עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by blueman1,

מישהו מכיר את המסך? שמע ביקורות או סתם יודע עליו קצת משהו אני מעוניין לקנות אותו ואני מפחד שיש איזשהו קיץ, המחיר שלו יחסית נמוך למסך 19 חדש 2ms

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by pinkmasta,

ViewSonic ?VX922 19 or LG L1970HR מחכה לתשובה , תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by yo0924,

האם זה נכון שCRT יותר טוב מ LCD ? האם תוכלו לתת לי מסך LCD בתקציב של עד 2000 ש"ח שיציג לי משחקים באיכות מעולה???

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by OutRaGe,

של LG איך הוא למשחקים ? ועזבו מחירים מי יותר טוב מהדגמים הבאים לפי איכות תמונה וכו' ע"פ סדר(תתעלמו מהגודל): 730B 740B 1917S 930B 1770HQ 1732TQ

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. השאלה בכותרת. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by asaf999,

שלום לכולם! קודם כל אני מצטער שאני קצת מעצבן ואני יודע שזה הדיון השלישי בערך שאני פותח בנושא, אבל חברה אני צריך עזרה וזה די דחוף!!! אני רוצה לקנות את המסך הזה http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&cat_id=71&item_id=242&PHPSESSID=eb650cb0d573ddfd254ef41fe9e04d7d ויש לי כמה שאלות: 1) ראיתי תמונות של המסך במשחקים וזה ניראה מצוין אבל מישהו אמר לי שתיהיה לי בעיה עם הווינדוס, איך אני אראה את הווינדוס והאינטרנט ברזולוציה של 1920x1200 זה יהיה ממש קטן לא? 2) אני יודע שעדיף למסך ליהיות ברזולוציה הטיבעית שלו, מישהו יכול להסביר לי מה זה רזולוציה טיבעית?? מה יקרה אם אני לא ישחק על הרזולוציה הטיבעית של המסך,באמת יהיו מריחות ?? זה לא עניין של זמן תגובה, כל המריחות האלהה?? 8M…

• 41 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. Started by Ghosthunter,

עובדים עם המסך בפוטושופ ותוכנות גרפיות אחרות, לכן חייב שיהייה דיוק. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי כרגע מסך SRT 19 ואני מתכוון לקנות עוד אחד LCD19 (חיבור DVI) האם אני אוכל לחבר את שניהם ? יש לי כרטיס מסך 9550 של GIGABYTE 128 MB שיש לו גם DVI.... באשר למסך אני נוטה לקנות את זה אבל שמעתי פה מישהו שמתלונן עליו שאין לו חדות ביחס לCRT הישן שהיה לו.... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424619 תודה מראש כל המגיבים

9. Started by pinkmasta,

ViewSonic ?VX922 19 or LG L1970HR מחכה לתשובה , תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by MCB,

טוב, אז קיבלתי כאמור את המסך הרחב של סמסונג היום, התקנתי דרייברים, אך משום מה רזולוציית המקסימום שאני מקבל בדיספליי סטינגס היא 1360x768 הכרטיס מסך שלי זהGigabyte 9550 . כמו כן, בדקתי כמה סרטים באיכות דיוקס שהיו לי עוד קודם על המחשב, אבל אני לא מבחין בחדות תמונה שהייתה לי במסך הסיארטי הישן שלי. מחכה לתגובות. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Hierophant,

הזמנתי את המסך 1970HR של LG ונאמר לי כי יקח זמן רב עד שהוא יגיע ושזמן האספקה ממש ממש ארוך (שבועות). יש אפשרות לקחת במקומו את המסך Samsung 931BF ב 200 שקל פחות. עוד אפשרות היא לקחת מסך חלופי של LG/Samsung/ViewSonic. השאלה היא אם כדאי להתעקש על ה 1970HR (בעצם האם הוא באמת הכדאי ביותר לקבוצת המחיר, וזה שיתן את הביצועים הגבוהים ביותר), לקחת את ה 931BF או ללכת על מסך אחר מומלץ במחיר של 2000 ש"ח פחות או יותר. ההזמנה כבר התבצעה, כך שאני צריך תשובה בדחיפות ואשמח לקבל אותה כמה שיותר מהר. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by teddy85,

אני צריך הצאות למסך דק וזול ככול האפשר המחשב הוא בשביל עבודה משרדית נטו בלי אפילו לראות סרטים אז אני צריך משהו ממש פשוט

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  13. Started by dante123,

*כותרת* כמו כן,העדיף מבין השניים נגד הL1750T של LG מביקור בחנות ראיתי את המסכים ודווקא ה740B היה באיכות יותר טובה,למרות שהמפרט הטכני של הLG טיפה יותר טוב (בדקתי את גרסת ה19 אינץ' אבל המפרט אותו דבר).אבל מצד שני בדקתי רק בדסקטופ,לא הרצתי סרט או משהו. המלצות שלכם?המסך יגיע בעשירי בחודש הבא,כשירדו המחירים בתחילת הלימודים. עריכה:גם אחריות לגבי הפקסלים השרופים תעזור,הבנתי שזה תלוי ביבואן ולא בחנות. אגב,עדיין רואים חלק אם זה לא מורץ ברזולוציה הטבעית שלו?והרזולוציה הטבעית מתייחסת לדסקטופ או גם למשחקים?כי אני לא אוכל לסחוב עוד הרבה זמן רזולוציה כזאת :-\

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  14. Started by shlem,

אני מחפש מסך LCD 19 מה הייתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by pergola,

מה המסך שהכי שווה לקנות בתקציב הזה..?? אם אפשר להביא גם הצעה למסך ב1100 ולמסך ב1200 ואולי אני אבחר באחרים.. בכל אחד משלושת התקציבים את המסך שהכי משתלם לקנות..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by rollita,

