עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by dan1111,

האם ייתכן שהדגם הזה של LG: L1900R שמפורסם בכל אתר כשהוא בעל זמן תגובה של 2MS http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2656 הוא בעצם 4MS? (לפי האתר לבדיקת סוג פאנל שפורסם בפורום: http://www.tftcentral.co.uk/ ) - תעשו חיפוש לסוג הדגם. ועוד משהו: למה מתכוונים כשכתוב על זמן תגובה שהוא G2G? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  2. Started by shaynac,

אני חושב על קניית מסך LCD. המסך מיעוד בעיקר לעבודה משרדית אבל גם למשחקים כבדים. האם אתם ממליצים על המסך הזה? האם יש לכם המלצות אחרות בטווח המחירים הזה (אפשר גם בפחות ;D)

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  3. Started by hardwell,

אוקי אז תכננתי היום כבר להזמין את המחשב, אבל הציעו לי להוסיף שני מסכים לסראונד. המפרט נמצא פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=552510.0 העניין הוא, שאני לא יודע אם זה כדאי בכלל, נראה שזה יעשה לי הרבה בעיות: - משחקים שלא תומכים יימתחו על כך המסך, או שלא יעלו כלל. - צריך לשנות את כל הצורה שבה הספריה מאורגנת (להעביר לקיר אחר) בשביל לפנות מספיק מקום. - עלות כספית שאני לא יודע אם שווה את זה (להוסיף 1800 שח) - הצ'אנס שחודש אחרי יצא ליין חדש של מסכי מחשב ושלושת המסכים הנוכחים לא יהיו שווים כלום, הנזק יהיה עצום כשזה X3. - שולחן העבודה לא כל-כך אידיאלי לעבודה עם שלושה מסכים (למרות שאפשר לעבוד איתו). - ה SLI שלקחתי במקום overkill כמו שרציתי שיהיה יריץ בקושי את המשחקים…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  4. Started by TPack,

שלום לכולם, מישהו יודע אם ניתן לחבר למסך (Samsung 2253BW) כבל RCA של ממיר דיגיטאלי או כל התקן אחר? אם לא, מישהו יודע עם איזה מסך 22" ניתן לעשות זאת? תודה!

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  5. אני סטודנט לעיצוב גרפי שמשתמש המון בתוכנות גרפיות.עד היום השתמשתי במסך LCD ישן 17 אינץ'.רציתי לשדרג ל22 רחב, אך בגלל מגבלות כספיות כמו של כל סטודנט.אני לא יכול להשקיע מעל 1000.ניסיתי להציע הצעות מחיר בוואלה שופס על samsung 2253BW אך לא זכיתי והשבוע התקשרה אליי נציגה שלהם להציע לי אותו ב900 ש"ח. אני כבר משוטט מעל כשלוש שעות וקורא מאמרים ועורך השוואות אך לא קיבלתי מידע מספיק.קראתי את המדריכים באתר ואת ההשוואות ל- 2243BW . הבנתי את הבעיות של ה-TN בתצוגה ואת שאר הפרמטרים שצריך לקחת בחשבון. אך בכל זאת רציתי לשאול, לאור המחיר שהציעו לי האם בכל זאת שווה לי לקנות את המסך הזה.(אני בטוח שמבחינתי זה יהיה שינוי אדיר-המעבר ביו 17 ל-22 אינץ' רחב,השאלה אם זה כדאי).

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by Ice-maniac,

שלום לכולם, מה נותן ה- DTV tuner של המסך הנ"ל? האם ניתן יהיה לקלוט איתו את החבילה של חמשת הערוצים הבסיסיים ללא ממיר חיצוני (כזה שקונים ב 400 ש"ח)? כמו כן אשמח לחוות דעת שלכם על המסך הנ"ל? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  7. Started by idan_m76,

אני קונה מחשב חדש ושוקל לקנות את ה Samsung 940BW 4ms DVI. מחיר המסך הוא 1464 ש"ח ב IQPC. לא לצורכי משחקים או צפייה בסרטים. בעיקר לתכנות,אינטרנט וכו... יש המלצות בעד\נגד?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by Guy950,

היי חבר'ס, אני קונה מחשב חדש עם כרטיס מסך HD4870 512MB ואני רוצה גם לקנות מסך חדש! אז בעיקרון ראיתי את המסך הזה בבאג ורציתי לדעת 2 דברים: א. הכרטיס המסך של גרסת 512MB יצליח לסחוב 24 אינץ' בלי בעיה או שיעשה בעיות? ב.http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6525&perur= זה המסך שאני מתעניין בו, השאלה היא האם הוא שווה? מחיר נמוך למסך ענק=חרא פאנל או חרא מסך? מהן החסרונות של המסך הזה? אם אתם רוצים לעזור למצוא מסך טוב, אני מעוניין במסך 22-24 אינץ' בתקציב של 1.5K ש"ח וחייב חייב גם יציאת HDMI לאקס בוקס 360. תודה, גיא.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  9. Started by Alroit,

שלום לכולם שאלה קצת מוזרה - אחרי שחיפשתי וחיפשתי - לא מצאתי שום אפשרות של תליה על קיר במסך הזה היש אפשרות כזו? הרי תמיד לכל מסך יש 4 חורים לפחות בגב. מישהו שמע על אפשרות תליה על קיר למסך זה? תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by sholzer,

היי קראתי איפשהו שאם מגדירים במסך הזה רזולוציה נמוכה מהמקסימאלית יש כל הזמן הודעת שגיאה מעצבנת. מישהו יודע משהו על זה? יש למישהו ניסיון עם המסך הזה שנראה די פופולארי בימים אלו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Omer DA,

למישהו יש את גרסאת הFULL HD ? (T220P) איך היא? אני שוקל לקנות אותה במקום הגרסא הרגילה בגלל שאם אני יקנה אקס בוקס יהיה לי למה לחבר

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  12. Started by chatin,

קניתי את המסכים הזה .. הוא נראה פצצה אבל נסיתי לכוון את הצבעים אם התוכנה שהם הביאו אבל לא הצלחתי להגיע לצבעים יפים משהו יכול לתת את הערכים האידיאלים שצרכים להיות ... או לינק איפה אפשר למצוא את זה ה 2243BW קצת מסנוור אז הורדתי את הבהירות לכמעט חצי

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by chatin,

אני מתלבט בין 2243 לבין T220 ממה שקראתי בפורום כולם ממליצים על 2243 . אבל ראיתי יש פיצ'ר נוסף ב T220 שזה Aspect Ratio Control בפירסום הם רושמים שזה טכנולוגיה חדשה של התאמה ל 4:3 משהו יודע מה זה ?? ואם כדי לוותר על ארגומטריה בשביל זה ??? עוד שאלונת מה מספר הפיקסלים השרופים שהחברות מחליפות את המסך ??? תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  14. Started by Eli100,

שלום, אח שלי הזמין אתמול את המסך t220p והמחשב שלו מאוד ישן P4 2.8 Asus p4gd1 pci-e ati x800xl 512 ddr2 והוא משחק משחקים כמו Warcraft 3 World of warcraft Bf2 Nfs:carbon עד עכשיו הכל עובד לו על הגדרות הכי גבוהות בלי בעיות במסך 17 האם יכול להיות שעם מסך כמו t220p יהיו לו ביצועים נמוכים וfps נמוך? (ד''א המסך אמור להגיע עוד שבוע בגלל זה אני שואל)

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  15. Started by coldfire92,

קניתי את המסך t240 ואני חייב לציין רואים ממש טוב והכל עכשיו יש לי שאלה אפשר להטות אותו אחרוה קצת ולא על פוזיציה אחת קבועה ניסיתי לדחוף אותו בעדינות אחורה אבל אני פוחד הוא ישבר או משהו אז רציתי לדעת אם זה אפשרי או לא

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  16. Started by SmurFin,

טוב יש לי את הLCD הנ"ל עכשיו לא יודע אם קיימים פה עורכים וכאלה של גרפיקה אני עובד על הLCD לאחר תקופה גיליתי שהוא מבלבל יותר קונטרסטי יחסית למחשב רגיל , משהו שפוגע בעיצובים... השאלה שלי , יש איזשהו מדריך או איזשהי הגדרות שמתאימות למחשב מבחינת בהירות קונטרסט וכו?

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by rene,

ראיתי תמונות בהם המעמד בצבע שחור וראיתי תמונות עם מעמד בצבע כסף... האם קיימים 2 מודלים?

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  18. Started by zedisdead,

האם ניתן לפרק את הרגל של המסך ולתלות אותו על הקיר ?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by gman27,

שלום רב אני זקוק למסך חדש . אני במקצועי מתכנת אבל כמו כולם רואה סרטים ומשחק מעט אך עדיין משחק שאלתי היא האם אחרי שנתיים ה VP930 עדיין קנייה טובה לטווח המחירים שלו או שיש כבר אופציות אחרות ?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  20. היי יש לי אפשרות לרכוש את המסך במחיר 1700 ש"ח עם אחריות ל 3 שנים . קראתי ברשת והעלתה סוגיה לגבי הפאנל לפי ההגיון ומה שהבנתי עד עכשיו זה אמור להית פאנל TN-f , אבל יש באינטרנט איזכורים שזהו פאנל MVA 8BIT האיזכורים שמצאתי 1. (Chi Mei Optoelectronics S-MVA ) 2. Type .......................... 22" Wide TN Colour TFT active matrix ESXGA+ LCD Display Area................ 47.4cm horizontal x 29.6cm vertical: 55.9cm diagonal Pixel Pitch ................... 0.282mm Optimum Resolution..... 1680 x 1050@ 60Hz Pixel Clock.................. 150MHz Contrast Ratio.............. 700:1 (typ.) Viewing Angle.............. 150°horizontal,140° vertical (at 10:1) Responce Time......…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. ביום שישי קיבלתי את המסך וגיליתי שיש לו נקודה ורודה ברבע השמלי למטה הכי קרוב למרכז המסך, כניראה שזה פיסל שרוף אבל אני לא בטוח? באחריות כתוב שאם אני פותח את הקופסא לבד (כמובן גם מתקין לבד) ולא מישהו מטעם ח.י אז אין אחריות, באמת מישהו סם על זה? היה עיקוב של 4 ימים בגללם אז רציתי להגיד שהם יביא לי פיצוי ויחליפו לי את המסך למרות שכניראה יש שם פיקסל שרוף רק אחד?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום אני קונה בקרוב את ה-Samsung 2243BW ורציתי לשאול לגבי אחריות של חיון למשל, בעת תקלה אני יכול לפנות באופן עצמאי ישירות ליבואן או שאני צריך לפנות לחנות ? אני שואל כי זו חנות שאני לא הכי סומך עליה ולחנות אחרת צריך לנסוע קצת.. תודה מראש,לירן

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  23. Started by Ronenosh8,

היי אז ראיתי שעכשיו יש יותר מבחר של דגמים מה שהקשה עלי לבחור מסך בעקרון אני מחפש מסך עד ה 1000 ש"ח בגודל 22 אינץ' ומעלה, full hd ופאנל IPS וראיתי של- DELL יש המון דגמים ולכן קשה לי לבחור אשמח להמלצה על דגם איכותי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  24. מעניין אותי מאוד איך רואים סרטים שהם 720p או דיוידי ריפ... במסכי 1920X1200 לעומת מסכי 1280X1024 אם רואים אותו דבר כמו במסך 1280X1024 /יותר טוב / פחות טוב (נגיד אם את שתיהם רואים ממרחק של 2 מטר) נ.ב. זו שאלה שתקבע אם אני אקנה את המסך הזה..(2407WFP או חדש יותר שיצא עד 2008(אני חוסך כסף(בינתים 2500ש"ח!!)))

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  25. שלום יש לי מסך מחשב ישן ביחס 4:3 ברזולוציה של 1280X1024 ואני רואה בו מצויין. ניסיתי השבוע לחבר מסך טלויזיה חדש בגודל 40" ברזולוציה של 1920X1080 והאיכות תמונה במיוחד של טקסט גרועה מאוד. אותו דבר היה במסך של 32" . אני שואל את זה כי הייתי מעוניין להחליף את המסך הקטן שיש לי במסך גדול יותר לצורך משחקים שזה אומר מסך 32" עד 40". אבל עם כל הכיף שבדבר איכות התמונה לא משהו בכלל למרות שאלו מסך FHD. מה יכולה להיות הסיבה לכך ? הדבר היחידי שעלה לי בראש הוא שגודל הפיקסלים במסכי טלויזיה גדולים ,גדול יותר ולכן פרטים קטנים נראים באיכות גרועה.

• 6 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים