מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
חלקכם מכיר את הבעיה - בלוקיזציה מוזרה של הצבע (גוונים מסורגים) בעת תנועה. מה שעוד יותר מוזר - זה קורה גם כשאני מזיז את העיניים מהר על פני המסך, ולא רק כשיש תנועה על המסך עצמו. זה קרה גם במסכי LCD אחרים שהיו לי. ניסיתי לחבר אותו לכרטיס מסך אחר אבל זה לא עזר. שני כרטיסי המסך הם של MSI אז חשבתי אולי זו הבעיה. חיברתי למחשב אחר (אמנם - ישן הרבה יותר), וגם שם הייתה את הבעיה הזו. האם אף אחד לא נתקל בה? (האמת, קשה להבחין בזה, אבל בסרטים ותנועה מהירה זה מאוד בולט וקשה לי להאמין שמישהו לא עלה על זה)... מה שמוזר זה שהתופעה התרחשה גם במסכי LCD אחרים שהיו לי, כאמור. אבל, למשל, במסך LCD של מחשב נייד של חבר שלי אין את זה. מאוד מוזר ומטריד. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
התקציב עד 1,500 ש"ח מסך 19' בעיקר לאינטרנט ומשחקים המסכים שחשבתי הם: Neovo F419 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=24222 או האופציה שנראית עדיפה ViewSonic VA912 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=304727 אם יש משהו אחר מומלץ אני אשמח לשמוע תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות את המסך הזה (מתלבט בינו לבין LG 1970HR). בחנות מסויימת אמרו לי שיש בעייה כללית של צריבת מסכים במסכי ViewSonic. זה נשמע לי מוזר, אבל המוכר הראה את המסך שלו, שגם הוא LCD של VS מאיזשהו דגם, ושהיו עליו מעין "מריחות" של הצבע. לדבריו ניתן לשלוח את המסך ליבואן לתיקון, אבל זה אומר להיות שבועיים בלי מסך. הוא אומר שזו תופעה שנתקל בה הרבה עם מסכי ViewSonic ושהיה עליו להחזיר הרבה לתיקון כזה, ולכן לא ממליץ לקנות מסך שלהם. מישהו יודע עד כמה הסיפור הזה נכון? האם סטטיסטית מסכי ViewSonic נפגעים יותר, ואם כן - האם זה נכון לכל הדגמים? מלבד זאת, היתה כאן בפורום בעבר התייחסות לפוסט הזה, שבו מוזכר הנושא של "x-Effect" - מישהו יודע משהו על זה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גלישה באינטרנט בעיקר צפיה בתמונות כתיבת מסמכים וסרטים משחקים - נדיר איזה מסך מומלץ במחיר הנ"ל?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך של מינימום 20 אינץ', למחשב, השימושים הם משחקים וסרטים, ובנוסף יהיה כרטיס TV במחשב אז גם טלוויזיה. אני רוצה מסך רחב, זמן תגובה נמוך (בשביל משחקים). התקציב הוא גמיש, בוא נגיד 3000-4500 ש"ח (אפשר טיפה לחרוג אבל לא להגזים). רזולוציה של 1600*1200, כדי שאני ארגיש שיפור בין הרזלוציה של עכשיו לרזולוציה של המסך החדש, (פשוט אם משדרגים 17 אינץ' ל-19 אינץ' אין הבדל ברזולציה וזה די מבאס). תודה לעוזרים מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיום אני משתמש בשני מסכים. הראשי הוא סוני S73 והמשני הוא מאג XJ700T שאתמול אחרי 8 שנים+- החליט לכבות את התותח שלו. כמו שזה נראה היום לא משנה במה אני אבחר בסוף הוא יצורף לסוני ולא יהיה מסך יחיד. זה מה שקורה אחרי 7 שנים עם זוג מסכים, אי אפשר לחזור אחורה. הדרישות שלי מהמסך החדש זה איכות איכות ושוב איכות. עד כמה שהבנתי אני צריך מסך עם פנל ips. יש צדק בדברים? אחרי בדיקות באתר http://www.flatpanels.dk/panels.php שלא נראה מעודכן שמתי לב שמסכי 19 עם פנל ips די נדירים בארץ ואלה שקיימים מתומחרים בצורה לא נורמלית. ההתלבטות היא אם כדאי להשקיע במסך כמו הדל 2007 או ללכת על 19 רגיל במחיר די דומה. היתרנות של הדל בשבילי הם הרוחב, הרזולוציה והכניסה לאות וידאו מה שמאפשר להשתמש בו גם כטלוי…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי מהמסכים הנ"ל יותר טוב? 740N של Samsung או LG L1752T הנתונים אמנם בעד הLG אך לא ראיתי המלצות על הדגם הנ"ל בפורום. מי משני הדגמים הנ"ל יותר איכותי?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בדרך כלל משתמש לתכנות ואינטרנט (הרבה הרבה טקסט) סרטים וממש מעט משחקים שווה להשקיע במסך רחב שייתן לי לראות אתרים בכיף בלי לגלול? מאוד חשוב לי שלא יהיו מריחות בכלל בכלל של טקסט כי זה הכי מבאס אותי בעולם ואם אפשר שיהיה DVI , למרות שאין לי כרטיס שתומך בזה, אבל יהיה לי ביום מן הימים ולא בא לי להשקיע פעמיים אז שמעתי על 730B ועל 940BW יש עוד הצעות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שרצועה של ס"מ בערך בקצה הימני של התצוגה במסך ה LCD פגומה רציתי לדעת האם יש דרך כלשהיא להקטין את מסגרת התצוגה של המחשב כל שס"מ אחד או יותר מהיקף המסגרת לא ישתתפו בתצוגה כלומר להקטין את התפרסות התצוגה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני לפני קניית מסך. השאלה שלי היא האם כדאי לקנות מסך אחד איכותי כמו EIZO S1910 , או להשתמש בריבוי מסכים בשני מסכים בינוניים+ כמו LG L1732TQ . טווח המחירים הוא עד 2700 (שזה המחיר של האיזו ב-15 תשלומים). : דרך אגב את המסך אני קונה לפני המחשב החדש שאני רוצה אשר אותו אני גם מתכוון לרכוש בימים הקרובים מאוד, המחשב החדש יכלול כרטיס מסך X1800GTO . תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעונים לרכוש מסך LCD חדש שיחליף לי את מסך ה CRT הישן, לאחר מספר ברורים והשוואת נשארו לי3 פיינלסיטים המסכים הבאים: 960BS http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=375886 930B http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=305353 931BS http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=425550 -מחירי המסכים הם לא שיקול השיקולים הם רק איכות וביצועים. כולם 19 של סמסונג, למשהו יש המלצה על מסך נבחר בינהם? משהו יודע על תקלות או מריחות שקורות באחד המסכנים הנ"ל? כל עצה בבחירת מסך תעזור, תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך מחשב+מסך TV עם רמקולים מובנים ושלט(אם אפשר) בגודל 26"+-
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום , אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה אומר אם הפאנל של המסך סוני שלי הוא a-Si-TFT Active Matrix LCD Panel קראתי בחיפוש על פאנלים , אבל אני לא ממש מבין בזה ורציתי לדעת איפה זה ממקם את הסוני הזה..תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי הרבה שעות של 'מחקר' החלטתי לקנות את המסך Samsung 970P..... המסך ישמש למשחקים בעיקר, ונראה לי שהוא בין הטובים ביותר שאפשר למצוא במחירו.... מחכה לתגובות..! קישור: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19VDPXHQXAA.asp?page=Features
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! היום קניתי את הרמקולים האלה למחשב שלי: Logitech X-230 - 2.1 (קניתי גם עכבר של לוגיטק MX 518, עכבר מעולה, אבל זה לא קשור לנושא ) יש לי מסך LG LCD 17" - L1770HQ אין לי כל כך מקום לשים אותם לכן רמקול אחד עומד על המחשב והרמקול השני עומד כ- 3 ס"מ מהמסך. אם זה מסוכן למסך? שמעתי שאסור לשים רמקולים ליד מסך LCD כי זה יוצר מגנטיות או משהו כזה, אני לא יודע בדיוק. מישהו יכול להסביר לי על זה ולהגיד לי אם מותר לשים את הרמקולים ליד המסך או לא? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו את המסך 731BF יש מכסה מאחורה שסוגר את האזור שמחברים את הDVI ולחשמל. החלק מתחבר למסך עצמו עם חתיכות פלסטיק ..אז אחד מחתיכת הפלסטיק נשברה. זה ממש חצי ס'מ של פלסטיק שנשבר. קיבלתי אחריות 3שנים אז זכותי לקבל מכסה חדש?או שאני צריך להחליף את המסך כולו?? אני רוצה שהם פשוט ישלחו לי מכסה חדש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך חדש, בגודל "19. השימושים העיקריים שלי במחשב הם משחקי תלת מימד, סרטים וגלישה באינטרנט. רציתי לדעת מה היתרונות/חסרונות של מסך LCD לעומת מסך CRT שטוח (מלבד, כמובן, העובדה שLCD תופס פחות מקום). האם ישנם מסכי LCD שמשתווים ברמתם לCRT כשמדובר במשחקים? או שאוטומטית מסך CRT יהיה בהכרח טוב יותר למשחקים מכל מסך LCD? ומה לגבי צפייה במסך מהצד? הבנתי שיש עניין של Native Resolution, שמסך LCD לא ייראה את התמונה טוב אם הרזולוציה נמוכה מהNative Resolution שלו, או משהו כזה (אם אפשר לקבל הבהרה בנושא). בנוסף, אני רוצה לקנות מסך למחשב של אמי, שמשתמשת במחשב כדי לגלוש באינטרנט, ובעיקר לקרוא מסמכים ומיילים. הראייה שלה לא הכי טובה בעולם, כמו רוב המבוגרים, ורציתי לדעת …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים והעוזרות. אני עומד לםני קבלת מחשב חדש שהזמנתי, והזמנתי אותו בלי מסך (עשיתי עם אבא שלי עסקה שהוא מספק ת'מחשב ואני את המסך). המחשב יהיה כמובן בחדר שלי, והמטרה היא שהמסך יתפקד כמסך המחשב, וכטלוויזיה ( + כרטיס טלוויזיה). רציתי מסך כמה שיותר גדול, כמובן, אבל המחיר מנע בעדי לחשוב מעבר ל 19", עד שראיתי מסך חדש של חברה לא מוכרת: CHI MEI, והוא בפורמט רחב. וזה הלינק אל המפרט שלו + תמונה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3550 רציתי לדעת האם הוא שווה משהו, (גם אם הוא לא ברמה של LG וכאלה...), והאם הוא שווה קנייה. בנוסך אני צריך לבחור כרטיס טלוויזיה, ואני לא מבין בזה יותר מדי, אבל אני מעוניין שהתצוגה תהיה ברורה שמה שיותר, כמו בשידורים של yes (אני ייחבר אל הכרטיס את הקיו …
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
צריך מסך זמני שיהיה במחשב בחדש וכשאני יקנה את המסך LCD DELL 2407WFP יועבר המסך הזה למחשב הישן וזה יקרה רק כעוד שנה.. איזה מסך לדעתם כדאי לקנות..? משהו שיתאים בעיקר למשחקים כבדים (לפחות4MS) ויהיה גם מצויין לסרטים וסדרות ושיראו בו חד ויפה איזה מסכים אתם ממליצים..? עד עכשיו שמעתי שאלה מומלצים LG L1770HQ 4ms DVI 1400# LG L1970HR 2ms DVI 2100# אני עדיין לא סגור מה יהיה התקציב אז אם תוכלו לכל הפרש של 200 300 שקל להביא מסך אחר שהכי משתלם בתקציב שלו שמתאים לשימושים שלי.. מ1400- 2200
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אהלן, איזה מבין המסכים הבאים יותר טוב ומומלץ: LG L1932TQ LG L1770HQ LG L1732P LG L1752T
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מסך שלי 17 כבר בן 8 שנים...פעמיים חושך משחקים אני רוצה לקנות מסך חדש הכי טוב... תציעו לי.. תןדה אחים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתלבט בין במסכים הבאים : LG L1752T - כרגע המועמד המוביל בגלל המחיר הזול שאני מקבל אותו (1050 ש"ח) LG L1770HQ SAMSUNG 731B SASMUNB 731BF חשוב לי חיבור DVI. מה דעתכם - האם שווה להוסיף עבור אחד מהמסכים שציינתי ? אשמח לקבל חלופות שוות באותו טווח מחירים. תודה, עודד
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום! לבסוף, אחרי הרבה מחשבה החלטתי לקנות מסך 17 אינץ' lcd. אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל ותהיתי, האם תוכלו לכוון אותי איזה מסך מבין השניים כדאי לי לקנות........? אם קיים מסך נוסף בתקציב של 1400 שקלים גג, שכדאי יותר מהשניים שהזכרתי, אנא אימרו לי עליו....
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תגידו חבר'ה, איך כל אחת מהחברות האלה: dell neovo acer mag אני מתכוון בתור מסך מחשב LCD. תודה MORIEL
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-