מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,881 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מסך 19 שייתן לי שימוש טוב לעבודות טקסט ופורומים באינטרנט איזה מסך יהיה מועדף והאם זמן תגובה הוא של 8MS יכול לספק או שאם 2MS אני אהנה יותר תודה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את ה-17 שלי במסך רחב ראיתי שמסכי ה-20 אינץ מצריכים רזולוציה טבעית גדולה יותר ממסכי ה- 19 וגם יש הבדל מחירים משמעותי בקפיצה הזו מ 19 ל- 20 האם מעבר מ 17 רגיל ל 19 רחב יתן שיפור משמעותי בגודל התמונה או שאולי עדיף להחליף ל - 19 רגיל??
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לשדרג את הטלוויזיה CRT 21 הישנה שלי, ואז חשבתי למה לא ללכת באותה הזדמנות על משהו שגם יתחבר למחשב? (17 lcd של סוני) תיכננתי על גודל באיזור ה32 אינץ, גודל סטנדרטי בעולם הטלוויזיות אך חריג מאוד בתחום מסכי המחשב. לכן ברצוני לשאול אם אתה מכירים טלוויזיה באיכות מספיק טובה שתוכל לשמש כמסך מחשב במשחקים (פיפא, סטרקרפט לא יותר מזה), בסרטים ובגלישה רגילה\קריאת מסמכים? תודה מראש, עידן נ.ב בעניין התקציב תיכננתי כ2500 שקל, אבל גם חריגה של 500-1000 עלולה להתקבל
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 5ms ל 2ms ? ועד כמה זה משמעותי ? איזו חברה עדיפה שמדובר במסכי FULL HD מבחינת איכות תמונה, חיוניות צבעים וכו' ? ואיך אני יכול לדעת/לבדוק שלא עבדו עליי ?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ראיתי שהוא עולה 2000 שקל, ונשמע מסך מעניין, יצא למישהו להיתקל בו?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם אני עובד עם שתי מסכים על המחשב לא מעט זמן ובזמן האחרון המסך נכבה לגמרי כאילו הוציאו אותו מהחשמל ולא נדלק למשך הרבה זמן ניסיתי להחליף כבל אבל עדיין אותה בעיה במסך השני שאני עובד איתו הכל פיקססס איך אפשר לתקן את הבעיה תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום... קניתי מחשב ואני מסתובב כבר מספר ימים בחיפוש אחר קניית מסך.. אני מחפש מסך בגודל 20 עד 23 אינצ' מחיר משהו כמו עד 1250 שקל הציפיות מהמסך הם שקודם כל תיהיה תצוגה מרשימה ויפה מבחינת סרטים באיכות HD ותמונות כמו כן חשוב לי שיריץ משחקים בצורה נקייה ויפה. לא שולל מסכי LED וFull HD. אני חייב את ההמלצה הזאת כמה שיותר מהר תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם המסך מחשב - samsung syncmaster TFT-LCD, כעיקרון החשמל זורם והנורה דולקת אבל אחרי 3 שניות הוא משמיע קולות כאילו נגמר לו הכח והתצוגה הופכת לשחורה - לא רואים כלום. אם אני מכבה את המסך ומדליק אותו אז זה אותו סיפור, יש 3 שניות שהוא דולק ומשמיע קולות מאמץ ואז התצוגה מחשיכה. רק אם אני יושב שעות על המחשב ומדליק ומכבה את המסך כל הזמן זה מסתדר לכמה דקות. אבקש את עזרתכם, תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מסך High-End לכל השימושים: משחקים, סרטים, עבודה משרדית מאומצת ואינטרנט. גודל 23-24 אינץ'. ברשותי Dell 2209 ולהגיד את האמת אני לא מתלהב ממנו יותר מידי. המסך מכאיב לעיניים בעבודה משרדית לא משנה כמה אני מוריד את בהירות ומנסה לכייל. ניגודיות לא מרשימה במיוחד. במשחקים אפלים קשה להבחין בפרטים. ציפיתי ליותר "וואו!" כשרכשתי אותו. איזה אלטרנטיבות יש? אני מוכן להשקיע כי מסך איכותי זה כלי עבודה.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
http://www.planar.com/products/flatpanel_monitors/stereoscopic/stereoscopic.cfm נתקלתי במסך הזה... למישהו יש מושג איך הוא עובד אם בכלל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך מחשב אני רוצה לקנות אותו בימים הקרובים אז אני מאוד אעריך את העזרה שלכם! אני מחפש משהו שיתאים למפרט שלי ויעשה צדק איתו בסביבות ה 1000 שח הייתי מעדיף שהוא לא יהיה wide screen ומשהו בסביבות 22-23 אינץ תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
-
