מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,881 דיונים בפורום זה
-
אקדים ואומר שהשוותי בין שני המסכים האלו ולא אחרים כי אלו המסכים המומלצים ביותר בפורום לגדלים, והיחס עלות-תועלת הטובה ביותר אצלם. להלן נתונים עיקריים להבדלים בין המסכים: יתרונות הדל: *גודל המסך: 1.1'' יותר בהשוואה לויוסוניק. *פאנל טוב יותר (S-IPS) - עומק ודיוק צבעים טוב יותר, זוויות צפייה רחבות יותר. *מגיע עם כיול צבעים טוב יותר. *יותר חיבורים אנלוגיים (כגון S-video וקופוזיט, בנוסף לDVI-D וVGA). *רכזת USB על המסך. *פונקציות תצוגה: תמונה בתוך תמונה, תמונה ליד תמונה. *ציפוי קשיח. *בהירות מקסימלית גבוהה יותר. יתרונות הויוסוניק: *יחס ניגודית טוב יותר (1:1000 בהשוואה ל1:800 של הדל). *הזזה לצדדים את המסך (לא ראיתי שיש את האפשרות הזו לדל). חוץ מי זה למעשה לא מצאתי יתרון של מסך זה…
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, קראתי שאיני היחיד עם הבעיה הזאת במסך זה. עם זאת, הפתרון המוצע לא עזר, שכן ממשיכות להופיע ההודעות, לסירוגין נעול/לא נעול, כל 2-3 שניות... בנוסף, הלחיצה הארוכה על OK לא תמיד מגיבה הושיעונא... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול מה עדיף בחינת גיימינג 120 hz פאנל va או שעדיף 100 hz פאנל ips
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אימא שלי (60+) זקוקה למסך שיהיה לה במשרד. מיילים ומסמכים. 21-22 אינץ' לגמרי מספיק. מה חשוב 1. שיהיה קל (היא הולכת להזיז אותו כל פעם שמגיעים לקוחות). ממה שראיתי המשקלים די ירדו בשנים האחרונות ותחת 3 קילו נראה לי בסדר. (שלי שוקל 7..) 2. שיהיה anti glare או matte (ככה כותבים את זה?) או יחס ניגודיות טוב או בהירות גבוהים. אני לצערי לא מספיק מבין בזה והאינטרנט מלא בנתונים שלא מתקמפלים אחד עם השני. פה אשמח לעזרתכם. 3. אם אפשר - שיהיה רמקולים. לא על חשבון משקל (עוד 100-200 גרם נראה לי הגיוני). תקציב - עד 800 שקל. אם תגידו לי שלא אפשרי - אז נדבר.
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום יש לי את המסך הזה samsung syncmaster 931bw קיבלתי עם קניית מחשב באייבורי לפני 3 שנים. (אין כבר אחריות עליו.) אז הבעיה היא כזאת: אחרי שאני מכבה את המחשב את מכבה גם את המסך כי הוא מהבהב בצבע כחול וזה מעצבן בשינה. היום שאני עושה את זה לוקח למסך המון זמן להדלק ולהראות את שולחן העבודה של המחשב. זאת אומרת אני מפעיל את המחשב ולוחץ על המסך ולוקח לו לפחות חמש דקות במקרה הטוב להראות את שולחן העבודה של המחשב. עכשיו "הפתרון" שמצאתי הוא שאחרי שאני מכבה את המחשב אני לא סוגר את המסך והוא ממשיך להבהב ושאני מפעיל את המחשב המסך נדלק ישר בלי בעיות אבל הוא משמיע רעשים קלים כאלה כל הזמן שהמחשב כבוי.והנורה שמהבהבת מפריעה לישון. עכשיו אם אני יסגור אותו שוב תתחיל הבעיה... מה לדעתכם יכולה לה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצבעים למשל של הכתב משתנים לי. הכוונה הכתב הוא חלק אפור כזה בהיר וחלק שחור כמו שצריך להיות. כשאני סתם לדוגמא גולש באתרים ומשחיר נגיד את המילה. אז המילה מחליפה צבעים נגיד וורוד ירוק שחור... האם אפשר לפתור את זה? וגם הדף אנטרנט למשל הוא לבן חלק. הרקע שלו נראה יותר כמו וורוד אדום כזה. אשמח לעצות ותגובות...
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש LCD טוב 19" בתקציב של 1,400-1,500. מה אתם חושבים על LG L1953TR : זמן תגובה 2MS, ניגודיות 1:2000 (!!!), בהירות 300. מחיר - כ-1,450 שקל. נשמע מסך טוב במחיר סביר ביותר. או שאולי עדיף להוסיף כ-150 שקל (כ-1,600 שקל) בשביל SAMSUNG 931C או SAMSUNG 931BF, שיש להם בדיוק את אותו מפרט כמו ה-LG אבל עולים יותר. תודה..
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
לאחר שהזמנתי את המסך לחדר שלי DELL 2007WFP אמא שלי החליטה שהיא רוצה לעבור ל LCD בסלון , השאלה היא מה חשוב בטלויזיות כאלה ? ואיזה הכי מומלצות , אני רוצה שיראו טוב מהצד ושלא יהיה מריחות . בתודה אריק .
