מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין מסכי אלה: מסך מחשב "19 LCD DVI רחב במיוחד ULTRA WIDE דגם 940BW תוצרת SAMSUNG אחריות 3 שנים! http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=sam_940BW&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=34&aff=Zap〈=he# מסך מחשב ''19 LCD דק BENQ DVI 2ms דגם FP93GX אחריות 3 שנים בבית הלקוח! http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=BENQ19-2MS&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=64&aff=Zap〈=he
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
-
בכל מסכי ה-LCD שהיו לי - החלק התחתון של המסך יותר בהיר מהעליון. אם תפתחו PAINT או משהו בסגנון ותציירו עיגול בצבע מסויים בחלק העליון, ועיגול באותו צבע בחלק התחתון תוכלו בבירור לראות הבדל קל בצבעים. זו תופעה מוכרת? קצת מרגיז, האמת.
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכלם לאחר שטיילתי בפורום וחקרתי את הנושה של מסכי הLCD במחיר של עד כ2000 ש"ח הגעתי לבחירה של 5 אפשרויות והם: כל המסכים הם 19 אינץ, רענון 2מ', 300 בבהירות 1. LG L1970HR-WF החדש עם יחס נגודיות 1:2000 2. SAMSUNG 931BF 3. SAMSUNG 960BF 4. VIWSONIC VX922 5. המולץ לי ע"י חבר על מסך של חברה בשם NU (לפי מה שהוא אומר זאת החברה השניה בארץ מבחינת מסכי LCD) א. אשמח אם משהו שקנה את אחד מהדגמים ועבד עימו יכול לספר לי עליו קצת פרטים (חסרונות יתרונות) ב. האם משהו יכול להגיד לי איזה מהדגמים יותר עדיף ? ג. לגבי 5 האם מישהו מכיר את החברה NU ויש לו מסך של החברה הזאת ויכול לספר לי האם הוא טוב תודה מראש לכל מי שמגיב
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב רציני ביותר בערך ב 6500 שקל, אבל מסך עדיין אין לי. מטרת המחשב היא בעיקר משחקים, אבל מדי פעם מסמכים וגלישה. תכלס אני לא סובל מבעיית מקום. אז בכלל חשבתי לקנות לי איזה CRT טוב, "19. הבעיה היא שהפסיקו לייצר את המסכים האלו... יש להשיג רק עודפים - והמסכים הטובים מזמן נמכרו. אז החלטתי על LCD כבר. אני מתלבט בין: LG L1970HR ViewSonic VX922 ViewSonic VP930 הכסף הוא לא פונקציה - אבל בבקשה, בלי הצעות של מסך גדול יותר. לא רלוונטי, לא יקרה. השאלה הבסיסית היא כזאת: האם במסך כמו ה VP930, שהוא מסדרת ה Professional של ViewSonic, האיכות מפצה על זמני התגובה הנמוכים יותר. איך יראו עליו משחקים? איך יראו סרטים? לעניין המשחקים - אני צריך דעה אמיתית, איפה בדיוק רואים הבדלים…
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני רוצה משהו שאני אוכל לשים על הדיסק און קי שלי ולבדוק במקום (אני מתכוון לרכוש VX922) תודה
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני מעוניין ליקנות מסך חדש במחיר של עד 2000 ש"ח שהמסך יתאים לסרטים ומשחקים חדשים אילו דברים אני חייב לבדוק בקניית מסך חדש ואילו דברים אני יכול לוותר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאור השאלות הרבות לגבי הSAMSUNG 931BF החלטתי לפתוח דיון על המסך הזה וחוות את דעתי עליו(קניתי אותו בשבוע שעבר). איכות תמונה: המסך מגיע עם בהירות גבוה מאוד וצריך לשבת ולשחק עם ההגדרות עד שמגיעים לבהירות נורמלית הוא מגיע עם תוכנה ששולטת על כל ההגדרות מה שהופך את כל החוויה של הכיוונון ליותר נעימה, אחרי שמכווננים אותו המסך מציג תמונה חלקה ובהירה כמו שצריך . דבר שאי אפשר להתעלם ממנו היא בהירות גבוהה יותר של החלק התחתון לעומת העליון זה מורגש ואי אפשר להתעלם מזה(מישהו פתח דיון על זה שזה קורה לו גם בLG1970 שלו ככה שלא ברור אם זה משהו ספציפית לסמסונג או משהו כללי למסכי LCD). מבנה פיזי: אין יותר מידי מה להזכיר בנושא בזה סטנד פשוט מבריגים בורג קטן והמסך מוכן לעבודה, המסך מגיע ללא …
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני מור.. יש לי מסך של מחשב נייד ואני רוצה לחבר אותו למחשב רגיל איך אני עושה את החיבור שלו? והוא צריך תקע חשמלי?? בבקשה לעזור בהקדם... תודה!...
-
- 29 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כתוב שהוא יכול להגיע לרזולוציה של 2000X1400 (בקירוב)... אבל האם זה בכלל משתלם? כי לפי מה שהבנתי, כשנותנים רזולוציות גבוהות מאוד ל-CRT אז זה יוצר בעיות אחרות של טשטוש וכו'. אז האם ניתן לעבוד ברזולוציה הזו ולצפות לאיכות? בנוסף, חיפשתי מידע על הדגם הזה ולא ממש מצאתי (אפילו לא באתר שלהם!)... האם יש לו כניסת DVI? ושאלה נוספת - נאמר לי שיש דגמים של CRT שבהם הנקודה היא מרובעת ולכן החדות גבוהה. האם זה קרוב לחדות של LCD?
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מישהו יודע או יכול לתת לינק או להפנות למקום שיש בו ריכוז של יצרני הפנלים למסכי LCD,ומשם שאוכל לדעת כל חברה אצל מי מייצרת את הפאנל? כלומר אני מחפש את שמות יצרני הפאנלים,ואם אפשר אז קישור לשידוך של החברה עם יצרנית הפאנל. אגב,ניסיתי בגוגל ובעוד מקומות אבל אני לא מצאתי ריכוז.
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שמעו חברשלי קונה מחשבחדש ועכשיו צריך מסך חדש מה אתם ממליצים שיהיה טוט למשחקים וצפיה בסרטים תודההה
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
-
אני קונה את המסך הזה (כניראה) LCD DELL 2407WFP/Ultrasharp Black ורציתי לשאול אם יש איזה שהוא דרך (זולה!!) שבשימוש כטלוויזיה אני יכל להוריד את הרזולוציה ממ גיליתי זהוא משנה את הרזולוציה בהתאם אז זה כבר לא בעיה אבל יש בעיה חדשה, איך אני אמור לישמוע את מה שאומרים בלי רמקולים. אני צריך 2 זוגות רמקולים (אחד למחשב ואחד לממיר) וזה לא טוב, יכל להיות ישי שם איזה שהו חיבור שאני לא יודע מה הוא עושה ואני יכל לחבר אליו רמקולים של מחשב ואז בהתאם ישתנה המצב (אם במצב מחשב זה יעבוד עם המחשב, אם במצב TV זה ישמיע את הצלילים מהTV). החיבורים הם: 15-Pin D-Sub / 24-Pin DVI-D / S-Video / Composite Video / Component Video / USB Connectors אז מה אתם אומרים יש ?
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה ההבדלים העיקריים ביניהם? 2. איזה מסך יותר טוב?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם גודל הפונטים במסכי 20.1" (1600*1200) הינו גדול יותר מגודל הפונטים במסך 17" (1280*1024)?
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה זה אומר "זמן תגובה" (MS), ומה זה זמן תגובה טוב (למסך חדש) ומהו הזמן תגובה של המסך שיש לי עכשיו... בתודה, יונדב.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לקחתי את המסך למעבדה. מאוד הפריע לי התופעה של הבלוקיזציה שתיארתי כאן - צבע הופך למטריצה של שני גוונים (קרובים מאוד) בתזוזה מהירה של העין, גם בתמונה סטטית. הם אמרו שככה זה ושזה אופייני למסכי LCD עם זמן תגובה מהיר (הם הראו לי מסך עם זמן תגובה של 16 וזה כמעט לא היה מורגש שם). נשמע הגיוני? ניסיתי לשנות את זמן הרענון (לא התגובה)... זה לא עזר. בנוסף אני ממש מאוכזב מזמן התגובה ב-WINDOWS: יש מריחות ברורות מאוד... אבל בוידאו למשל, גם כשיש תנועה מהירה - זה ממש שיפור מה-8MS שהיה לי ב-MAG. אז מה העניין? אני חושב בכרטיס מסך. כמה הוא אחראי לזה?
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש עליו המון ביקורות טובות באינטרנט, ואני יכול לקנות אותו ב 530 דולר.. עד כמה שאני סומך על אין סוף האנשים בביקורות שקראתי (חלק בסינית..) עדיין כואב לי הלב להוציא כל כך הרבה כסף על משהו שלא בדקתי אישית לפני, כי עם ה VP 930 מאוד התאכזבתי, הבאתי אותו לבדיקה בבית פעמיים והוא על הפנים.. אי אפשר לחיות עם גודל נקודה של 0.29 זה מטורף.. אבל זו חיה שונה לגמרי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך בשביל משחקים. תקציב - עד 2K. יש כמה דגמים שבאים בחשבון (LG ו SAMSUNG) אבל אני לא מכיר חנויות שמחזיקות מבחר של דגמים להשוואה. בנוסף החנויות שראיתי מחזיקות את המסכים שבתצוגה מחוברים בייחד וזה מגביל את המסכים החזקים יותר. איך לעזאזל אני אמור לראות את ההבדלים כאשר המסכים מסורסים? יש לכם חנויות מומלצות להשוואת ביצועים ? (מקווה שזה לא בעייתי מבחינת הפורום)
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום לכל החברים\ות היקרים\ות . התבטלה לי עסקה על מסך שרציתי (EIZO S1910), הדגם שרציתי במחיר ובמס' התשלומים שרציתי אזל מהמלאי ולדגם החדש הייתי צריך להוסיף עוד כ-500 ש"ח. המחשב אמור להגיע בתחילת שבוע הבא ואני תקוע בלי מסך . הביטול בסופו של דבר יצא לטובה משום שכעת אני נאלץ לרדת במחיר מסיבות השמורות במערכת. השימושים העיקריים במחשב לפי הסדר הבא יהיו : 1) פוטושופ וכד'. 2) אופיס ואינטרנט. 3) סרטים ומשחקים. אני מתלבט גם בין שני המסכים הבאים, כאשר הנטייה היא למסך הראשון.מה דעתכם עליהם: 1) XEROX XAP-192i - בגולדטופ מוכרים אותו ב- 1824.18 ש"ח, 5 שנות אחריות באתר הלקוח. 2) SONY SDM-HS95D - בטרקלין חשמל מוכרים אותו ב- 1899 ש"ח. אני נוטה לכיוון של ה- XEROXבגלל האחריות הטוב…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חייב שיהיה לפחות "19 LCD כרגע המועמדים הם Samsung - 930 BF Samsung - 940BW תודה מראש סוון
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, כמו שכולכם מכירים את הבעיה של חדר חם, בגלל עודף מכשירים אלקטרוניים פולטי חום בחדר (היה פעם ת'רד על זה - הנה הלינק) אז גם אני מכיר את הבעיה הזאת יש לי בחדר טלוויזיה 29" רגילה, ומסך מחשב 19" CRT השאלה שלי, אם אני מחליף את המסכים האלה במסך LCD למחשב, ומסך LCD לטלוויזיה האם פליטת החום תצטמצם משמעותית ? אז בקיצור, השאלה שלי היא האם למסכי LCD יש פליטת חום נמוכה משמעותית ממסכי CRT ? (או ממסכי טלוויזיה סטנדרטיים, שכחתי איך קוראים למושג הזה, שהוא לא LCD ולא פלזמה.. )
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-