עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש לי מסך CRT של MAG דגם 770FS ורואים בו מצויין. השאלה שלי האם בCMV 946D יראו יותר טוב? כי הוא גם DVI ו 2MS.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. רכשתי אתמול מסך P2414H של DELL - בו חיבורי VGA, DP, DVI ו-USB. יש לי כרטיס מסך GTX560 - בו יש חיבורי DVI ו-mini HDMI. באיזה כבל מומלץ להשתמש לחיבור? סיפרו לי שלחיבור DVI בעיה עם רזולוציות גבוהות ושעדיף להשתמש ב-mini HDMI אבל אותו אין לי במסך... מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם השאלה הזאת מופנית בעיקר רק לאנשים שיש להם את המסך בדגם הזה ספציפית Dell U2312HM רכשתי את המסך לפני כ4 ימים ושמתי לב למשהו קטן ומציק, ואין לי שמץ של מושג עם זה תקלה או באג שיש אותם לכל מי שמשתמש בDell U2312HM או שזה רק אצלי הבעייה הזאת הבעייה היא כזאת: בכפתור של הכיבוי המסך - קורה שאני לוחץ לחיצה אחת על כפתור ההדלקה ON/OFF והמסך לא נדלק, ורק בפעם השנייה שאני לוחץ על הכפתור ההדלקה, רק אז המסך נדלק.. יוצא שאני צריך ללחוץ פעמיים על כפתור ההדלקה בישביל שהמסך ידלק (אור כחול)... אני חייב לציין שזה קורה מידי פעם ולא באופן קבוע . יש לעוד מישהו את הבעיה הזאת במסך הזה?? יצא למישהו להיתקל בזה אני רוצה לדעת אם זה רק אצלי או אצל כולם תודה לכולם על העזרה ושבוע טוב

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13739 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_594_1279&products_id=5561 הם באותו מחיר מה יותר טוב מבניהם

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Trol,

שלום, מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה היא הדרך הטובה ביותר לניקוי מסך LCD? תודה רבה לעונים..

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. ברצוני לקנות מסך במחיר 1800 שח טוב לגרפיקה ולשמוש רגיל של טקסט ותמונה. איזה מסך מומלץ ? dell 2208wfp או asus vw2224 איך אפשר לדעת אם המסך אינו tn ושיהיה כפי שאני רוצה-va או s-ips תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני לפני קניית מחשב ונוטה לבחור במסך U2311H של Dell. המחשב האחרון שקניתי היה לפני שנים ומתבסס על פלטפורמה ישנה, לכן אני לא מעורה בחידושים טכנולוגיים. שמעתי שכיום ניתן לצפות בטלוויזיה דרך מסכי מחשב. שיטוטים בגוגל לא הניבו לי תשובה חד משמעית ולכן יש לי מספר שאלות: 1. כיצד הצפייה בטלוויזיה דרך מסך מחשב מתבצעת? האם ניתן לבצע זאת מכל מסך, ומהU2311H בפרט? באיזה ציוד טכני (ממיר/ כרטיס טלוויזיה/חיבורים שונים/אחר) צריך להצטייד כדי לבצע זאת כך שהעלות תהיה מינימלית? אפשר לינקים רלוונטים/מדריכים בנושא? 2. נתקלתי בגוגל במונח "מחשביזיה". נכתב שהוא מעין מסך מחשב שמשמש גם כטלוויזיה. מה ייחודם של המסכים האלה כך שהם שונים ממסכי מחשב אחרים? מדוע הנטייה היא לא לקנות אותם (לא ראיתי דעות חיובי…

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  8. Started by zaroor,

למסך LCD עם כניסות DVI וגם VGA האם ביציאה מהמחשב שיש VGA יש טעם להרכיב מתאם מ VGA ל- DVI שכך יתחבר למסך בכניסת הDVI האם זה יתרום משהו לאיכות התמונה או שזה יהיה רק מחבר פיזי לחיבור הכבל , ואז אפשר לחבר רק את כבל ה VGA אם זה לא נותן שיפור מה דעתכם ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מישהו יודע להצביע לי / להסביר לי מה ההבדל ומה כל דבר אומר / לשלוח לי קישור עדיף בעברית שאני יבין מה זה ? תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  10. הבעיה שלי היא כזאת כאשר אני מסתכל בקטעי מעבר בין משימות במשחק company of heroes אני מרגיש שהתמונה מקרטעת וגם בקטעי מדיה אחרים יש לי לפעמים מין פס כזה של קרטוע, כרטיס המסך שלי הוא מסוג GFORCE 6600GT של גיגהבייט האם הבעיה נובעת מחולשתו של הכרטיס להציג ברזולוציה כזאת? אני עובד ברזולוציה של 1680X1050

11. Started by D-9,

קראתי את FAQ - ניקוי מסכי LCD אבל מעבר לתאוריה, תוכלו לרשום כאן מניסיון שלכם על מוצרים ספציפיים? איך לנקות מבלי להשאיר סימנים? מים מזוקקים משאירים סימן. נ.ב. לצורך הנוחות האמור מנוסח בלשון רבים אך מכוון גם לכן באותה מידה. אין לי קשר עם חברה זו או אחרת.

