מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
מתלבט בין שני המסכים הנ"ל כאשר השימוש העיקרי הוא טקסט ואינטרנט והמשני הוא קצת עיבוד תמונה, סרטים ומשחקים ( גם קונפי לילדה בת שנתיים ). צריך להחליט בהקדם האפשרי ולרכוש לפני סוף השנה. אודה מאוד מאוד לכל מומחה שיוכל להביע את דעתו. בתודה מראש
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי את המסך הנ"ל באחת החניות ברשת ורציתי לדעת איך המסך הזה SDM-X95FB לאומת הדגם שדיברתם אליו פה המון שזה SDMX95F מה יותר טוב מבין השניים?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום חברה, התחדשתי היום במסך 2312, זה עלה לי 970 ש"ח (לא מצאתי יותר זול) המסך פשוט פצצה- אין מילים. מסך מאוד מרשים הכל נמצא במקום - נראה לי שחשבו על כל דבר כשתכננו את המסך הזה ממליץ בחום.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=480324 בשביל שיראו ביצועים מקסמילים לשים רק CLEARTYPE ? ואת ה Standart effect ? : ) ועוד משהו קטנטן . מה עושה הדברים האלה ? שזה עושה 100 FPS ב CS מוריד ביצועים או מעלה ? לשים הכל על ON ? או על OFF? אני מתכוון ב perfomance & QUality settings Antilasing settings ..
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
קניתי את המסכים הזה .. הוא נראה פצצה אבל נסיתי לכוון את הצבעים אם התוכנה שהם הביאו אבל לא הצלחתי להגיע לצבעים יפים משהו יכול לתת את הערכים האידיאלים שצרכים להיות ... או לינק איפה אפשר למצוא את זה ה 2243BW קצת מסנוור אז הורדתי את הבהירות לכמעט חצי
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מישהו מכיר או יכול להמליץ לי על המסך הזה?? אני גיימר וצריך ציוד חזק תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך חדש חשבתי לקנות בגודל 20-22 אינץ חפשתי בזאפ וזה מה שמצאתי התקציב עד 3000 ש"ח עדיף פחות אני אישית מעדיף מסך מרובע אבל אם אין משהו טוב אז גם רחב היה בסדר אני צריך את זה למשחקים מה חשוב במסך LCD יחס ניגודיות זמן תגובה 20 http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4159&DB4147=4919&orderby=price 22 http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4159&DB4147=4153&orderby=price
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, ראיתי בזאפ את המסך הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=891262 מדובר על מסך IPS של LG 21.5 אינץ' . תג המחיר שלו הוא בין הזולים ל IPS ולגודל שלו. אני מתלבט האם לרכוש אותו או ללכת על מסך אחר (פאנל TN) שמן הסתם זול יותר. האם זוהי קנייה כדאית לדעתכם? התקציב הוא עד 750 800 שח 20-22 אינץ' עבודה רציפה מול המסך 15 שעות ביום (לא משחקים). תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש מספר מועט של מסכים שמגיע עם תמיכה ב-(PIP (Picture in Picture כך שניתן לחבר את הטלויזיה ישירות לכניסה אנאלוגית של המסך, או לחלופין לחבר את הממיר של הטלויזיה ולצפות בטלויזיה במסך מוקטן תוך כדי עבודה על המחשב. איך זה עובד, אם למסך אין יכולת של ממיר ואין חיבור לכרטיס טלויזיה ? כיצד המסך יודע לעשות עבודה של ממיר, וכיצד ניתן להחליף ערוצי טלויזיה ?
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אבי קיבל מחשב נייד DELL ואיתו הוא גם ריבל מסך LCD הדגם של המסך הוא Dell UltraSharp 1704FPV 17-inch Flat Panel Monitor http://www1.euro.dell.com/content/learnmore/learnmore.aspx?c=il&l=he&s=bsd&~id=monitors&~subcat=gen&redirect=1 זהו קישור למאפיינים של המסך איך המסך??? רציתי לשאול אם כדאי לשים אותו במקום ה-CRT הישן והטוב או לא ומה הקצב ריענון של המסך ב-msec תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במסכים בגודל של 22 אינץ'. תודה לעוזרים.... סליחה שפתחתי 2 אשכולות.
-
- 1 תגובה
- 5.7k צפיות
-
-
אהלן, התחלתי להתעניין במסך הזה, יש למישהו מושג איזה סוג פאנל יש בו? אני לא מצליח למצוא תשובה..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 24' שיתאים למשחקים וסרטים. כרגע יש לי 2243BW, ואני רוצה שלמסך החדש יהיה לפחות ביצועים זהים במשחקים. יש צפי לסדרה חדשה של סמסונג ? ההבדל בין 26' ל 24' הוא ממש גדול ? אני יושב במרחב של 80 ס"מ מהקיר מה שאומר שזה בערך 60 ס"מ מהמסך, אז מה יותר מומלץ עבורי 24' או 26' ? חשוב לציין שאני גם משתמש במסך לצפייה בסרטים מהמיטה שנמצאת ליד המחשב ואז המרחק ביני לבין המסך הוא בערך 2.5 מטר. אני חשבתי על ה T240 של סמסונג, איך הוא ? תודה לעוזרים !
