מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום, רגע לפני קניית המחשב ברצוני להתייעץ בקשר למסך התקציב הוא 1200 ש"ח בערך. תוכלו להמליץ לי על מסך טוב בסכום הנ"ל. חשבתי בכוון של: L1752T 17'' LCD 8ms DVI או http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2179 Sony 17 8ms SDM-HS75DS תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אהלן, בימים הקרובים אני מזמין מסך, וההתלבטות הגיעה ל- 3 מסכים הנ"ל. אני תמליצו לי איזה מסך מתוך אלה הכי כדאי. אגב, השימושים העיקריים במסך יהיו גלישה + OFFICE + צפייה סרטים + קצת משחקים.
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
האם המסך הנ"ל יתן שווה את האלפייה לעומת מסכי 19 אינץ הפופולרים האחרים? קישור: http://www.mag.co.il/Product.asp?Pid=21003042&Cat2Cat1ID=173&Cat2ID=39 די מוזר למסך אין אף ביקורת ברשת :-\ כמו כן לא הצלחתי להבין את ההבדל בין ה SH ל SA .... למישהו יש את הדגם החדש הנ"ל ולהצדיקו ? עוד משהו - באילה חנויות ניתן להתרשם מהמסך ? תודה , יום טוב יעל
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תמליצו לי על מסך LCD 19 אינץ', רחב או לא רחב, זה לא משנה, בעיקר למשחקים, אך לא רק. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
יש לי התלבטות... מה יותר טוב בשבילי מבחינת איכות צפייה, וכמובן שימושים של משחקים וטלווזיה... כרגע יש לי מסך 17 אינץ' למחשב אמנם לא מותג, אבל הוא אחלה של מסך... חשבתי להוסיף טלווזיה לחדר בגודל של 26-27 אינץ'... (המלצה לאחת כזאת יהיה נחמד) או ללכת על המסך של DELL ה-2007, שהרבה בפורום ממליצים עליו, בגודל 24 אינץ'... הוא עולה בסביבות ה-5500 ש"ח... מה עדיף מבין שני האופציות? לשימושים של סרטים, משחקים וטלווזיה? כמובן כדי שאוכל לנצל את האופציה השניי אצטרך להוסיף למחשב כרטיס טלווזיה, אך זה מחוץ לתקציב.... תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אז ככה קנו לי את המסך הבא: L1970HR של LG אממ.. אני בטוח שכל המחומחים כבר מכירים אותו אבל למי שלא הוא "2ms, 19 ניגודיות 1:1600 שטוח לחלוטין.. איך הוא? היה שווה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משום מה לא ראיתי כאן יותר מדי אנשים מדברים על האסוס. איזה מבין המסכים טוב יותר? מכל הבחינות.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גם במסך CRT יש ניגודיות כמו בLCD? ואם כן כמה? וכמה עומד הMS בCRT על 0?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי מסך חדש ( LG L1970HR ) כי זה היה כבר בלתי נסבל להיות עם ה15 אינץ' שיש לי עכשיו . השאלה שלי היא כזאת : יש לי כרטיס מסך FX 5200 ולמיטב ידיעתי אין לי יציאת DVI . שאלות: 1. האם עם חיבור DVI אני אקבל תמונה יותר טובה מאשר עם חיבור אנאלוגי ? ועם כן אז האם ההבדל משמעותי? 2. האם קיים קשר בין כרטיס המסך שלי לבין איכות התמונה ? לדוגמא , אני מתכנן לקנות 6600GT (הכל בגדר רעיון עדיין) , אז האם עם ה6600GT תתקבל לי תמונה יפה יותר מאשר עם ה FX 5200 ? (בלי שום קשר לFPS היותר גבוה שיהיה לי במשחקים וכד' , אני מתכוון תמונה נטו , לדוגמא בדסקטופ .) תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
-
אז אני מעוניין לרכוש LCD 19 בתקציב של עד 2500 ש"ח.. השימושים הם : משחקים, גרפיקה ועבודה יום-יומית. הפיינליסטים שלי הם: Viewsonic VP930b Viewsonic VX922 ו אחרון חביב Samsung 960BF מה דעתכם? על מה עליי ללכת? התקציב כבר מוכן..נשאר רק לבחור את האחד.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מסך LCD למחשב ולTV בגודל 26" ב 6000 ש"ח עם שלט ורמקולים (אם יש דבר כזה) ויש לי גם שאלה, זה נוח להישתמש במסך כזה למחשב? זה לא גדול מדיי? זה לא הורס את העניים?
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני עומד להזמין מחר את המסך ב1900 שקל . רציתי לוודא אם יש הסתייגויות מהמסך לפני שאני מזמין , או שאם יש המלצה על מסך יותר טוב בסכום הזה .
