עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. חבר'ה ערכתי את ההודעה בשל שיקולים מחשבתיים ההודעה השתנתה לגמרי ואיתה גם המטרה של המסך... אני יודה לכם אם תגדישו זמן לקרוא שוב את הכל ולהבין על מה מדובר שלום חבר'ה יש לי מסך מחשב lcd 17 מדגם lg וקניתי אותו מזמן ללא יציאת dvi לאחורנה שקלתי אולי להחליף אותו...... בעיקרון אני שוקל לקנות מסך 22 אינצ' שישמש אותי גם כטלוויזיה לחדר כי הטלוויזיה שיש לי בחדר היא בערך 24 ו רגילה אני מחפש משו בגודל 22 lcd שיכנס שם טוב ( ובן היתר ישמש גם למשחקים בסוני פלייסטישן).... אני מחפש המלצה על מסך מחשב טוב מדגם lcd לא משנה לי החברה כל כך אבל עדיף שתיהיה חברה מוכרת עם שם ולא סתם חרטה.... מה שחשוב הוא שהמסך ישמש אותי בעיקר למשחקים וסרטים וגם לטלוויזיה אז חשוב שיהיו לו נתונים טובים כמו ניגו…

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  2. קודם כול שאלה - למה המסכים האלה - http://www.skypc.co.il/pl_product~36110-022-00~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~SL3220W~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~T2200HDA~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~W2209B~9~0.htm כאלה זולים?? מה שונה בהם? הם נראים מ-ע-ו-ל-י-ם! למה הם במחיר הזה? והבקשה - התקציב : 700 ש"ח החריגה מקסימאלית 750 ש"ח אני ישתמש במסך למשחקי מחשב \ סרטים \ גלישה באינטרנט הכרטיס מסך שלי הוא: כרטיס גרפי HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪803 כמות:1 אני רוצה שיהיה רחב (9X16) ולא יקר ויהיה יחסית איכותי (אני יודע שכמעט לא אפשרי בתקציב) ושיהיה 22"

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by AleXus-,

אני צריך מסך LCD במחיר של עד 2000 ש"ח... יש לי כרטיס מסך AGP... RADEON9600XT... עדיף 19".... אבל אפשר להתפשר על 17"... תודה..

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  4. אני לא יודע האם הבעיה הופיעה לאחרונה או שהיתה מאז ומעולם ופשוט לא היו התנאים לשים אליה לב. היא מתבטאת בכך שכאשר יש תנועה חדה יחסית של אובייקט כהה על רקע אפור בהיר, מתקבל שובל לבן בולט מאוד לעין אחרי האובייקט. לא שמתי לב לבעיות מריחה בתנאים אחרים כלשהם. כל התוכנות שהגיעו עם המסך מותקנות ועל הגדרות ברירת המחדל (למעט הPRESET, שם בחרתי אחד אחר מהקיימים בתוכנה - עדיין בלי לשנות שום פרמטר ידנית). יש מה לעשות עם זה?

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  5. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5259 יש לו קונטרסט גבוה מה-221D, ומגיע ל-1200:1 מעניין גם בצבעים שהם מציינים 16.7M ולא 16.2M ו-Hi-FRC כמו ב-221.. הרי לא יכול להיות שזה פאנל שאינו TN נכון? יכול להיות שהפרטים פשוט לא עדכניים במיוחד (בהתחשב שבכלל אין דגם D אלא רק A באתר של היצרן, וה-A הוא ללא DVI). אני מניח שהם אמורים להחליף את ה-221D, מישהו כבר נתקל בחוות דעת? לא מצאתי את המסך ב-newegg, כנראה שהוא חדש מדי..

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. שלום אני רוצה לקנות מסך חדש ואני לא בטוח שהוא יעבוד על המחשב שלי, זה מחשב מאוד מאוד ישן עם רזולוציה 640 * 480 המחשב נועד לתוכנה ספציפית בלבד בגלל זה אני לא מחליף אותו. אשמח לקבל אינפורמציה

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by ofer40,

היי אני עדיין עם מסך CRT 17 אינץ' ואני מתלבט אם לקנות מסך LCD במקומו. המחשב גם מחובר לטלוויזיה 32 אינץ' כך שאני לא צריך מסך למשחקים וסרטים. על מה הייתם ממליצים לי ללכת? האם כדאי לי ללכת על מסכי 22 אינץ' שהם כולם עם פאנל TN או שאולי כדאי לי לוותר על 2 אינץ' לטובת מסך 20 אינץ' עם פאנל איכותי? השימוש יהיה בעיקר גלישה וקריאת מסמכים לכן רצוי שהמסך יציג טקסט ברמה טובה מאוד. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  8. Started by joniar,

אני קניתי עכשיו T240 של סמסונג ואני חושב שהבנתי שהכיול עושה משו טוב למסך אם אפשר הסבר פשוט תודה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Symbore,

היי אנשים ברשותי מסך פלטרון של LG w2353v. מסך שגורם לי רק צער אך כרגע אין ברשותי את האופציה להחליפו. בזמן האחרון למעט הכפתור של ההדלקה שאר המקשים לא פועלים ומופיע על המסך: osd locked אני רוצה לשנות ניגודיות ואינני יכול ברשותי ווינדוס 7 (מקורי( אם זה משנה תודה!

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. אני קונה מחשב לחבר שלי, שלא כ"כ מעניין אותו "הכי טוב" ולא יראה הבדלים בין מסכים טובים ופחות טובים. אני עורך וידאו וגרפיקאי,ולי יש זוג מסכים שאז עלו לי 7000 שקל,(VIEWSONOC) והם באמת טובים. החבר לא צריך את זה. תקציב מחיר סביב 1200 שקל. שימושים- אינטרנט, קריאה, אופיס, קצת סרטים (ממש קצת,אולי), אולי משחק אחד או 2 בעתיד... הקנייה תיהיה מ"לוגיק". http://www.pclogic.co.il/ אני רואה שאתם ממליצים על "זירוקס 91D". לא מכיר לא ראיתי ולא שמעתי... מה רע במסכים של LG? סמסונג? (בטווח מחירים הזה) תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  11. אני מעוניין במסך למחשב שיאפשר גם חיבור לפלייסטשיין 2 חשבתי על טלוויזה LCD 23 של סמסונג אן MAG אך האם הרזולוציה למחשב לא תיפגע אם הטלוויזיה היא FULL HD ? האם יש פיתרון אחר ( כבל מתאם וכו' )

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  12. שלום, אני שוקל ברצינות לקנות את אחד המסכים האלה האם מישהו ניסה והצליח לחבר פלייסטישן 2 דרך קומפוננט או קומפוזיט למסך כזה? אם כן, האם נראה סביר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יש כזה דבר באיזור המרכז? ככה שאם אני יבוא עם כמה שמות של מסכים ואחד לא יהיה במלאי...אז יהיה את השני ואם יש שם מסכים בתצוגה בכלל טוב :} תודה מראש

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by amirsource,

מסך SAMSUNG LCD 22" 2253BW 2ms DVI 1:8,000 או מסך SAMSUNG LCD 22" 2233BW 5ms DVI 1:20,000

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  15. אני קונה מחשב מ-TMS ואני צריך מסך שתהיה בו יציאת HDMI בנוסף ל-DVI כדי שיהיה ניתן לחבר אותו גם לממיר של הוט בכבל HDMI, וגם למחשב ב-DVI. אשמח לשמוע המלצות, תודה!

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. בעקבות הדילים שהיו בעבר ואני רואה שגם יש עכשיו, אם יש עדיין אנשים שמעונינים במסך הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=26741 ואני יודע שיש אנשים כאלו פה, תגיבו פה ואולי יהיו מספיק אנשים לארגן דיל כרגע המחיר עומד על 2374 צריך מישהו שמוכן לקחת על עצמו את הדיבור מול פנדה (אולי מי שעשה עבור U2311), לי אין זמן כל כך ואין נסיון.

• 32 תגובות
    • 7.5k צפיות
  17. שלום.אני רציתי לקנות מסך CRT לפני כמה זמן (למכונת משחקים) ואמרו לי שבלי LCD אני לא יכול לראות את הפירוט המקסימלי שהכרטיס שלי יכול פסק.האם זה נכון?ולמה?כי בכל זאת יש הבדל של 400 שקל =\ ההשקעה שווה למסך LCD? תודה.

