עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש לי הזדמנות לקנות מחבר את המסך vp191b של וויוסוניק(חדש ) במחיר של 500 ש"ח עכשיו לא מצאתי ממש ביקורות עליו , אבל לפי המחיר שהוא נמכר התרשמתי שהוא אמור לספק את הסחורה(מה גם שמהנתונים הבנתי שהוא די טוב), במיוחד במחיר כזה מצחיק וכן אני יודע שזה דגם ישן ,אז אולי כדאי לחכות למסכים חדשים שיצאו ולקנות במחיר רגיל או לנצל את ההזדמנות ולקנות את המסך ב500 ש"ח?! השימוש למסך הוא בעיקר סרטים ומשחקים תודה מראש למגיבים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הגירסה החדשה נבדלת מה LG L1970H המוכרת בכך ש הניגודיות היא 2000 ולא 1600300 [attachment deleted by admin]

• 119 תגובות
    • 35.9k צפיות
  3. Started by galh_5,

http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=995&CatCode=94 שימו לב למחיר קניתי אותו לפני חודש וקצת

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  4. Started by סער_שי,

חיפשתי בכל מקום אפשרי אבל בכל מקום כותבים נתונים אחרים על הדגם הזה... לפי מה שהבנתי הוא יכול להגיע ל-2000X1500 (בקירוב), אבל אף אחד לא סגור על תדר הרענון (וכמה זה באמת חשוב אם זה 80 או 70, למשל?) והאם לא רואים מטושטש ברזולוציה הזו?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Dimer,

שלום לכולם חבר שלי מעוניין לקנות מסך LCD בגודל 20 אינץ' כדי שתהיה לו רזולוציה של 1600X1200 התקציב שלו הוא 4000 ש"ח השימוש של המחשב הוא משחקים, סרטים וגלישה באינטרנט מה אתם אומרים על המסכים הבאים: EIZO COLOR EDGE CG211 EIZO FLEX SCAN S2000 viewsonic VP2030B

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by fp581,

זה הדגם המלא LCD DELL 2407WFP/Ultrasharp Black ומה זה אומר 16MS בין שחור ללבן ו6MS בין אפור לאפור? זה טוב? רע? לא משו?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  7. Started by yoniby,

אהלן, אני החלטתי ללכת על הסמסונג 730B (עשיתי בשכל?). כשהסתכלתי, ראיתי פתאום דגם דומה, 731B, שלא הצלחתי להבין מה ההבדל בינו לבין ה- 730B. לספק שלי אין את הדגם הזה, ואני לא מצליח להבין מה ההבדל בין השניים. מישהו מבין? תודה, ושנה טובה.. יונתן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. ברוכים הבאים למילון המושגים של פורום "מסכי LCD"! בהודעה באה תמצאו רשימה של 16 מושגים נפוצים שלכל אחד פירוש והסבר. מפאת היקף הנושאים הרחב הנסקר כאן, יכול להיות שמידע מסויים נמצא בתוך הסבר למושג שלא קשור אליו באופן ישיר. מסיבה זאת מומלץ גם לבצע חיפוש במילון זה בעזרת דפדפן האינטרנט שלכם ע"י לחיצה על שילוב המקשים Ctrl+F. כדאי להציץ גם ברשימת, השינויים והתודות שקישור אליהם נמצא בסוף הודעה זו. אם יש לכם הערות / הארות / טענות / מענות / מחמאות / שאלות / תגובות / תיקונים וכיוצא בזה, אתם מוזמנים לפרסם זאת בדיון שנפתח לשם כך. יש להדגיש כי הדיון נועד בכדי לשפר את התוכן וצורת ההצגה של מילון זה. משתמשים אשר ינצלו את הדיון למטרות אחרות יטופלו בהתאם. למעבר לדיון לחצו כאן. למילון, …

• 0 תגובות
    • 10.1k צפיות
  9. Started by gotex,

שתיהם אותו מחיר איזה עדיף

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Manti2222,

שלום מקצוענים ! אני שואל בשביל ידידה. היא רוצה מסך LCD באזור ה-1500 ש"ח. (17 או 19 אינטש). צרכים : * בשביל ילדים מגיל 8 עד 20 שנוהגים לשחק במחשב. * הוא צריך להיות יפה ואסטתי. (מאוד חשוב). * שאפשר לראות אותו גם מזווית רחבה יחסית בצורה טובה. תודה מראש, מנטי.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Bartleby,

כמה שאלות של "צעיר" בתחום לגבי מסכי LCD: שומר מסך, צריך או לא? הכנסת המסך למצב המתנה (כיבוי אוטומטי לשם חיסכון בצריכת חשמל בזמן שהמחשב פועל), צריך או לא? כשמכבים את המחשב, צריך לכבות גם את המסך? אני שואל כי הבנתי שיש ל-LCD אורך חיים מוגבל בסופו של דבר. כל עצה אחרת שמאריכה את חיי המסך תתקבל בברכה.

• 10 תגובות
    • 5.1k צפיות
  12. Started by ozwrx,

שלום לכולם יש לי 1300 שקל ואני צריך לקנות מסך דק 19 אינץ מה אתם ממליצים לי? נ.ב ראיתי בסופר דיל מוכרים DELL 19 ב 1249 שקל האם הוא שווה משהו? איך הוא לעומת סמסונג 721S 8MS 17INCH שהיה לי פשוט החלטתי לעבור ל 19 תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מחפש מסך LCD בגודל 19" למטרות משחקים ווידיאו. שמתי לב כי מסך BenQ מדגם FP93GX עונה על דרישותיי ובנוסף מחירו סביר. אשמח לקבל חוות דעת על המסך הנ"ל. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ע"פ ההוראות של היבואן צריך מטליות אנטי סטטיות ללא אלכוהול. מישהו יודע אילו מטליות צריך לקנות בדיוק?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. 19 אינטצ' ב2400 שקל הדגם הואר M1917A של חברת LG אני רוצה או את זה או את LG1970HR מה איכותי יותר?

16. Started by Shiker,

מחפש מסך דק LCD בגודל 19 למשחקים התקציב עד 1500 1600... אפשרות גם ל- 20 אינץ אם תמצאו לי אחד

17. Started by pinky_28,

אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' בתקציב של עד 2000 ש"ח המטרה היא בעיקר אינטרנט וקריאת מסמכים אחרי שקראתי על הרבה מסכים, אני מתלבטת בין 2: SAMSUNG 930B ו-LG1970HR. מבחינת מפרט ראיתי שה-LG יותר טוב אבל הבנתי שיש בעיה להרכיב אותו והבסיס שלו נשבר מהר אם לא נזהרים. על 930B המון ממליצים אבל הוא כבר קצת ישן ועולה יותר מה-LG (איך זה הגיוני?) על איזה מסך אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by a55af,

מעניין אותי לדעת כמה מהאנשים מחברים את המסך LCD לכרטיס המסך עם כבל dvi וכמה עם כבל VGA. אני שואל את השאלה, כי שקניתי את המסך L1970HR הוא בא בלי כבל DVI רק עם כבל VGA. האם החנויות נותנות לכם כבל DVI שאתם קונים את המסך? או שאתם מתחברים לכבל אנלוגי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by xeyt,

כותרת ולגבי חברה אני סומך עליכם האתגר פה כמובן שיהיה כמה אבל כמה שיותר זולל ם; יאללה חברים דברו איתי בלינקים כי יכול להיות אני מבצע קניה כבר שבוע הבא tnx

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  20. שלום, אתמול קיבלתי את המחשב החדש עם כ.מסך MSI 7600GS. יש לי מסך 19 של PRIMEVIEW (PV19THT(. 1. עד אתמול עבדתי איתו בחיבור VGA (עם המחשב הישן) ברזולוציה של 1024 * 1280 והכל היה טוב ויפה. אבל כשאני מחשב את המסך למחשב החדש (דרך DVI) יש לי פס ורוד (לכל האורך) בקצה הכי שמאלי של המסך. (הוא התחיל להופיע רק אחרי שהתקנתי את הדריברים שהגיעו עם הכרטיס מסך). כשאני מחבר את המחשב למסך עם VGA אין את הפס הזה. משהו יודע מה זה?? ואיך פותרים את זה? 2. אני לא מצליח משום מה לעבוד ברזולוציה של 1024 * 1280 אלא רק ב 1024* 768. (עם המחשב הישן לא הייתה בעיה)??

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by mystikal,

לפי מה שהצלחתי להבין עד כה על מסכי lcd , שפורפרת MVA עדיפה לצרכים של עריכת וידאו ותחנות עבודה. איזה מסכים קיימים בטכנולוגויה הזאת ? אני מכיר בנתיים את האפל ואת הויסוניק. יש המלצות או תיקונים ?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by סער_שי,

ובכן, הציעו לי לקנות מסך F900P ב-500 ש"ח. האם הייתם ממליצים ללכת על זה? (יש לי בנוסף מסך LCD L1970HR שאולי אני אמכור) בנוסף, חשבתי אולי להשאיר את ה-LCD ולהשתמש בשניהם. האם יש כרטיסי מסך שתומכים בחיבור אחד DVI ואחד VGA? לכרטיס שלי יש, למשל, את שתי היציאות... אבל האם זה אומר שהוא תומך בזה? ובנוסף - האם כרטיסי ה-HIGH END תומכים בכלל ב-VGA? כי לכל הדגמים שראיתי יש רק DVI X2, אבל אולי לא ראיתי נכון. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by סער_שי,

במשחקים המסך שלי פועל נפלא (L1970HR), לא מרגיש שום מריחות. אבל בהתעסקות עם חלונות (WINDOWS) יש מריחות של הטקסט. האם זה נובע בגלל שהזמן תגובה משחור ללבן הוא גבוה בהרבה מזמן התגובה בין גוונים? בנוסף - יש סרטים שבהם העין שלי חשה באי נוחות כשיש תנועה מהירה על המסך. אבל כשאני עוצר את התמונה (PAUSE) - אני רואה שהמריחה עצמה היא בגוף הסרט. האם זה בגלל האיכות הגרועה של הסרט או שזה עדיין קשור למסך? והאם זמן תגובה יכול לגבוה עם השנים? (כלומר - האם ה"איכות" של התגובה המהירה נפגמת עם שימוש ממושך במסך?)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by harel_22,

האם מישהו שקנה את אחד מהמסכים הבאים יכול להסביר לי מה ההבדל בניהם ואיזה מהם עדיף הדגמים הם: 1.SAMSUNG 731BF 2. SAMSUNG 760BF המסכים הם מסכי 17 אשמח לדעת את הנתונים המדוייקים שלהם מישום שכל אתר כותב עליהם דברים שונים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by harel_22,

אני מחפש לקנות מסך 17 אינץ אני יודע שהחברות הגדולות הם 1. LG 2. SAMSUNG האם מישהו יכול להמליץ לי על דגם ספציפי של אחת מהחברות הנ"ל שהוא ניסה אותו או מכיר אותו אם אפשר גם לתת לי עליו קצת פרטים כגון קצב רענון ויחס נגודיות בהירות וכו' תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים