מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
היי מחפש מסך 20" עד 2000 ש"ח לפיתוח תוכנה ... מאד חשוב לי חדות הראייה והפונטים כי אני אחרי ניתוח תיקון ראייה והעיניים מתייבשות מהר ואני לא רוצה לאמץ אותם. תודה לכל העוזרים. שלומי.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו בכותרת אם יש 19 אינטצ' עדיף, חבורה ידועה גם חשוב. מקסימום זמן תגובה 8. שימושים: קצת משחקים, הרבה עבודה ברקע, ולא צריך לתלות על הקיר בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ראיתי מסכי led עם יחס ניגודיות של 1:1000 כמו http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=765588 , שכפי שהבנתי זו ניגודיות סטטית, וראיתי עוד מסך כמו זה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=741793 , עם יחס של 1:2000000 , שזו כנראה ניגודיות דינאמית, השאלה שלי איזו עדיפה מבניי השניים מבחינת ניגודיות ועל איזה מסך הייתם ממליצים לי? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב 22 למשחקים בעיקר וקצת סרטים הכרטיס מסך שלי הוא HD 4850 תקציב:800 ש"ח חריגה עד 950 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את המסך 17 CRT שיש ברשותי למסך LCD. קראתי באתר את המאמרים לגבי סוגי הפאנלים ומסכים בגודל 22 אינץ ואני לא סגור על דגם מסויים: השימושים במחשב הם: 1. עבודה משרדית פשוטה - WORD + EXCEL + עריכת קליפ מאוסף של תמונות (עם התוכנה PHOTO STORY 3). 2. גלישה באינטרנט. 3. צפייה בטלוויזיה. לאור זאת חשוב לי שהמסך יהיה עם רמקולים מובנים וחיבור של RCA שאוכל לחבר את הממיר של הוט למחשב (כיום מחובר עם כרטיס טלוויזיה). איזה מסך מומלץ ואיזה גודל ? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו רכש בעבר מסך מאתר ebay? אני מעוניין לדעת מה החסרונות, מה בעיניין מכס, אחריות וכד'. מבדיקה שלי ההפרש בעלות בין רכישה מהארץ לבין קניה מהאתר הוא עצום. תודה מראש, שלומי.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה. אני ממש רוצה רוצה לקנות מסך איכותי וכמובן שה2209WA קפץ לראש הרשימה. ההתלבטות היא האם לחכות למסכי LG החדשים שיכול להיות שיהיו טובים יותר או זולים יותר, או שניהם. בינתיים אני לא שומע עליהם כלום והשאלה היא מתי הם מגיעים לארץ? אם המסכים צפויים להגיע רק עוד שנה, אז אני כבר אקנה את ה2209WA בלי לחשוב.... תודה על העזרה.....
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהתחשב בכרטיס מסך video : Asus GeForce 8800GTS 320mb ובתקציב של תקרת 1000 איזה מסך 21" הכי כדאי?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם. בחודש הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חזק במיוחד ורציתי לדעת איזה מסך כדאי לי לקנות בהתאם. רוב הסיכויים שאקנה מעבד Q9450 ואת הכרטיס מסך החדש של ATI שאמור לצאת בסוף החודש הנוכחי 4870X2 אם אני לא טועה רציתי לדעת איזה מסך כדאי לי לקנות שיוכל לנצל את המעבד והכרטיס החדשים מבלי להוריד מאיכות המשחק בכלל יש לי טלויזיה חדשה בסמוך למסך ככה שאני לא אראה במסך של המחשב סרטים ודברים דומים. כרגע אני מעוניין רק בסקירת שוק, לדעת אילו מסכים יש מה הם שווים וכמה הם עולים. חשבתי על מסכים של 22 או 24 אינצ כרגע. תודה לעונים
-
- 30 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מחפש מסך לתלייה על הקיר שיחליף את הCRT הישן והאהוב עליי... המסך מיועד לסרטים/פוטושופ/גלישה - פחות למשחקים אבל מעדיף שגם משחקי FPS יהיו נסבלים. מה שאני צריך מהמסך זה איכות... מבחינתי התקציב הוא לא מוגבל, אני יכול להזמין גם מאיביי, גם יד שנייה... לא משנה כרגע תקציב בכל אופן. אין לי התעקשות על פאנל כזה או אחר, אני יודע שלכל פאנל יש יתרונות וחסרונות (למרות שנראה לי אפשר להגיד היום על פאנלים מסוימים שהם באופן מוחץ טובים מאחרים) אני פשוט מחפש את הפשרה הכי אידיאלית שקיימת היום לצרכים שלי. מה שעוד מעניין אותי פה זה עניין הREFRESH RATE, אני פסיכי בקטע הזה לגבי מסכי CRT, בהרבה משרדים ומוסדות ואפילו בבתים פרטיים אצל אנשים אני מתיישב מול מחשב ואני ישר קולט - איך לעזאזל הם עובדים…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מחפש מסך 24" ברמה של Dell U2412M אבל עם חיבור HDMI. התקציב 2000 ש"ח, רצוי פחות. המסך ישמש למשחקים, טקסט, גלישה ולפעמים גם עריכת תמונות. הכרטיס מסך שיש לי כרגע ' , 2xGTX260 SLI , אולי אחליף בעתיד למשהו יותר טוב בשביל המשחקים. המלצות מישהו?? תודה!
