מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום! כצלם מקצועי שחשוב לו לראות את הצבעים של התמונות על מסך המחשב באופן כמה שיותר אמיתי. אני ממש לא מרגיש בטוח עם מסך ה oled של i mac הכוונה שלי זה שפתאום רואים טוב מדי. זה כאילו המסך מתקן את החשיפה בתמונה מחזק את הצבעים ועל ידי זה התמונה לא מכויילת. האם זה ייתכן ? והאם יש דרך להוציא מהמסך תוצאות יותר מכויילות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
קודם כל אתחיל בזה שאת המסך רגשתי ביום ו' האחרון מiqpc אשדוד (הייתי שם פיזית) אני חייב לציין את רמת השירות היוצאת דופן !!! שלהם .כל מה שביקשתי נענה על ידם ברצון וביעילות. הם אפילו פתחו את המסך לידי וחיברו אותו למחשב והריצו תוכנת דיאגנוטיקה לבדוק שכל הפיקסלים תקינים לחלוטין - תהליך שארך כעשרים דקות. והתחייבתי ביני לבני שאני נותן להם שאפו על השירות והיחס. עכשיו לענייננו- כעיקרון אני מאוד מרוצה מהמסך מהעיצוב שלו (מאוד אלגנטי) . אני רק רוצה לדעת האם יש תהליך מסודר לכיוון מסכים (נגיד קודם ניגודיות אח"כ בהירות וגד') או פשוט ניסוי וטעייה? דבר שני המלל במסך לא הכי חד וישנה תחושה של מריחה קלה של האות או הסימן. תודה על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש באתר אבל לא מצאתי הרבה חוץ מכמה מאמרים ותגובות בפורום. רציתי לשאול לגבי הגדרות חדשות למסך חדש כגון בהירות וכדומה, הגדרות מומלצות, אם יש צורך לבצע כיול וכו'... זה מאוד יעזור אם מישהו יוכל לתת הדרכה ואפילו לקבוע את זה כ Sticky. כמו כן הייתי מעוניין בתוכנה לבדיקת פיקסלים מתים על מנת שאוכל להיות בטוח שאין לי כאלו. תודה רבה לכל העוזרים, זה מאוד מוערך.
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הצלחתי להוציא אותו במרכז ב 1460 ש"ח. מקווה שלא אתאכזב,אני העדכן אותכם לגביו.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב חבר'ה!! בשעה טובה, מוצלחת ומושלמת! לאחר הזמנת המסך ביום ראשון, הגעתו ביום שני, ו3 ימי המתנה רכשתי לפני כשעה קלה (ועוד חצי שעה) את ה2007WFP. תאמינו לי שאחרי המון סבלנות, ייסורים, כאבים, קריזות. זה השתלם!! קיבלתי בול מה שרציתי ואפילו יותר / הופתעתי לטובה: מסך 20'' , מסך רחב, מחנות קרובה ואמינה (פנדה סניף ב"ש, חצי שעה נסיעה ברכב עשינו את זה מדימונה, אין צורך להזמין מרחוק/לסוע ולהיטרטר לת"א וגם אז למסך הרגיל), פאנל S-IPS, וכבונוס אין לי פיקסל/ים שרוף/ים ואין זליגת אור שנראת לעין. (וכמובן מסך עם כל החיבורים המיוחדים: רכזת USB עם 4 חיבורי USB, חיבור קומפוסיט, חיבור S-וידאו). המסך נרכש מפנדה מחשבים, סניף ב"ש. איש קשר - אמיל - בנאדם זהב. המסך לא היה במלאי של הסניף, ואמ…
-
- 62 תגובות
- 5k צפיות
-
-
קבלתי אותו היום חברתי אותו רואים בסדר גמור כאשר גולשים ברשת אבל בסרטים (אני משתמש ב VLC בשביל לנגן סרטים ובדקתי גם בנגן של חולונות) רואים נקודות ירקות קטנות כל הזמן גם בתמונות עם שחור רואים אותם צרפתי תמונה לדוגמא יש איזשה הגדרה שאני צריך לשנות? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בעיקר עובד על פיתוח תוכנה ומסמכים. חשוב לי מסך טוב לעיניים עם חדות ובהירות לטקסט כי אני הרבה שעות מולו. המוכר שכנע אותו ללכת על HP אבל אני רואה שלא ממש המליצו פה. ראיתי גם שיש דגם שהוא 27f. אבל לא מצאתי מחיר שלו בארץ או מידע עליו. בהשווה בינהם יצא שהשוני הוא הבהירות. https://www.displayspecifications.com/en/comparison/bcb252327 אשמח לדעת אם כדאי להחזיר וללכת על משהו אחר או שזה מסך טוב ? בגדול אין בעיית תקציב וחשוב לי מסך איכותי. ראיתי אגב שבחול המחיר שלו די נמוך בסביבות ה160 דולר, האם ההבדל (1150 ש"ח) הוא הגיוני ? סופר חשוב !!! יש אופציה לקנות מסך שאליו אפשר לחבר עוד מסך ואז יהיו לי שתי מסכים ? …
-
- 18 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לפני כשעה רכשתי מסך LCD שלטעמי הוא אחד המסכים הכי טובים שאפשר להשיג במחיר שרכשתי... אז קצת פרטים מסך מחברת AOC דגם: 196 v+ גודל: 19 אינץ אחריות: 3 שנים עד בית הלקוח. הרחבה של עוד שנתיים בתוספת תשלום סה"כ לתשלום 1150 ש"ח, אשמח לדעת אם המחיר שרכשתי את המסך אכן נחשב מחיר טוב כי הבנתי מהמוכרים שמה שהסתכלו עליי שהוצאתי מהם את המסך הזה "בחינם" כמו כן אשמח לדעת כיצד אוכל לקבל את התצוגה הכי טובה מהמסך... איך להגדיר אותו ככה שאקבל את התצוגה והמראה הכי טובה אני פועל על רזולציה 1024*768 תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני שבועיים קניתי מסך מדגם LG W2042T ישבתי שעות על גבי שעות על ההגדרות ואין לי אפשרות לשנות את הקצב רענון ליותר מ60 Hertz. אני כבר לא יכול זה הורס לי את העיניים. הרזולוציה היא 1050X1680. אם מישהו יכול לעזור לי זה יחסוך לי רופא עיניים חח..
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אהלן, היום רכשתי את המסך הבא: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000s1805K073SUsoqVUwibRXsq:12bbi68k5?id=4225074&pr=&N=2 כשהלכתי לקנות לא היה חשוב לי אם הוא HD או לא. עכשיו סתם נכנסתי לאתר וראיתי שרשום Full HD, על החבילה לא רשום כלום על HD. קיבלתי 2 כבלים, אחד כחול ואחד לבן. עם הכחול אי אפשר לשנות רזולוציה אז הכנסתי את הלבן ואז כן יכולתי. עכשיו רציתי לדעת איך אני מפעיל HD? יש לי כרטיס מסך שתומך HD. אבל למסך אין חיבור HDMI. אשמח לעזרה ד"א קיבלתי גם דיסק עם דרייבר, חייב להתקין אותו? אם כן, מה הוא עוזר/עושה?
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי איך זה יכול להיות שיש שני מסכים עם אותה רזלוציה -אותו פורמט תמונה - אותו גודל פאנל ......אבל לכל אחת גודל נקודה שונה
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי יש לי מסך של מאג עם רמקול מובנה שמופעל רק ע"י חיבור HDM אני משתמש בחיבור VGA בגלל שהמחשב שלי לא מותאם לHDMI ולכן אין לי שמע השאלה שלי היא האם אמורה להיות בעיה בחיבור רמקול חיצוני האם יש אפשרות שהמסך לא מותאם לרמקול חיצוני? אני שואל בגלל שניסיתי לחבר ולא עבד לי...
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
- 3 followers
-
-
לי יש דגם אחר של DELL שעליו מורכב הרמקול שלהם, מדגם RX511 ולצערי בדגם P2314H של אישתי יש רק חיבורי USB וראיתי שיש גם רמקול שלהם לדגם הזה עם חיבור USB, קצת חבל לי לקנות שוב - מישהו מכיר מתאם? ולשאלה הנוספת, האם אפשרי לחבר רמקול BT למסך? הכוונה היא לקנות מתאם BT קטן, לחבר אותו ב-USB למסך
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום! היום קניתי את הרמקולים האלה למחשב שלי: Logitech X-230 - 2.1 (קניתי גם עכבר של לוגיטק MX 518, עכבר מעולה, אבל זה לא קשור לנושא ) יש לי מסך LG LCD 17" - L1770HQ אין לי כל כך מקום לשים אותם לכן רמקול אחד עומד על המחשב והרמקול השני עומד כ- 3 ס"מ מהמסך. אם זה מסוכן למסך? שמעתי שאסור לשים רמקולים ליד מסך LCD כי זה יוצר מגנטיות או משהו כזה, אני לא יודע בדיוק. מישהו יכול להסביר לי על זה ולהגיד לי אם מותר לשים את הרמקולים ליד המסך או לא? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם העובדה שהרמקולים מובנים במסך בגודל 19-20 או "22 היא כלל אצבע מראש שהמסך באיכות נמוכה? זו הדרישה המקדמית של הבן שלי מהמסך שהוא רוצה למחשב שלו, על מנת לחסוך במקום של הרמקולים וכל החוטים שלהם.
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך LG LCD 22 , w2252tq בזמן האחרון אני מבחין שהתופעה שנקראת "רעש" נהייתה יותר בולטת לעין, זה כאילו יש מסך זכוכית עם שברים ממש ממש קטנים מעל המסך עצמו, זה תיאור קצת מוגזם אבל אני מנסה לתאר את האפקט שאני רואה , וזה מעצבן בעין וגם הטקסט נראה לי פתאום שביר יותר ופחות חד. אני משתמש ברזולוצייה הטבעית של 1680*1050 , הגדרות המסך לא שונו. השאלה שלי היא מה יכול לגרום לזה ואיך אפשר להפחית את זה?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אהלן יש לי מסך חדש סמסונג 206BW ולפעמים הוא מוציא איזה רעש/צליל בתדר גבוהה זה קורה בעיקר כאשר יש הרבה שחור על גבי המסך......דפי אינטרנט עם רקע שחור לדוגמא........ מישהו יודע למה זה ואיך אפשר לפתור זאת????
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני זמן מה מסך Philips מדגם Brilliance 190CW. כאשר חיברתי את המסך (בחיבור VGA) שמתי לב לרעש (מאין רעש שלג) בעיקר במעברי צבע ובאיזורים אפורים. הרעשים אינם מופיעים ב-3 מסכי הLCD האחרים שיש לי (מסכים ישנים יחסית) שגם הם מחוברים בVGA אחרי הרבה משחקים עם ההגדרות פשוט חיברתי אותו בDVI והרעשים נחלשו משמעותית - עד כדי כך שצריך להתבונן במסך ממרחק של 15 ס"מ על מנת להבחין ברעשים. שמתי לב שכשאני מדליק את המסך אחרי שהיה כבוי הרבה זמן הרעשים בולטים לעין וכעבור זמן מה (סביבות הכמה דקות) הרעשים מתחילים להיחלש עד הרמה שציינתי קודם. דבר אופייני למסכים חדשים או שהמסך תקול? נ.ב. חוץ מזה המסך עצמו פועל מצויין והצבעים עשירים ומדוייקים.. בתודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יוצא לי מהמסך מן צליל מאוד מאוד גבוה(סטטי אם אני לא טועה) כשאני מפעיל משחקים. מה שמוזר הוא שזה רק כשאני מפעיל משחקים וגם זה לא בכולם. בסרטים וכל שאר הירקות אין כלום.
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה שמתי לב שהמסך שלי מרעיש. את הרעש אפשר לתאר כרעש אלקטרוסטטי (מן זמזום חשמלי כזה) קבוע ויציב. יש פעמים שהוא לא מופיע בכלל, יש פעמים שהוא מופיע בצורה חלשה, ויש פעמים שהוא מאוד מאוד מפריע, ויותר מפריע מהמחשב. כשמכבים את המסך (ע"י לחיצה על הכפתור, אבל כבל החשמל והכבל למחשב מחוברים) הרעש נעלם כמובן. המסך נקנה מ- Nextop לפני שנה. יש על מה לדבר? תודה
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מסך מחשב של dell u3011 אני מכבה כל יום את המסך לפני שאני הולך לישון וברגע שאני חוזר מהעבודה אני מדליק אותו ונשמעים רעשים מוזרים לכמה שניות מהמסך ולאחר כמה שניות הם נעלמים מה הסיבה לרעשים הללו? ???
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי samsung T240 והוא עושה רעשים כשיש הרבה לבן על המסך... כשאני מסמן משהו וזה הופך יותר לכחול אז זה נחלש/מפסיק. הרוב קורה ברזולוציה 1920X1080 אבל קרה גם ברזולוציה יותר נמוכה. מה הבעיה? אפשר לממש על זה אחריות?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, בבעלותי מסך 2007WFP של דל ולאחרונה הוא מתחיל להשמיע רעשים מאוד מוזרים ולא ברורים ואלו לא רעשים של חשמל כמו שלמשל שמים פלאפון ליד רמקולים אלא רעשים ממש מוזרים ממש כאילו המסך"מתמתח"...(כמו שלפעמים רהיטים "מתמתחים" כמעט אותו רעש בדיוק) מה עליי לעשות? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך 19" Fujicom וכרטיס מסך ATI HD4850. אני מסנה להגדיל את מהירות רפרוש האותות של המסך ואני לא יכול העלות אותה מעל ל-60 hrtez. האם מישהו מכיר דרך לעשות זאת בכל זאת? יש לי WINDOWS 7 תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת למה DELL LCD 22" E228WFP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR זול יותר מהחדש שבשתי מידות קטן יותר... ואם אפשר גם, כמה זה משתלם לקנות את המסך הזה... תודה בראש
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-