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by drmwvr,

למישהו יש ניסיון עם הדבר הזה: http://www.amazon.com/Screen-Enlarger-Fits-inch-Diagonal/dp/B000NK43A0/ref=cm_cr_pr_product_top בגדול זאת זכוכית מגדלת גדולה עשויה אקריליק, שאמורה בתיאוריה להגדיל את המסך פי שתיים. אני לא מצליח להבין מה החסרונות פה. מישהו יכול לחוות דעה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. היי לכולם! בכוונתי לרכוש את אחד מן המסכים הנ"ל אך עדיין קיימת התלבטות קלה לגבי מה לרכוש, מצד אחד ה2407 הינו חדש וכן בעל עיצוב טיפה יפה יותר... אך שמעתי כי ישנן מספר בעיות עם הפאנל שלו לעומת הדגם הקודם. אשמח לעזרה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. היי ושבת שלום. אני משתמש במחשב ובטלוויזיה באותו מסך (chimei 222h), אך הגודל אינו מספק אותי לטלוויזיה ולשימוש במחשב מרחוק וכן העובדה שאין שלט להעביר בין הערוצים כניסה מעיקה כבר. אני רוצה לרכוש מסך, אני עובד עם המחשב ממרחק של מטר עד מטר ועשרים ואני צופה בטלוויזיה וסרטים ממרחק של כ3-4 מטר. כשאני על המחשב זה מסמכים, גלישה, עבודה, משחקים - הכל. כשאני במיטה במרחק 3-4 מטר, אני רואה סרטים וגולש באינטרנט (פייסבוק). ואני גם רואה טלוויזיה במרחק הזה. אני מתכוון לקנות מתלה קיר שמתקפל על עצמו, כך שאם המרחק יהיה לי רחוק אוכל לקרב אותו כמטר אלי. הבנתי שבכדי לעבוד במרחק הזה (קרוב) חייב full hd ואני מתבלט בנוגע לגודל, אודה לעזרתכם והמלצותיכם. תודה.

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  21. Started by Vaz,

http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=5260 מדובר בדגם חדש לסדרת המסכים מגודל 22 אינץ' של כימל ?? מישהו ניסה את הדגם הזה ? האם הוא אמור להיות יותר טוב מה 228d ? אם אני הולך לראות את המסך בתצוגה , איך אני יכול לבדוק שכל הפיקסלים שלו תקינים ? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. ואם כן האם ניתן לחבר את שני החיבורים לאותו מחשב ולהחליף לפי הצורך ?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  23. טוב אז ככה, חבר שלי הוא גיימר מתקדם פלוס ובזמנו הוא קנה את ה SAMSUNG 730B 8MS והוא עד היום משחק משחקים על רזולוציות גבוהות ואין מריחות וסרטים הוא נהנה מכל רגע, עכשיו אני חשבתי לעצמי, אין לי 2500 ש"ח למסך אז רציתי לשאול - מה המסך הכי זול שנותן תמורה הכי טובה לכסף, כלומר שיספק את הצרכים שלי כגיימר בינוני ומעלה, ברמה של 730B, ויעלה לי כמה שפחות כסף, אין תקציב מוגבל אבל לפי ZAP מה יהיה הכי זול ויתאים, אשמח להצעות גם 17" וגם 19" כי אולי ההבדל במחיר יהיה שווה... תודה מראש על שיתוף הפעולה... עריכה: הכי חשוב שחכתי לציין שיהיה לו DVI...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, אני בקרוב מאוד קונה מסך LCD,אני מוכן להשקיע כסף בשביל לקבל מוצר טוב ואיכותי של חברה טובה,עם נתונים עכשווים ולא נתונים של לפני 5 שנים, אחד שיודע להציג גרפיקות כמו שצריך,שהטקסט יראה נורמלי וטוב,ושאני מסתכל עליו אני יזכר בCRT האיכותי שהיה לי. אז היום יש הרבה רעש על מהירות המסך, מהי המהירות המקובלת היום למסכי LCD עכשויים, במעבר משחור ללבן,מלבן לשחור,ובתחום האפור שהוא בעייתי לפי מה שהבנתי. וגם מהו יחס הניגודיות המקובל היום,ולפי מה שהבנתי,ככל שהיחס יותר גדול אז שהתמונה יותר טובה ואיכותית,זה נכון? בבקשה,תענו בהקדם, תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.