מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים יקרים לאחר חיפוש ממושך בפורום נראה לי בברור כי המסך המומלץ למסכי 19 אינץ בתקציב של 2000 ש"ח המיועד למשחקים הינו ה - LG 1970HR אבל !!! אני גם מתכנת וחשוב לי תצוגה חדה ונקיה של TEXT ופונטים קטנים ובזה על פי ביקורות שקראתי ב - PCMAGAZINE ועוד אתרים בחו"ל המסך מקבל ציונים נמוכים מאד!!! הייתי מעוניין לקבל המלצה על מסך שמצטיין בשני התחומים וכן לקבל חוות דעת מאנשים שיש להם את ה - LG האם הביקורות השליליות אכן צודקות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה מהם יותר טוב, כי המפרט של הראשון (731BF) יותר טוב מהשני (760BF) אבל המחיר שלו גבוה יותר, ואני לא מבין את זה. המפרט של 731BF: 17" זמן תגובה: 2MS רזולוציה: 1024x1280 יחס ניגודיות: 1:2000 תמיכה בצבעים: 16.2 מיליון. המפרט של SyncMaster 760BF: 17" זמן תגובה: 4MS ניגודיות: 700:1 ולא רשום תמיכה בצבעים ואת הרזולוציה. מה יותר טוב מביניהם?
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
ולמה יש הבדל כ"כ בין המסכים של אסוס למסכים של LG או סמסונג ?
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי שאלה די חשובה. הזמנתי מחשב (גם ציוד היקפי) וקניתי מסך LG1970HR. האם כדאי לי לבקש מהם בחנות לחבר את המסך ולבדוק שאין פיקסלים שרופים? ואם כן באיזו דרך לבדוק זאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מבקש קצת חוות דעת מיודעי דבר על החברה הזאת...
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
טוב נמאס לי מהסמך המעפן שיש לי ואני מחפש מסך 19 אינץ 2ms או 4 (עדיפות ל-2...) המסכים הם: 1. LG L1970HR - לא בטוח שאני קונה אותו כי שמעתי שיש לו בעיה במעמד שלו... מישהו יודע על זה משהו? 2.Samsung 931BF - יש לו נתונים יותר טובים משל הLG והמחיר פצצה... אז אני מנסה להבין איפה מנסים פה לעבוד עליי? הגיוני שמסך של סמסונג עם מהירות של 2 ויחס של 1:2000 יעלה רק 1750 שקל? משהו פה מסריח אבל אני לא יודע מה... יש למישהו רעיון? 3.Samsung 960BF- זה אומנם 4ms אבל יש לו pivot... השאלה היא איך זה שהסמסונג שמעליו יותר טוב בנתונים ועולה פחות? רק בגלל הPIVOT? תודה לכל מי שעוזר.. היום אני כבר חייב לקנות מסך אז אני מקווה שמישהו יעזור לי בהקדם... חוצמזה אם מישהו יודע איך הנוהל בדיקה של הפיקסלים…
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי את המסך מסך מדהים ביופיו וחיצוניותו... אבל יש לי בעיה קטנה בצפיה בסרטים דרך BSPlayer, אולי נגנים אחרים אבל לא ניסית המסך מחובר דרך VGA לכרטיס מסך מובנה בלוח GA-8I945GMF של גיגהבייט אז ככה, כל פעם שאני לוחץ פעמיים בכדי להגדיל את התמונה למסך מלא, נוצר לי למטה פס של ס"מ או שנתיים של קישקושים בצבע ירוק, כמו אסקי כזה.... אחרי הקטנה והגדלה פעם או פעמיים זה מסתדר.... למישהו יש מושג ?
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך נורמלי עד 1500,לא משחק יותר מדי,משו עמיד ואם אפשר מעוצב נחמד
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
רציתי לשאול, כמה זמן מחזיקים מסכי LCD? אני אחד שכמעט לא מכבה את המחשב, אולי פעם בחודש, ועדיין הCRT שלי כרגע כבר מחזיק כמה שנים טובות, אני יכול באותה מידה לא לכבות את הLCD בלי שישרף לי תוך שבוע? עד כמה זה משפיע? אני מעוניין לקנות משהו ב2000 שקל, אפשר להגיד בעיקר למשחקים. אני רואה שהרוב ממליצים על הLG L1970HR. הוא באמת הכי טוב במחיר הזה? או שיש עוד כמה מסכים שמראים בערך אותם ביצועים? תודה. עריכה: טוב, בדקתי בקשר לאורך חיים וכיבוי מסך. אבל עדיין אני לא יודע מה לקנות ב2000 שקל. כולם ממליצים על L1970HR, הוא באמת עד כדי כך טוב? אגב יש לי כרגע מסך CRT די טוב, כך שקניית מסך חדש לא כל כך דחוף לי, שווה אולי לחכות כמה חודשים שמחיר של מסך מסויים ירד לאיזה 2000 שקל ויהיה הרבה יותר טוב…
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
*כותרת* כמו כן,העדיף מבין השניים נגד הL1750T של LG מביקור בחנות ראיתי את המסכים ודווקא ה740B היה באיכות יותר טובה,למרות שהמפרט הטכני של הLG טיפה יותר טוב (בדקתי את גרסת ה19 אינץ' אבל המפרט אותו דבר).אבל מצד שני בדקתי רק בדסקטופ,לא הרצתי סרט או משהו. המלצות שלכם?המסך יגיע בעשירי בחודש הבא,כשירדו המחירים בתחילת הלימודים. עריכה:גם אחריות לגבי הפקסלים השרופים תעזור,הבנתי שזה תלוי ביבואן ולא בחנות. אגב,עדיין רואים חלק אם זה לא מורץ ברזולוציה הטבעית שלו?והרזולוציה הטבעית מתייחסת לדסקטופ או גם למשחקים?כי אני לא אוכל לסחוב עוד הרבה זמן רזולוציה כזאת :-\
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני צריך הצאות למסך דק וזול ככול האפשר המחשב הוא בשביל עבודה משרדית נטו בלי אפילו לראות סרטים אז אני צריך משהו ממש פשוט
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הזמנתי את המסך 1970HR של LG ונאמר לי כי יקח זמן רב עד שהוא יגיע ושזמן האספקה ממש ממש ארוך (שבועות). יש אפשרות לקחת במקומו את המסך Samsung 931BF ב 200 שקל פחות. עוד אפשרות היא לקחת מסך חלופי של LG/Samsung/ViewSonic. השאלה היא אם כדאי להתעקש על ה 1970HR (בעצם האם הוא באמת הכדאי ביותר לקבוצת המחיר, וזה שיתן את הביצועים הגבוהים ביותר), לקחת את ה 931BF או ללכת על מסך אחר מומלץ במחיר של 2000 ש"ח פחות או יותר. ההזמנה כבר התבצעה, כך שאני צריך תשובה בדחיפות ואשמח לקבל אותה כמה שיותר מהר. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה נכון שCRT יותר טוב מ LCD ? האם תוכלו לתת לי מסך LCD בתקציב של עד 2000 ש"ח שיציג לי משחקים באיכות מעולה???
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ViewSonic ?VX922 19 or LG L1970HR מחכה לתשובה , תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שבוע של התלבטויות החלטתי ללכת על המסך הזה, התקשרי לבאג לברר כמה הוא עולה אצלהם (1250 דרך אגב) אבל הנציג אמר לי שבתור המלצה אישית לא כדאי ללכת על המסך הזה כי היו איתו המון בעיות, מלא מסכים מגיעים עם פיקסלים שרופים או שנשרפים להם פיקסלים כבר בימים הראשונים. גם את הבעיה עם הרגלית של המסך הוא סיפר לי שהיא נשברת מהר ושלהרבה נשברה הרגלית (ראיתי את המסך בחנות ובאמת היא לא הכי יציבה הרגלית...) עכשיו אני תקוע... ללכת על זה כל זאת ולהתחיל בריצות לחנות על כל פיקסל או שאולי ללכת על מסך אחר עם אותם נתונים בערך? דרך אגב הנציג לא ניסה לשכנע אותי לקנות אחד אחר יותק יקר, להיפך. הוא המליץ לי על אחד יותר זול רק שהוא 4 ms. אז אם למישהו יש רעיון \עצה\ חוות דעת אישית או ניסיון עם העיניין …
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין איך המסך הזה משום אתר שחיפשתי.. אני מעוניין לדעת אם הרגלית שלו מתקפלת לאחור או קבועה, וגם הדבר הזה הכסוף שיש לו בקידמת המסך למטה לא מובן לי.... תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
טוב הזמנתי את ה-730B ואז התקשרו להגיד שהוא לא במלאי ולא יזמינו אותו כבר לכן עברתי לשני הדגמים שבכותרת עריכה: WTF בג'יטק אומרים שיש מחסור אצל היבואן ב-730B (שהוא כבר Discontinued גם באתר של סאמסונג) וב-740B לא מצאו להם זמן אחר דווקא שאני סובל ממסך צהוב בכל מקרה לגבי המסכים: דבר ראשון באתר של סאמסונג רשום על ה-740B שהיחס שלו הוא 4:3 לעומת 5:4 ברוב המסכים זה טעות ? אם לא זה טוב או רע? דבר שני למה באתר שלהם ה-731 מופיע בקטגוריה של "LCD - Analog" וה-740 בדיגיטל ? ובקיצור איזה מסך יותר טוב ואיזה כדאי ללכת בבקשה לא להציע דגמים של LG אני ראיתי את ה-730B ומאוד אהבתי ולא תהיה לי אופציה לראות מסכים של LG לכן אני מחפש דגם שהוא שדרוג ללא פגמים(סדרת ה-BF למשל ) של ה-730B.. …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, חבר שלי ביקש ממני לברר לו איזה מסך LCD של 17 אינץ' הכי טוב הוא יכול לקנות ב-1000 שקל? המסך הוא בשביל משחקים בעיקר ( ולא לעבודה משרדית כמו ששאלו בת'רד שנכתב לא מזמן אז אל תתלוננו בבקשה ). תודה מראש, יובל
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
נערך לא שמתי לב שקיים הפורום הזה... אתם צריכים להוריד את המילה "מסכים" מהפורום של "תצוגה וגרפיקה..."
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במסך.... כל המשחקים שהרצתי עליו דווקא ניראים אחלה, אבל כשאני משחק פרואבלושן יש באמצע של המסך מין קפיצות מעצבנות כאלו.... זה קורה לי רק עם המשחק הזה וזה מעצבן!!! זה ככה בכל המסכים האלו או שרק אני ככה? יש למישהו רעיון איך פותרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום רציתי להתייעץ...בנושא קניית מסך LCD אני מעוניין לקנות מסך טוב שיתאים לי לגלישת טקסט באינטרנט, קצת משחקים ולהרבה סרטים בתקציב של כ 1300 שקלים אני מניח שבקטגוריה הזאת נכנס מסך 17 אינץ.... אז אשמח על כל עזרה תודה אסף
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
צריך את המסך הכי טוב בתקציב הזה עם עדיפות ל19 אינצ'
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מחפש מסך LCD למחשב ולTV בגודל 26" ב 6000 ש"ח עם שלט ורמקולים (אם יש דבר כזה) ויש לי גם שאלה, זה נוח להישתמש במסך כזה למחשב? זה לא גדול מדיי? זה לא הורס את העניים?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם, מתלבט בין במסכים הבאים : LG L1752T - כרגע המועמד המוביל בגלל המחיר הזול שאני מקבל אותו (1050 ש"ח) LG L1770HQ SAMSUNG 731B SASMUNB 731BF חשוב לי חיבור DVI. מה דעתכם - האם שווה להוסיף עבור אחד מהמסכים שציינתי ? אשמח לקבל חלופות שוות באותו טווח מחירים. תודה, עודד
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-