עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המסך הזה, לצורך משחקים סרטים ותיכנות.. איך המסך הזה באופן כללי? מבחינת מחיר/תועלת ושמעתי שמסכי 22 לא משתלמים במיוחד.. למה? בנוסף, הבנתי שהמסכים הרחבים לא נתמכים ע"י חלק מהמשחקים..- משחקים חדשים? משמעותי?

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב את הEizo S2231WE, בגלל שאני מעוניין במסך רחב allrounder והוא דיי האופציה היחידה בארץ (ויש לי אפשרות להוציא בסביבות ה3K על מסך), אך דבר אחד שמפריע לי בו זהו המכלול צבעים הרחב. לפני כן אני אציין שכבר הצקתי קצת לorleans בהודעות פרטיות והוא מאוד עזר השימושים העיקריים שלי הם קריאת טקסטים וצפייה בסרטים, ורציתי לשאול עד כמה המכלול צבעים הרחב יפריע: בביקורת בPRAD.DE נתנו נתוני כיוונון שבהם הסטייה בSRGB לא נוראית כל כך, אבל הם מציינים שהיא עדיין מורגשת. האם מכלול הצבעים המורחב ממש יפריע? האם יש פה משתמשים שיש להם מסך בעל מכלול צבעים מורחב ויכולים לומר לי את דעתם מניסיון? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ronlut,

שלום לכולם. רציתי לשאול אם אפשרי לקנות כבל DVI-D 24+1 ולחבר אותו מצד אחד למסך ומצד שני למחשב, במקום הכבל שמגיע עם המסך. השאלה שלי נובעת מהעובדה שהכבל שמגיע עם המסך הוא DVI-D 18+1 פינים. האם 24+1 פינים יעבדו? זה בסדר לחבר עם חיבור כזה, אפשרי בכלל? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by lior0101,

סוף סוף אחרי כל כך הרבה זמן מהרגע שהזמנתי, קיבלתי אתמול את הדל 2007WFP. ורציתי לשאול דרך איפה לחבר אותו? יש שם DVI-D ו VGA. ודרך אגב, קיבלתי עם המסך עוד כבל כזה, USB, למה הוא משמש? כי מצד אחד הוא USB רגיל ומצד שני הוא USB כזה שונה נדמה לי.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  5. חיברתי את ה-2007 באמצעות כבל קומפוזיט וידאו לממיר YES. איך אני מחבר את כבלי האודיו מהממיר למחשב(אין לי קונקטורים RCA במחשב)? ??? במצב הקיים מחוברים הרמקולים של המחשב לשקע הסאונד(פלג אוזנייה). אשמח לתשובה ;D

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה בגודל 22-24 אינץ שמשמשת גם כמסך מחשב. רציתי לדעת האם צריך רכיב מסויים למחשב או רכיב כלשהו נוסף שאני צריך לקנות ולהתקין/לחבר על מנת שהמסך יעבוד בשני המצבים או פשוט מחברים, רואים, ומעבירים ממחשב לטלוויזיה וההיפך בלחיצת כפתור? סה"כ מדובר במחשב דיי ישן שאותו אני רוצה לחבר למסך ואני מעוניין לדעת אם יש צורך במשהו נוסף כי כבר שמעתי על איזה כרטיס טלוויזיה או משהו בסגנון שאולי אני צריך לחבר כדי שזה יעבוד. בנוסף, אם יש המלצה של מישהו על מסך כזה מניסיון אני אשמח מאוד- אם לא תודה בכל זאת (התקציב נע בסביבות ה1500 ש"ח) תודה,

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  7. דברתי בפעם השנייה עם נציג DELL לפני כמה ימים ונמאר לי שיבוא שליח שלהם ויקח את המסך הפגום ויתן לי חדש. - משהו שמע על זה? דבר שני, מה יקרה אם למסך החדש יהיה פיקסל שרוף? רוב הסיכויים שהם לא יחליפו לי

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  8. Started by tsr,

שלום חברים, אני מחפש כבל כמו בתמונה: מישהו יודע איך זה נקרא או מאיפה אפשר להשיג כזה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by דנדן,

Dell 19" E198WFP Value Flat Panel Midnight Gre Dell 19'' 1908FP UltraSharp Flat Panel Mon Dell 22" E228WFP DELL 20" E207WFP HP w2007v 20.1" Wide Flat Panel HP w2207 22" Wide Flat Panel LG "22 L226WTQ-WIDE LG "19 L196WTQ-WIDE מישהו מכיר את הדגמים הנ"ל? יש למישהו משהו טוב לומר עליהם?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  10. מתכנן לקנות את ה-2209 של דל מפנדה. לפני שמתקשר ושואל אותם מה הם מציעים במקרה ומוצא פיקסלים מתים רוצה לשמוע מכם, נאמר ומוצא פיקסל מת אחד, במיקום רע כמו אמצע המסך, לגיטימי לבקש החלפה? יש איזה סטנדרט נהוג בארץ או שזה מאוד משתנה ותלוי במדיניות יבואן או חנות? מישהו יודע אולי איך נוהגים פנדה? ועוד בנוגע למסך הזה, האם עליי לחפש revision מסויים או שזה לא קריטי. תודה

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. היי חברים, אני לפני רכישת מחשב גיימינג (מבוסס i5 8600k + gtx 1060 6GB) מחפש להינות מגיימינג בינוני ורכשתי את המוניטור הבא : https://www.amazon.co.uk/Omen-HP-25-Monitor-FreeSync/dp/B072Z68K7P שמתי לב שהוא תומך בטכנולוגיית FREESYNC של AMD, עכשיו אני לא מתכנן את המחשב סביב כרטיס מסך של AMD.. מה הפסדתי? בסופו של דבר התקציב שלי למסך היה סביב ה1000 שקלים, ואחרי הנחה של המשרד בו אני עובד המסך עלה לי 1100 שקל.. מה דעתכם על הקניה? אני מפסיד פה הרבה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. האם המסך MAG a1937W ניגודיות: 1:3000 2MS עדיף על LG 1953TR הניתונים אשמח לתשובה בהקדם...

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  13. Started by Posford,

מדובר במסך : Samsung T260HD 26''. רציתי לברר בבקשה מספר דברים. הביקורות עליו ב ZAP טובות ושליליות לסירוגין, חלק מרוצים וחלק לא. בעיקר בגלל רמקולים חלשים של המסך, האם הדבר נכון? וחלק מתלוננים על צבעים "קרים" ולא נעימים לעין במסך? ורציתי לדעת המסך הנ"ל, איך הוא מתפקד בתור מסך מחשב וטלוויזיה ביחד? האם אפשר לחבר אותו גם למחשב, גם לממיר HOT וגם לDVD? אגב מזה פאנל TN? ראיתי שחוזרים על זה הרבה בפורום. והאם המסך הזה אי אפשר להטות אותו אחורה ולשחק עם זוית? והאם הוא מתהפך לקרוא טקטסים וכו' איך זה נקרא? אשמח לתשובות לשאלותיי וביקורות על המסך חיוביות ושליליות. תודה רבה ויום נעים.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Alexkmr,

ידוע בעיות כלשהם איתו עם משחקי רשת מהירים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by maor5,

שלום יש לי את המסך-samasung syncmaster 932bf השאלה שלי היא-בשולחן שלי יש את המסך ורמקולים של המחשב ממש צמודים אליו.... האם הרמקולים יכולים להזיק איך שהוא למסך lcd שלי?כי חבר שלי אמר שיש ברמקולים מגנטים וזה יכול להזיק למסך ובמיוחד אם אני שומע שירים בעוצמה חזקה או מוזיקה עם באסים חזקים... האם הוא צודק? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  16. Started by lior0101,

יש לי שלושה שאלות בנוגע למסך Dell 2007WFP: 1. קראתי באיזשהו אתר שמישהו כתב שיש לו בעיות עיניים לאחר כמה ימים עם השימוש במסך, ועוד מישהו הסכים איתו. האם זה נכון? 2. האם במשחקים המסך יכול לעשות לי בעיות? למשל מריחות? 3. קראתי הרבה מאוד אשכולות בפורום הזה, ופתחתי בעצמי, ולא קיבלתי אף פעם תשובה חד משמעית: איזה מסך יותר טוב לסרטים ומשחקים, Dell 2007WFP, או LG 1970HR. תודה מראש על העזרה, והמשך ערב מעולה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by maor5,

שלום לכולם לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה כול כך אבל שמתי בסוף פה.. אז אם זה לא מתאים מצטער... :-\ אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר אבל אין לי ממש מקום, אז אבא שלי הציע הצעה "לזרוק" תמסך של המחשב ובמקום לשים טלויזית lcd שהיא תיהיה גם טלויזיה בעצמה וגם לחבר אותה למחשב כמסך רגיל(שאני יראה בה טלויזיה וגם שאני יוכל להשתמש בה כמסך למחשב) עכשיו כמה שאלות אני יושב קרוב למסך זה יכול להרוס לי תעיניים(שבעתיד אולי יהיה לי משקפיים וכ''ו חס וחלילה) או שאם יראו בכלל טוב במסך? או שיראו מגעיל? התקציב הוא בערך 2000 שקל +- שווה לקנות או לוותר על זה? תודה לעוזרים!!!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by YanaiW,

aoc p2460pxq מישהו מכיר את הדגם הזה? http://ksp.co.il/?uin=29020 גם PLS גם pivot וגם displayport ..... מחיר ממש טוב, מישהו בעלים של אחד כזה?

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by Avi Levin,

אהלן, הרגע חזרתי מחנות מחשבים, ביצעתי קנייה של 6000 ש"ח כולל מסך- http://zap.co.il/model.asp?model_id=576849 רציתי לקחת את ה-LG 206WTQ אבל החנות אמרה שהיא לא עובדת עם LG בגלל שירות הלקוחות שלה... אני משער שהמסך הוא TN, אבל מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  20. Started by kinglol,

אתם ממליצים על המסך הזה: NU W921A הוא 19 אינץ מהירות תגובה 5MS שווה לקנות אותו ב-1185 שקל? או שאני יכול להשיג משהו יותר טוב במחיר הזה?

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  21. Started by duvdevanimm,

שלום לכולם, אני בהתבלטות בין שלושה מסכי LCD 22" שימושיו העיקרים של המסך הם אינטרנט וסרטים (לא HD כרגע). אני מתלבט בין שלושה דגמים: lg w2261v samsung t220 samsung t220p חשוב לציין שכרגע יש לי כרטיס מסך ישן מאד.. GEFORCE 5200 128MB (אך בעתיד יכול להיות שאשדרג). הבנתי שבין 2 הדגמים של סמסנוג יש הבדל במהירות תגובה (היקר איטי יותר) אך גם בבהירות המקסיאמילת.. כרגע אני משתמש ב SAMAUSNG 931C ולא מרוצה מהמסך (צבעים לא אמיתים מספיק וכו').. דבר נוסף שחשוב לי הוא האפשרות להטות את המסך למעלה/למטה.. אודה לעזרתכם,

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  22. Started by Pilp3l,

היי חברים , הזמנתי השבוע מחשב חדש (בהמלצת החברים פה בפורום). כרטיס המסך במחשב - 1080gtx . אמנם לא אקנה בקרוב כרטיס מסך (צריך לחסוך) אבל זה בהחלט הולך להיות הרכש הבא שלי. רציתי לדעת איזה מסכים מסוג IPS ורזולוציות יתמכו באופן שמשחקים ירוצו בהגדרות גבוהות עם הכרטיס מסך שקניתי? (משחקים = pubg וcounter strike go) מה העלות של מסכים כאלה? האם אני יכול לקנות מסך טוב בפחות מ1500 ש"ח? עריכה - רציתי להדגיש שאני לא קונה מסך עדיין אני רק רוצה לבדוק קצת כדי לתאם ציפיות עם עצמי וזה המסך שיש לי כרגע- https://www.cnet.com/products/samsung-syncmaster-t260hd-lcd-monitor-25-5-series/specs/ samsung t260hd - מה דעתכם עליו לצרכי גיימינ…

23. שלום ,כבר קראתי הכל מה שאני יכול על המסך והחלטתי לקנות אותו (הרבה בזכות הפורום הזה). אני רוצה לחבר למסך tv box כך שאני אוכל לראות עליו טלוויזיה , tv box מתחבר בכבל vga. והמסך יהיה מחובר ב dvi. השאלה שלי היא אם יש על גבי המסך כפתור שאני יכול להחליט איזו מהכניסות תיהיה פעילה ? ושאלה שניה פחות חשובה אם למישהו יש פה התנסות עם tv box, המלצות, טיפים או מכשירים מומלצים.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  24. יש לי חיבור החדש יותר של הכרטיסי מסך... לא יודע מה השם... לבן כזה, יותר גדול מהכחול של פעם.... שלושה שורות חיבורים וחיבור מרובע כזה... ולשאלה: יש מתאם כלשהו מהחיבור הזה לחיבור SVideo? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  25. אני לא מוצא בשום מקום מידע עליו חוץ מזה שהוא 17 אינץ'

• 3 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.