטים וסדרות מחול בחדר חשוך) ב-כיום - אחרי כמה פיקסלים שרופים יוחלף הצג ע"י KSP ? והאם האחריות היא ל- 3 שנים? ג-האם ניתן לבקש בחנות לפתוח את הצג ולחברו ע"מ לראות שאין פיקסלים שרופים והאם ניתן להבחין בקלות בפיקסל שרוף? ד-ראיתי את המסך ב-KSP בחיפה ודיי נדהמתי מהאיכות שלו - יש משהו שלא שמתי לב.? בתודה ערן
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-