עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היום קניתי בKSP וזה הצבע של המסגרת.... נדפקתי?

2. Started by maor0079,

שלום חברה אני צריך המלצה למסך 19 רגיל 4:3 בתקציב של 1200 ש"ח גג שימושים משחקים וסרטים בעיקר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by ashibud,

שלום חברים. אני רוצה לקנות מסך דל dell u2312hm שהומלץ פה. התקשרתי לחנות שנמצאת לידי לברר אם המסך במלאי. הם אמרו שכרגע לא במלאי אבל יש להם דגם זהה אך חדיש יותר, 2314, שימכרו באותו מחיר. כמעט לא מצאתי מידע ברשת על המסך הזה. יש דבר כזה? זה באמת יותר חדש וטוב? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום רב, ברצוני לרכוש מסך מחשב בתקציב עד של 1000 ש"ח. גודל מבוקש 22"-24", 16:9. צרכים עיקריים - גלישה, עבודה, צפייה בסרטים (לא משחקים ולא גרפיקה משוכללת) חובה שתהיה אפשרות לתלייה על הקיר!! אפרופו, כיצד ניתן לדעת על מסך שהוא ניתן לתלייה?? יש מתקני תלייה מומלצים? מעדיף שתהיה אפשרות לשחק מעט עם הזווית... מעלה, מטה ולצדדים (פחות קריטי) אשמח לקבל התייחסות לנושא. תודה מראש הראל

5. כרגע אני מחבר בדרך כלל את המחשב לטלויזיה LCD ע"י כבל VGA. השאלה היא במידה ואני רוצה לראות סרט HD מהמחשב לטלויזיה האם יהיה ניתן להרגיש בהבדל כשהטלויזיה מחבורת ע"י כבל DVI TO HDMI מאשר כבל הVGA? (סרט HD 720P). תודה. ומקווה שזה הפורום המתאים, לא הייתי בטוח לאן לשייך את השאלה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Jesper,

קודם כל, ברור לי שאלו 2 מסכים לא באותה ליגה ואין מה להתייחס אליהם כשווים. בכל זאת יש לי התלבטות בין שניהם, מהסיבה הבאה - ה-VS עולה כ-400 ש"ח יותר, סכום שאני יכול להוציא אם צריך, אבל אני לא בטוח שצריך. אני רואה שבפורום מהללים את פאנל ה-VA וממליצים שלא להתקרב למסכים בעלי פאנל TN. מצד שני באופיס דיפו המוכר אמר לי שאצלם רק גרפיקאים קונים את ה-971 שהוא בערך שקול ל-VS 930. כמובן שאני לא משווה את היידע של חברי הפורום לידע(?) של מוכר באופיס דיפו, השאלה היא אם אין בפורום נטייה להמליץ למשתמשים ביתיים על מסכים יקרים שמעבר לצרכיהם? איזה הבדל אני ארגיש בין 2 המסכים האלו חוץ מזווית הצפייה? (שלא משנה לי יותר מדי) הבעיה היא שאין שום מקום שאני יכול להסתכל בו בעצמי על המסכים - אין כמעט חנו…

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  7. מחפש מסך מחשב למשחקים ושאר השימושים הרגילים במחשב.. שיתאים לכרטיס מסך ATI 2900XT.. כמה שיותר גדול - יותר טוב תודה

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  8. Started by NightWing,

טוב, היות והחלטתי סופית שזה מה שאני אקנה, אבל ענין האחריות מול "יעקב" קצת נראית לי לא ברורה (במקרה הטוב. אם כל הכבוד ליעקב על המחיר והפידבק פה באתר, אני לא מכיר אותו ואני אצטרך יותר מאשר את המילה שלו בנושא), אני מחפש חנות אמינה באיזור חיפה/קריות שמוכרת את המסך (ז"א, שיש לה גם אותו במלאי, לא מוכרת אותו "עקרונית" או "תשלם-קודם-ונזמין" כמו פנדה ). קיצר, מישהו מכיר אחת כזו? (ואגב, לא אכפת לי לשלם 400 ש"ח יותר אם זה נותן לי שקט בלילה לגבי אחריות ואפשרות לשלם בתשלומים נוחים [נאמר שישה?]. סתם ככה, לידיעת החברים של יעקב.) תודה מראש.

