מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,881 דיונים בפורום זה
-
יש לי פשוט חבר שמסדר לי מחירים ממש טובים למסכי BENQ אני מאמין שאני צריך 19 אינצ' (אלא אם כן אתם חושבים אחרת) ולמטרת משחקים. תודה ענקית
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני משחקת כרגע Call of Duty Modren warfare 2, ושמתי לב שיש ריצוד במסך. עכשיו, האם הבעיה במסך, בכרטיס מסך, או בכלל במשחק? משחק : Call of Duty Modren warfare 2 ( לא מקורי, פרוץ ) מסך - DELL 2209WA IPS כרטיס מסך - Sapphire Radeon HD5770 מערכת הפעלה - Windows 7 אשמח לתשובה מהר, כי אם הבעיה נעוצה בחלק במחשב, אחליף אותם באופן מיידי.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש מסך מחשב בסביבות הגודל 21"-22" (רוחב מקסימלי של 57 ס"מ). חשוב שיהיה פאנל איכותי כמו VA או IPS, חיבור HDMI והתקן VESA. המסך מיועד לעבודה משרדית ולמשחק lol ויהיה תלוי על הקיר (אם זה משנה). כרגע אני מתלבט בין המסכים הבאים, אשמח לשמוע המלצות גם למסכים אחרים שמתאימים LG 22MP57HQ Dell P2217H אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין כמה מסכים והמסך הזה הוא אחד מביניהם. אני רוצה לראות אותו במו עיני, יש איזו חזנות שאתם יודעים במפורש שמחזיקים את המסך בתצוגה?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב חדש למחשב של המשפחה.. נועד בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט (וצריך להתאים כמובן למשחקים) מחיר-900 שקל, ללא חריגה... תודה מראש עריכה: מספיק לי 19 אינץ', אבל גם 20 זה בסדר...
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית משדרגת את מותג ה-TUF שלה עם שלושה מסכי גיימינג נוספים - שניים מהם בעלי קצב רענון שעוד לא פגשנו דומה לו בקטגוריה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הטלויזיה : SAMSUNG 25.5" SyncMaster T260HD-TV אני הולך לחבר אותה למחשב, לראות סרטי HD וגם אחבר ת X360. מה אתם אומרים? יש משהו יותר איכותי\שווה במחיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
המסך ימוקם במספרה..ויחובר אליו גם ממיר של YES כנראה.. התקציב 1500-2000 ש"ח תודה רבה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
חלק מהתגובות פה לא ממש עזרו לי ורק ביבלו אותי חשבתי לקנות את הסמסונג 931BF אבל אמרו לי שלא כדאי אז אני אשקיע עוד 100 ש"ח ואקח את ה VIEWSONIC VX922 שווה או לא שווה ?? עולה לי 1950 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה ל4 מסכים בגודל 22"-24"(עדיפות לדל) עד 800 - 1000 ש"ח לאחד(צריך שני חיבורי HDMI בכל מסך). בנוסף אני אצטרך המלצה ל MOUNT\STAND שאני אוכל לחבר את המסכים ביחד, זה הסגנון(יש לרכוש בארץ?): המסכים ישבו בצד לשימוש של מוניטור לתוכנות בעיקר. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה רבה על זמנכם, אני מחפש המלצה למסך 27 אינג' שידע להציר בצורה מדוייקת טקסט (לא אפרט במוסגים שאני לא מבין בהם כמו חדות וכו' - בזה אקשיב לכם). אני אבלה מולו שעות ארוכות במהלך היום ככה שהבריאות של העיניים שלי היא דאגתי הראשונה והחשובה ביותר. (כרגע אין לי בעיות בעיניים מכל סוג חוץ ממשקפיים - מספר נמוך לרחוק) התקציב שלי הוא 1200 לקנייה מחול או 1500 מארץ אבל אם זה לא מספיק כדי כדי להמנע מנזק כל שהוא או אי יכולת לשבת מול המסך שעות ארוכות, העלה את התקציב בהתאם. דרישה נוספת (רמת החשיבות שלה בשבלי היא 2 מתוך 10): כניסה של USB-C, ו-אינטרנט כדי להמנע ממתאמים למק. מפרט המק פרו שלי: מעבד: 2.9 GHz Int…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך הצעה למסך טוב שיתמוך בFH ושיהיה מעל 22 אינץ' ואם אפשרי שיהיה לו חיבור hd תקציב עד 1200 שקל ראיתי תמסך W2343T הזה , איך הוא?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
Acer 17" AL1717 A Samsung 19" SyncMaster 932BF Lg 19" Flatron L1954SM-PF
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני רוצה מסך חדש לצרכים משרדיים בעיקר, חשוב לי שלא יעייף את העיניים וכמובן שעדיף שיהיה כמה שיותר זול התקציב שלי הוא 1000 ש"ח. שלא יהיה גדול מדי לא יותר מ22 אינץ', התחלתי לחפש לפי הרשימה הנ"ל אבל לא ידעתי מה לבחור http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db55019=138767&db346073=346074&orderby=ratesum אשמח אם תעזרו תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
המסך: ViewSoinc VP930B 19 LCD עם פאנל MVA, נרכש על-ידי לפני כמעט שנה וחצי. המסך נמצא על פיווט ומתכוונן באופן מלא. הוא במצב מעולה, אין לו פיקסלים צרובים, הוא ללא שרטות ונראה כמו חדש. בזמנו, לפני שנה וחצי, רכשתי אותו על סמך המלצות כאן בפורום ובכתבה באתר, בעלות של 1600 ש"ח - אולי אני חדש בעולם העגמומי של אובדן-מהיר-של-ערך-מסכי-LCD אבל האם מסכים כאלו מאבדים מערכם בצורה כזאתי חריפה? כיצד ההיתם מערכים את שוויו של המסך שלי? אני מעוניין למכור אותו אבל איני יודע מה הוא השווי שלו נכון להיום. תודה מראש על העזרה..
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ על מסך 27 אינצ' רזולוציה 1920 - 1080 , הזמנתי מחשב חדש ואני צריך גם מסך . תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכונן לקנות מסך מחשב חדש לעבודה (אני עורך וידיאו), ורוצה לקנות משהו מוצלח. הייתה לי חוויה טובה עם מסכי DELL עד כה, כרגע יושב לי DELL U2415B בגודל 24 אינץ'. ולידו יושב דל ישן יותר של 21 אינץ'. בהרפתאות שלי בחנויות, יטיוב, ביקרוות וכ'ו כמה מסכים תפסו לי את תשומת הלב. אחד מהם הוא ה-dell ultrasharp u3415w שנראה כמשהו שיחסוך לי את הצורך בשני מסכים, כי הוא 34 אינץ', ונראה שעבודת עריכה עליו תהיה כיף חיים. השאלה היא האם הוא שווה את זה? מבחינת תקציב אין לי בעיה להשקיעה, כי אני רוצה לקנות משהו טוב, משהו שיעזור לי לעבוד מהר יותר וטוב יותר ומשהו שיכול לחסוך לי פה את הצורך בשני מסכים. מה שכן, הבנתי שהמסך משדרת תמונה של 21:9, מה שאולי יהיה בעייתי בצפייה …
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט, אופיס, משחקים - לא סרטים. הצרכים שלי כדלקמן- 1. חשוב לי: אחריות טובה לגבי פיקסלים תקועים, זליגה מהשוליים וכו'. 2. לא כ"כ חשוב: איכות תמונה. בעבר השתמשתי במסכי TN של יונדאי ו-polyview לתקופות ארוכות, מספיק טוב בשבילי. רק שלא יהיה זוועה. 3. בא לי אבל לא הכרחי: 1200 פיקסלים גובה במקום 1080. led backlight HDMI בנוסף ל-DVI VESA mount (יעני, לא LG). תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי, הפלסטיק הנ"ל-LENOVO 3000 N200 ואני מבקש לשאול- האם הכבל של הוויפי או שאר הכבלים נראים תקינים בתמונות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנחנו מחפשים לקנות שני מסכים. אני מניח שהם יהיו מאותו סוג. התקציב לכל מסך הוא באזור ה1000 שקל. מסך 1: שימוש עיקרי - אינטרנט רגיל. שימוש משני - עריכת וידיאו. מסך 2: שימוש עיקרי - אינטרנט רגיל. שימוש משני - לייט גיימינג (מעט משחקים של לפני כמה שנים, לא חשוב סופר איכות). כיום, אנחנו עובדים עם מסכי 17 אינצ' - נשמח להגדיל למסך באזור 22 אינץ. עדיפות למסך רחב. בטווח מחירים זה ההמלצות בפורום הם על ה DELL U2312HM. האם זה מתאים לצרכים שלנו? או שעדיף לחסוך ולקחת את ה U2211H? אשמח לשמוע המלצות ולאו דווקא על דגמים אלו. האם שווה לקחת מסכים מדגמים שונים לכל מחשב? תודה!
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אהלן בשביל מחשב חדש שאני קונה אני אקנה כנראה גם מסך. הבנתי שהמסך הזה:http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=bsd&cs=04&sku=320-2807&~ck=baynoteSearch&baynote_bnrank=0&baynote_irrank=0 מסך מצויין....כרטיס המסך שהולך להתלוות אליו הוא gtx570... מה אתם אומרים?מתאים? תודה
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי כתם קטן שאני אפילו לא יודע ממה על המסך.... ואני לא ממש יודע איך להסיר אותו.... טיפים? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו בכותרת... פאנל IPS או גודל 24" או 22 עם תמיכה ב120HZ(מה שיפאשר לראות מעל 60FPS) לגבי הIPS, יש את הדל שכולם ממליצים, איך הוא לגיימינג? (ה22") לגבי ה3D, אם אני קונה זה רק בשביל ה120HZ. יש הבדל משמעותי? מישהו ניסה? (הדגם של סמסונג 2223Z משהו כזה) תקציב עד 1500 ללא חריגות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי כבר בעשרה אולמות תצוגה של טלוויזיות 4K. אני מחפש אחד שמחובר למחשב, לראות אם אני אסתדר אם מסך ענק, ברזולוציה גדולה מאד, סקיילינג וכד'. (אין לי נייד עם כרטיס שתומך ברזולוציה כדי שאוכל לבדוק בחנות) תודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-