ועוד שאלה: אני רוצה גם לצפות בטלויזיה בו: האם לקנות מסך שהוא גם TV או לרכוש כרטיס טלויזיה ומסך מחשב רגיל?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ה931BF יוצא לי קצת יותר יקר מהLG, מה בכל זאת עדיף?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך לבת-זוגי. אני צריך מסך 27" לעבודה מהבית. העבודה שלה כוללת גם תוכנות גרפיות מידי פעם, אז איכות חשובה כאן. מאידך - אין גיימינג או רענון מהיר הנדרש. מעבר לכך צריכה להיות כניסת HDMI (שזה די סטנדרטי אבל בכל זאת), שיהיה מתכוונן לגובה (בלי לשים בלוק דפי מדפסת כדי לכוונן אותו..), עדיף עם מראה מינימליסטי ומעוצב ולא קעור. תקציב - עד 900 ש"ח, ואם אפשר לחסוך אז עדיף כמובן (מצד שני, אם התקציב מונפץ ואין מסכים כאלו במחיר הזה, אשמח לדעת גם כן). העדיפות היא לחנות במרכז עם שירות טוב (יש לי נסיון אישי מצוין עם Plonter, כמובן שזה לא חובה). תודה לכולם! ** עריכה - אם יש המלצה למסך 24" באיכות משמעותית יותר טובה, אך באותו המחיר, אשמח גם לשמוע. ת…
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להחליף את 2 מסכי הדל שלי (u2312hm) המטרה, 2 מסכי IPS 27 inch ברזולוציה 2560x1440. שימוש, תכנות ועבודה ממושכת מול המסך ומשחקים בערבים ובסופ"ש 3 דגמים נוספים שלגביהם התלבטתי היו, והסיבות שמנעו ממני לרכוש gigabyte m27q מסך מרשים כמעט רכשתי אבל שללתי בגלל מבנה הפיקסלים (BGR), הבנתי שהטקסט יוצא מטושטש (בדקתי את הנושא בכך שהפכתי את המסך שלי וזה אכן מורגש ומפריע) DELL s2721dgf LG 27gl850-b בשני המסכים הללו יחס הניגודיות נמוך MSI mag274qrf-qd אין לי היכרות עם המסכים של MSI (גם קצת מצועצע) האם יחס ניגודיות נמוך הוא אכן פקטור ומה לגבי BGR, יש פתרון …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זקוק להמלצתכם למסך שימוש משרדי(מיילים אינטרנט WORD) תקציב של 200$. אני פשוט קונה כמות של כ 15 מסכים והמליצו לי על ה viewsonic 702m מה דעתכם? תודה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
זה המסך: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=141&products_id=1244 יש לי אפשרות לרכוש אותו ב1300 ש"ח (חדש)! כדאי? מישהו מכיר את המסך ויכול לתת לי חוות דעת עליו? תודה
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש לעריכת וידאו, והאמת לא נשאר לי יותר מידי תקציב למסך שלו, יש לי מסך ישן CRT שמשמש אותי כמוניטור והוא מצוין מבחינתי כי הצבעים שלו מצויינים ואמינים, וחשבתי לקנות את המסך הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5528&CatCode=541 הוא בסדר? איך יחסית לטווח המחירים שלו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אפשרויות למסך שישמש לגלישה באינטרנט ולמשחקים מדי פעם מסך 17" או 19", מעדיף מסך רחב. הכרטיס מסך שקיים במחשב הוא עם חיבור אנלוגי בלבד, אך מסך עם חיבור דיגיטלי (בנוסף לאנלוגי) יהיה עדיף, אך לא חובה, למקרה של שדרוג כרטיס מסך בעתיד הנה כמה אפשרויות שחנויות הציעו במסגרת התקציב, 1200שח. אין לי מושג איך הדגמים ואם קיימים דגמים עדיפים יותר מחברה כל שהיא אשמח אם תרשמו את כל האפשרויות. LG 1752TX Samsung 731B ומסכים ורחבים, דעה על אלו יותר חשובה: LG L196WTQ HP W1907V Samsung 19 940BW תודה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין איך המסך הזה משום אתר שחיפשתי.. אני מעוניין לדעת אם הרגלית שלו מתקפלת לאחור או קבועה, וגם הדבר הזה הכסוף שיש לו בקידמת המסך למטה לא מובן לי.... תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לדעת קצת מה אתם חושבים על המסך הבא: AOC E2437F 24" WIDE FULLHD LED LCD אני מחפש מסך לצרכים בעיקר של סרטים (בא לי מסך שיראו סבבה- לא צריך מושלם, אבל שיהיה נחמד לראות סרט) ובשביל עבודה, אינטרנט,, וורד וכאלה בקטנה. מה אתם חושבים על המסך ומה אתם חושבים על לקנות אותו ב 700 ש"ח מיד שנייה? תודה רבה למי שיכול לעזור לי,
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-