• 44 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by ofeky1,

מדובר במסך 17 רגיל של VS השאלה אם אפשר לקנות שנאי כזה של 19V 2.6A מתאים למסך?? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 5.6k צפיות
  10. אני חושב ללכת על ה21 אינץ הכי זול שאפשר למצוא על מה אתם ממליצים לי ללכת? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by avner_100,

-------------------------------------------------------------------------------- אני רוצה לקנות מסך חשבתי בכיוון של 22" ..כי אני קונה מחשב חדש .. אני נוטה לכיוון של סמסונג 226BW (אני קונה 8800gt 512 ) ורציתי לדעת אם הוא טוב או לא ואם יש יותר טובים ממנו במחיר הזה.. בנוסף קראתי שיכול להיות שמשחקים עם הכרטיס מסך הזה יכול להיות שלא יעבדו כמו שצריך ברזולוציה של המסך ורציתי חוות דעת נוספת בנושא.. תודה!..

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  12. Started by kreon,

יש למישהו עצה בקשר למסך 19 או 20 אינצ' שיהיה טוב למשחקים (בלי מריחות וכו'), אינטרנט וכו' בסביבות ה 1000 ש"ח? האם זה נכון שבחלק מהמסכים זה בעייתי להגדיל את הרזולוציה בשביל אותיות גדולות יותר?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Kziza,

אני מצטער אם זה לא המקום אבל לא ממש ידעתי איפה לשאול את זה... אז נשבר לי המסך של המחשב הנייד ואני לא ממש יודע באיזה חנויות כדי לי לתקן את זה או בכלל באיזה חנויות אפשר בכלל לתקן את זה... תודה מראש על העזרה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אהלן, לא מזמן רכשתי את המסך SAMSUNG 931B במבצע של האינטרנט. עכשיו בגלישה ועבודה רגילה במחשב לא שמים לב לזה, אבל במשחקים ובמיוחד בסרטים רואים כמו פסים כאלה ממש, אבל ממש קטנים על המסך שדי מטשטשים את התמונה ונותנים איכות לא טובה. בחלק מהמשחקים עוד לא ממש שמים לב לזה, אבל בסרטים זה פשוט הורס את כל האיכות של הסרט. התקנתי את כל הדרייברים שהאפשריים שבאו עם המסך על דיסק מיוחד בשביל זה. שיחקתי בכל האפשרויות בהגדרות, אבל אני פשוט לא מצליח פתור את הבעיה. למישהו יש פיתרון ויכול לעזור? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  15. Started by ש.יעקב,

כמה נורות CCFL יש במסך מסוג זה ?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. השבוע, יצא לי להביט מקרוב על המסךשל חברת LG ה IPS236V שמבוסס פאנל IPS. מצפיה בקטע וידאו, אומנם המסך העביר צבעים בצורה טבעיות יותר, ונראה כפחות בוהק בצבעים בהירים, אבל, כל מה שקשור לגבולות צבע, נראה בו מטושטש מאוד ביחס למסכי TN שהיו לידו, והדבר חזר על עצמו שוב ושוב בתמונות רבות. גבולות צבע, אני מתכוון למעבר מצבע בהיר לצבע עמוק יותר, למשל בין צבע העור של הדמות לצבע הלבוש שחור/אדום בוהק וכו'. הדבר נראה לי מוזר ביותר, והחלטתי לבדוק את הדברים באינטרנט, ואכן יש הכותבים עליו דברים שליליים ביותר ביחס לניגודיות בכלל וניגודיות דינמית בפרט. אינני מומחה בענין, ולכן אינני יודע אלא מה שעיני ראו, שאכן התמונה שלו נראת חיה טבעית ואף נוחה יותר לעין (הוא לא בוהק כמו הTN כל פעם שהצבע בהיר),…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by dabaz,

יש לי מסך LCD, ואני לא יודע אם יש לי בכלל סיבה להפעיל שומר מסך כמו בCRT הקודם שלי...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אחת הסיבות שאני קונה מסך רחב גדול (22 זה ענק מבחינתי, יחסית ל17 CRT שאני יושב מולו כרגע) היא שאני רוצה לחבר ממיר כבלים לכרטיס טלויזיה (כנראה ה- Hauppauge 150MCE) ולצפות בטלויזיה וסרטים דרכו. הבנתי שהרזולוציה המקסימלית של הכרטיס טלויזיה היא 720x576, ואילו הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1680x1050. איך תהיה איכות הצפייה בערוצים בהוט בקונפיגורציה הזו? ואם זה לא כדאי, אז על איזה מסך במקום כדאי לי ללכת? או אפשרות לקונפיגורציה אחרת?