ידידים וידידות מעונין במסך 17'' ב-1000 עד 1250 שקל לעבודה משרדית יש הרבה מסכים בסכום הזה בזאפ חלקם גם זולים מאלף רק שאני לא יודע לעמוד מהו מסך איכותי אשמח להצעות בטווח הנמוך של התקציב שלי THX

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by fp581,

יש המלצות? הדרישות הייחידות הן: איכות רמקולים סבירה+ תמיכה בHD וחיבור למחשב

• 48 תגובות
    • 5.1k צפיות
  18. רציתי לשאול, כמה זמן מחזיקים מסכי LCD? אני אחד שכמעט לא מכבה את המחשב, אולי פעם בחודש, ועדיין הCRT שלי כרגע כבר מחזיק כמה שנים טובות, אני יכול באותה מידה לא לכבות את הLCD בלי שישרף לי תוך שבוע? עד כמה זה משפיע? אני מעוניין לקנות משהו ב2000 שקל, אפשר להגיד בעיקר למשחקים. אני רואה שהרוב ממליצים על הLG L1970HR. הוא באמת הכי טוב במחיר הזה? או שיש עוד כמה מסכים שמראים בערך אותם ביצועים? תודה. עריכה: טוב, בדקתי בקשר לאורך חיים וכיבוי מסך. אבל עדיין אני לא יודע מה לקנות ב2000 שקל. כולם ממליצים על L1970HR, הוא באמת עד כדי כך טוב? אגב יש לי כרגע מסך CRT די טוב, כך שקניית מסך חדש לא כל כך דחוף לי, שווה אולי לחכות כמה חודשים שמחיר של מסך מסויים ירד לאיזה 2000 שקל ויהיה הרבה יותר טוב…

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  19. Started by rino,

האם כרטיס מסך מסדרת X600 מספיק ל1970HR? הכרטיס של ספייר X600 256 MB אני לא מריך למשחקים,רק גרפיקה ,תמונות ווידאו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yonik,

צריך המלצה למסך נורמלי עד 1500,לא משחק יותר מדי,משו עמיד ואם אפשר מעוצב נחמד

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  21. Started by Chura,

יש לי את המסך מסך מדהים ביופיו וחיצוניותו... אבל יש לי בעיה קטנה בצפיה בסרטים דרך BSPlayer, אולי נגנים אחרים אבל לא ניסית המסך מחובר דרך VGA לכרטיס מסך מובנה בלוח GA-8I945GMF של גיגהבייט אז ככה, כל פעם שאני לוחץ פעמיים בכדי להגדיל את התמונה למסך מלא, נוצר לי למטה פס של ס"מ או שנתיים של קישקושים בצבע ירוק, כמו אסקי כזה.... אחרי הקטנה והגדלה פעם או פעמיים זה מסתדר.... למישהו יש מושג ?

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  22. :s05: ? ?CMV 221D? ? Size? ?22.1" Widescreen ? ? Color? ?Silver black ? ? Input Interface? ?D-Sub/DVI ? ? Pixel Pitch? ?0.282 mm ? ? Resolution? ?1680 x 1050 WSXGA+ ? ? Brightness? ?300 cd/m2 ? ? Contrast? ?700:1 ? ? Viewing Angle? ?170°(H) x 160°(V) ? ? Display area? ?473.76 x 296.1 mm ? ? Response time? ?5 ms (Tr + Tf) ? ? Weight? ?4.7kg ? ? Speakers? ?2.5w x 2? ? ? מה שמעניין אותי במיוחד זה האם אני אוכל לחבר אליו xbox360 ולראות יפה ולא מתוח, אם בכלל זה אפשרי

23. Started by asaf999,

שלום לכולם, אחרי ששגעתי אתכם הרבה, בסוף החלטתי לקנות LCD 19" איכותי וטוב עד 3K המסך יהיה מיועד למשחקים כמובן, ככה ש8MS זה הגבול מבחינת זמן תגובה! חשבתי על הדגמים הבאים: VP930 Viewsonic Samsung 970P שמעתי יש גם איזה EIZO טוב.. אבל לא מצאתי, בכל מקרה, מה עדיף מבין השניים? או שיש משהו יותר טוב מהם .... אשמח לקבל תגובות! תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. טוב נמאס לי מהסמך המעפן שיש לי ואני מחפש מסך 19 אינץ 2ms או 4 (עדיפות ל-2...) המסכים הם: 1. LG L1970HR - לא בטוח שאני קונה אותו כי שמעתי שיש לו בעיה במעמד שלו... מישהו יודע על זה משהו? 2.Samsung 931BF - יש לו נתונים יותר טובים משל הLG והמחיר פצצה... אז אני מנסה להבין איפה מנסים פה לעבוד עליי? הגיוני שמסך של סמסונג עם מהירות של 2 ויחס של 1:2000 יעלה רק 1750 שקל? משהו פה מסריח אבל אני לא יודע מה... יש למישהו רעיון? 3.Samsung 960BF- זה אומנם 4ms אבל יש לו pivot... השאלה היא איך זה שהסמסונג שמעליו יותר טוב בנתונים ועולה פחות? רק בגלל הPIVOT? תודה לכל מי שעוזר.. היום אני כבר חייב לקנות מסך אז אני מקווה שמישהו יעזור לי בהקדם... חוצמזה אם מישהו יודע איך הנוהל בדיקה של הפיקסלים…

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  25. Started by No-Limits,

מה הוא זמן התגובה הנמוך ביותר? והאם במסך LG1970H ניתן להעלאות את זמן התגובה ידנית?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים