עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by zniibidl,

חוץ מהמחיר [200 ש"ח פחות עולה ה-922] מה ההבדלים ביניהם [ומהמהירות] כי לפי נותנים יבשים ה-922 יותר טוב אני שואל כי נגמר במלאי ה-930 ואני עכשיו מחפש חנות שיש אותו במלאי ומתקשה אך כולם מציעים לי במקום את ה-922

2. Started by WillieT,

רציתי לדעת מה דעתם על המסך הזה? האם הוא שווה 1100 ש''ח? מוכר לכם הדגם? חיפשתי כאן בפורום של LCD ולא מצאתי. תודה למי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש את ‏CMV 938D 19'' LCD 5ms DVI‎ מksp ב1200. ויש את אלו http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&orderby=price&keyword=1440x900&pageInfo=1 אינני יודע מי מכל המסכים הללו הכי טוב,אני מעדיף רחב כי זה יותר נוח לי לעיניים. אם יש לא רחב יותר משתלם מכל המסכים הללו אז אפשר להתפשר וללכת על לא רחב. וד.א מה נותן יחס ה-contrast?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by vl2,

שלום ותדה לכול העוזרים 8) עכשיו לבעייה ליפני כמה זמן המסך שלי הפסיקה לעבוד הוא מחובר לחשמל הנורה הירוקה דולקת אבל הוא לא מראה שום תמונה ניסית אצל חבר חשבתי נידפק הכרטיס מסך אבל לא גם אצל החבר לא עבד עכשיו אני לא יודע מה לעשות תעזרו בבקשה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by clown,

יש לי כרטיס מסך 6600 המחשב משמש למשחקים, סרטים, אינטרנט וגרפיקה ממוחשבת. אין משהו מבין ה4 שאני עושה יותר משאר הדברים. חוץ מזה, האם כדאי לי לשקול אפשרות למסך רחב? תודה.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  6. 1)האם עומד לצאת משהו טוב בתחום המסכים בשנה הקרובה? 2)מה זה FHM? 3)מה זה כיול? 4)האם בכלל אני צריך את זה או שאני יכול להסתפק במשהו אחר, השימושים שלי הם בעיקר משחקים, סרטים וגלישה באינטרנט? 5) האם אני אוכל לחבר ממיר ל2407? 6)לכמה שנים הוא מחזיק? תודה מראש

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. ברזולוציה אחת ובמשחק .. כי ממה שהבנתי כשמורידים בLG הזה רזולוציה לא רואים הכי טוב.. ואני רוצה לראות אם זה מפריע או משהו

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  8. שלום, מתעניין במסך מחשב שטוח. 19 אינטש. לא רחב. עבור משחקים,אינטרנט אופיס וכו. מחיר עד 1600 ש"ח גג. תודה.

9. Started by alfus73,

האם כרטיס מסך מסןג GetForce 6600GT מספיק חזק ותומך במסך Lg l194WT. הרזולוציה של המסך הוא 900*1440

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  10. Started by alfus73,

התקשרי לחנות והתענניתי לגבי מחיר של מסך שטוח ורחב. המוכר הביע את הפתעתו שאני רוצה מסך מחשב רחב עבור משחקים. הוא טען שהם מעוותים את הגרפיקה של משחק והמליץ לי על מסך שטוח - לא רחב. האם הוא צדק? אני יודע שיש פורום שמסביר איך לשנות את קובץ ה- Cfg של משחקים מסויימים אבל האם קיים הסבר לגבי כל משחק ומשחק? האם, בגלל החשש, שאני אסתבך עם משחקים מסויימים, כדאי לשמוע לדעת המוכר ולרכוש מסך שטוח שאינו רחב??

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  11. Started by MoMo-P,

בעקרון, זה מסך לעבודות משרדיות בלבד, ללא משחקים. זמן התגובה אינו חשוב! מה שאני צריך זאת חברה טובה ואמינה עם כמה שפחות קרינה.. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by balvan64,

Smasung 940BW http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19HAWKBQXAA.asp?page=Specifications תנו בבקשה מבט ותגידו מה אתם חושבים או אם אתם מכירים משהו יותר טוב במחיר דומה. איך Samsung במסכים בכלל? הם טובים? רזולוציה 1440x900 זה טוב? תגידו לי מה אתם חושבים, תודה! מוכרים אותו בסקאיPC ב 1,494 ש"ח: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1834

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  13. מעוניין בהמלצה ל-2 מסכי ''LCD 19 למערכת עריכה תודה: BARAKUSH

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  14. Started by Yaron-Cohen,

בבקשה לעזור לי אני לא יודע מה כדאי לקנות... את המפרט אפשר לראות הכרטיס הוא 7600GT...

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  15. Started by barnea,

לשני הצגים יש את אותם פרמטרים, מה ההבדל בניהם?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  16. גודל : 19" חברה : Viewsonic מחיר : 2000+- כאשר כמובן רצוי פחות חנות : KSP SKYPC או חנות טובה אחרת מאזור ראשל"צ שאני אוכל לבדוק בה את המסך לפני קניה דגמים שחשבתי עליהם אבל אין לי מושג למה מי עולה כמה : vx922 vp930 vp930m שתי חברות ש"נדחפו" פנימה עם דגם ספציפי: LG 19" L1970HR LCD שזול בכ-300 ש"ח מהויוסוניק SAMSUNG 19'' 931BF LCD על מי ללכת? למה? באיזה חנות יש אותו? ומה מחירו? תודה רבה מראש לכל העוזרים, מחר אחה"צ אני כבר אמור ליסוע לקנות.

