עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by dotaneli,

שלום לכולם. קניתי מחשב רציני ביותר בערך ב 6500 שקל, אבל מסך עדיין אין לי. מטרת המחשב היא בעיקר משחקים, אבל מדי פעם מסמכים וגלישה. תכלס אני לא סובל מבעיית מקום. אז בכלל חשבתי לקנות לי איזה CRT טוב, "19. הבעיה היא שהפסיקו לייצר את המסכים האלו... יש להשיג רק עודפים - והמסכים הטובים מזמן נמכרו. אז החלטתי על LCD כבר. אני מתלבט בין: LG L1970HR ViewSonic VX922 ViewSonic VP930 הכסף הוא לא פונקציה - אבל בבקשה, בלי הצעות של מסך גדול יותר. לא רלוונטי, לא יקרה. השאלה הבסיסית היא כזאת: האם במסך כמו ה VP930, שהוא מסדרת ה Professional של ViewSonic, האיכות מפצה על זמני התגובה הנמוכים יותר. איך יראו עליו משחקים? איך יראו סרטים? לעניין המשחקים - אני צריך דעה אמיתית, איפה בדיוק רואים הבדלים…

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by dya,

האם גודל הפונטים במסכי 20.1" (1600*1200) הינו גדול יותר מגודל הפונטים במסך 17" (1280*1024)?

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  3. Started by יונדב,

שלום. רציתי לדעת מה זה אומר "זמן תגובה" (MS), ומה זה זמן תגובה טוב (למסך חדש) ומהו הזמן תגובה של המסך שיש לי עכשיו... בתודה, יונדב.

4. Started by סער_שי,

בכל מסכי ה-LCD שהיו לי - החלק התחתון של המסך יותר בהיר מהעליון. אם תפתחו PAINT או משהו בסגנון ותציירו עיגול בצבע מסויים בחלק העליון, ועיגול באותו צבע בחלק התחתון תוכלו בבירור לראות הבדל קל בצבעים. זו תופעה מוכרת? קצת מרגיז, האמת.

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by סער_שי,

לקחתי את המסך למעבדה. מאוד הפריע לי התופעה של הבלוקיזציה שתיארתי כאן - צבע הופך למטריצה של שני גוונים (קרובים מאוד) בתזוזה מהירה של העין, גם בתמונה סטטית. הם אמרו שככה זה ושזה אופייני למסכי LCD עם זמן תגובה מהיר (הם הראו לי מסך עם זמן תגובה של 16 וזה כמעט לא היה מורגש שם). נשמע הגיוני? ניסיתי לשנות את זמן הרענון (לא התגובה)... זה לא עזר. בנוסף אני ממש מאוכזב מזמן התגובה ב-WINDOWS: יש מריחות ברורות מאוד... אבל בוידאו למשל, גם כשיש תנועה מהירה - זה ממש שיפור מה-8MS שהיה לי ב-MAG. אז מה העניין? אני חושב בכרטיס מסך. כמה הוא אחראי לזה?

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  6. לקחתי אותו היום בכדי לממש את האחריות, ונודע לי שהאחריות אינה תקפה על קצר, משום שהקצר הוא אשמתי, ולא אשמתם, התיקון יעלה לי כמו מסך חדש ככל הנראה... קרה למישהו מקרה כזה? אני לא יודע מה לעשות? מה כאילו לא חבל? המסך בקושי בן חודש, ואני רציני, אנלא יודע מה לעשות עם עצמי עכשיו =\ עלה לי 1450 שקל... אבא שלי חשמלאי, יש אפשרות שהוא יכול לתקן את המסך בעצמו? צריך טיפים מה להגיד להם, כדי שייתקנו לי את המסך, אני בבאסה אש... עריכה: אופס טעות שליי, תעבירו את זה לפורום תצוגה וגראפיקה... עריכה 2: שיואו, אבא שלי עבד עליי, הם הסכימו להחליף את המוצר בסוף, פיי כמעט ירד לי הלב (( לנעול...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Manti2222,

שלום מקצוענים ! אני שואל בשביל ידידה. היא רוצה מסך LCD באזור ה-1500 ש"ח. (17 או 19 אינטש). צרכים : * בשביל ילדים מגיל 8 עד 20 שנוהגים לשחק במחשב. * הוא צריך להיות יפה ואסטתי. (מאוד חשוב). * שאפשר לראות אותו גם מזווית רחבה יחסית בצורה טובה. תודה מראש, מנטי.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by BaLiLi,

1. מה ההבדלים העיקריים ביניהם? 2. איזה מסך יותר טוב?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Timewalker,

אני מחפש מסך בשביל משחקים. תקציב - עד 2K. יש כמה דגמים שבאים בחשבון (LG ו SAMSUNG) אבל אני לא מכיר חנויות שמחזיקות מבחר של דגמים להשוואה. בנוסף החנויות שראיתי מחזיקות את המסכים שבתצוגה מחוברים בייחד וזה מגביל את המסכים החזקים יותר. איך לעזאזל אני אמור לראות את ההבדלים כאשר המסכים מסורסים? יש לכם חנויות מומלצות להשוואת ביצועים ? (מקווה שזה לא בעייתי מבחינת הפורום)

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  10. Started by Fungus Funk,

=/

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by Kidney_stonE,

אהלן, כמו שכולכם מכירים את הבעיה של חדר חם, בגלל עודף מכשירים אלקטרוניים פולטי חום בחדר (היה פעם ת'רד על זה - הנה הלינק) אז גם אני מכיר את הבעיה הזאת יש לי בחדר טלוויזיה 29" רגילה, ומסך מחשב 19" CRT השאלה שלי, אם אני מחליף את המסכים האלה במסך LCD למחשב, ומסך LCD לטלוויזיה האם פליטת החום תצטמצם משמעותית ? אז בקיצור, השאלה שלי היא האם למסכי LCD יש פליטת חום נמוכה משמעותית ממסכי CRT ? (או ממסכי טלוויזיה סטנדרטיים, שכחתי איך קוראים למושג הזה, שהוא לא LCD ולא פלזמה.. )

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שלום, מחפש מסך זול וטוב שישמש אותי למטרות מאוד רגילות ומשרדיות, כמו: גלישה באינטרנט, עבודה באופיס וכדומה. הדרישה היחידה שלי שהטקסט יהיה חד וברור ככל האפשר. לא מעניין אותי צבעים, אלא פונטים חדים וברורים כמו ב CRT רגיל. הגודל 17 או 19, לפי המלצתכם. אני לא הולך לצפות בסרטים (מחובר לטלויזיה), לערוך גרפיקה או לשחק דרכו. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Mantis,

בעוד כחודש דוד שלי מגיע מגיע לביקור מארה"ב, והוא הציע לקנות מסך בשבילי. התקציב שלי היה 2000 - 2500 ש"ח למסך 19 בארץ אבל ראיתי שבארה"ב המחירים הם 40-50% פחות אז נראה לי אני יוציא פחות. עכשיו כמה שאלות: 1 - הכרטיס מסך שיהיה לי כנראה הוא X1950PRO אז האם כדאי לי להשקיע במסך 16X12 (או יותר)? 2 - בנוגע לפיקסלם מתים או בעיות אחרות במסך, חשבתי הכי בטוח זה שדוד שלי ינסה את המסך אצלו לכמה זמן, ואם תהיה בעייה יחליף, זה לדעתכם יעבוד או שצריך לעבוד עם המסך לאורך זמן כדי לראות בעיות? (לא שיש לי ממש ברירה). 3 - מה עם המכס/מע"מ, כמה צריך לשלם והאם אין אפשרות להמנע? 4 - אם המסך מתקלקל יש בעיקרון מקומות לתיקון בארץ (גם אם זה בתשלום)? אשמח להצעות למסכים טובים ב 200-400$ תודה.

• 39 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. חלק מהתגובות פה לא ממש עזרו לי ורק ביבלו אותי חשבתי לקנות את הסמסונג 931BF אבל אמרו לי שלא כדאי אז אני אשקיע עוד 100 ש"ח ואקח את ה VIEWSONIC VX922 שווה או לא שווה ?? עולה לי 1950 ש"ח

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  15. שלום לכולם, אני רוצה לרכוש את המסך של סמסונג ה-940BW, חיפשתי פה בפורום וראיתי תגובות טובות עליו, מה שכן, ראיתי כמה דברים שפה לא מצאתי תשובה אליהם ולכן רציתי לשאול : 1. לגבי כיוון הגובה של המסך, ראיתי ב-ZAP תגובות של גולשים שאי אפשר לכוון אותו, לעומת זאת ראיתי פה בביקורת : http://www.pcw.co.uk/personal-computer-world/hardware/2159088/samsung-syncmaster-940bw שכן יש לו כיוון גובה, אז רציתי לדעת, האם יש לו או אין לו ? ואם אין לו אז האם לפחות יש לו כיוון זווית כלפי מעלה או מטה ? 2. יחס הניגודיות 1:500 לא נמוך מידי בשביל טקסט ? בכל המערכת הפעלה ? 3. זה שהמסך הוא 16.2 לא מפריע, בסרטים ? משחקים ? עבודה שוטפת ? 4. ריזולוציה טבעית של מסך LCD 17 היא 1280X102…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by MoMo-P,

שלום..... יש לי דילמה שאני צריך לסגור.. אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב אבל מצד שני לחבר את אותו המסך לממיר כבלים שאני אוכל לראות בו טלוויזיה. לא נראה לי שלמסכי מחשב LCD יש חיבורים של טלוויזיה כמו S-Video או וידאו רגיל.. ואני לא יודע עד כמה טוב יהיה לקנות טלוויזית LCD ולחבר אותה למחשב ב S-Video נניח, יתכנו גם בעיות עם ההגדרות ולמי יש כח כל הזמן לסדר אותם ?! אהיה מאושר באדם אם תמצאו לי פתרון הולם לבעיה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש עליו המון ביקורות טובות באינטרנט, ואני יכול לקנות אותו ב 530 דולר.. עד כמה שאני סומך על אין סוף האנשים בביקורות שקראתי (חלק בסינית..) עדיין כואב לי הלב להוציא כל כך הרבה כסף על משהו שלא בדקתי אישית לפני, כי עם ה VP 930 מאוד התאכזבתי, הבאתי אותו לבדיקה בבית פעמיים והוא על הפנים.. אי אפשר לחיות עם גודל נקודה של 0.29 זה מטורף.. אבל זו חיה שונה לגמרי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by david707,

19 אינץ' 1380 ש"ח שווה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Nasok,

צריך מסך LCD WS סוסון טוב למשחקים עבודת תכנות וכו' עד תקציב 3.3K

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by Fighter,

2350 שקלים בKSP 22 אינץ' http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3550 אבל לא מצאתי אם הוא 6 ביט או 8 ביט

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by leonid87,

חייב שיהיה לפחות "19 LCD כרגע המועמדים הם Samsung - 930 BF Samsung - 940BW תודה מראש סוון

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני רוצה ליקנות מסך שהכי רואים טוב והכי איכותי לא אכפת לי מהעיצוב של המסך אבל שיהיה סבבה מסך ואיכותי שהכי מישתלמם ל2300 שח תודה גיל

23. Started by elicbelic,

המחיר הוא 1785 ש"ח אלו הנתונים הטכניים: סוג המסך 19ואינטש גודל מסך שטוח לחלוטיןו מסך שטוח מאפיינים טכניים 2ומילי שניה זמן תגובה 1:2000ו יחס ניגודיות 1280x1024 ופיקסלים רזולוציה מקסימלית 0.294ומ"מ גודל נקודה 300וcd/m² בהירות הנתונים והמחיר נראים לי טובים, השאלה אם מישהו מכיר את המסך הזה ויודע על חסרונות שיש לו.

24. Started by elicbelic,

המחיר הוא 1785 ש"ח אלו הנתונים הטכניים: סוג המסך 19ואינטש גודל מסך שטוח לחלוטיןו מסך שטוח מאפיינים טכניים 2ומילי שניה זמן תגובה 1:2000ו יחס ניגודיות 1280x1024 ופיקסלים רזולוציה מקסימלית 0.294ומ"מ גודל נקודה 300וcd/m² בהירות הנתונים והמחיר נראים לי טובים, השאלה אם מישהו מכיר את המסך הזה ויודע על חסרונות שיש לו. תודה!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.