עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני רוצה לקנות בקרוב dell 2407 ויש לי(ככתוב בכותרת)8800GTS...האם הכרטיס יחזיק אותו בצורה הטובה ביותר?אם לא אז באיזה אופן הוא יחזיק אותו(אם בכלל)?האם כדאי לקנות קודם כ"מ חדש ורק אז לשדרג מסך לדל 2407?

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  2. Started by ori24,

שלום לכולם, יש לי מזה 5 חודשים את הT240 של סמסונג ואני דיי מרוצה ממנו. רק שאתמול בהפתעה הופיע לי פס כחול דק לאורך המסך סמוך לאמצע המסך. רציתי לדעת ממה זה נובע והאם בכלל יש משהו לעשות? או שנממש את האחריות....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, לפני כ-3 שנים, לאחר המלצות שקיבלתי בפורום זה, רכשתי את המסך Samsung 2243BW, ששירת אותי נאמנה, עד לפני כשבוע, כאשר הוא הפסיק להציג תמונה. ניסיתי לחברו למס' מקורות, ובעזרת כבלים שונים - אך המסך מקבל רק חשמל (הנורית הכחולה מהבהבת), אך אין שום פלט - אף לא ההודעה הרגילה לפיה No Video Input. להערכתי מדובר ברכיב שנשרף בתוך המסך, ולפי מה שהבנתי בדיקה ותיקון מסך כרוכה בעלות של כ-300-400 ש"ח (תמה האחריות עליו). לכן, אלא אם מישהו יסב את תשומת ליבי לאופציות לתיקון המסך, אני מעוניין לרכוש מסך חדש. השימוש העיקרי הוא אינטרנט וקריאה מרובה (סטודנט). אודה לכל העונים והממליצים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ha_miki,

האם המסך הזה נוטה לזליגה כי שמתי לב שהמסך שקניתי היום סובל מזליגה רצינית

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  5. ערב טוב! יש לי שאלה. קיימת ברשותי מצלמת אבטחה אלחוטית שהיא משדרת למגבר, ואז המגבר מחובר לטלויזיה עם היציאות הצהובה והאדומה RCA, כמו כן קיים ברשותי מסך מחשב מיותר שהייתי מעדיף שהוא ישמש אותי בתור טלויזיה בנפרד כדי שאוכל לחבר אליו את המגבר, אבל הבעיה שבמסך מחשב יש את יציאת ה VGA!!! מה עושים?! תודה ומחכה לתשובה

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  6. Started by Maor.S,

היי, (סליחה אם רשמתי במקום לא נכון תעבירו במידה וצריך) אני רוצה לדעת אם אפשר לחבר 2 מסכים למחשב אחד ומסך אחד יראה את השולחן עבודה ומסך שני יראה את מה שאני בוחר להראות (חלק מסויים מהמחשב נגיד תוכנה או סרט מסויים) הכוונה היא ש2 המסכים יהיו מחוברים לאותו מחשב אבל שיראו דברים שונים. תודה

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  7. Started by db9,

בשעה טובה ובאושר ו(עושר) רב התחדשתי במסך LG L226WTQ לאחר שקיבלתי את המסך שמתי לב למדבקה קטנה שהיתה על הקופסא DFC 1:5000 ועליה גם היה מצויין הדגם (LG L226WTQ) לפי בדיקה שלי לפני הקניה ומהאתר של LG הדגם הספציפי צריך להיות 1:3000 על המסך עצמו מאחורה מוטבע הדגם L226WTQ אך בכל מדבקה אפשרית אם זה על גביי המסך עצמו ועל האריזה ישנו פירוט שאומר DFC 1:5000 ישנה דרך לבדוק מה ה DFC של המסך (לא על ידי פירוק פיזי ;D) או שזאת בסך הכל טעות אנוש של המדבקות ואם מוטבע לי הדגם מאחורי המסך אני יכול לישון בשקט לא שאני מאמין שאני ישים לב להבדל מכייון שאני עובר ממסך CRT בכלל אבל עדיין בשביל ההרגשה שלא עבדו עלי או משהו תודה ושיהיה לכולנו סוף שבוע רגוע ומהנה (לשומרים שבינינו שבת שלום)

