עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by eriK,

טוב אז ככה יש לי מסך של MAG 19 אינץ' בן שנתיים בערך בזמן האחרון היתה לי איתו בעיה כזו: כל פעם כשלא הייתי נוגע במחשב זמן מסויים (נגיד הולך מהבית או משאיר את המחשב דלוק פשוט) והיה עולה השומר מסך ואחריו המסך נכבה (חסכון חשמל) בכל פעם שהייתי מדליק אותו בחזרה הוא היה מתכבה כל כמה שניות זה היה מסתדר אחרי כמה פעמים שהייתי מכבה ומדליק אותו עכשיו בימים האחרונים זה כבר לא עוזר שאני מכבה ומדליק רק כדי להסביר את הבעיה יותר טוב: המסך לא בדיוק מתכבה, הוא ניהיה שחור והנורית דולקת כאילו המסך עובד, ורק כשאני מכבה ומדליק שוב אני רואה תמונה, ואחרי כמה שניות שוב ניהיה שחור וככה כל הזמן הוא מהבהב כזה והבהירות משתגעת ואז הוא מתכבה אני יושב וכל הזמן מכבה ומדליק שוב ושוב גיגלתי בנו…

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by pergola,

מסך ב1800- 2100 איזה הכי מומלץ תמיד המליצו פה על LG L1970HR 2ms DVI אבל בזמן האחרון ראיתי שהרבה מתלוננים על הצבעים וההתאמה של האור והבהירות במסך הזה או משהו כזה.. אז איזה מסך הכי מומלץ בתקציב הזה המחבש מיועד למשחקים וסרטים בעיקר.. גיימר=]

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  3. מחפש לראות בעין מסך 19 של היונדאי . מישהו יודע איפה מוכרים כזה באיזור חיפה?

4. תודה

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  5. עקב ריבוי הדיונים בנושא בתקופה האחרונה וחוסר התועלת שבדיונים אלה ינעל כל דיון חדש שיפתח בעיניין. דוגמא לנושאים שנידונו לאחרונה: 1."קניתי את ה 226BW, איזה פאנל יש לי בפנים?" 2."מה עדיף פאנל S, C או A?" 3."איפה אני יכול למצוא 226BW עם פאנל X?" 4."מה היתרונות של פאנל TN X ב 226BW ע"פ פאנל TN Y ב 226BW" כאמור מעטה ינעל כל דיון בנושא הנ"ל! זאת מכיוון שאין שום טעם לדון בסוגיות הנ"ל כי: 1. אין דרך לדעת איזה פאנל יש במסך שלכם בגלל שסאמסונג לא רושמת זאת יותר. 2. זה לא משנה יותר מידי מכיוון שמדובר על מסך עם פאנל TN שאינו איכותי בכל מקרה. אם קניתם את המסך ואתם מרוצים זה מה שחשוב, אם עדיין לא קניתם מסך ואתם חושבים על 22" אני ממליץ להמתין לביקורת הבאה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מה הכי מתאים לעיבוד תמונות ממצלמה דיגיטלית ומסריקות לעבודה ממושכת ומקצועית nec 2470 wnx hp 2475w dell 2408wfp ואם ישנה המלצה אחרת מצוין אשמח לעזרה יורם

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by froggy,

שלום ברשותי מסך ACER דגם AL1716. המסך הוא 17". מערכת הפעלה Windows XP. לאחרונה המסך לא מצליח להריץ משחקים חדשים, צצה שגיאת Input not supported. המשחק עולה (שומעים מוזיקת רקע), ולכן הבעיה היא לא במחשב אלא במסך. *ההנחה שלי שהרזולוציה של המשחקים כברירת מחדל גבוהה מידי. אין אפשרות לשנות רזולוציה בתוך המשחק מאחר והמסך מראה שחור. מחפש פתרון לבעיה. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום! האם ידוע לכם על מסך כלשהו שהוא: 1. בטכנולוגית LED. 2. מקבל חיבורי טלויזיה (מהממיר) וקיימת בו אופציה לPIP (תמונה בתוך תמונה). אני שמתי לב שבחו"ל יש מסך כזה של סמסונג (FX2490HD) אבל לא רואה שהוא נמכר בארץ. יש לי כרגע מסך בן 3-4 שנים, טכנולוגיה שונה (לא לד), אבל מסך כזה בדיוק (225MS). יש מושג?

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. היי. תראו, אני אמור לקנות בקרוב מאוד מסך LCD למשחקים, והאפשרויות שלי די מצומצמות אם אני רוצה שזה יהיה בקרוב. זה צריך ליהיות מסך LCD כלשהו (17" או 19") של חברת Proview בלבד (דיל כלשהו, סיפור ארוך) ושיתאים למשחקים (שלא ימרח בהם והקצוות יראו מטושטשים ו... נו, יש לכם מושג על מה אני מדבר, אני בטוח) על כל השאר, אני מתפשר. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by kobi31,

אני מתלבט מאד בין שני המסכים - המחיר הוא די דומה, וגם הפאנל. אולם ל eizo יש 2" פחות. הצרכים שלי הם עבודה בתלת מימד, סביבת עבודה adobe rgb. אנא חוו את דעתכם בנושא מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by URSH,

בשעה טובה רכשתי (בעזרתכם המקצועית והטובה) 971P של סמסונג, עד עכשו נראה נהדר . התקנתי את תוכנת המג'יק וסיבוב המסך (ROTATE) ,ויחד עם הצלמיות שלהן בפינת המסך השמאלית מופיעה צלמית "LCD GAMMA" ,מה זה ? האם זה הכרחי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by נמו789,

יש לי 2 צגים אחד מסך מחשב והשני LCD LG (טלוויזיה) חיברתי את שניהם על ידי מפצל DVI והכל בסדר חוץ מדבר אחד, ה LG לא מציגה תמונה אם המסך מחשב מכובה,כלומר אני מנגן סרט דרך המחשב ורוצה לראות אותו רק בטלויזיה הLG אני חייב שצג המחשב יהיה דלוק וינגן את הסרט . זו בעיה מכיוון שהמסכים צמודים מפאת חוסר במקום וזה די מפריע לראות סרט עם 2 מסכים. איך אפשר להגדיר שצג הLG לא יכבה אם אני סוגר את מסך המחשב ?

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by Raz the king,

שלום האם לפטופ asus zephyrus m15 עם i7 דור 10 וRTX 2070 max q יסחוב משחקים בינוניים ב144Hz?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  14. Started by RedHawk4,

שלום! יש לי בחדר ממיר כבלים של HOT (לא HD - ישן) ומסך דק 22" של AOC. רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הממיר ישירות למסך שמחב במקום טלוויזיה. אם כן איזה כבלים אני צריך? האם ממיר VGA ל- RGB/RCA יספיק? האם זה יעבוד גם עם קול? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by gilad267,

קניתי מסך LCD NEC 70GX2 כאשר אני מפעיל סרטים במצב שדומה ל256 צבעים{קצת יותר איכותי} הבעיה קיימת בכל נגן כאשר אני מחבר את מסך הCRT הישן רואים את הסרטים כמו שצריך. החלפתי 3 פעמים את הדרייברים של כרטיס המסך וזה לא עזר. חיפשתי בכל הנגנים אפשרויות כיוון התצוגה ולא מצאתי פתרון. אולי זה מפני חיבור הDVI? נואש אני מכל החיפושים... עזרו לי !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by renji,

היי, אני מחפש מסך 24" עם חיבור HDMI ורזולוציה מקסימלית של 1920x1200 בסביבות ה-1300-1400 שקל. המליצו לי על ה-Samsung T240, אבל לפי מה שאני רואה בזאפ הוא כבר לא נמצא במלאי של הרבה חנויות. מישהו יודע אם הפסיקו לייצר אותו או משהו כזה? ואם כן, איזה מסך אמור להחליף אותו? אם למישהו יש המלצה על מסך אחר שעונה על הדרישות שלי, אני גם אשמח לשמוע. יחסית קשה למצוא היום מסך של 1920x1200. הרוב הגדול הם 1920x1080. תודה

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  17. שלום, יש לי מסך 22" LCD של LG עם יחס ניגודיות של 1:30000. אז ככה, בחלק מהמשחקים שאני מריץ אני רואה מליוני נקודות זעירות מאוד וזזות שרק אם ממש מתרכזים אפשר להבחין בהם והשאלה שלי היא האם זה ככה בגלל המשחק או שהמסך שלי דפוק? אני חייב לציין שזה מופיע רק במעט מאוד משחקים כמו למשל ב assassin creed כשנמצאים מחוץ לאנימוס, וגם בסרטי HD (בכולם), האם זה קורה לעוד מישהו?

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  18. שלום, אני מחפש מסך דק עבור מחשב חדש לאחותי. המטרה של המסך היא כללית למדי – אינטרנט, ושימושים משרדיים יום יומיים. בעתיד ישמש ללימודים (קריאה). במחשב שלי יש את ה-2209WA שאני מאוד מרוצה ממנו, אך אחותי פסלה אותו כיון שהוא גדול מדי ורחב מדי עבורה, ולכן לא נוח לה. מסיבה זו אני מחפש מסך באזור 19''-21''. אני מניח שתקציב רלוונטי הוא כ-1000 ₪, אע"פ שאני מוכן לשלם יותר אם יש הצדקה. אם זה רלוונטי בגדלים האלה, למסך יתחבר כמעט לוודאי כרטיס מסך On-board (כחלק מלוח gigabyte). אם יש סיבה לקחת כרטיס מסך חיצוני פשוט, נא ציינו זאת - המפרט עדיין לא הורכב והוא פתוח לשינויים. אני אשמח לקבל המלצות. תודה!

