עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by kipi25,

אהלן, איזה מבין המסכים הבאים יותר טוב ומומלץ: LG L1932TQ LG L1770HQ LG L1732P LG L1752T

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  2. צריך מסך זמני שיהיה במחשב בחדש וכשאני יקנה את המסך LCD DELL 2407WFP יועבר המסך הזה למחשב הישן וזה יקרה רק כעוד שנה.. איזה מסך לדעתם כדאי לקנות..? משהו שיתאים בעיקר למשחקים כבדים (לפחות4MS) ויהיה גם מצויין לסרטים וסדרות ושיראו בו חד ויפה איזה מסכים אתם ממליצים..? עד עכשיו שמעתי שאלה מומלצים LG L1770HQ 4ms DVI 1400# LG L1970HR 2ms DVI 2100# אני עדיין לא סגור מה יהיה התקציב אז אם תוכלו לכל הפרש של 200 300 שקל להביא מסך אחר שהכי משתלם בתקציב שלו שמתאים לשימושים שלי.. מ1400- 2200

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  3. Started by ep-120,

היי אני מחפש מסך מחשב+מסך TV עם רמקולים מובנים ושלט(אם אפשר) בגודל 26"+-

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  4. Started by itachi1,

שלום, אני מעונים לרכוש מסך LCD חדש שיחליף לי את מסך ה CRT הישן, לאחר מספר ברורים והשוואת נשארו לי3 פיינלסיטים המסכים הבאים: 960BS http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=375886 930B http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=305353 931BS http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=425550 -מחירי המסכים הם לא שיקול השיקולים הם רק איכות וביצועים. כולם 19 של סמסונג, למשהו יש המלצה על מסך נבחר בינהם? משהו יודע על תקלות או מריחות שקורות באחד המסכנים הנ"ל? כל עצה בבחירת מסך תעזור, תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  5. התקציב עד 1,500 ש"ח מסך 19' בעיקר לאינטרנט ומשחקים המסכים שחשבתי הם: Neovo F419 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=24222 או האופציה שנראית עדיפה ViewSonic VA912 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=304727 אם יש משהו אחר מומלץ אני אשמח לשמוע תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  6. אני צריך משהו ממש ממש טוב תקציב 3000 שח

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by קים,

למישהו יש את ה neovo f419? רוצה חוות דעת לפני קניה ב - 1500שח'. התלבטות בינו לבין fp 91GX BENQ. מה מומלץ עד המחיר הזה? שיהיה לפחות 8MS ו DVI .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני קונה מסך 19 אינטצ' ב1500-2000 שקל מה עדיף L1932TQ LG או FP91GX BENQ אני משחק משחקים..תודה

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  9. Started by rangerman,

מישהו מכיר את המסך הזה ויכול להמליץ? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. המסך ישמש כטלויזיה תלוייה.. מינימום 20 אינץ.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by Danman,

היי, הגעתי למסקנה שנמאס לי מה CRT ששירת אותי היטב ב7 השנים האחרונות, ואני רוצה LCD. הדרישות הן בעיקר מהירות.. אני אשתמש במסך במשחקי רשת (Counter-Strike, Unreal Tournament 07 וכו'.. ) וגם משחק שיהיה טוב לעבודה (כתיבת מסמכים ותכנות אפליקציות) תודה, דני.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by big foot,

אני רוצה לקנות מסך LCD אבל לא יודע איזה קראתי את הדביקים ועוד כמה נושאים פה וזה רק בילבל אותי עוד יותר יש לי כרטיס מסך RADEON 9550 ולפי מה שראיתי פה המליצו על המסך הזה בכמה מהנושאים האם הוא מתאים לכרטיס מסך? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425551 תודה מראש BIG FOOT

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  13. אהלן. אני מתכנן לקנות מחר מסך LCD, מעדיף בגודל "19. עברתי בכמה חנויות באילת וקיבלתי הצעת מחיר לא רעה בכלל של 1300 ש"ח למסך Samsung 930B אשר עמד בתצוגה בחנות. האם העובדה הזאת יכולה לגרוע מאיכותו? האם עדיף לי להוסיף עוד 360 ש"ח וללכת על ה-LG L1970HR שאתם מהללים בפורום? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  14. Started by david707,

19 אינץ' 1380 ש"ח שווה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. חלק מהתגובות פה לא ממש עזרו לי ורק ביבלו אותי חשבתי לקנות את הסמסונג 931BF אבל אמרו לי שלא כדאי אז אני אשקיע עוד 100 ש"ח ואקח את ה VIEWSONIC VX922 שווה או לא שווה ?? עולה לי 1950 ש"ח

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  16. Started by Fungus Funk,

=/

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by סער_שי,

לקחתי את המסך למעבדה. מאוד הפריע לי התופעה של הבלוקיזציה שתיארתי כאן - צבע הופך למטריצה של שני גוונים (קרובים מאוד) בתזוזה מהירה של העין, גם בתמונה סטטית. הם אמרו שככה זה ושזה אופייני למסכי LCD עם זמן תגובה מהיר (הם הראו לי מסך עם זמן תגובה של 16 וזה כמעט לא היה מורגש שם). נשמע הגיוני? ניסיתי לשנות את זמן הרענון (לא התגובה)... זה לא עזר. בנוסף אני ממש מאוכזב מזמן התגובה ב-WINDOWS: יש מריחות ברורות מאוד... אבל בוידאו למשל, גם כשיש תנועה מהירה - זה ממש שיפור מה-8MS שהיה לי ב-MAG. אז מה העניין? אני חושב בכרטיס מסך. כמה הוא אחראי לזה?

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  18. Started by dya,

האם גודל הפונטים במסכי 20.1" (1600*1200) הינו גדול יותר מגודל הפונטים במסך 17" (1280*1024)?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  19. שמעו חברשלי קונה מחשבחדש ועכשיו צריך מסך חדש מה אתם ממליצים שיהיה טוט למשחקים וצפיה בסרטים תודההה

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by סער_שי,

כתוב שהוא יכול להגיע לרזולוציה של 2000X1400 (בקירוב)... אבל האם זה בכלל משתלם? כי לפי מה שהבנתי, כשנותנים רזולוציות גבוהות מאוד ל-CRT אז זה יוצר בעיות אחרות של טשטוש וכו'. אז האם ניתן לעבוד ברזולוציה הזו ולצפות לאיכות? בנוסף, חיפשתי מידע על הדגם הזה ולא ממש מצאתי (אפילו לא באתר שלהם!)... האם יש לו כניסת DVI? ושאלה נוספת - נאמר לי שיש דגמים של CRT שבהם הנקודה היא מרובעת ולכן החדות גבוהה. האם זה קרוב לחדות של LCD?

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  21. Started by harel_22,

אני מחפש לקנות מסך 17 אינץ אני יודע שהחברות הגדולות הם 1. LG 2. SAMSUNG האם מישהו יכול להמליץ לי על דגם ספציפי של אחת מהחברות הנ"ל שהוא ניסה אותו או מכיר אותו אם אפשר גם לתת לי עליו קצת פרטים כגון קצב רענון ויחס נגודיות בהירות וכו' תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  22. Started by harel_22,

האם מישהו שקנה את אחד מהמסכים הבאים יכול להסביר לי מה ההבדל בניהם ואיזה מהם עדיף הדגמים הם: 1.SAMSUNG 731BF 2. SAMSUNG 760BF המסכים הם מסכי 17 אשמח לדעת את הנתונים המדוייקים שלהם מישום שכל אתר כותב עליהם דברים שונים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by pinky_28,

אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' בתקציב של עד 2000 ש"ח המטרה היא בעיקר אינטרנט וקריאת מסמכים אחרי שקראתי על הרבה מסכים, אני מתלבטת בין 2: SAMSUNG 930B ו-LG1970HR. מבחינת מפרט ראיתי שה-LG יותר טוב אבל הבנתי שיש בעיה להרכיב אותו והבסיס שלו נשבר מהר אם לא נזהרים. על 930B המון ממליצים אבל הוא כבר קצת ישן ועולה יותר מה-LG (איך זה הגיוני?) על איזה מסך אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by fp581,

אז ככה הוא מאוד מרשים וגדול, המעמד שלו מסתובב 180 מעלות לכל כיוון (+- 10 מעלות) שזה מאוד נוח, ואפשר גם לכוון את הגובה של המסך. האיכות בצפיית הTV לא משו (אבל אני יוכל להיות יותר בטוח בהמשך כי זה מחובר עם כבלים לא משו שלא בדיוק מתאימים), הHD אני לא יכל להגיד לכם כי אני צריך לחקות למחשב החדש שלי (עד שבוע) אבל אני יכל להגיד לכם שחיברתי אותו לDVD וזה ניראה מאוד טוב אפשר לכוון את הכל דרך המסך (חוץ מרזולוציה), יש לו תכנותים עצמאיים שמתאימים לסוגי צפייה שונים (ממ אחד זה לסרטים אחד לספורט ואחד למראה טבעי) אפשר לחבר אליו 5 סוגים שונים של חיבורים (לצפייה) ובנוסף לזה יש לו כמה סוגי USB שונים (הגדול והקטן). אני יוסיף עוד מידע בהמשך (שיגיע המחשב החדש)

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  25. Started by סער_שי,

ובכן, קניתי X360 ואני משחק איתו על ה-F900P שלי, בפורמט 720P (אני מותח את המסך כדי שלא יהיה WIDE)... בכל מקרה אני חושב (אבל לא בטוח) שהוא עובד על תדר 60. א. אני מבחין בריצוד מציק כלשהו ב. ייתכן והדבר גורם לאפקט מריחה? בתנועה מהירה יש מריחה, אבל ניסיתי רק במשחק אחד אז אני לא משוכנע. ג. טוב, זה די אלמנטרי - ב-MENU של המסך הוא רושם 60 הבעיה שהוא לא נותן לי לשנות אותו ב-MENU (או שאני לא יודע איך). במחשב יכולתי לשנות את התדר דרך כרטיס המסך. איך אני עושה את זה במקרה הזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.