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by fofo66,

ברצוני לקנות מסך מחשב LCD 19אינצ' רציתי לדעת אם מסכיי המחשב שנמכרים בארץ תומכים ב - High Definition ואם חייבים כרטיס מסך באותו פורמט בשביל לראות ב - High Definition

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by SharonSx,

שלום לכם, אני מתכוון לקנות מסך רחב שהרזולוציה שלו היא 1680x1050 והייתי רוצה לדעת אם יש בעיה עם הרזולוציה הזאת במשחקים האם צריך לבחור רזולוציה מסוימת ואז למתוך אותה במצב של משחק? יש משחקים קיימים ברזולוציה זאת?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  10. שלום בסקירות של המדריכים בנוגע לרכישת מסך LCD באתר. יש הסברים על סוגי הפאנלים השונים. בפאנל של ה TN רשום: בלתי אפשרי לראות גוון אחיד על מסכים אלו ולכן הם לא מתאימים לגרפיקה או לעבודה עם טקסט בעל רקע אחיד לאורך זמן (מתכנתים הישמרו). מסכי LCD בעלי פאנל TN מתאימים לשימושים הבאים: שימושים משרדיים קלים (לא לישיבה ממושכת מול מסך). אני מתכוון לתכנת במחשב מדוע פאנל מסוג TN לא מתאים לעבודה "עם טקסט בעל רקע אחיד - מתכנתים הישמרו"? ומדוע הפאנל אינו מתאים" לישיבה ממושכת מול המסך"? ודבר אחרון , עד היום לפי מיטב הבנתי מעטים המסכים שהיו בשוק שלא מסוג TN איך בדיוק בכל מקומות העבודה עבדו עם המסכים האלה? אודה לתגובתכם העניינית, אני פשוט מבולבל תודה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  11. Started by ofer40,

היי בכל התמונות של שני המסכים הנ"ל אני רואה רק צבע שחור. שאלה ראשונה האם השחור הוא מה שנקרא פיאנו או רגיל? שאלה שניה האם אפשר להשיג כסוף בארץ? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by TrancEnergY,

קיבלתי את המסך בשעה טובה אתמול אך לא קיבלתי כבל מתח רציתי לדעת אם רק אני לא קיבלתי או שפשוט לא מסופק עם המסך הזה כמו כן רציתי לדעת באיזה כבל מתח הוא מתחבר (אם אפשר תמונה של הכבל) שאלה נוספת היא למה מחברים את הכבל USB בין המסך למחשב ולמה הוא משמש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. איזה פאנל יש לכם..? A/C/S ואיך רואים את איכות התמונה..?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  14. שלום לכולם, האם נתקלתם איפה שהוא באינטרנט, בהודעה מכל נציגות של Dell בה חברת Dell הודתה באופן רשמי בבעיות הידועות שיש עם הrev00 במסך 2408WFP? לינקים התקבלו בברכה, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  15. Started by vish,

קראתי כאן לא מעט ביקורות חיוביות על המסך 22 הנ"ל זה משמח אותי, כי אני לפני קניית מסך, והמחיר מפתה. (שימוש עיקרי DVD) הדבר היחיד שמדאיג אותי הוא השירות (פיקסלים שרופים וכו') ומכיוון שמוכרים אותו רק בksp רציתי לשאול האם באמת כולם מרוצים מהשירות בחנות לגבי המסך הזה? האם מישהו התנסה בהחלפה\תיקון ? (האם השם הרע יצא לחנות לשווא?) או שכולם פשוט בדקו פיקסלים לפני הקניה ומאז הכל סבבה?

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  16. איך זה שרב המסכים הרחבים הגדולים אינם 16:9 אמיתיים? כמו למשל רב מסכי ה22" הם בגודל 1050*1680 זאת אומרת 16:10. (ולמה לעזאזל מפרסמים בנתונים למשל בזאפ שהם 16:9נתון שקרי) גם מסכי ה-24" הם 1200*1920 שזה 16:10. ככה שיוצא שרואים סרטים HD עם שוליים... כי התקן לסרטים הוא 16:9 אמיתי. למשל 1920*1080 ב-FHD. מישהו יכול להסביר לי? ואגב מה קורה בסרטים עם כל המסכים האלו? האם הם נמתחים או עוברים אינטרפולציה לפיקסלים ? מה קורה למסכים עם רזוליציות נמוכות בזמן צפייה בסרטים?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. יש לי בעיה מוזרה במסך.... כל המשחקים שהרצתי עליו דווקא ניראים אחלה, אבל כשאני משחק פרואבלושן יש באמצע של המסך מין קפיצות מעצבנות כאלו.... זה קורה לי רק עם המשחק הזה וזה מעצבן!!! זה ככה בכל המסכים האלו או שרק אני ככה? יש למישהו רעיון איך פותרים את זה?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  18. Started by xcalibur,

אהלן, יש לי את המסך פה בקופסא אבל אני פוחד לפתוח אותו. קראתי דברים נוראיים על BLACKLIGHT BLEEDING ובעיות GHOSTING למיניהם אצל מי שרכש REV01 ומטה. האם למישהו כאן במקרה יש/היו בעיות כאלו? אם לא, איזה REV יש לכם? (נמצא מאחורי המסך). תודה, X עריכה: הייתה לי תחושה שגם אצלי תהיה את הבעיה הזו...

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by star010101,

שלום לכולם, אבקש עזרתכם (לאחר שראיתי המסכים המומלצים בקטגוריה) , אני יכול לרכוש את המסך SAMSUNG 2243BW ב800 ש"ח חדש לחלוטין מח.י . השימושים: מקסימום צפייה בסרטים. חשיבות: חדות ואיכות צבע. כדאי? זה המסך בשבילי?

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את המסך הזה: https://ksp.co.il/?select=.1024..230..1468.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=38911&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= זה התקציב המקסימלי. השאלה היא-מתוך מחשבה על העתיד.. כנראה שבחלק מהמשחקים אהיה צריך לשחק ב1080p.. האם הם יראו טוב למרות שהרזולוציה הטבעית של המסך היא 1440p? או שלקנות פשוט מסך 1080p? ואז לא תהיה את האופציה להעלות רזולוציה (השאלה היא רק לגבי משחקים.. ולא לגבי עבודה שוטפת) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  21. שלום אני מעוניין לקנות מסך מדגם Samsung 953BW 19 ורציתי לשאול איך המסך הזה היום הוא עולה 625 ש"ח אני ישמח לקבל עוד הצעות למסכים בסביבות 600-800 ש"ח תודה !

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by pms1,

שלום היכן כדאי לקנות את המסך הנ"ל מבחינת אחריות יבואן רישמית ,מדיניות החזרה של פיקסלים שרופים , rev A02 ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן! התקציב עומד על איזור ה800 ש"ח. המסך לא מיועד למשחקים אלא רק לעבודה רגילה (אינטרנט, אופיס וכו') בנוסף לסרטים מידי פעם.. המסך הנ"ל מוצע נכון לעכשיו ב750 ש"ח ברשת אופיס דיפו. מישהו יודע איך הביצועים של המסך ביחס לאחרים (כדוגמאת LG W2043T)? האם יש מסך אחר תחת מסגרת התקציב שיתן יותר תמורה ביחס למחיר?

24. Started by kobi31,

שלום לכול העוזרים אני רוצה לקנות מסך איכותי לעבודות גרפיקה 3D ן ADOBE RGB. התקציב שלי הוא + - בטווח של 3100. רציתי לדעת אם הוא מתאים לדרישות או שכדאי ללכת על הDELL2408 WFP שדי דומה לטווח המחיר ולפנל. בנוסף רציתי לדעת האם 2" למעלה (כמו ב-DELL) באמת משנים משהו?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by yair12,

שלום רציתי לדעת אם יש למישהו את המסך הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777992 ואם כן מה אתם אומרים עליו והאם שווה לקנות אותו

• 4 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים