מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
היי אני צריכה בבקשה עצה דחופה לדקות הקרובות- ב1050 שקל , שווה קניה? מתאים למשחקים רגילים וצפיה בסרטים? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לדעת קצת מה אתם חושבים על המסך הבא: AOC E2437F 24" WIDE FULLHD LED LCD אני מחפש מסך לצרכים בעיקר של סרטים (בא לי מסך שיראו סבבה- לא צריך מושלם, אבל שיהיה נחמד לראות סרט) ובשביל עבודה, אינטרנט,, וורד וכאלה בקטנה. מה אתם חושבים על המסך ומה אתם חושבים על לקנות אותו ב 700 ש"ח מיד שנייה? תודה רבה למי שיכול לעזור לי,
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך מחשב תוצרת iiYAMA דגם 2407HDSB2 גודל ''24 ניגודיות 1:10,000 זמן תגובה 2ms שאלה אפשר לחבר 360XBOX ל מסך הזה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תגידו מה אתם חושבים על המסך הזה.?? http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=399 הוא טוב או שכדי להוסיף עוד קצת למשהו יותר טוב
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הציעו לי בחנות מסך lcd aoc 17" דגם lm728 , האם זה מסך טוב? הוא 8 ms
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מי שיש לו מסך 226BW עם פאנל A... איך האיכות בהשוואה ל-S? קינפגתם את המסך בצורה כלשהי? כדאי להתפשר על A אם לא ניתן להשיג S? תודה
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה כללית לגבי מסכי 22" עם רזולותיית 1920X1200. האם כאשר יורדים לרזולוציה 1680X1050 יש ירידה בחדות? כלומר, האם זה מסך 22" רגיל שבסה"כ יכול לתמוך ב-1080P או שמא זה מסך 22" שהפכו אותו למסך 23"?
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום יש לי צג ראשי. פעם אחת מחובר אליו מחשב נייח. בפעם השניה מחובר אליו מחשב נייד. האם בשורה התחתונה הצבעים אמורים להיות זהים על אותו מסך למרות שבכל פעם מחובר אליו מחשב שונה ? (המחשבים משפיעים בכלל?) יש לכם מושג איך אני עושה השוואה כדי לאמת את זה ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם זה נכון מה שהוא אומר http://www.pandas.co.il/product_reviews_info.php?products_id=5561&reviews_id=2042
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
איך הביצועים של ה-viewsonic VX922? הוא שווה את הכסף? ואיך הוא בהשוואה למסכי 19' אחרים באותו טווח מחיר (1,900-2,000) אז קיצר שאלתי היא אם הוא מומלץ - פרט נמק והסבר ;D
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קניתי מסך מחשב Mag H2401C LCD וכשמדדתי את הרוחב שלו לעומת 22 אינטש שיש לי שמתי לב שהמאג צר יותר ב-1.2 ס"מ, אבל הוא ארוך יותר. האם זה הגיוני? כי חשבתי שככל שהאינטש גדול יותר גם הרוחב וגם האורך גדולים יותר. עשיתי קנייה נבונה? כי אצלי המסך תמיד הפוך ב-270 מעלות ולכן הרוחב מאוד חשוב לי
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של dell דגם up2414q ראיתי באתר של dell שהמסך הוא bits+AFRC 8 מה זה אומר המסך הוא לא 10 bit? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אני קונה מסך מחשב 2253bw הוא יכול להתחבר לps3? והאם צריך מתאם או שרק כבל hdmi to dvi?
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מחר אני אמור להפגש עם מישהו בעל מסך דל 20" רחב ע"מ להתרשם מן המסך.ידוע לי שהוא נקנה לפני כשנתיים.האם יש דרך בה אוכל לדעת איזה דגם המסך? האם הוא TN או לא? אין לו את האריזה והקרטון כך שאוכל להסתכל רק על המסך עצמו.חשוב לי לדעת כי אם רואים בו טוב (לטעמי),ואני יודע שהפאנל הוא S-IPS למשל,אז לא אקנה את הדגם המוצע היום מאחר והוא בעל פאנל TN.לעומת זאת,אם המסך יהיה מספיק טוב עבור שימושי,ואדע שהפאנל הוא TN,אשקול בחיוב לקנות את הדגם המוצע כיום. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות מסך LCD בגודל 46 אינצ' עם רזולוציה של 1080*1920 השאלה היא האם המסך הוא רק לסרטי HD או שניתן לראות בו גם יס? כלומר האם הוא יכול לשדר גם ברזולוציה שיס משדרת בכדי שאני לא אראה קוביות זזות במסך?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שאלה שמאוד מעניינת אותי. נגיד ואני קונה מסך WIDESCREEN שהרזולוציה הטבעית שלו היא גבוהה מ1280x1024, ורוב המשחקים שאצלי תומכים ברזולוציה מקסימלית של 1280x1024, איך יראו את המשחקים במסך הזה ? כמו שמשחקים במשחק 1024x768 במסך LCD 17" עם רזולוציה טבעית של 1280x1024 ? "מקוצמ'ץ'" כזה ? תודה רבה, רגב. *** עשיתי חיפוש, ופשוט התבלבלתי עוד יותר מכמות ה"דעות". לכן רציתי לשים לזה סוף.
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
האם כשאתה משחק במשחק ברזולוציה ביחס של 4:3 על מסך 22 רחב שהיחס שלו הוא 16:10 האם לאורך זמן עלול לקרות משהו למסך.....??? חברה בבקשה קצת עזרה! :-\
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
ארז ורבר כתב על ה 2407 (הישן, לא גרסת ה-HC),שיש לו 3 מצבים :FULL,ASPECT, ו 1:1 . הוא הסביר את משמעות מצבי התמונה כאן. האם מצבים אלו קיימים גם בגירסאות האחרות (2407-HC ו 2408)? חבר בפורום שרכש בזמנו את ה 2707 כתב שהוא לא רואה שם אפשרויות כאלו. תודה למי שיודע ויגיב!
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך 22 אינג' , עד היום עבדתי על 15 אינג' ורציתי לדעת אם 22 אינג' הוא לא גדול מידי ביחס למרחק ישיבה. מה המרחק שצריך להיות בין הראש למסך בגודל 22 אינג' ? תודה
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום יש לי את ה t220 של samsung. שאלתי היא, האם אפשר לנקות את הצג עם קצת תרסיס לניקוי חלונות ומגבת עדינה? האם מומלץ? לא ישאיר סימנים?
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך הזה בעיקר בשביל סרטים ומשחקים, השאלה שלי היא האם יש הבדל משמעותי באיכות בינו לבין T240HD. כמו כן הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש את המסך הזה ויכול לתת לי חוות דעת עליו בכל מה שקשור לאיכות שלו (למען הסר ספק אני מדבר על סרטים ומשחקים ממחשב PC) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש את המסך הזה אבל אני כל הזמן רואה ששני אותיות בסיום השם של הדגם שונות . יש : 2243bw, 2243ew, 2243ewx מה ההבדל בין הדגמים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך חדש למערכת שאני קונה בקרוב בגודל22 או 24 לא בטוח זה די תלוי במחשב הסופי... עד עכשיו היה לי מסכים עם פנל TN, ודי נמאס לי כי זוויות צפיה די מעפנות והבנתי שאני מפסיד גם צבעים לעומת פנלים אחרים וזה מביא אותי לשאלה: איזה פנל היום מומלץ? ולמה? יתרונות וחסרונות.... וגם אילו מסכים יהיו יותר ממולצים לסרטים ומשחקים?? תודה רז
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מסך 206BW. הרזולוציה הטבעית שלו היא 1680X1050. לי יש 7600GT. אני אוכל לשחק משחקים על רזולוציה כמו 1024X768? כי אמרו לברגע שאתה לא ברזולוציה הטבעית אז התמונה לא ברורה. השאלה אם זה גם במשחקים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 226BW והמפרט שלי בצד. עכישו שמעתי שאם אתה משחק על רזולוציה שונה מהטבעית אז המשחק נראה לא טוב. אם כרטיס מסך כזה אני לא יכול לשחק בקזולוציה של 20.1. זאת שאלה קצת מוזרה פשוט לא שמתי לב להבדלים(רוב המשחקים אני משחק 1280X1024).יכול להיות שאני פשוט התרגלתי לרזולוציה לא טבעית ושאני מפסיד מהיופי של המשחק ושזה כמו ביישומים כמו אינטרנט ?
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-