עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by YanaiW,

aoc p2460pxq מישהו מכיר את הדגם הזה? http://ksp.co.il/?uin=29020 גם PLS גם pivot וגם displayport ..... מחיר ממש טוב, מישהו בעלים של אחד כזה?

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by Avi Levin,

אהלן, הרגע חזרתי מחנות מחשבים, ביצעתי קנייה של 6000 ש"ח כולל מסך- http://zap.co.il/model.asp?model_id=576849 רציתי לקחת את ה-LG 206WTQ אבל החנות אמרה שהיא לא עובדת עם LG בגלל שירות הלקוחות שלה... אני משער שהמסך הוא TN, אבל מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by kinglol,

אתם ממליצים על המסך הזה: NU W921A הוא 19 אינץ מהירות תגובה 5MS שווה לקנות אותו ב-1185 שקל? או שאני יכול להשיג משהו יותר טוב במחיר הזה?

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  4. Started by duvdevanimm,

שלום לכולם, אני בהתבלטות בין שלושה מסכי LCD 22" שימושיו העיקרים של המסך הם אינטרנט וסרטים (לא HD כרגע). אני מתלבט בין שלושה דגמים: lg w2261v samsung t220 samsung t220p חשוב לציין שכרגע יש לי כרטיס מסך ישן מאד.. GEFORCE 5200 128MB (אך בעתיד יכול להיות שאשדרג). הבנתי שבין 2 הדגמים של סמסנוג יש הבדל במהירות תגובה (היקר איטי יותר) אך גם בבהירות המקסיאמילת.. כרגע אני משתמש ב SAMAUSNG 931C ולא מרוצה מהמסך (צבעים לא אמיתים מספיק וכו').. דבר נוסף שחשוב לי הוא האפשרות להטות את המסך למעלה/למטה.. אודה לעזרתכם,

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by Pilp3l,

היי חברים , הזמנתי השבוע מחשב חדש (בהמלצת החברים פה בפורום). כרטיס המסך במחשב - 1080gtx . אמנם לא אקנה בקרוב כרטיס מסך (צריך לחסוך) אבל זה בהחלט הולך להיות הרכש הבא שלי. רציתי לדעת איזה מסכים מסוג IPS ורזולוציות יתמכו באופן שמשחקים ירוצו בהגדרות גבוהות עם הכרטיס מסך שקניתי? (משחקים = pubg וcounter strike go) מה העלות של מסכים כאלה? האם אני יכול לקנות מסך טוב בפחות מ1500 ש"ח? עריכה - רציתי להדגיש שאני לא קונה מסך עדיין אני רק רוצה לבדוק קצת כדי לתאם ציפיות עם עצמי וזה המסך שיש לי כרגע- https://www.cnet.com/products/samsung-syncmaster-t260hd-lcd-monitor-25-5-series/specs/ samsung t260hd - מה דעתכם עליו לצרכי גיימינ…

6. שלום ,כבר קראתי הכל מה שאני יכול על המסך והחלטתי לקנות אותו (הרבה בזכות הפורום הזה). אני רוצה לחבר למסך tv box כך שאני אוכל לראות עליו טלוויזיה , tv box מתחבר בכבל vga. והמסך יהיה מחובר ב dvi. השאלה שלי היא אם יש על גבי המסך כפתור שאני יכול להחליט איזו מהכניסות תיהיה פעילה ? ושאלה שניה פחות חשובה אם למישהו יש פה התנסות עם tv box, המלצות, טיפים או מכשירים מומלצים.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  7. יש לי חיבור החדש יותר של הכרטיסי מסך... לא יודע מה השם... לבן כזה, יותר גדול מהכחול של פעם.... שלושה שורות חיבורים וחיבור מרובע כזה... ולשאלה: יש מתאם כלשהו מהחיבור הזה לחיבור SVideo? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  8. אני לא מוצא בשום מקום מידע עליו חוץ מזה שהוא 17 אינץ'

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by yaronshahaf,

שלום לכולם שאלתי: במפרט של המסך שלי (neovo f-419) רשום שהפאנל שלו הוא מסוג TFT, וזהו. (אני יודע שיש סוגים שונים של TFT אבל לא רשום איזה סוג הוא) איך אני יכול לדעת אם זה פאנל טוב או רע כי לפי מה שהבנתי מהמדריך זה הפאנל הכי פחות טוב. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Started by yaronshahaf,

שלום לכולם שאלתי: במפרט של המסך שלי (neovo f-419) רשום שהפאנל שלו הוא מסוג TFT, וזהו. (אני יודע שיש סוגים שונים של TFT אבל לא רשום איזה סוג הוא) איך אני יכול לדעת אם זה פאנל טוב או רע כי לפי מה שהבנתי מהמדריך זה הפאנל הכי פחות טוב. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  11. Started by hellspawned,

לאחרונה יצא לי לקרוא את חלק א' של המדריך למסכי LCD (ואני עדיין מחכה לחלק ב'). שם התוודעתי לראשונה לעובדה שיש סוגי פאנלים שונים (לא שיש לי מושג על ההבדל ביניהם, אבל בשביל זה יהיה את החלק השני של המדריך). עכשיו, גם במדריך וגם בפורומים לא יכולתי שלא לשים לב לדעות שליליות רבות על מסכים מפאנל TN. עד כדי הודעות מסוג "אל תקנה את זה, זה פאנל TN". השאלה היא - זה עד כדי כך נורא? הרי רוב מסכי ה-LCD למחשב שנמכרים כיום הם בגדלים של 17" או 19" וככאלה רובם מפאנל TN, לא? אז איך זה שהדעות עליו כל כך שליליות והוא בכל זאת "ברירת המחדל"? *אם אני אומר כאן שטויות, תסלחו לי. אני די חדש בנושא הזה [לאו דווקא מסכים - מחשבים (מעבר למשחקים) באופן כללי], אבל זה הרושם שקיבלתי ואני אשמח לקבל גם הסבר.

• 53 תגובות
    • 6.7k צפיות
  12. Started by BTB,

רציתי לשאול אותכם מה הם המסכים המובילים היום? לפני שנתיים שהתעניינתי בחומרה והכל אני זוכר שהVP930 וDELL היו ממש מבוקשים בגלל הפאנל שלהם. יש איזושהי התקדמות בנושא היום?(הוציאו פאנלים חדשים?) לפי מה שאני רואה עדיין רוב המסכים עם הTN ובעצם רק הולכים ועוברים לגדלים יותר גדולים? תקנו אותי אם אני טועה...

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by roniok,

לפי מה שאני מבין מסכי CRT פועלים באמצעות קרן אלקטרונים שסורקת את המסך שורה אחר שורה. לכן רוב מסכי הCRT מוגדרים כחסרי רזולוציה טבעית. מה שרציתי לדעת זה איך הקרן עצמה מסתדרת עם כמות זרחנים משתנה ואיך בעצם הם מסתדרים לפי הרזולוציה שנבחרה?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by נסים,

קיבלתי את המסך שהזמנתי מפנדה אבל הקופסא לא כללה כבל חשמל ותעודת אחריות. האם מישהו קיבל תעודת אחריות בקניה מ CMS?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  15. הזמנתי מסך חדש ( LG L1970HR ) כי זה היה כבר בלתי נסבל להיות עם ה15 אינץ' שיש לי עכשיו . השאלה שלי היא כזאת : יש לי כרטיס מסך FX 5200 ולמיטב ידיעתי אין לי יציאת DVI . שאלות: 1. האם עם חיבור DVI אני אקבל תמונה יותר טובה מאשר עם חיבור אנאלוגי ? ועם כן אז האם ההבדל משמעותי? 2. האם קיים קשר בין כרטיס המסך שלי לבין איכות התמונה ? לדוגמא , אני מתכנן לקנות 6600GT (הכל בגדר רעיון עדיין) , אז האם עם ה6600GT תתקבל לי תמונה יפה יותר מאשר עם ה FX 5200 ? (בלי שום קשר לFPS היותר גבוה שיהיה לי במשחקים וכד' , אני מתכוון תמונה נטו , לדוגמא בדסקטופ .) תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by Olorin,

שלום ברשותי מסך סמסונג 971P שעובד ברזולוציה אופטימלית של 1280x1024, אבל ברזולוציה כזו הכל קטן מדי במסך ולכן שיניתי לרזולוציה של 1024x786, הבעיה היא שיש ירידה מורגשת באיכות בין הרזולוציה האופטימלית לרזולוציות אחרות. האם ישנה אפשרות לראות טוב גם ברזולוציה נמוכה יותר מהאופטימלית? האם יש הצעות לפתרון הבעיה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי, לא מזמן קניתי את המסך Samsung 206BW 20inch...אחלה מסך רק הבעיה היחידה שיש לי איתו היא שע"מ שהוא יציג את הכל בצורה נורמאלית ולא מעוות, הוא חייב לעבוד על רזולוציה אחת - 1680X1050... רציתי לדעת האם במסכי 20 אינצ' יש רזולוציות נוספות, נמוכות יותר, בהן המסך יציג דברים בצורה רגילה ולא מעוותת?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  18. לא מזמן קניתי 22bw רחב.. וכל נושא המסכים הרחבים חדש לי.. עכשיו .. במשחקים יש לי אופציה לבחור ברזולוציה הטבעית של המסך - 1680X1050 אבל מעבר לזה.. שאר הרזולוציות הן רזולוציות למסכים "רגילים" ולא רחבים ולכן התמונה מתוחה. אין אופציה לשחק על "רזולוציה רחבה" נמוכה יותר פשוט? או שרזולוציה הטבעית היא היחידה?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  19. שלום, כיום אני משתמש במסך מחשב של X223W של ACER. אני חושב להחליף אותו למסך גדול יותר והשאלה היא האם מסך טלויזיה LCD בגודל 32" בעל כניסת PC יוכל להיות תחליף למסך מחשב. במידה וכן, האם יש משמעות אם הוא יהיה עם 720P או 1080P, או 60MHZ מול 120MHZ? השימוש העיקרי יהיה משחקי מחשב כגון סימולטורי טיסה ומשחקי יריות. לאילו עוד פרמטרים חשוב לשים לב בקניית המסך לעיל (למשל יחס ניגודיות וכו'). כמו כן, מה דעתכם על המסך הבא לאותם שימושים לעיל: http://www.bestbuy.com/site/ViewSonic+-+27%22+Widescreen+Flat-Panel+High-Definition+LCD+Monitor/9939805.p?skuId=9939805&productCategoryId=pcmcat200900050015&id=1218198090275 תודה לעונים, שרון

20. Started by Tzox,

שלום לכולם, קיבלתי את הS2231WE, ואני בינתיים בשלבים שאני בודק אותו בכל מיני צורות. עכשיו נכנסתי לתוכנה של איזו כדי לעשות כשהמסך במצב PIVOT התוכן יסתובב גם כן - אבל בתפריט של הAUTO ADJUSTMENT אני לא יכול ללחוץ לא על AUTO ADUJSTMENT ולא על MANUAL ADUJSTMENT (ולפי החוברת הוראות משם אני מגיע לאפשרויות שאני רוצה). מישהו יודע אולי למה זה? חיברתי את המסך גם בחיבור USB וגם בDVI.

21. Started by ronaldo-9,

שלום לכולם אני רק מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום, רציתי לדעת אם משהו מכיר מעבדת תיקונים טובה למסכי LCD באיזור חיפה והקריות?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  22. אוקי ככה קניתי אותו היום ויש לי שאלה כמה ה HEARTZ הכי גבוהה שאני אמור לקבל?? בבקשה תענו ו... יש למישהוא תוכנה שבודקת פיקסלים שרופים???

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Spider1,

שלום לכולם, בסופו של דבר רכשתי מסך 17'' LG 1770HQ , תודה על העזרה למשתתפים בת'רד הקודם. ועכשיו לנושא- DVI - במילה אחת עדיף את אותו או עדיף לחבר לחיבור הרגיל? כמו כן, כאשר לחצתי במסך (בפאנל) על הכפתור של AUTO/SET הוא פלט לי מסך כחול קטן ובו "DIGITAL VIDEO INPUT - NO ACESS", מה זה אמור לומר? תודה רבה!!

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  24. Started by Salwaby,

חיבור HDMI למסך מחשב, למה הוא טוב בתכלס ? לרזלוציות יותר גבוהות ? לחיבור לכרטיסי מסך יותר מתקדמים ? אני פשוט מחפש מסך אני לא יודע אם לקנות אחד עם HDMI או בלי כאילו אם זה קריטי החיבור או לא ... תודה. סורי על השאלה המתלמדת

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  25. יש לי מסך של VIEWSONIC VP930 שקיבלתי אותו היום במקום ה VP191 (הוחלף באחריות) ואני שם לב שבקטעים חשוכים במשחקים או כשיש חוסר בצבעים בקטע מסוים במשחק אני מתחיל ליראות GHOSTING (אם ככה קוראים לתופעה הזאת) ז"א, שהשחקן זז ימינה קצת מהר או שמאלה החפצים שבמשחק משאירים אחריהם עקבות בצבע כחול כזה... אני זוכר שהיה לי את זה במסך הקודם שלי הVP191 אבל אני חושב שפה ה"עקבות" הן גדולות יותר... אז יכול להיות שבעצם במסך הזה יש בעיה או שזה טבעי הדבר הזה? או שבכלל התופעה הזאת הייתה גם במסך הקודם שלי ולא שמתי לב בכלל? יש לציין שאין את העקבות האלה כשנמצאים באיזור שהוא יחסית מואר או שהוא עם יותר צבעים בצורה מסוים (קצת קשה להסביר את המצב בו מתקבלות עקבות)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.