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  20. אני מחפש מסך 22-23 במחיר 800-1000 בשביל משחקים, סרטים וסדרות, ואינטרנט. המפרט שלי זה: 955 3.0 AMD X4 ATI 5830 צריך גם שיהיה מפנדה, באג, KSP וחנויות באזור חדרה. עדיפות ל2MS בשביל משחקים וכמובן עם חיבור DVI כרגע זה המסכים שמצאתי: BENQ T2200HD Samsung B2330 Samsung P2350 Samsung EX2220 LG W2243T

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לחברי הפורום הנכבדים, אני מחפש מסך מחשב 24" עם תקציב של עד 1500 ש"ח. המסך משמש בעיקר לאינטרנט, וכמעט ולא למשחקים/סרטים/גרפיקה. יש ברשותי מסך 20" ישן של DELL בעל פאנל IPS שאני מאוד מרוצה ממנו, אך בניגוד לעבר, אין לי יותר צורך בשימושים גרפיים ולכן אני מעדיף לרדת בתקציב על חשבון האיכות. איזה מסך כדאי לקנות? ראיתי שיש 24" LED של DELL, אבל שמעתי שיש לו קצת בעיות והוא לא ברמה של ה-LCD שלהם. האם זה נכון? במידה ואחליט לקחת מסך עם פאנל איכותי פחות, איזה דגם מומלץ? תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  22. Started by danielta,

שלום, פתחתי כאן שרשור לפני כמה ימים שאני מעוניין לקנות מסך שישמש גם אותי גם למחשב(מחבר אותו למחשב נייד) וגם בשביל לצפות מדי פעם בטלויזיה. אחרי בדיקה של כמה מסכים, קיבלתי המלצה על המסך הזה- http://www.no-risk.co.il/pl_product~T23A350~4~0.htm?x=1 זה שהפאנל שלו הוא TN זה באמת כ"כ קריטי? אני לא מבין בעניין הזה.. מה לגבי שאר הנתונים של המסך? אני זקוק למסך שאוכל לצפות בו גם מקרוב כשאני יושב בשולחן וגם קצת יותר מרחוק כשאני במיטה.. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המסך ואם יש לכם המלצה למסך אחר שיוכל להתאים לי אתם מוזמנים לכתוב את סוג הדגם... תודה.

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  23. אני מחבר את הנייד ל docking station וממנו למסך, אני מתלבט האם לקנות docking station עם DVI (למסך יש תמיכה). הם בערך כפול במחיר. השאלה היא האם יהיה הבדל כאשר האות בכל מקרה לא יוצא מיציאת DVI? השימושים העיקריים הם טקסט (קריאה וקצת כתיבה).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן חבר'ה לא הייתי פה מלאאא זמן טוב אז ככה , יש לי התלבטות בין כמה מסכי מחשב בתקציב של 900 ש"ח הדרישה היא לפחות 21.5 אינץ' , Full HD ושל Samsung או LG המסכים שמצאו חן בעיניי : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10581 SAMSUNG P2250 890 ש"ח או http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9875 SAMSUNG B2230 840 ש"ח או http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10581 ‎ ‏ SAMSUNG E2220X 869 ש"ח מה עדיף ? יש המלצה למשהו אחר ? עד 900 ש"ח

25. שלוםלכם, אחרי הרבה זמן קיבלתי סוף סוף את ה- Dell 2007fp. הייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי ב הושאים הבאים: 1. הכתב מאד קטן ואני לא מצליח לשנות את כל הכתב בווינדוס בלי שהכל מתעוות. האם יש למישהו מושג איך להגדיל את כל הכתב כולל שורת משימות בלי תופעות לוואי. 2. האם צריך לעשות כיול למסך ואם כן איך עושים זאת. הערה: אני מכיר את האופציה של שינוי DPI תודה מראש, אמיר

• 2 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.