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות על המסך: יש למסך OverDrive? עם כן אפשר לכוון אותו כמו במסך של ASUS שסוקר כאן באתר? יש למסך ציפוי משתקף או מאט? אפשר להגביה/להנמיך אותו או לשנות את הזווית שלו? יש לו מנגנון להתאמת תמונה שלא תומכת ב16:9 או שהמסך מותח אותה לכל אורך המסך? המסך תומך בHDCP? (לחיבור PS3 , XBOX וכו')
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם סוגי הפאנלים בטלווזיות LCD זהים לאלו שבמסכי המחשב (TN, VA, IPS וכו')...? אם כן, מהו הפאנל הכי מתאים לצפייה בעיקר בתכני טלוויזיה? אשמח למענה מהיר מכיוון שהורי, בבורותם, כבר הזמינו טלוויזיה בלי התרשמות מעמיקה למדי מעבר למצגת שהוצגה בחנות והיום בערב אני צריך להגיע להתרשמות נוספת... תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אמורל קבל בשבוע הבא את המסך של אזוס ASUS MW221C ברזולוציה של הכרטיס אני לא רואה את רזולוצית הנייטיב של המסך 1680*1050 האם יש בעיה בכרטיס???
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
ברשותי מסך Dell 2007WFP. ידוע לי שהוא יכול להגיע בשתי וריאציות, עם פאנל S-IPS או S-PVA. משיטוט בפורומים שונים בחו"ל לא הצלחתי להגיע לכדי תשובה ברורה כיצד לוודא מהו הפאנל שברשותי. כיצד אפשר לבדוק זאת? עריכה: מצאתי. הפאנל הוא IPS. http://www.tftcentral.co.uk/articles/dell_panel_lottery.htm
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש ומסך בקרוב בעיקר למשחקים. כרטיס המסך שיהיה הוא HD5770. כרגע מה שמתוכנן הוא LG L227WTP 22" 1:30000 1680x1050 2ms. האם יש מסך אחר, באותו טווח מחירים שעדיף על המסך הזה? תודה! [br]פורסם בתאריך: 6.08.2010 בשעה 02:14:46 מישהו?
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=445&scat=220&tcat= lgLG 1760TR 1:3000 2MS שווה לקנות?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות T260HD לשימוש יומיומי במחשב (ברור לי שזה מסך ענק), לשימוש כמסך ל-PS3 ולצפיה בטלוויזיה דיגיטלית. אשמח לשמוע חוות דעת נוספות על שימוש כמסך מחשב מאנשים שקנו אותו. הבנתי שיש למסך ממיר דיגיטלי מובנה שמאפשר לקלוט שידורים דיגיטלים מהאוויר. ראיתי שבארץ יש שידורים דיגיטלים ניסיוניים. יש למישהו נסיון עם זה? שאלה נוספת היא האם הדגמים שנמכרים בארץ כוללים חיבור SCART כמו הדגמים האירופאים או ללא חיבור SCART כמו הדגמים האמריקאים כך שמידת הצורך אוכל לחבר למסך ממיר של YES או HOT. האפשרות האחרת שלי היא פשוט להתפשר על ה-T240, לחסוך 600 שקל ולשכוח מכל הסיפור של הטלוויזיה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי, לאחר דיי הרבה לבטים החלטתי ללכת על ה Asus VW222U, בתחום של ה1300-1400 שקל... ורציתי לדעת מה אתם חושבים... מטרת המסך היא בעיקר לסרטים ומשחקים תודה רבה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מה ההבדלים בניהם והאם הDell U2412M שווה את התוספת במחיר עליו? השימושים הם בעיקר משחקים וסרטים\סדרות
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאמור אני מחפש מסך שישמש בעיקר למשחקים כבדים ואינטרנט, שיעבוד הרבה שעות ויעלה בסביבות ה 1800 ש"ח. משוטטות ראיתי שה L1770HQ מאוד מומלץ. אני רוצה לקנות מחשב בקרוב ואני מחפש את האלטרנטיבה הטובה ביותר. לדעתכם כדאי ללכת על ה L1770HQ לדרישות הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מבין גדול במסכים אבל אני הייתי רגיל ל CRT אז אני לא רוצה TN ושלא יראו את המסך בצורה שונה מזוויות שונות(כהה וכדומה..).שיהיה דומה ככל האפשר ל CRT.מסך טוב שיתמוך בכל המשחקים ובמיוחד CRYSIS.אני אשתמש בכרטיס מסך 8800 GTS 512MB חשוב לי שיהיה גם טוב לסרטים(מן הסתם).כרגע לא ממש משנה לי אם זה יהיה 21 או 19.הכי חשובה האיכות.כמו כן יש לי שאלה מה ההבדל בין הגירסאות של WIDE ורגיל? תודה רבה לכולם ושיהיה שבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-