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום המפרט שלי בצד אני רוצה לקנות מסך תלת מיימד למחשב הכרטיס מסך שלי יספק את הסחורה תחת משחקים כמו BF3 בהגדרות מקסימאליות ? אני חושב על המסך הזה http://www.tms.co.il/product/11074 מצאתי אותו במחיר טוב כאן http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCD2342P הוא מסך טוב ? תודה
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב 27 אינץ.. השימוש שלי במילה אחת להכל.. אני לא יכול להגדיר במילה אחת את שימוש המסך .. לדוגמא למשחקים בלבד כי מה אני כבר משחק black ops 3 ועוד מישחק (כיום) המטרה פשוט לכל .. תקציב שלי גג 1500 שח כרטיס מסך שלי gtx 970 מה אתם ממליצים לי? איזה מסך יענה על דרישותי ויעשה תעבודה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הדגם הוא 226BW של סמסונג. מה אתם אומרים זה מחיר טוב ?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
קניתי את ה T220 לפני בערך ארבעה חודשים ועכשיו בצד שמאל למטה של המסך מופיע לי סימן דיי גדול שחור וסגול כאילו קצר במסך וזה גדל כל הזמן כמו פיקסלים שנישפרים כל הזמן אני מתאר לעצמי שעדיין יש לי אחריות על המסך היכן אני יכול לתקן אותו? איפה המעבדה לתיקונים של המסכים האלה? אגב קניתי אותו בבאג תודה ענקית מראש ומצטער אם עברתי על חוק כלשהו אני פשוט לחוץ לפתור את הבעיה עם המסך לפני שהוא יהרס לגמרי
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם מסך 24 השאלה היא איזה מסך יותר טוב למשחקים על כרטיס מסך 4870 http://www.skypc.co.il/pl_product~51450~9~0.htm http://tms.co.il/product/5461 שניהם נכנסים בתקציב של המחשב שלי.....
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
גודל 26 על זה אני סגור. הוא ישמש גם כטלויזיה וגם כמסך מחשב.. המסך יעמוד על השולחן ולא תלוי על הקיר. התקציב הוא עד 2000 שזה המקסימום ורצוי מתחת לזה.. אם יש מישהו בעל מסך 26' אשמח לחוות דעת על הדגם ואיכות וכל זה... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מעוניין במסך 27-30 אינץ שישמש בעיקר לועידות ומצגות לקנייה בארה"ב. אני מתכנן להשתמש בו כמסך שני - שיתחבר לי לBASE של DELL-E4200 שלי. עדיף שיעבוד ב-DVI. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך, שיתאים את הצרכים שלי בתור עורך וידיאו ואנימטור. מן הסתם אני רוצה שהמסך יהיה משהו טוב, לא חייב שהמסך יהיה ענק, אני יכול להסתדר גם עם 23-24 אינץ'. אני כן רוצה לחבר את המסך החדש יחד עם מסך אחר, שמחובר עם כניסה כחולה/לבנה למחשב (סליחה, אבל שכחתי את שם הכניסה הזאת), מה שבדרך אומר שהמסך החדש צריך להיות עם כניסת HDMI, אלא אם כן אפשר משהו אחר? הכרטיס מסך שכרגע יש לי על המחשב הוא: sapphire 7870 xt 2gb gddr5. טווח המחירים שלי מגיע לפחות עד 1200 ש"ח למסך. המסך כמובן מיועד לעריכת וידיאו ואנימציה, בעיקר לתוכנות Premire ו-After Effects אבל אני גם משתמש במסך לגיימינג, אבל יותר חשוב לי העריכה ואנימציה. אשמח לשמוע הצעות.
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
ראיתי דבר כזה בזמן שהיו בחירות לקדימה וזה עבדתי שמה היו שם מסכים רגילים לגמרי, והיו מדביקים עליהם מין מדבקה עם חיבור USB שהופכת אותו לטאץ' האם אפשר להשיג דבר כזה בשוק ?
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
השאלה כמה מוזרה היא למעלה ואני מתכוון ברצינות הבנתי שמקרן כזה יכול להגיע בכיף לאזור ה40-60 אינץ' והמחיר לא גבוהה ביחס לגדול באינצ'ים. מה אתם אומרים? יש מקרנים שיכולים להחליף את המסך של המחשב?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
עומדים להגיע בשנה הקרובה מסכים חדשים של 24 אינטש ומעלה?? מסכים ששווה לחכות בשבילם..
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
VW222U VK222U MW221C ההבדל בין ה-2 הראשונים כמו שאני מבין הוא המצלמה..
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי אשמח לקבל עצות איך לכייל מסך של מחשב נייד כראוי. lenovo e330 . תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי בעיה במסך של סוג של פס בזמן שהמסך עובר מהר בין תמונות. אני מחפש הגדרה קצת יותר מדוייקת אשמח לעזרתכם. סרטון המציג את הבעיה : הסרט שלי תודה, משה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
איזה מבין המסכים עדיף? אני יודע שב2494 יש את התוכנה Multi-Screen שמאפשרת לחלק את המסך לעד 9 חלקים ולכן המסך הזה הוא המסך המועדף עלי (בנתיים) השאלה אם כאשר אני מחבר את המסך גם לממיר האם אני יכול לחלק את המסך שחלק יציג את המחשב וחלק את הטלוויזה ?? האם בP2370HD יש את התוכנה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בין סמסונג 730bf ויוסוניק vx724 LG L1732tq כולם בסביבות אותו המחיר. ועוד שאלה האם שווה להשקיע עוד 200 ש''ח ולקנות את ה760bf
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-