מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קניתי לפני זמן מה מסך Philips מדגם Brilliance 190CW. כאשר חיברתי את המסך (בחיבור VGA) שמתי לב לרעש (מאין רעש שלג) בעיקר במעברי צבע ובאיזורים אפורים. הרעשים אינם מופיעים ב-3 מסכי הLCD האחרים שיש לי (מסכים ישנים יחסית) שגם הם מחוברים בVGA אחרי הרבה משחקים עם ההגדרות פשוט חיברתי אותו בDVI והרעשים נחלשו משמעותית - עד כדי כך שצריך להתבונן במסך ממרחק של 15 ס"מ על מנת להבחין ברעשים. שמתי לב שכשאני מדליק את המסך אחרי שהיה כבוי הרבה זמן הרעשים בולטים לעין וכעבור זמן מה (סביבות הכמה דקות) הרעשים מתחילים להיחלש עד הרמה שציינתי קודם. דבר אופייני למסכים חדשים או שהמסך תקול? נ.ב. חוץ מזה המסך עצמו פועל מצויין והצבעים עשירים ומדוייקים.. בתודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יוצא לי מהמסך מן צליל מאוד מאוד גבוה(סטטי אם אני לא טועה) כשאני מפעיל משחקים. מה שמוזר הוא שזה רק כשאני מפעיל משחקים וגם זה לא בכולם. בסרטים וכל שאר הירקות אין כלום.
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה שמתי לב שהמסך שלי מרעיש. את הרעש אפשר לתאר כרעש אלקטרוסטטי (מן זמזום חשמלי כזה) קבוע ויציב. יש פעמים שהוא לא מופיע בכלל, יש פעמים שהוא מופיע בצורה חלשה, ויש פעמים שהוא מאוד מאוד מפריע, ויותר מפריע מהמחשב. כשמכבים את המסך (ע"י לחיצה על הכפתור, אבל כבל החשמל והכבל למחשב מחוברים) הרעש נעלם כמובן. המסך נקנה מ- Nextop לפני שנה. יש על מה לדבר? תודה
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מסך מחשב של dell u3011 אני מכבה כל יום את המסך לפני שאני הולך לישון וברגע שאני חוזר מהעבודה אני מדליק אותו ונשמעים רעשים מוזרים לכמה שניות מהמסך ולאחר כמה שניות הם נעלמים מה הסיבה לרעשים הללו? ???
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי samsung T240 והוא עושה רעשים כשיש הרבה לבן על המסך... כשאני מסמן משהו וזה הופך יותר לכחול אז זה נחלש/מפסיק. הרוב קורה ברזולוציה 1920X1080 אבל קרה גם ברזולוציה יותר נמוכה. מה הבעיה? אפשר לממש על זה אחריות?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, בבעלותי מסך 2007WFP של דל ולאחרונה הוא מתחיל להשמיע רעשים מאוד מוזרים ולא ברורים ואלו לא רעשים של חשמל כמו שלמשל שמים פלאפון ליד רמקולים אלא רעשים ממש מוזרים ממש כאילו המסך"מתמתח"...(כמו שלפעמים רהיטים "מתמתחים" כמעט אותו רעש בדיוק) מה עליי לעשות? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך 19" Fujicom וכרטיס מסך ATI HD4850. אני מסנה להגדיל את מהירות רפרוש האותות של המסך ואני לא יכול העלות אותה מעל ל-60 hrtez. האם מישהו מכיר דרך לעשות זאת בכל זאת? יש לי WINDOWS 7 תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת למה DELL LCD 22" E228WFP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR זול יותר מהחדש שבשתי מידות קטן יותר... ואם אפשר גם, כמה זה משתלם לקנות את המסך הזה... תודה בראש
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המסך שווה את המחיר ואם הנתונים שלו נחשבים טובים למשחקים ועבודה שוטפת והאם יש אופציות יותר טובות בסביבות המחיר הזה. המסך יעבוד עם כרטיס מסך p.o view gtx 260 . תודה רבה לכל המגיבים .
