עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. רציתי לקנות מסך LCD עד +-1200 שח .. לעבודה כללית אני בצבא ולכן לא משחק הרבה..רואה סרטים לפעמים למרות שהמחשב מחובר ל TV אבל מסך טוב ולא בלאי ושלא יהיה הרבה מריחות עריכה | על הדרך הייתה עוזר לי חח מזמן לא הייתי בפורמים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. למה מסכי המחשב לא מתקדמים יותר אותם פאנלים אותם רזולוציות נשארו כבר כמה שנים למה אין התקדמות או שזה רק אני לא שמתי לב אשמח אם תחדשו לי המחשבה הזאת הגיע בגלל שתראו שכבר עוד שנה לכל הסמארטפונים יהיה רזולוציה של פול HD חחח

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  3. Started by snurf,

שלום רב ! הגיע הזמן שלי להשתדרג מהMAG 786PF הוותיק שלי, ואשמח לעצתכם. התקציב שלי הוא כ1300 כאשר עיקר השימוש שלי גלישה, סרטים ומדי פעם משחקים. הדבר הכי חשוב לי הוא בריאות העיניים. מקריאה ומחקר למיטב הבנתי המסך המומלץ בתקציב הזה הוא ה Dell 2209WA LCD http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720939 אז אפשר ללכת לקנות ולהרגיש שעשיתי בחירה טובה?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. 2707WFP. http://lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=246 המחיר שלו לא ממש משתלם, עדיף כבר את ה3007 אבל הוא הוריד את מחיר ה2407 משמעותית. מי שהתלבט עשה בחוכמה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by golan1971,

בשעה טובה לאחר התלבטיות והתיעצויות אצלכם,קניתי היום את ה- 2209wa dell ואני מאוד מרוצה .אז תודה לכל העושים במלאכה :yelclap:

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  6. במסך הזה שקיבלתי ביום חמישי אני אעלה תמונות בקרוב מסך מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!! וקניתי אותו דרך חבר טוב שילמתי עליו כמו מסך 19 סטנדרטי חחחחחחחחחחחחח\

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by shahar9261,

אני מחפש אתר שכולל רשימת פאנלים עדכניץ למחשבים ניידים ולסאמרטפונים. אם מישהו מכיר אתר כזה , שישלח קישור בתגובה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. ביום שישי בבוקר היתי בחנות notebookclub בפ"ת. באתי בשביל לחפש תשובות, ובעיקר בשביל להחליט אם אני הולך על ה- 2007FP או אחיו הרחב, ה- 2007WFP. לתדהמתי, יצאתי עוד יותר מבולבל מאשר לפני שנכנסתי לחנות, תנו לי להסביר. הסתכלתי שם על ארבע מסכים: 2007FP, 2007WFP (שניהם IPS), E228WFP (מסך TN כידוע) וה- 2407WFP שהוא PVA. קודם כל, נאמר לי שם ע"י בחור, שנראה שהוא מבין דבר או שניים במסכים (כך אנ מקווה לפחות), שאם אני רוצה להשתמש במסך בתור טלויזיה עדיף לי ללכת על מסך TN יותר גדול (מה2007 שהם "20) עם כרטיס טלויזיה בגלל שהם מהירים יותר ואני עלול לראות מריחות וגהוסטינג בפאנל ה- IPS. זה די ביאס אותי מכיוון שתכננתי להשתמש באחד מדגמי ה- 2007 בשביל לראות טלויזיה בשל זוויות הצפייה הרחבות של…

• 36 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by yaronkle,

סוף סוף אחרי הרבה התלבטויות החלטתי ללכת על ה- vp930. חיפשתי מסך שיתאים להכל: סרטים, טלוויזיה, עריכת תמונות, חובה זוויות צפיה רחבות והכי חשוב משחקים! המסך אצלי כבר שבוע. המתנתי עם הביקורת, אולי ההתלהבות תרד (שלא) ואולי אצליח למצוא את ה- driver הקודם של ATI (אחרי שעדכון דפק את ה- VIVO). המסך מגיע עם הרגלית מורכבת, נחמד, עכשיו יש לי עוד קופסה גדולה לעליית גג. מסגרת דקה, צבע כסף. רגלית גדולה לטעמי אך לעומת זאת, זה המסך הכי יציב שראיתי. קיפלתי את הרגליות של המקלדת עצמה והנחתי על הרגלית. יושב טוב. יש לו כניסת DVI ו- 2 כניסות VGA. הגיע עם כבל DVI ו- VGA. בהדלקה הראשונית המסך בהיר מדי. חובה להנמיך אחרת תזדקקו לביקור אצל רופא עיניים. fonts: ב- 1280x1024 ברור חד ולא מעייף . מעולה. …

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by kornov,

שלום וערב טוב לכולם. אתמול קניתי מסך חדש לאחר שהישן נשרף בחרתי במסך Dell 2007 FP. פשוט אין מילים, החיבור וההתקנה עברו תוך 5 דקות ועל האיכות פשוט אין מילים. הצבעים חדים מאוד וברורים, אין שום באגים או כל דבר אחר התמונות נראות ברור ומצויין. ראיתי שתי סרטים על המסך והאיכות של התמונה פשוט מושלמת ונהנתי מכל רגע. שיחרתי בכמה משחקים ולא היו שום מריחות או אי דיוקים. חיברתי את ה-PlayStation 2 לחיבור הוידיאו והתמונה גם כן מושלמת. במילים אחרות מי שרוצה מסך עם ביצועים מעולים שנותן תמורה מעולה למחיר קחו Dell 2007 FP. קניתי את המסך בחנות זו : http://www.enternet.co.il/Product.asp?Pid=LCD-DE2007FP&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=122&aff=Zap〈=he

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by markdd,

שלום , האם משיהו מכיר/יודע לגבי מסך SAMSUNG 226CW (נכון לא טעיתי זה לא SAMSUNG 226BW ) האם נמכר בארץ כבר ? מה הבדל בין 226BW ?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  12. השימושים שלי למסך הם ממוצעים ומשלבים הרבה אינטרנט ,קצת סרטים ומשחקים. האם דגם אחר של אסוס? או אולי דגם אחר מאלו שהשתתפו בביקורת? שמתי לב שגם מחירו של ה LG ירד פלאים בשבועיים האחרונים ויש עליו תחרות בין הרשתות שמפרסמות בידיעות אחרונות. מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  13. Started by pp12,

תגידו מסך שטוח LCD בזמן תגובה של 2ms זה הכי טוב שיש? אמרו לי שזמן תגובה 2MS הכי חזק וטוב העם זה נכון?

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  14. Started by Arikation,

אני רוצה לקנות מחשב חדש.. עכשיו לא ברור לי אם אני קונה מסך 3D אם אני צריך את ה 3D VISION או שמספיק המשפקיים שמגיעות עם המסך ... תודה.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  15. Started by dani0147,

מסך LG IPS IPS237L מומלץ? האם הוא טוב לגיימינג ולצפייה בסרטים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Dell U2412M LED האם הזה מסך שמתאים לגיימרים?? אם יש מסך אחר שמתאים יותר אשמח להמלצה! אני במצב חרום, המסך שלי לא מפסיק להבהב ואני חייב לקנות חדש מחר. אם יש משהו יותר טוב אשמח להמלצה, הנה הנתונים שלי:התקציב: עד 1500 ש"ח בלי חריגותהשימושים: משחקי מחשב, בעיקר ONLINE FPSכ.מסך: RADEO 6870בקשות מיוחדות: לא כזה משנה אבל אם זה לא פוגע באיכות ואפשרי (לא כלכך מבין) שאוכל לחבר את הXBOX 360 גם.גודל: 24" לא פחות ושיהיה רחב תודה

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  17. המסך Dell U2211H בתקציב 1000 נחשב לאחד הטובים בתקציב הזה הוא הוא שעדיף מסך יותר מומלץ השימושים של המסך-:גלישה באינטרנט\סרטים\משחקי מחשב כבדים

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by ha_miki,

האם היום עדיין כדאי לקחת אותו למי שמחפש בעיקר קריאת טקסט ומשחקים ? בלי סרטים ? האם ייצא לו מחליף בקרוב או שאפשר לקנות אותו בשקט ? אני מחפש מסך באזור ה 20-22 אינץ ולא יותר גדול מזה . תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני בחרתי בכרטיס מסך gtx260 ובמסך 19 אינץ ואמרו לי ש19 לא מתאים לכרטי מסך הזה וכדי י לקנות מסך 22 אינץ בגלל הגדרות רזולוציה יותר מתאימות וגם משחקים עדיף יותר אני לא כול כך רוצה לקנות 22 כי בשבלי זה מעוד גדול נראה המסך וזה גם עורס יותר את העניים אין מצב? ש19 יתיאים לי למשחקים?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by oren12,

אני רוצה לקנות מסך בקרוב ואני רוצה לדעת מה יותר טוב מבין שתי הדגמים האלו: הדגם הזה של סמסונג: http://www.skypc.co.il/pl_product~226BW~9~0.htm או הדגם הזה של ל.ג': http://www.skypc.co.il/pl_product~L226WTQ~9~0.htm לא יודע מה לקחת.. זה בשביל הביצועים של ה-8800GT 512MB

• 13 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by hille,

שלום אני מתלבט בין 3 מסכי 27 אינצ' לשימוש מחשב+ טלוויזיה . Samsung T27B300MA Mag R27L LG IPS 27EA33V לגבי סמסונג- הוא היחידי שיש לו כניסת RF, מה זה אומר מבחינת השימוש בו כטלוויזיה? אפשר לקלוט גם בלי ממיר? לגבי Mag - יש לו אותם פרמטרים כמו לסמסונג ויותר זול. לא כדאי? לגבי LG - היחידי שהוא IPS ביניהם כמעט באותו מחיר. כדאי? תודה, הלל

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Shoko,

אז ככה הזמנתי את ה- T220 ב- 900 שקל אחרי שה- 17" המיושן שלי בן ה- 9-10 של מאג הלך לעולמו ראו בו כל כך טוב יותר מכל מסך שראיתי עד היום ממש נקי ואיכותי :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ בכל מקרה לא הבנתי אם יש בו הגרלת פאנלים או לא ?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  23. היי אנשים, רכשתי מסך SAMSUNG SYNCMASTER 2333T והתצוגה שלו מפריעה לי מאוד. האובייקטים מפוקסלים ואינם בפוקוס. יש לי חיבור VGA. לאחר שראיתי המלצה באינטרנט, הורדתי תוכנה של סמסונג בשם NATURAL COLOR PRO אך זה לא עזר. אשמח לעצות מחכמי הפורום! תודה, נמרוד

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. האם יש סיבה לא לחבר מחשב גיימינג לטלוויזיית LED גדולה?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. הייתה קניה קבוצתית לפני כ10 שנים בפורום, של מסך 34 אינץ' רחב למשחקים, האם מישהו זוכר איזה מודל זה היה? אני חושב שהסכום המקורי היה בסביבות ה6500 שקל.

דיונים חדשים בפורומים