17. Started by ziggystardust,

היי רכשתי השבוע טלוויזית LCD ל טושיבה מדגם 32WL66E http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1111&CategoryID=138&Page=1 בהתונים של הטלוויזה רשום שהרזולוציה היא 1366X768 אך כשאני מחבר אותה למחשב בכבל DSUB רגיל דרך יציאת VGA של כרטיס מסך LEADTEK FX660 TD התמונה מופיעה ברזולציה של 1024X768 תמונה באמת מדהימה ,אבל היא בפורמט 4:3 ככה שאני מפסיד אחוז גדול מהתמונה ומופיעם לי פסים שחורים בצידי התמונה כניסיתי עם תכנת POWERSTRIP לשנות לרזולוזיה1366X768 המחסךמסרב לקבל ולהציג אותה מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני פותר אותה? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by ben389,

התחדשתי לי השבוע במסך הזה ואין מה להגיד, רואים מדהים! עכשיו כשאני מנסה לסובב אותו בדריברים אני מקבל את ההודעה הבאה: "The requested rotation mode is not supported by your current display mode (resolution and/or refresh rate and/or colour depth)." כמובן שניסיתי את כל הרזולוציות והצבעים האפשריים (הקצב ריענון תקוע על 60HZ). ניסיתי גם לבטל את הDUAL וזה גם נותן את אותה הודעה כנ"ל גם שאני מנסה "לסובב" את סוני. יש דרך לסדר את זה או שזאת בכלל בעיה של הכרטיס מסך ATI 9200? הכרטיס למרבה ההפתעה עובד לא רע כשבדל הרזולוציה היא על 1920X1200 ובסוני 1280X1024. הוא גם מצליח להריץ את FARCRY ברזולוציה 1920X1200 כאשר הכל על LOW והסוני מבוטל. ועכשיו מצא את ההבדלים: הראשונה מה 12…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מחיר סביר, 20.1' ורזולוציה טבעית של 1600X1200 5NS זמן תגובה 4:3 עדיף לי כי אני עובד המון על מסמכים וזוהי גם הרזולוציה הטבעית של רוב המשחקים.

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  20. Started by Loui1410,

כעת קניתי את המסך LG L1932TQ... כשסיימתי התקנת הדרייבר יצא לי הודעה שהדרייבר הותקן בהצלחה למסך (LG L1932TQ (Analog.. גם כשאני נכנס למאפיינים של התצוגה כתוב בין גרשיים "אנלוגי"... האם ז"א שאני יכול לעבוד במצב דיגיטלי וגם אנלוגי? ואם כן, אך אני יכול לשנות אותו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. חבר שלי איש מחשבים הציע לי לקנות את אחד המסכים הבאים: 1- http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=418972 במחיר של 1450 ש"ח 2- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=399265 בערך באותו מחיר כמו הראשון.. אני צריך את המסך לשימושים הבאים בלבד: אינטרנט,אופיס,סרטים.<משחקים מחוץ לתחום.אני ממש לא משחק> האמת שרציתי לקנות את המסך LG המפורסם,אבל חברי אמר לי שחבל על תוספת של 400 ש"ח והמסכים שלעיל יעשו את העבודה בצורה מצויינת. רציתי לשאול אתכם: 1-האם המסכים האלה מומלצים? 2-איזה מבין שניהם יותר מומלץ? והשאלה הכי עיקרית היא: האם בסכום של עד 1500 ש"ח אני יכול להביא מסך יותר טוב מהמסכים שלעיל? בתודה מראש שי נ.ב-חברי עובד עם היבואנים ניוטק ונק והוא יכול לתת לי גם דגמים אחרים של …

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  22. Started by headg,

האם שווה להוסיף עוד 184 שקלים בשביל הMמהירות (או שלא שמתי לב למשהו) ? http://www.skypc.co.il/scripts/prodList.asp?idCategory=304

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  23. Started by barnea,

לאחר מחקר השוואתי שבצעתי (בעזרת נתוני יצרן), החלטתי לקנות מסך LCD של סמסונג 731BF. יש לציין ש שנתוני היצרן מאוד מרשימים. כדי להתרשם מהמוצר הגעתי לאופיס דיפו ושאלתי את המוכר לגבי הדגם הספציפי הנ"ל, המוכרן לא הפסיק להשמיץ את הדגם הספציפי וטען שמלבד דעתו האישית יש חוות דעת שמתפרסמות בפורומים "מקצועיים". 1. האם הדגם הזה באת גרוע? 2. מה המלצתכם לדגם תחליפי נ.ב. התקציב שלי הוא 1400 ש"ח לכול היותר. תודה

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  24. Started by dd7,

הרבה ממיליצים על הvp930 האיכותי, האם המסך הזה vp920b הוא גם טוב מישו מכיר אגב יש לו 4ms למשחקים... מה אתם אומרים.?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  25. Started by קיפוד,

שלום לכולם אני מחפש מסך 19" באיזור ב1500 שקל השימושים הם בעיקר גרפיקה (עריכת תמונות , פוטושופ וכו'...) ראיתי את המסך MAG 905WA שיש לחברה שלי ומאוד אהבתי אותו אשמח לעצות ... ותודה .

• 0 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים