עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום רב, קניתי את המסך הנ"ל במחיר מבצע של 600 ש"ח והוא נראה ומתפקד סבבה יש לי מ"ס שאלות: 1.בנוגע לכיול -האם כדאי להשתמש בתוכנת הכיול שמצורפת ? 2.כשאני מכבה את המחשב האם מומלץ גם לכבות את המסך או להשאירו בסטנדביי (עם נורית דולקת) תודה,

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by gal,

ובכן המסך אכן נהדר למרות שקשה להתרגל למסך LCD אחרי הCRT שהיה לי אבל אני מניח שהעיניים צריכות להתרגל.מה שרציתי לדעת באיזה רזולוציה רואים הכי ברור גם את הטקסט וגם את התמונה ובאיזה קצב רענון מומלץ להשתמש? מה שלי מפריע אישית הוא שהטקסט מטושטש לי קצת .בעזרת מה ניתן לחדד כמה שאפשר את הטקסט והאם יש תוכנות שעוזרות לעניין. בתודה גל

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  3. אני מתכוון לא כמו בתמונה הזאת.

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  4. Started by ranran,

טוב אני חייב להגיד לכם מסך מדהים.. דבר ראשון בהתחלה חשבתי לקנות CHIMEI בגלל הביקורות הטובות עליו באתר....זה שטויות הייתי בחנות של KSP ראיתי אותו מול איזה LG 19" לא זוכר איזה דגם אבל לא משהו הכי מפציץ בקיצר במסך של CHIMEI ראו זוועתי..צבע דהוי לא חד בכלל פשוט גרוע.. טוב אז המשכתי לחפש אמרתי אם אני קונה זה רק רחב ורציתי משהו איכותי אז עזבתי את כל הTNים וראיתי שהמסך הזה פשוט הכי איכותי שיש בכל האתר חומרה גדול הוא במקומות הראשונים עם איכויות עצמות וגם יש לו USB וחיבור טלוויזיה שזה ממש אחלה והבנתי שזה המסך שאני רוצה חיפשתי באינטרנט מחירים ובסוף קניתי בחנות PCCENTER חנות נחמדה בראשון קניתי שם סידרתי תחדר חיברתי תמסך והוא ממש מדהים דבר ראשון אנשים אם אתם מתלבטים בין רחב לרגיל...ר…

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  5. Started by Zeev86,

קניתי היום מסך מחשב/טלוויזיה 24" (XL2370HD). בקבלה וטופס אחריות רשום דגם מסוג LED, אבל בחוברת של המוצר רשום LCD. משיחות עם כמה אנשים התברר לי שיש הבדל באיכות התמונה וגם באורך החיים של הדגמים (לטובת LED). האם זה נכון ואני צריך לדאוג להחלפה, או שזה לא קריטי ואין הבדל משמעותי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by I7210I,

שלום ברצוני לקנות מסך חדש למחשב דק ושטוח אני רוצה לדעת כל מה שהולך עם זה מה טוב מה לא טוב ...מה צריך שיהיה ? כעיקרון המסך הוא למשחקים וסרטים ולאינטרנט... תודה

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום כולם.. קניתי את 931 ב"רואים עולם " -אחלה חנות .. קצת נבהלתי מהבהירות של המסך במיוחד אחרי שבאתי מCRT פחות או יותר סידרתי את הבהירות לסבירה אני אשמח לקבל עוד טיפים למסך במיוחד ממי שיש לו מסך רחב עוד משו קטן.. אמרו פה שמסך רחב מראה סרטים על כמעט מסך שלם הפעלתי סרט DVD ורואים בו עדיין עם שוליים שחורים כאלה.. למה זה ? תודה מראש הוספה: אני בכל זאת מרגיש שהבהירות קצת יותר מדי ואני לא מצליח לסדר תעזרו בבקשה ?

• 39 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. המסך מציג צבעים יפים ומדוייקים... גם יש לו אחלה עיצוב וארגונומיקה, וזוויות צפיה רחבות מאוד. מה שהפריע לי זה הילה אדומה מסביב לכל מיני דברים באמצע משחק... מה שלא היה קורה עם הבנקיו FP767 הישן. (פאנל TN עם 16ms). יש איזו דרך להפחית את ההילה האדומה הזאת? כי זה ממש מבאס. וגם למסך יש טיפלה באנדינג... אבל ממש בקטנה. וגם קצת הסבכתי עם הכפתור של ה menu שלו... אני פשוט לא מוצא אותו! איפה הוא רבאק? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אתמול קניתי את הסמסונג החדש דגם P2370, חיברתי את המסך, הוא יפה והכל אבל הזויות צפיה שלו נוראיות, אני זז טיפה ימינה והצד השמאלי של המסך ניהיה לי חשוך, טיפה שמאלה ואותו דבר קורה, האם הDELL 2209WA יותר טוב מהמסך הזה מבחינת זויות צפיה וניגודיות? אשמח לתשובה כי אם כן אני יצטרך להחזיר אותו היום, תודה

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by maormark,

931b של סמסונג יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לראות אם יש פיקסל שרוף? ואיזה הגדרות כדי לשים למסך הזה אם מישהו יודע? תודה

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  11. עריכה: אחרי עדכון הדרייבר לכרטיס המסך נוספו עוד מספר רזולוציות, אבל לא הרזולוציה הנ"ל... זה הכרטיס מסך SiS 661FX/GX Mirage Graphics 32 MB רק את זה יש בהגדרות תצוגה: 800/600 768/1024 864/1152 800/1280 1024/1280

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by freerider,

אתם בבעיה ! לפני כ-10 חודשים קנינו מסך סמסונג 970P ממשווק מורשה של CD-LOG. http://www.cd-log.co.il/index_h.asp השבוע, כשנדרשנו להפעיל את האחריות פנינו ל-CD-LOG ולאחר בדיקת המס' הסידורי הם אישרו שהמסך נקנה דרכם ובאחריות שלהם, והנחו אותנו לגשת אליהם. היום, כשניגשתי אליהם, הם סירבו לטפל במסך בטענה שהמשווק שממנו נקנה המסך חייב להם כסף, ולכן הם מענישים את כל הלקוחות שלו ולא מכבדים את האחריות שלהם ! אתם הבנתם את זה ? מהיום והלאה אתם צריכים כל הזמן להביא לקוחות לחנות שממנה רכשתם מוצרים על מנת שהיא לא תיסגר והיבואן יהיה מוכן לספק אחריות ! מעניין מה משרד התעשיה והמסחר והרשות להגנת הצרכן יגידו על זה...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by amit14,

שלום לכולם, אני לקראת מעבר ל 1440p ושני מסכים הגיעו לקו הסיום. Samsung Odyssey g7 27 - במידה ונופלים על אחד בלי בעיות QC או ריצודים אמור להיות מסך מדהים. אבל הוא מאוד קעור..אף פעם לא ראיתי בפועל מסך קעור ואני פוחד שלא אאהוב/אתרגל לזה (במהלך רוב היום נמצא בעצם בעבודה..עם מסכים שטוחים..מה שבטח יקשה על ההסתגלות). דיברתי עם המון חנויות,באף אחת מהן אין אותו,או בכלל שום מסך קעור אחר בתצוגה. קצת מפחיד אותי לקנות מסך ב3000 שקל ולגלות שהקעירות לא לטעמי. בצד השני יש את Dell s2721dgf, שנשמע יחסית כמו ללכת על בטוח. אבל עם contrast שבמקרה הטוב מגיע ל 1:800-900, כיום יש לי מסך ips עם ניגודיות של בערך 1:1400 וזה סבבה לי ,ג…

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  14. Started by RAPTOR22il,

שלום לכם רכשתי מסך מדגם W2252TQ מתוצרת LG. הנתונים שלו הם: בהירות: 300 זמן תגובה: 2MS יחס ניגודיות: 1:10000 כרטיס המסך שלי הוא: HIS radeon1950 Pro 512DDR3. השאלה שלי היא כזו, הרזולוציה הטבעית של מסך כזה (למיטב הבנתי) היא 1680X1050, אך ברזולוציה כזו המערכת לא מאפשרת בברירת המחדל לעבוד ביותר מ60 הרץ קצב ריענון.. ביטלתי את האפשרות "הסתר מצבים שלא נתמכים ע"י הצג" והעליתי את הקצב ל75 הרץ. האם דבר כזה יכול להרוס את המסך? האם בשימוש בסרטים יש הבדל בין הקצבים? תודה מראש לכל העוזרים ויום טוב, משה.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by crowbar87,

שלום יש לי מסך 22" של LG, דגם w2284. כרטיס מסך radeon 4850X2 2GB ווינדווס XP. במשחקים כבדים כמו Fallout 3 וfar cry 2 כשאני מזיז את העכבר מהר נוצרים קצוות ירוקים מסביב לכל מיני אובייקטים. אני לא חושב שזה ארטיפקטים כי הכרטיס מסך שלי לא בOC. הדרייברים של הכרטיס מסך ושל המסך מעודכנים. אני לא בטוח איפה בדיוק הבעיה, בכרטיס מסך או במסך עצמו כך שאולי אני מפרסם את הדיון במקום הלא נכון. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  16. שלום. אין לי מושג מה קרה אבל חזרתי לבית הדלקתי את המסך ואני רואה שהדסקטופ לא יושב בצורה מלאה על הצג יש בכל צד ולמטה מרווח בצבע שחור. מסך asus rog swift pg279aq לא מצאתי שם בהגדרות משהו שקשור לזה בדרייבר של נוודיה גם כן שיחקתי שם ניסיתי לסדר לא עזר עשיתי איפוס להגדרות גם כן לא עזר מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש לא עזר. מה אפשר לעשות? כרטיסי מסך זוג 1080

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by Alexkmr,

המסך הוחלף בחדש לפני חצי שנה כי סבלתי מבעיה כמו בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465805.0 מאז אין שום תקלות. מאתמול הנורה הכחולה מקצרת לפעמים מהבהבת, לפעמים לא עובדת בכלל. הזוי לגמרי..אני מפחד עכשיו שהכפתור יפסיק לעבוד או משהו

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  18. בבקשה אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על המסך הנ"ל. המסך אמור לשמש לגראפיקה ולמשחקים. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by psybrain,

רציתי לדעת מה ההבדל בין כל מני סוגים של פאנלים של ips למשל hips sips וכו.. ומה זה 6 ביט 8, ו 10? יש כל כך הרבה חברות שיש להם פאנלים כאלה למשל פיליפס , דל, hp, איזו וכו.. מה ההבדל ומי מתמכה בזה הכי טוב אני מעוניין לקנות מסך איכותייי 23-24 אינטש.. המלצות וקצת פרטים לא יזיק?!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by BH20062,

תודה לחבר'ה שנתנו עצות ..והחלטתי בסופו של דבר לקנות את הHANNS-G הנה כמה תמונות[מצטער על האיכות הלא כ"כ טובה]: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ממה שקראתי LCD IPS יותר טוב מ LED IPS השאלות הן: עד כמה זה משמעותי לסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים ואיזה מסך 22-23 הכי מומלץ בסביבות ה 1000 ש"ח?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by yaarix,

שלום לכולם. החלטתי לקנות מסך 22" חדש, בעיקר לאינטרנט וטיפה למשחקים (בעיקר פרו אבולושן וקצת קול אוף דיוטי). לא בשביל סרטים כרגע. טווח ההשקעה הוא עד 1100 שקל החלטתי ללכת על בטוח ולרכוש מסך של סמסונג ולאחר קריאה מעמיקה פה בפורום צמצמתי את האפשרויות למסכים הבאים: 2333sw - חדש יחסית ולא ראיתי עליו הרבה ביקורות, מהמעט שראיתי הוא סבבה של מסך 2243BW - מסך קצת ישן לא? ראיתי שדי אהבו אותו פה בפורום במיוחד בגלל הארגונומיה, השאלה אם הוא לא דגם ישן מדי והאם מבחינת איכות תמונה הוא לא נופל מהמסכים היותר חדשים? מבחינת מחיר הוא האטרקטיבי ביותר T220P - נכתב שיש לו איכות תמונה נהדרת, השאלה אם השניים לפניו לא עדיפים בסה"כ? מי לדעתכם הכי כדאי עבור המטרות שכתבתי למעלה? המון המון תודה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by jety,

הבנתי שיש בעיה שכתב נראה מאוד קטן ב dell ברזולוצייה הטבעית שלו (1600x1200) האם זה נכון והאם זה ממש גרוע? בנוסף.. האם יש איזושהי חנות שאפשר להזמין ממנה את dell 2007fp בלי לשלם לפני שזה בכלל מגיע לארץ (כמו ש nextop רוצים)? לאיזה חנויות אמור להגיע מלאי חדש?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. רצוי פחות המסך ישמש לקריאה ולכתיבת טקסט (עבודות לאוניברסיטה), סדרות (בעיקר 720P), סרטים, ומשחקים. המסך הזה מחליף Philips Brilliance 200P7ES (20" S-IPS) שסוקר בעבר פה באתר, חסרה לי היכולת להסתכל על זוג עמודי A4 במקביל

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by iakovl,

מאחר ויש עכשיו קהילה קטנה של משתמש 2709W תודות לאלכס אנחנו צריכים ת'ראד בשבילנו ולא רק הת'ראדים שלנו האישיים עם ההתרשמויות שלנו מהמסך. הייתי רוצה להמליץ לכל בעלי המסך שיש להם יותר ממסך אחד (כמוני) על תוכנת UltraMon http://www.realtimesoft.com/ultramon/overview/ בנוסף הייתי רוצה לדעת על איזה הגדרות שאר המשתמשים של המסך משתמשים

• 1 תגובה
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים