מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,881 דיונים בפורום זה
-
-
שלום רב, אני משתמש כרגע במסך 26" - ואני אשמח לשדרג בעוד כמה אינצ'ים (עד 30"). שאלתי היא האם יש במחיר סביר (עד 3000 ש"ח) מסך LED גדול משלי - או מנגד 30" ברזולוציה של 2560 במחיר כזה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בערך עוד חודש ואיתו אני קונה גם מסך חדש, עכשיו החלטתי שהטלוויזיה תופסת יותר מידיי מקום בחדר והייתי רוצה לקנות מסך שישמש אותי גם למחשב וגם לצפייה בטלווזיה... אוליי 20 INCH או 22, בקיצור אני צריך משהו גדול ואיכותי וגם חשוב שיתכוונן כי יש מסכים גדולים שלא יכולים לזוז. התקציב שלי בין 1.5 ל-2 אלף...
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
קניתי אותו לפני שנה בערך אחריייומיים נשרף פיקסל סבבה באו החליפו לי אחרי כמה חודשים שוב הייתה לי בעיה שכל 5 דקות המסך נכבה מעצמו סבבה החליפו לי עכשו שוב יש לי בעיה שפשוט אין תמונה! המסך דולק אבל אין תמונה בהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך אבל זה לא כי שמדליקים את המסך הוא אמור לרשום ASUS בגדול והוא לא רושם... וגם שאני לוחץ על menu במסך הוא לא מציג לי כלום וזה כבר לא קשור לכרטיס מסך מסך כל כך מעפן לא ראיתי הרבה זמן אני כבר מעדיף לזרוק את הכסף שלי לפח ולא לבזבז אותו על הסיוט הזה....
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
התקציב עד 1000 אבל אני מחפש משהו בסביבות 800-900 שקל, אבל אם יש הבדל באיכות ששווה את הכסף אז כן אני אחרוג. אני רוצה מסך 22 אינץ', בעיקר למשחקםי וגם לסרטים - על מה צריך להסתכל כשקונים מסך? יש חברה שידוע שיש לה מסכים איכותיים במחירים סבירים? (חח אני נשמע כמו פרסומת) תוכלו להמליץ על מסך מKSP בתקציב שלי?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך 23" עד 1000 ש"ח, וצמצמתי לדגם אחד של דל (U2312HMׂׂ) שהבנתי שהוא די מומלץ כאן בפורום, ולדגם אחד של סמסונג (S23C350B). אני מחפש ביקורות על המסך של סמסונג מדגם S23C650D, אבל פשוט לא מוצא. יש כאן אנשים שרכשו את המסך הזה של סמסונג ויכולים לתת ביקורת עליו? תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זוכר שפעם ראיתי פה בפורום מישהו שהמליץ על הגדרות למסך של סמסונג 2243BW ועכשיו לא מצאתי את זה שעשיתי חיפוש. אם מישהו יכול לפרסם פה את ההגדרות המתאימות למסך 2243BW אני אודה לו מאוד.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המסך הזה לגיימינג https://ksp.co.il/mob/item/131483?lf=g27q מסך חדש של LENOVO G27Q-20 27 אינץ IPS 165HZ במחיר זול יחסית בKSP
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, מחפש מסך. חיבור USB C עם pass through יהיה נחמד כי אני בין היתר אחבר את המסך הזה למקבוק פרו שלי. הצעות למסכים מאמזון שכוללים משלוח לישראל לגמרי בא בחשבון. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את אותו המסך פעמיים (לשני מחשבים) . אפשר לחרוג מהתקציב אבל לנמק ולזכור שכל חריגה תוכפל פי שניים . עדיפות גבוהה לסקאי פיסי : http://skypc.co.il/ תודה רתם
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=3yZ_sjezob4
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
והמסך כעת חשוך. רק נורית כחולה בדופן הימנית של רגל המסך מהבהבת ללא הפסק. מה קורה? האם המסך תקול? איך ניתן לפתור זאת? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, שימושי המסך יהיו: 50% גיימינג עכשיו ו-CAD בעתיד הקרוב 30% אינטרנט 20% אופיס מפרט המחשב שלי עדיין בבנייה אך הוא יכלול קרוב לוודאי: כ. מסך GTX 1060 מעבד Ryzen 5 1600 או המקבילה של אינטל. זיכרון DDR4 16 גיגה חשבתי על מסך קעור בגודל 27' אך התקציב שלי נמוך יחסית - 2000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
Samsung 730b או Samsung 731bf שמעתי הרבה על ה 730B אבל אני מתחיל לראות שלאט לאט הוא יורד מהמדפים... והמחיר של שניהם הוא בערך אותו הדבר, בסביבות ה-1300 שקל.. השימושים שלי בו הם בעיקר משרדיים, אינטנרט, אופיס, תיכנות בעיקר, ככה שאני אבלה הרבה זמן מול המחשב. אין לי צורך במסך ש"טוב" לצפיה בסרטים וכדומה, יש לי חיבור של המחשב לטלוויזיה\DVD. משחקים אני משחק פה ושם אבל לא משהו שדורש גרפיקה מדהימה.. אני מקווה שזה מספיק פרטים... מישהו יכול להמליץ לי? תודה מראש! טל
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר את הLG 2286L LED. ראיתי אותו בחנות במחיר של 800 ש"ח מעודפים. המלצות\אזהרות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות לאבא שלי מסך LCD שישמש אותו בבית למגוון משימות משרדיות - בעיקר קריאה, כתיבת מסמכים וגלישה באינטרנט. לא חשוב שהמסך יתאים למשחקים, עריכת תמונות או ווידאו או אפילו לצפיית סרטים (למרות שעדיף שהוא לא יהיה גרוע בצורה חריגה במשימות הללו - גם להן הוא ישמש). בעיקר חשוב שהמסך יהיה נוח לעבודה ולצפייה, ושיהיה מסך ה-LCD בגודל 22'' האמין והעמיד ביותר שאפשר לקנות ב-900 ש"ח היום. בקיצור - אני מעדיף מסך פשוט ואמין, ולא בעל יכולות תצוגה גבוהות (לא שיש לי מושג אם התכונות האלו הם בכלל Tradeable במסכי מחשב). נראה לכם אפשרי? יש המלצות על דגמים ספציפיים? תודה מראש, שי
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
איזה מסך 120HZ הכי טוב לתקציב של עד 1100-1200 ש"ח? איך המסך [h=1]Samsung S23A700D ?[/h]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום בעקבות מותו בטרם עת של מסך ה15 אינטץ בן ה5 שנים שלי אני מעוניין סוף סוף להתחדש במסך 22 רחב חדש. מכיוון שאני בור מוחלט בנושא וישנן המון אופציות שונות בשוק אשמח להמלצה תקציב רצוי שיהיה מקסימום 1000 ש"ח, להוציא רק 850 יהיה גם נחמד אבל לא מאוד עקרוני. רצוי מסך שיהיה זמין לקנייה באזור המרכז ( גר בראשל"צ) אבל לא מאוד קריטי תודה מראש לממליצים
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום למישהו יש נסיון עם המסך הזה? איך הוא בתור מסך מחשב? האם ניתן לצפות בו מקרוב ? במרחק של כמטר ? והאם הוא מספיק גדול לטלוויזיה ? בתודה עמית . זה ממש חשוב תענו אני ממש לפני קנייה .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש במסך IPS של LG, לאחר כ20 דקות שאני לא משתמש בו הוא נכנס למצב שינה, לאחר שאני מזיז את העכבר הוא מחפש את ה source ופשוט לא נדלק מחדש, האור הכחול בכפתור ההדלקה מהבהב וגם שאני לוחץ לחפש את הSource מחדש הוא לא מוצא. אני מחובר בHDMI למיני מתאם בכרטיס מסך. רק לאחר שאני עושה RESTART המסך נדלק ועובד מצוין. המסך בן כחודשיים וחצי... האם נתקלתם בתקלה כזו? מה ניתן לעשות בכדי לסדר אותה? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם, אניי עובד בעיצוב גראפי דו ממימד וצילום. יש לי לפטופ שזה כרטיס המסך שלו: _Nvidia-Geforce_GT-740M Intel-HD-Graphics-4600 אני רוצה לקנות מסך נוסף והשאלות : האם אני יוכל לחבר שתי מסכים ללפטופ וזה יעבוד טוב? והמלצה למסך עם תצוגת צבעים 10bit ועדיף עם כיסוי יותר גדול של אדובי RGB, בתקציב מינימלי כמה שאפשר.... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה2209wa\u2311h או המסך שלסמסונכ עם פאנל הpva?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מסך DELL U2414H ולפני כמה שבועות אחרי שחזרתי מחו"ל התחילה בעיה מעצבנת שמסתירה את כל המסך. המסך עובד אבל הגווני צבע לבן מסתירים אותו. התמונה היא מה שהמסך מראה עכשיו אבל היו מקרים גרועים יותר שהוא היה לבן לגמרי ניסיתי לעשות איפוס ולהחליף כבל מDP לHDMI וזה לא עזר האחריות הסתיימה בנובמבר 2017
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=16601 מישהו יכול להסביר מדוע הוא אינו קיים באתר הרשמי של LG? http://www.lge.com/products/category/list/computer%20products_monitor.jhtml
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לרכוש מסך עבור עבודות גרפיקה (בעיקר איורים בפוטושופ וגרפיקות שונות). אני כבר מבין את ההבדלים בין סוגי הפאנלים, אז אפשר להתקדם הלאה. המחיר לא בעייתי במיוחד, אבל אשמח למשהו בסביבות ה-1,500 ש"ח אם אפשרי בכלל, אם לא אז גם טיפה יקר יותר זה טוב. חיפשתי המון ובדקתי המון ביקורות על המון דגמים, וראיתי שבעיה שחוזרת שוב ושוב במסכים היא Light Bleeding מהצדדים, אז אם מישהו מכיר מסך שידוע שיש לו בליד נמוך ביותר אני אשמח. כמו כן, אם תביאו לי המלצה על סאמסונג או LG אתם תצאו מלאכים, למרות שיש לי L9000J של LG והוא אחד האיומים אז עדיף סאמסונג. וגם, משיחה בפורום מפרט טכני אני כרגע עם שתי אופציות: Dell U2412M Samsung F2380 אז אם למישהו יש מה להגיד בנוגע למה עדיף - א…
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-