12. שלום רב, יש לי 2 מסכים, ואת שניהם אני רוצה לחבר למחשב תוך שימוש בחיבור ה-DVI שלהם. יש לי כרטיס מסך אחד במחשב GF 8500GT עם DVI ו-VGA. אין לי על הלוח כרטיס מסך מובנה. יש לי כמה מתאמי DVI, אבל גיליתי שכולם מתאימים למצב ההפוך - שבו רוצים לחבר מסך בחיבור VGA ליציאת DVI בכרטיס מסך. השאלה מה עושים? יש למישהו רעיון? ??? למה אני רוצה לעשות כך? כי 1. את המסך הראשי שלי אני רוצה לחבר ב-DVI, בשביל איכות תצוגה. המסך המשני, יש לו חיבור VGA ו-DVI, אבל אני מחבר אותו לעוד מחשבים (לצורכי בדיקה) ואז, אני צריך שיהיה לי את חיבור ה-VGA פנוי בשביל המחשבים האחרים, אז אני צריך לחבר אותו למחשב הראשי שלי עם חיבור ה-DVI.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. כמו שכתוב בכותרת המסכים מיועדים בעיקר למשחקים. האחד זה Samsung SyncMaster T220 הנה קישור http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697939 מחיר: 1.2K והשני Dell 20" 2009W 5ms LCD קישור : http://www.skypc.co.il/search.asp?qsearch=Dell+20%22+2009W+5ms+LCD&qmanufact=78 מחיר: 1.5K המסך הראשון של סאמסונג, המליצו לי עליו אבל עכשיו מישהו בא ואמר לי שזה "חרא" מסך, אני לא מבין במסכים אז גם אם יגידו לי שמסך ה 5 שקל טוב אני יחשוב שהוא צודק השני של DELL, אמרו לי שהוא באמת מסך טוב אבל הוא שווה את המחיר? ולחווית משחקים איכותית איזה גודל מסך עדיף 22 או 20? אם יש לכם הצעות למסכים טובים בפחות מ 1.5K אשמח לדעת עליהם. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני רוצה לחבר את המסך למחשב וקיבלתי רק כבל VGA אבל יש לי מתאמים ל - DVI. השאלה אם יש הבדל בין שיטת חיבור זו, לבין כבל DVI מלא....

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי, מחיפושים שלי באינטרנט ובפורום הבנתי שהנושא של קצב רענון (לדוג' 60 Hz או 75 Hz) במסכי LCD הוא לוט בערפל... יש כאלה שאומרים שזה לא משנה וזה משפיע רק במסכי CRT וראיתי גם אנשים אומרים שזה כן משנה... מה אתם אומרים אנשים, משנה או לא ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. האם למסכים שקיימים כיום בשוק יש יתרונות ל24 אינץ' על ה 22 אינץ'?? (היתרון שווה את המחיר ???) ואם יש מהם???... ---עזרה!!----

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  17. פתחתי כאן למטה תראד על כוונתי לרכוש מסך מדגם EIZO .היום הייתי בחנות ושם הבהירו לי שכשהמסך מגיע ,(לסניף הקרוב לביתי-לא אלי הביתה!) שאין אפשרות לפתוח ולראות את המסך עובד (אפילו לא לשתי דקות ..!) ,אלא חייבים לקחת אותו הביתה ,לבדוק אותו שם ואם לא תקין להחזיר לחנות באותו יום! אני קצת התבלבלתי מדבר הזה. אם אני בודק אותו אצלי ומוצא לאו דווקא שהמסך לא פועל או שיש לו פיקסלים שרופים,אלא שיש לו שריטות, או שהוא בכלל שבור ,אז תמיד יכולים לומר לי שאני עשיתי את זה.....

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  18. יש לי מחשב עם מסך 19" מחוברים כרגיל (אם אני לא טועה בחיבור DVI) עכשיו הטלויזיה היא דרך המחשב (כרטיס TV), ואני רוצה לשנות את זה, ככה שיהיו לי 2 מסכים שמחוברים למחשב: 1- ה-19" 2- ה-32" אינץ' שאליו אני רוצה לחבר גם ישירות את הממירה של ה-TV אפשר לקבל הסבר קטן איך אני מחבר 2 מסכים למחשב אחד, וגם איך אני מחבר את הממיר ואת המחשב לטלויזיה? ד"א, אם זה משנה שני המסכים הם LCD. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by omrik10,

ושאלה נוספת: החלפתי כרטיס מסך מ 7900GT ל 9600GT, ברזולציה 1280x1024 אם אותו דרייבר 182.50 בכרטיס הישן היו לי כמה אופציות של קצב רענון בין 60 - 75 ובחדש רק 60 Hz. למה ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Aternus,

ברשותי מסך 2007WFP וחשבתי על להחליף אותו ל 2408WFP קודם כל בגלל הגודל והרזלוציה ושנית בגלל שיש לו יותר כניסות... אני משחק מדי פעם, בעיקר ב HL2DM ומשחקים בXBOX360 ותהיתי איך המסך הנ"ל מבחינת משחקים ואיכות הצבע שלו... תודה

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  21. במהירויות של היום בין 2MS ל 5MS ל 8MS האם העין יכולה להבחין בהבדל.......(אני לא חושב שאפשר להבחין ...) ??? חברה אשמח אם תגיבו.....

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  22. שאלה:האם כול מסכי מחשב הLCD של כלל החברות עם פאנלTN מאופיינים בעיוותים כאשר מסתכלים מהצדדים או למעלה למטה? או שיש חברות שאין להם את זה?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  23. לא ברור לי מה ההבדל בין מסך מחשב למסך טלויזיה.זה נראה לי אותו דבר יש אותם חיבורים.אז מה בדיוק ההבדל בין מסך מחשב לטלויזיה?תודה מראש

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  24. איזה מפצל אני אצטרך ,בגדול זה לא משנה אם יציאה של DVI או VGA תודה!

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  25. Started by Eli100,

לכרטיס מסך נורמלי היום יש 2 חריצי DVI אם אני מחבר לשם 2 מסכים אני יראה על שתייהם?

• 6 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.