עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שאלה יש לי בבית מחשב נייח, בעבודה מחשב נייד עם חיבור usbc. אם אני קונה מסך עם חיבור usb c שמתאים לחיבור מחשב נייד, את המקלדת והעכבר מחבר דרך המסך, אז האם שאני אחבר את המחשב נייד למסך דרך חיבור usb c אני אוכל לעבוד איתו ועם המקלדת/ עכבר של הנייח? צריך התאמות? איך מתבצע המעבר של המסך מהנייח לנייח, על ידי בחירה של המקור או משהו אחר?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  2. אם אני מחבר תחנת עגינה של מחשב נייד (dell latitude e4300) אל המסך בחיבור של DVI-D ל DVI-D, האם השידור הוא אכן דיגיטלי? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. אורח
    Started by אורח,

מה ההבדל בין החיבור האנלוגי ולדיגיטלי כשאני מחבר את המסך? ומה עדיף?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  4. Started by llime,

אתמול ראיתי אצל חבר מסך DELL 2407-hc ע"מ להתרשם מן המסך לפני שאני קונה אותו (או את מחליפו ה-2408 ),המסך היה אחרי כיול עם קליברטור . המסך לטעמי היה בהיר מדי אך חוץ מזה הכל נראה יחסית בסדר. חשבתי לתומי ,שבהירות אפשר תמיד להוריד.כשחזרתי עיינתי ב"24 אינץ' של אושר" ומצאתי את הציטוט הבא: כלומר,הורדת הבהירות תיפגע ביחס הניגודיות.... שאלתי היא האם במסך שהזכרתי בפוסט קודם :NEC 2470WNX ,אין בעיה מסוג זה.קישור בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589636 תודה לכל מי שיוכל לענות. אגב, האם ה-2707 של DELL שומר טוב יותר על יחס הניגודיות?

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  5. Started by TalSedaka,

שלום, אני יודע שזה לא קשור למסכים אבל מצאתי פורום מתאים לדיון הזה. אם אני אחבר מתאם למסך מDSUB לDVI ואחבר קבל DVI למחשב האם זה יפגע בביצועים? ואותו דבר די הפוך אם אני אחבר במחשב מתאם מDVI לDSUB ואחבר קבל DSUB למחשב - האם זה יפגע בביצועים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by asaf_azar,

אני מתכנן לקנות lcd 19'' ולהצמיד אילו איזה 8800 או החדשים שייצאו. האם זה יהיה מעל ומעבר למסך כזה(שהרזולוציה המקס' היא 1024 על 1280) ואני אראה הבדלים משמעותיים בגרפיקה נגיד בין הרזולוציה הזאת לבין 1200X1600? או ש1024X1280 זה מספיק לגרפיקה פצץ?(באיזה מסכים משתמשים להצגת קרייסיס?) קצת חפרתי.... אפילו קצת הרבה

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Dolmiti,

שלום אני שוקל לרכוש מחשב נייד עם רזולוציה נמוכה 1366*768 HD למעשה אצפה בו בסרטים דרך הטלויזיה החכמה שלי ולא אשתמש במסך של המחשב הנייד האם מסך הלפטופ יפגע באיכות הסרט שיוקרן על הטלויזיה הגדולה?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by Iv0ry,

לדגם קוראים DELL 1908 הנה תמונה http://elink2.gnt.ee/productimages/DELL-1908FP.jpg השאלה שלי אם שווה לי לקנות אותו ב-600 ש"ח? (משיגים לי בהנחה) בבקשה להתייחס לנתונים הטכניים.. שחכתי לציין שברשותי כרטיס HD4850 שישתמש במסך הזה. האם כדאי 19" בשביל גיימינג ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Tomer Efrat,

שלום לכולם, בכמה אתרים מוכרים עכשיו את מסך 34UC79G במחיר של פחות מ-2000 ש"ח. מחיר מצויין למסך רחב "34 ואני חושב לקנות. שתי שאלות קטנות: 1. ראיתי על המסך הזה ביקורת טובה באתר מלפני יותר משנה כשהוא עלה כפול. האם המסך הזה עדיין נחשב טוב, כאשר השימוש הוא למשחקים סטייל פורטנייט? 2. במפרט של המסך מופיע שזמן התגובה שלו הוא 5ms עם 1ms Motion Blur Reduction. מישהו יכול להסביר לי במה מדובר? תודה!