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קנו לאחותי מסך LCD של LG דגם L1719S ב1000 שקל בגלל שיש לה מחשב ישן עם אנאלוגי בלבד (היא לא צריכה יותר) מה אתם אומרים על המכיר? ועל המסך היה שווה?:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שחלקכם יודעים, יש לי תופעה של "בלוקיזציה" של צבע עם המסך. כאשר יש תנועה של צבע, פיקסלים של גוון קרוב מאוד מופיעים עליו כמו לוח שח-מט. זה לא משהו בולט במיוחד אבל מאוד מורגש. מה שמוזר - זה קורה גם כשאני בעצמי מזיז את הראש, ולא רק כשיש תנועה על המסך. הדבר קרה גם במחשב הקודם שלי, עם מסך LCD MAG. נקודת הדמיון היא שבשני המחשבים יש כרטיס מסך MSI (בישן 5200 ובחדש 6200). האם יש מצב שזה כתוצאה מהדרייבר או מהטכנולוגיה של MSI?
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מה יותר טוב משניהם למשחקים סרטים אינרטנט וכו' כל דבר שילד בן 15 עושה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך את המסך הכי טוב בתקציב הזה עם עדיפות ל19 אינצ'
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום רציתי להתייעץ...בנושא קניית מסך LCD אני מעוניין לקנות מסך טוב שיתאים לי לגלישת טקסט באינטרנט, קצת משחקים ולהרבה סרטים בתקציב של כ 1300 שקלים אני מניח שבקטגוריה הזאת נכנס מסך 17 אינץ.... אז אשמח על כל עזרה תודה אסף
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני לפני קניית מסך ורציתי עזרה בנושא.. המסך שאני רוצה צריך להיות LCD, מעדיף LG/ SAMSUNG , שיהיה בגודל 19" (לא WIDE SCREEN). רציתי לדעת מה התכונות שצריך לבדוק קודם כל ומה אתם ממליצים לי לקנות (מנסיון עם אותו דגם). התקציב עומד על כ- 1800 שקלים, יש אפשרות לחריגות אבל לא גבוהה. שהמסך יהיה עד 8 MS, הוא בעיקר למשחקים וסרטים, ושמתי עין על דגמי ה SAMSUNG האחרונים כמו 913BF לדוגמה. תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD בגול של 20-22 אינצ' בעיקר לצורכי מחשב, אבל גם לצפיה בסרטים דרך המחשב. אני רוצה לחבר את המסך הזה גם לטלויזיה(ממיר של יס). השאלה עד כמה רואים טובים טלוויזיה במסכי מחשב, ואולי כבר עדיף לקנות מסך LCD 17-19 למחשב ולקנות בנוסף טלוויזית LCD לחדר. אני מחפש לא לבזבז יותר מידי כסף. ומעדיף מסך שיוכל לשמש גם למחשב וגם טלויזיה. ואם לא אני לא רוצה לעבור את הסכום של 7000 שקל. בתודה מראש ניב.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לי יש כיום LG L1750SQ ואני יכול להחליף אותו תמורת 400 שקל למסך ASUS 17" , האם כדאי ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מסך בקרוב ויש לי התלבטות בין שלושת המסכים הנ"ל. השאלה היא איזה מביניהם הכי טוב והאם ההשקעה של כ 500 ש"ח יותר ביקר מביניהם (VX922) משתלמת? נ.ב. שמתי לב שהקונטרסט ב LG טוב בהרבה משל שני המסכים האחרים (1:1600 לעומת 1:650 ו 1:700), עד כמה הנתון הזה משנה?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום הלכנו לברר על טלויזיות LCD באחת החניות כאן בצפון .. הסתכלנו על הLG RZ32LZ50 32 המוכר רצה עליה 6900 שח אחרי מבצע + והנחה הוא מרויח מהעיסקה הזאת 100 שקל . יש לו שלוש בחנות נראה לי הוא מנסה להיפטר מהם או משהו .. מישהו יכול לברר לי על הדגם הזה , אם רואים בו טוב , ואם הוא שווה את הסכום .. הרבה כסף לפחות יצא מזה משהו טוב עריכה : זה המפרט עכשיו מצאתי .. לא נשמע בשמיים http://www.unbeatable.co.uk/p_spc/LG-RZ32LZ50-32-in-LCD-Television/23569114.html
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
בעקבות החלטה לרכוש את ה- vp930 ביררתי במספר חנויות ואצל היבואן לגבי מחיר ואחריות. הבחורה באומניטק זרקה מחיר גבוהה מאד ולא ידעה לפרט את האחריות. 2 החנויות שפניתי אליהם לא מאפשרות בדיקה וכן לא מבטיחות שלא יהיו פיקסלים שרופים בזמן הרכישה. אחד טען כי לאחר בדיקה בבית המוצר כבר לא נחשב חדש ולכן לא ניתן להחזירו תוך 14 יום. השני מאפשר החזרה עד 3 ימים. מעונין בהמלצה על חנות שתיתן 100% ביטחון לתקופה קצרה במחיר סביר.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-