-
- 29 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מסך חדש.. כרטיס מסך: GTX1070 שימושים עיקריים משחקים + תיכנות + אינטרנט. מבחינת מפרט: 144Hz, 1ms, אני חושב שפאנל VA מספיק (לפי הבנתי IPS מייקר מאוד ואני לא חושב שההבדל כזה משמעותי). תקציב: 1200~ בנוסף אם יש חריגה מאחד התנאים זה בסדר, כל עוד המסך מומלץ. כלומר לא אכפת לי להתפשר על זמן תגובה כל עוד משהו התנסה עם המסך וממליץ עליו. בנוסף יש לי שאלה נוספת לגבי הזמנה מאמזון, אני רואה שהמחירים שם יותר אטרקטיבים + הם עושים משלוח לארץ. משהו כאן התנסה בזה? איך מגיע המסך, בלי חבלות? זמן המשלוח סביר? איך זה עובד עם המיסים? תודה רבה לעונים..
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לברר עד כמה צריך מסך בעל אפשרות כיול וכיסוי צבעים רחב (Wide Color Gamut), לעבודות שרובם זה עיצוב אתרים Web Design, וממש קצת הדפסות. בגדול יש צורך (לא דחוף) במסך ברזולוציה 1920X1200 (יחס 16X10 נוח יותר לעבודה) ורצוי שיהיה בעל PIVOT. גודל מסך בשביל שיהיה שידרוג קטן אז נראה לי 24" עכשיו קיים מסך CHIMEI 22" כמובן עם פאנל TN. התקציב לא מוגדר עדיין. 1) לאיזה כיוון של מסכים צריך להתחיל להסתכל? בגדול אני הבנתי שיש מספר שחקנים ראשיים. היקר ביותר זה: Eizo Flexscan S2433WH מתחתיו הבנתי זה U2410 ומחליפו U2413. ופנאל בעל Gamut סטנדרטי זה הU2412M. לגבי U2413 קראתי ביקורת ב TFTCENTRAL שבעצם אומרים שהוא מחליף את הU2410 הוותיק. לצערי לא אני ולא מי שיעובד על המסך לא הבנו …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל הזמן שאני מכבה תמחשב אז אני מכבה גם תמסך... זה בסדר או שזה עושה נזק? אני מדבר על מסך LCD של סמסונג
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההתלבטות שלי בין 5 מסכים לפני הקנייה הסופית: LG 1917S SAMSUNG 940N SAMSUNG 920N VIEWSONIC 902B VIEWSONIC 912B האם מישהו יכול לדרג אותם או פשוט לכתוב מה הטוב ביותר מהרשימה ולעזור לי לבחור... תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחובר גם לטלויזיה LCD ושם אני רואה סרטים.. אני מחפש מסך טוב ,התחלתי להתעניין במסכים 22 אינטש אבל קראתי תגובות שהפנאל שלו TN לא איכותי כמו המסכים 19 אינטש.. חברה אני מבקש בבקשה המלצה למסך 19 או 22 אין לי מושג מה עדיף רחב או רגיל.. אבל חשוב שיהיה איכותי לא פחות מהsamsung 793df(מסך שמן) שיש לי כיום. נ.ב אני חייב להוריד את ההורים שלי מהווריד כבר שנתיים הם רוצים שאני אקנה מכספם מסך דק בגלל שאין לי מקום על השולחן (כדי ללמוד "בטח"). תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש המלצה למסך פאנל IPS עם המקסימום התאמה במחיר שנקבתי עבור הצרכים שלי - רק שלא יהיה בגודל מתחת ל24 אינץ'. בגלל שמדובר בתחביב אצלי אבל עדיין חשוב לי שהצבעים אצלי יהיו יחסית מדוייקים לפחות עד כמה שניתן בתקציב שנתתי. אני עוסק בcolor grading, עריכת בלייטרום ופוטושופ, ואציין שוב שמדובר בתחביב לכן התקציב נמוך יחסית. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, מעוניין בהמלצה למסך בגודל של בין 20-24'. המסך יתחבר למחשב נייד וישמש בעיקר ללימודים (ישומי אופיס), קריאה וסרטים. התקציב הוא סביב ה500 ש"ח, מקווה להוציא משמעותית פחות (לכיוון ה300) אך מוכן להוציא גם יותר אם ההבדל משמעותי. לפני כ5 שנים הומלץ לי בפורום על DELL 2007WFP, המלצה מעולה שאני נהנה ממנה מאז.. (המסך עדיין מעולה מבחינתי, פשוט הרכישה עכשיו היא למעונות ולא לבית..) המחשב נייד הינו lenovo think pad e330 בעל כ.מסך intel hd graphics 4000 ורזולוציה מקסימלית של 1366x768. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שהכותרת כבר אומרת אני צריך המלצה למסך 22 בשביל עבודה בתחום הגרפיקה והתלת מימד בסביבות ה1800 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אני בעל אולפן הקלטות ביתי, באולפן שלי אני משתמש למעשה בדואליות, כרגע עם שני מסכי 19" 3*4 אבל אני מתכוון להתחדש בשני מסכים חדשים, רחבים וגדולים יותר (21.5") לענייננו: אני ממש שונא לראות את הרגליים של המסכים שלי. אפילו נמאס לי מזה. אני רוצה לראות שני מסכים צמודים - זה לזה, וצמודים לשולחן. בלי סטנד. אני רוצה לגעת עם סמן העכבר בשולחן. אני רוצה לפחד לשפוך קפה על השולחן שלא ילכלך לי את ה"התחל". אני מניח שהבנתם את המסר. לתלות את המסכים על הקיר? לצערי לא רלוונטי. השולחן שלי רחוק מהקיר משהו כמו 30 ס"מ (דרישה אקוסטית, מה לעשות..) אני גם יודע שיש מסכים מתכווננים של DELL בעיקר, אבל הם לרוב יקרים ותופסים הרבה מקום על השולחן. ( מכירים משהו שלא עונה לקריטריונים האלה? אשמח לדעת.) ב…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניינת לרכוש מסך LCD בגודל 20-22". אני יודעת שהמסך הנ"ל של LG הוא בעל פאנל TN שאינו מומלץ, אך לאחר שראיתי אותו בחנות ליד מסכים אחרים (אולי גם הם היו TN, לא יודעת), הוא נראה לי בעל התצוגה הטובה מכולם. כמו כן, כששאלתי באופיס דיפו ובבאג לגבי סוג הפאנל הם לא הבינו על מה אני מדברת... אז אמרתי לעצמי שאם הם, שעובדים בזה, לא יודעים על מה מדובר, אולי זה לא כזה משמעותי בסופו של דבר... אולי אני טועה... בכל אופן, המחשב אמור לשמש אותי בעיקר לגרפיקה (פוטושופ, פלאש וכו), אינטרנט, וורד וצפייה בסרטים. אשמח לשמוע דעתכם בנוגע למסך LG L226WTQ וכן המלצות למסכים אחרים (אבל חשוב לי באמת לדעת גם לגבי המסך הספציפי הזה). תודה מראש לעוזרים :-) המשך יום טוב, קרן.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש שני מסכי T240 של סמסונג- איפה כדאי לחפש הצעות מחיר, למחיר הזול ביותר??
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
כהרגלי, אבל כנראה פעם אחרונה לזמן הקרוב, מנסה לארגן/לסדר הצעות למטרת קנייה קבוצתית. עדכון 27.11.2009 נעה מחשבים הציעו 5 יח' של המסך ב2700 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6534 פנדה מאפשרת קנייה של 10 מסכים במחיר של 2590 שקלים. - אחריות פיקסל ראשון ל48 שעות ראשונות. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2005&products_id=27181 לרגע זה הקבוצתית של פנדה תקפה עד ה29.10, בשעה 20:00 לרגע זה הקבוצתית של פנדה סגורה, כל המלאי נחטף מהר, מחכה לתגובה בנוגע לקנייה חדשה. נקסטופ מאפשרת גם כן קנייה של 10 מסכים במחיר של 2750 שקלים. http://www.nextop.co.il/pl_product~LCD-DE108~3~0.htm NOTEBOOKCLUB הצטרפו גם, יש להם במלאי כרגע 7 מסכים, שלא שמורים רק לנו, אבל המח…
-
- 81 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים מסך חדש lg 2252tq ויש לי איתו כמה בעיות, 1. ריצוד כאשר אני מסתכל בתמונה בהירה אני משום מה רואה ריצוד של המסך. 2. מעבר הפריימים - כאשר אני צופה בסרט, והתמונות מתחילות לרוץ מהר, אז אני רואה מעין פס באמצע המסך שבו הפיקסלים לא מתחברים כמו שצריך, לדעתי חילוף הפריימים לא עומד בקצב, הבעיות האלו מאוד מוזרות כיוון שיש לי מחשב עם כרטיס מסך GEFORCE 7300, המחשב עצמו הוא נייד כך שאני רואה במסך של הנייד מצויין אך במסך הגדול לא רואים כמו שצריך האם יש איזשהי תוכנה שתסדר את זה? ומה יכולה להיות לדעתכם הבעיה??? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-