10. Started by Necessary_Evil,

היי אני צריכה בבקשה עצה דחופה לדקות הקרובות- ב1050 שקל , שווה קניה? מתאים למשחקים רגילים וצפיה בסרטים? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by idoidoido,

שלום לכולם, אשמח לדעת קצת מה אתם חושבים על המסך הבא: AOC E2437F 24" WIDE FULLHD LED LCD אני מחפש מסך לצרכים בעיקר של סרטים (בא לי מסך שיראו סבבה- לא צריך מושלם, אבל שיהיה נחמד לראות סרט) ובשביל עבודה, אינטרנט,, וורד וכאלה בקטנה. מה אתם חושבים על המסך ומה אתם חושבים על לקנות אותו ב 700 ש"ח מיד שנייה? תודה רבה למי שיכול לעזור לי,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מסך מחשב תוצרת iiYAMA דגם 2407HDSB2 גודל ''24 ניגודיות 1:10,000 זמן תגובה 2ms שאלה אפשר לחבר 360XBOX ל מסך הזה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by sSs Dragon,

תגידו מה אתם חושבים על המסך הזה.?? http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=399 הוא טוב או שכדי להוסיף עוד קצת למשהו יותר טוב

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  14. Started by eli20,

הציעו לי בחנות מסך lcd aoc 17" דגם lm728 , האם זה מסך טוב? הוא 8 ms

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Shay_a,

מי שיש לו מסך 226BW עם פאנל A... איך האיכות בהשוואה ל-S? קינפגתם את המסך בצורה כלשהי? כדאי להתפשר על A אם לא ניתן להשיג S? תודה

16. שלום, יש לי שאלה כללית לגבי מסכי 22" עם רזולותיית 1920X1200. האם כאשר יורדים לרזולוציה 1680X1050 יש ירידה בחדות? כלומר, האם זה מסך 22" רגיל שבסה"כ יכול לתמוך ב-1080P או שמא זה מסך 22" שהפכו אותו למסך 23"?

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by KF,

שלום יש לי צג ראשי. פעם אחת מחובר אליו מחשב נייח. בפעם השניה מחובר אליו מחשב נייד. האם בשורה התחתונה הצבעים אמורים להיות זהים על אותו מסך למרות שבכל פעם מחובר אליו מחשב שונה ? (המחשבים משפיעים בכלל?) יש לכם מושג איך אני עושה השוואה כדי לאמת את זה ?

18. Started by dd7,

האם זה נכון מה שהוא אומר http://www.pandas.co.il/product_reviews_info.php?products_id=5561&reviews_id=2042

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by adebisi,

איך הביצועים של ה-viewsonic VX922? הוא שווה את הכסף? ואיך הוא בהשוואה למסכי 19' אחרים באותו טווח מחיר (1,900-2,000) אז קיצר שאלתי היא אם הוא מומלץ - פרט נמק והסבר ;D

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by אישי555,

קניתי מסך מחשב Mag H2401C LCD וכשמדדתי את הרוחב שלו לעומת 22 אינטש שיש לי שמתי לב שהמאג צר יותר ב-1.2 ס"מ, אבל הוא ארוך יותר. האם זה הגיוני? כי חשבתי שככל שהאינטש גדול יותר גם הרוחב וגם האורך גדולים יותר. עשיתי קנייה נבונה? כי אצלי המסך תמיד הפוך ב-270 מעלות ולכן הרוחב מאוד חשוב לי

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by orent,

שלום יש לי מסך של dell דגם up2414q ראיתי באתר של dell שהמסך הוא bits+AFRC 8 מה זה אומר המסך הוא לא 10 bit? תודה.

22. Started by duuuura,

אם אני קונה מסך מחשב 2253bw הוא יכול להתחבר לps3? והאם צריך מתאם או שרק כבל hdmi to dvi?

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  23. Started by llime,

מחר אני אמור להפגש עם מישהו בעל מסך דל 20" רחב ע"מ להתרשם מן המסך.ידוע לי שהוא נקנה לפני כשנתיים.האם יש דרך בה אוכל לדעת איזה דגם המסך? האם הוא TN או לא? אין לו את האריזה והקרטון כך שאוכל להסתכל רק על המסך עצמו.חשוב לי לדעת כי אם רואים בו טוב (לטעמי),ואני יודע שהפאנל הוא S-IPS למשל,אז לא אקנה את הדגם המוצע היום מאחר והוא בעל פאנל TN.לעומת זאת,אם המסך יהיה מספיק טוב עבור שימושי,ואדע שהפאנל הוא TN,אשקול בחיוב לקנות את הדגם המוצע כיום. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  24. אני חושב על לקנות מסך LCD בגודל 46 אינצ' עם רזולוציה של 1080*1920 השאלה היא האם המסך הוא רק לסרטי HD או שניתן לראות בו גם יס? כלומר האם הוא יכול לשדר גם ברזולוציה שיס משדרת בכדי שאני לא אראה קוביות זזות במסך?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by Black_Citadel,

שאלה שמאוד מעניינת אותי. נגיד ואני קונה מסך WIDESCREEN שהרזולוציה הטבעית שלו היא גבוהה מ1280x1024, ורוב המשחקים שאצלי תומכים ברזולוציה מקסימלית של 1280x1024, איך יראו את המשחקים במסך הזה ? כמו שמשחקים במשחק 1024x768 במסך LCD 17" עם רזולוציה טבעית של 1280x1024 ? "מקוצמ'ץ'" כזה ? תודה רבה, רגב. *** עשיתי חיפוש, ופשוט התבלבלתי עוד יותר מכמות ה"דעות". לכן רציתי לשים לזה סוף.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.