עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לחברי הפורום, היום התחדשתי לי בממיר חדש, כאשר חיברתי אותו למסך אותו ציינתי ליציאת ה S-Video שמתי לב כי בכל ערוץ כלשהו בצד שמאל למטה ישנו פס אופקי אחד עד אמצע המסך בערך ולפעמיים הוא משתנה בהתאם לצבע הנמצא בערוץ. יש לציין שביצעתי את הדברים הבאים: 1. החלפת כבילה וניסיון חיבור ליציאה אחרת (RCA) ולא SVideo. 2. החלפת הממיר וחיבור ה DVD. 3. ביציאה DVI ו VGA תופעה זו אינה קיימת. אשמח אם למישהו יש ניסיון עם המסך הזה והאם יש צורך להחליפו כמו כן אשמח אם למישהו יש את המסך 27 אינטץ ויכול להעיד כי תופעה זו קיימת / לא קיימת אצלו בברכה,

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  2. Started by benyben,

אני מאוד מתלבט בין שני מסכי המחשב הללו. האם יש המלצה? איך בוחרים? המחיר דומה (30 דולר הבדל), ואני ממש מתלבט איזה להזמין. אנא עזרתכם! תודה http://www.shopping.hp.com/product/display/display/1/storefronts/WH344AA%2523ABA http://www1.euro.dell.com/il/he/business/monitor/monitor-dell-p2411h/pd.aspx?refid=monitor-dell-p2411h&s=bsd&cs=ilbsdt1

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. המחשב שלי מחובר לשני מסכי "L204WT בחיבור VGA ו DVI עם כרטיס מסך GeForce 6600. המקסימום שהויסטה נותן לי להגיע זה1440X900 1. איך זה יכול להיות? שני המכשירים מסוגלים ליותר... 2. אני יכול לראות סרטים ב High Definition עם זה?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  4. שלום לכולם, אשמח לעזרה ! בשעה טובה התחדשתי במסך Samsung C27HG70, הוא מחובר כמובן לGTX 1080 יש בWINDOWS אפשרות להפעיל HDR - כשאני מפעיל אותו - כל הצבע הופך לדהוי אשמח להמלצה כיצד לפעול. יש לציין שהמסך הוא 10BIT ותומך בHDR.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by idani1983,

שלום, אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל מה עדיף בהתחשב שהבדל המחיר בין השנים לא משנה. שימושים משחקים סרטים ואינטרנט. כמו כן אשמח לשמוע הצעות על מסכים אחרים בגודל זה בתקציב של עד 1300 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  6. צריך המלצה למסך מחשב בגודל 22-24 עד 1100 שח (עדיף בכמה שפחות כסף). תודה לעוזרים. מעבד i5 750 כ.מסך 4850

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  7. Started by warezon,

המסך מיועד לעבוד עם כרטיס hd5770 בעיקר לשימוש ביתי משחקים ברמה בינונית-גבוהה וסרטים! על מה כדאי לשים דגש? על סוג הפאנל? כל סוך הטכנולוגיה lcd/led מהירות תגובה? או שבכלל הכל חרטה ויש לכם המלצה ספציפית בשבילי?? התקציב בעיקרון הוא עד 1200 אשמח גם לקבל הצעה ל1 באיזור ה1000 לשם השוואה! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  8. מחפש מסך 19"-20" איכותי במחיר של 1800 ש"ח. המסכים המומלצים אינם ברי השגה בארץ וכנראה גם בעולם. מה עושים? מה קונים ברמת המחיר הנ"ל? בבקשה עזרתכם המלצתכם....

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  9. ................................................................

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  10. היי, השימושים שלי הם בעיקר וקודם כל קריאת טקסטים לאורך זמן - אני סטודנט ומשתמש במסך המון (המסך הנוכחי שלי מעייף נורא את העיניים) בעתיד הקרוב אנצל את המחשב גם למשחקי מחשב - אך זהו שיקול משני והדרישות שלי הן של גיימר סביר. נתקלתי בסוגי המסך הקעורים ואחרי חיפוש קצר מצאתי אחד במחיר סביר - 750~ ש"ח. הנתונים של המסך: http://www.displayspecifications.com/en/model/5e083aa 24" Free sync (טוב למשחקי מחשב, למיטב הבנתי) refresh rate 56-72Hz (די נמוך לדעתי, לא? האם זה מורגש? - בעיקר בקריאת טקסטים) 8bit full HD 93 ppi ועוד נתונים שאפשר למצוא בקישור למעלה. חשוב לי לציין שאני סטודנט תפרן, אני לא אוציא על מסך 1…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by firebirdrc,

מישהו במקרה יודע מה צריך לעשות כדי להכנס למסך טכנאי במסכי סמסונג? או אולי לינק לאתר ברשת ששם זה כתוב?

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by NuXeR,

היי, יש ברשותי מסך מדגם HG281D של חברת HannsG. היו עליו המון ביקורות באתר... והוא זכה להמון תשבוחות. פאנל TN, רזולוציה 1920x1200. המסך במצב מצויין ללא שריטות וללא פיקסלים שרופים.... אשמח אם תוכלו לעזור לי לשערך את השווי שלו למכירה ב-יד שנייה. תודה

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by esaly,

היי לכולם, אודה מאד להמלצה על מסך 23\24 LED IPS וחשוב לי מאד שיהיה לו בורר מצבי תאורה בלחיצת כפתור. הכוונה היא שאני עובד על המחשב הרבה בלילה ושתהיה לי אפשרות להוריד את הבהירות בצורה די מהירה ע"י לחצן פריסט יעודי. בעבר נכוותי ממסכי דל כך שאני מעדיף חברות אחרות. בתודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by lidor718,

שלום, החלטתי להשתדרג ולהפסיק לעבוד עם המסך של המחשב הנייד בלבד, אני סטודנט למדעי המחשב ורוב העבודה שלי על המחשב זה קצת תכנות, קריאה באינטרנט, סרטונים ודברים כאלה. (לא משחק בכלל). השימוש העיקרי במסך הולך להיות מסך ראשי מתוך 2 (זה והלפטופ), בעיקר כשאני צריך לעבוד עם שניים או יותר חלונות, וזה פשוט נורא להחליף כל רגע. אני צריך המצלה בנוגע למסך בתקציב לא גבוה כ"כ, הנה מה שראיתי כבר עד עכשיו: 1. Samsung S24R350FHM 2. Dell SE2419HR ראיתי גם מסך Dell U2415, יד שנייה, שככל הנראה במצב חדש ועדיין באחריות ובערך באותו מחיר של האחרים. אם יש מסכים נוספים שיכולים להתאים אשמח לשמוע. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by arvennen,

חשבתי לקנות אותו אבל אני נרתע כי הוא די זול... (למרות שראיתי כמה המלצות עליו..)

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  16. יש לי כרטיס מסך מסוג GS6800 של Gigabyte, חיברתי את המסך דרך ה DVI אבל משום מה הכרטיס לא משדר למסך דרך היציאה הזאת, דרך ה VGA הכל עובד מצויין, האם יש משהו שאני צריך להגדיר על מנת שהמכשיר ישדר את האות דרך יציאת ה DVI? תודה אופיר[br]פורסם בתאריך: 3.12.2008 בשעה 15:33:29 טוב לא משנה הסתדרתי,חבר'ה המשך פשוט מ-פ-י-ל!!!

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by ori24,

רציתי בבקשה לדעת מה דעתכם על הסמסונג T240? למי שיש את המסך אשמח לחוות דעת. אני שואל כי אני יכול להשיג אותו בסביבות 1450 ש"ח. והאם כרטיס מסך GTX260 יסתדר טוב עם רזולוציות של 24 אינץ? תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by Tomersoni,

מהם השינויים החדשים? יש יתרונות? חסרונות?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  19. משום מה, דווקא בלילה שסוף סוף אני מול המחשב, המניוק מתחיל רצד מין רטיטות כאלה מעצבנות בחלק התחתון של המסך ואם זה דף אינטרנט הריטיטות מתפשטות להן על עוד איזורים..מסך חדש מלפני חודש אמור להיות מומלץ וכולי-חשבתי על זה שאולי הראוטר של בזק מפציץ עם הגלים ופוגע בו? מה יכול להפריע לתצוגה שלו?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by katkato,

מגיע איתו דיסק ולפי מה שהבנתי התוכנה לכיול כמו שאתם קוראים לזה היא MagicTune משום מה היא לא פועלת על ויסטה 32ביט בעקרון הצבעים אחלה אבל בכל זאת אני רוצה לנסות להפעיל אותה יש רעיונות?אולי תוכנה אחרת או שפשוט הגרסה שבאה עם המסך לא אמורה לפעול בויסטה ?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  21. אני רוצה לקנות את המסך אבל כל חנות שניסיתי לקנות אצלה טענה כי אין לה כרגע את הדגם עם S-IPS A04, יש למישהו מושג איפה אני יכול להשיג אחד כזה? חשוב אני לא רוצה את המסך הרחב אלא את הרגיל.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  22. התצוגה בהירה גם כשהבהירות במסך על 0.. טענתי כל מיני פרופילים של ICC אבל זה לא עובד בכלל.. לא קורה כלום תודה

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  23. קודם כל LCD או פלזמה , מתכוון לחבר תמחשב + קונסולה.. ps3 או xbox עדיין לא החלטתי שנית כמה אינצ' אני אצטרך? המרחק מהספה לקיר הוא - 6 מטר. נראלי קצת רחוק אני עם טלווזיה 32 מרובעת כזו וזה נראלי קטן יחסית.. טווח מחירים עד 10אלף כמובן שמתיימר לכמה שיותר זול אבל לא מתפשר על איכות כך שאם ניתן להשתמש בכל הסכום אז בכל הסכום ואם יש חריגה קטנה ששווה את זה אז אין בעיה. כמו כן לחדר מסך 42 עד 6000אלף אם יש המלצות בכייף !

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by shay33,

היי חברים, רכשתי לפני יומיים את המסך לאחר המלצות רציתי לשאול אם זה תקין שחדות המסך לא משהו בכלל ויש הרגשה מוזרה שהוא מסנוור כמובן ששיחקתי עם ההגדרות (בהירות, חדות וכו) יכול להיות שהמסך פגום / אני לא רגיל לpls?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי חברה אני מתלבט בין קניית מסך מחשב 4K- איו כרגע דגם מסויים או טלוויזיה 4K . הייעוד יהיה עריכת וידאו. שיהיה להם כניסת HDMI וגם DP מה הגודל המוולץ לכל אחד מהם. ואיזה דגם. עד 3000 אלף.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.