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
כמו שכתבתי למעלה, בעיקר מהו סוג הפנאל שלו ואם אפשר עוד קצת מידע עליו אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
רציתי לקנות מסך LCD עד +-1200 שח .. לעבודה כללית אני בצבא ולכן לא משחק הרבה..רואה סרטים לפעמים למרות שהמחשב מחובר ל TV אבל מסך טוב ולא בלאי ושלא יהיה הרבה מריחות עריכה | על הדרך הייתה עוזר לי חח מזמן לא הייתי בפורמים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה מסכי המחשב לא מתקדמים יותר אותם פאנלים אותם רזולוציות נשארו כבר כמה שנים למה אין התקדמות או שזה רק אני לא שמתי לב אשמח אם תחדשו לי המחשבה הזאת הגיע בגלל שתראו שכבר עוד שנה לכל הסמארטפונים יהיה רזולוציה של פול HD חחח
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום רב ! הגיע הזמן שלי להשתדרג מהMAG 786PF הוותיק שלי, ואשמח לעצתכם. התקציב שלי הוא כ1300 כאשר עיקר השימוש שלי גלישה, סרטים ומדי פעם משחקים. הדבר הכי חשוב לי הוא בריאות העיניים. מקריאה ומחקר למיטב הבנתי המסך המומלץ בתקציב הזה הוא ה Dell 2209WA LCD http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720939 אז אפשר ללכת לקנות ולהרגיש שעשיתי בחירה טובה?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
2707WFP. http://lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=246 המחיר שלו לא ממש משתלם, עדיף כבר את ה3007 אבל הוא הוריד את מחיר ה2407 משמעותית. מי שהתלבט עשה בחוכמה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה לאחר התלבטיות והתיעצויות אצלכם,קניתי היום את ה- 2209wa dell ואני מאוד מרוצה .אז תודה לכל העושים במלאכה :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
במסך הזה שקיבלתי ביום חמישי אני אעלה תמונות בקרוב מסך מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!! וקניתי אותו דרך חבר טוב שילמתי עליו כמו מסך 19 סטנדרטי חחחחחחחחחחחחח\
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש אתר שכולל רשימת פאנלים עדכניץ למחשבים ניידים ולסאמרטפונים. אם מישהו מכיר אתר כזה , שישלח קישור בתגובה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ביום שישי בבוקר היתי בחנות notebookclub בפ"ת. באתי בשביל לחפש תשובות, ובעיקר בשביל להחליט אם אני הולך על ה- 2007FP או אחיו הרחב, ה- 2007WFP. לתדהמתי, יצאתי עוד יותר מבולבל מאשר לפני שנכנסתי לחנות, תנו לי להסביר. הסתכלתי שם על ארבע מסכים: 2007FP, 2007WFP (שניהם IPS), E228WFP (מסך TN כידוע) וה- 2407WFP שהוא PVA. קודם כל, נאמר לי שם ע"י בחור, שנראה שהוא מבין דבר או שניים במסכים (כך אנ מקווה לפחות), שאם אני רוצה להשתמש במסך בתור טלויזיה עדיף לי ללכת על מסך TN יותר גדול (מה2007 שהם "20) עם כרטיס טלויזיה בגלל שהם מהירים יותר ואני עלול לראות מריחות וגהוסטינג בפאנל ה- IPS. זה די ביאס אותי מכיוון שתכננתי להשתמש באחד מדגמי ה- 2007 בשביל לראות טלויזיה בשל זוויות הצפייה הרחבות של…
-
- 36 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
סוף סוף אחרי הרבה התלבטויות החלטתי ללכת על ה- vp930. חיפשתי מסך שיתאים להכל: סרטים, טלוויזיה, עריכת תמונות, חובה זוויות צפיה רחבות והכי חשוב משחקים! המסך אצלי כבר שבוע. המתנתי עם הביקורת, אולי ההתלהבות תרד (שלא) ואולי אצליח למצוא את ה- driver הקודם של ATI (אחרי שעדכון דפק את ה- VIVO). המסך מגיע עם הרגלית מורכבת, נחמד, עכשיו יש לי עוד קופסה גדולה לעליית גג. מסגרת דקה, צבע כסף. רגלית גדולה לטעמי אך לעומת זאת, זה המסך הכי יציב שראיתי. קיפלתי את הרגליות של המקלדת עצמה והנחתי על הרגלית. יושב טוב. יש לו כניסת DVI ו- 2 כניסות VGA. הגיע עם כבל DVI ו- VGA. בהדלקה הראשונית המסך בהיר מדי. חובה להנמיך אחרת תזדקקו לביקור אצל רופא עיניים. fonts: ב- 1280x1024 ברור חד ולא מעייף . מעולה. …
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם. אתמול קניתי מסך חדש לאחר שהישן נשרף בחרתי במסך Dell 2007 FP. פשוט אין מילים, החיבור וההתקנה עברו תוך 5 דקות ועל האיכות פשוט אין מילים. הצבעים חדים מאוד וברורים, אין שום באגים או כל דבר אחר התמונות נראות ברור ומצויין. ראיתי שתי סרטים על המסך והאיכות של התמונה פשוט מושלמת ונהנתי מכל רגע. שיחרתי בכמה משחקים ולא היו שום מריחות או אי דיוקים. חיברתי את ה-PlayStation 2 לחיבור הוידיאו והתמונה גם כן מושלמת. במילים אחרות מי שרוצה מסך עם ביצועים מעולים שנותן תמורה מעולה למחיר קחו Dell 2007 FP. קניתי את המסך בחנות זו : http://www.enternet.co.il/Product.asp?Pid=LCD-DE2007FP&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=122&aff=Zap〈=he
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , האם משיהו מכיר/יודע לגבי מסך SAMSUNG 226CW (נכון לא טעיתי זה לא SAMSUNG 226BW ) האם נמכר בארץ כבר ? מה הבדל בין 226BW ?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
השימושים שלי למסך הם ממוצעים ומשלבים הרבה אינטרנט ,קצת סרטים ומשחקים. האם דגם אחר של אסוס? או אולי דגם אחר מאלו שהשתתפו בביקורת? שמתי לב שגם מחירו של ה LG ירד פלאים בשבועיים האחרונים ויש עליו תחרות בין הרשתות שמפרסמות בידיעות אחרונות. מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
-