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by yazi22,

מחפש מסך סביר לכל המטרות (סרטים, משחקים, מסמכים) למחשב ישן יחסית (בן חמש, היה מעולה בזמנו, אבל היום מוגבל יחסית...). מסך CRT 17 שהיה לו יצא מכלל שימוש. מסתבר שהיום לא רק שכבר אין מסכי LCD 17 אלא אפילו 19 כמעט ואין וממילא כולם 16:9. המסך הזה, TP2053W, מוצע ברשת איבורי ב-660 ש"ח. נראה לי מחיר מאד נמוך. הביצועים של המסך נראים סבירים. השאלות - האם לאחר שהתרגלתי ל CRT (פלטרון LG) ההרגה לעיניים והביצועים יהיו מספיק טובים? המחיר המוצע באיבורי זול מאד. ברב המקומות המסך הזה עולה כמעט 900 ש"ח. האם מישהו יודע על איזה קאטץ'?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  20. שלום, המסך של ההורים שלי הלך לעולמו אתמול, ואני מחפשת להם מסך חדש. המסך הקודם היה "19 של סמסונג אני מחפשת מסך טוב גדול יותר "22, אשר ישמש בעיקר לאינטרנט, משחקים ואופיס התקציב שלהם הוא כ-900 ש"ח (גם פחות זה טוב ) (אנחנו גרים בחולון אז שהחנויות יהיו בסביבה) תודה מורן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by hoodini,

מצורפת התכתבות שלי עם TMP שענה על שאלות ששאלתי לגבי מסך DELL 2007FP וספציפית לגבי העובדה שלרוב מסכי ה LCD רזולוציות טבעיות גבוהות שלא לכל אחד כרטיס מסך מספיק חזק כדי להחזיק אותם במשחקים FPS כבדים או אפילו בקראית טקסט ב WEB (הכל קטן קטן ב 1600 על 1200) יש לי שאלה לגבי המסך 2007FP שגם אני שוקל לרכוש מיד אחרי החג לי יש כרטיס מסך GT7900 עם 256 זכרון השימוש היחידי של המסך שאני רוצה לקנות הוא משחקים וגלישה ב WEB (ללא צפייה בסרטים בכלל) 1) השאלה שלי היא לגבי רזולוציית המסך הטבעית 1600x1200 מעולם לא שיחקחתי ועבדתי תכלס ביותר מ 1024X768 ואני יודע שמין הסתם ברזולוציה הטבעית משחקים יהיו איטיים יותר עם כרטיס מסך כמו שלי (או שלא???) השאלה עם כדאי לקנות מסך כל כך טוב ולא זול,ב…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by [NOS],

ולמה יש הבדל כ"כ בין המסכים של אסוס למסכים של LG או סמסונג ?

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  23. Started by Woland,

שלום, אני מחפש מסך שהשימושים העיקריים בו יהיו גלישה , תכנות , ומדי פעם סרטים ומשחקים. כרדע שמתי את עיני על ה - u2311h או 2209wa , לפי ביקורות שקראתי באינטרנט נראה שה - 2209wa טוב יותר לשימושים שלי. מה דעתכם , ואם יש הצעות נוספות אני אשמח לשמוע תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by tepez,

איזה מהמסכים הבאים הכי משתלם לקנות? (אני לא יכול לבחור מסך אחר) מסך ''19 LCD MAG דגם: T906W 1379ש"ח מסך LCD ACER דגם: AL 1917as 1299 ש"ח מסך ''17 LCD (דק) MAG דגם: LP717 1099 ש"ח מסך ''19 LCD MAG דגם: LP917 1399 ש"ח מסך ''19 LCD APEX דגם: LM-1901 1479 ש"ח

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  25. Started by ItachiSan,

שלום, ברשותי המסך DELL 2209WA וכרטיס מסך HD4870. כיוונתי בדרייבר של הכרטיס מסך את הרזולוציה ל 1680X1050. למרות זאת בחלק מהמשחקים עושה רושם שהרזולוציה נמוכה יותר - לדוגמה, נגיד ש 1 ו 2 הם אפשרויות לבחירה בתפריט הראשי במשחק, כדי לבחור את האופציה הראשונה אני צריך לעמוד עם העכבר איפה שה X 1 X 2 בדקתי בתוכנה TUNEUP UTILITIES ורשום שם שהרזולוציה מכוונת ל 1344X840 במקום לרזולוציה המירבית. ניסיתי כבר למחוק את הדרייבר של הכ.מסך ולעדכן לגירסה האחרונה, וגם להתקין מחדש את הדיסק שהגיע עם המסך. עוד רעיונות מישהו? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.