עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, האם ניקוי LCD בחומר לניקוי משקפיים יפגע במסך ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום אני מעוניין לקנות מסך מדגם Samsung 953BW 19 ורציתי לשאול איך המסך הזה היום הוא עולה 625 ש"ח אני ישמח לקבל עוד הצעות למסכים בסביבות 600-800 ש"ח תודה !

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  3. Started by genia,

בעיקרון הכותרת אומרת את הכול. המסך לא עובר לstand by כשמכבים את המחשב,ואי אפשר לכבות אותו,בנוסף לזה במקום לעבור לסטנדביי הוא מתחיל להריץ את רוב צבעי הקשת על כל המסך(כלומר פעם כל המסך לבן אח"כ מחליף לירוק,אדום,ורוד,שחור,כחול,לבן ) וכו'. יש הצעות לגבי מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by bonanza,

שלום, מישהו מכיר את המסך? האם הוא נחשב טוב כמו ה 2243bw או שיש בעיות בתצוגה? המסך אמור להתחבר ל radeon 9600pro ליציאת DVI ולשמש בעיקר לאינטרנט/word.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  5. אני רוצה לקנות ולא יודע איזה חנות מוכרת עם הקושחה החדשה ואחריות מקורית?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by amitbl,

עדיפות לפחות. המסך יחובר למחשב ישן עם כרטיס מסך מובנה של SIS. הכרטיס מאוד מאוד חלש ואפילו ב2D ברזולוציה של 1024X784 32bit הוא מזייף ועדיף לעבוד ב16bit. המסך נועד בעיקר לשיטוט באינטרנט ומעט עבודה עם טקסט. אשמח לקבל המלצות בטווח של עד 1100-1200 ש"ח לכל היותר...

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  7. http://www.i-in.co.il/cust2/electra/acer/minisite3.html?gclid=CPeavaSMh5kCFQNOtAod8h1nmg ברור מראש שמדובר כנראה ב-19' WIDE TN מהסוג הנחות ביותר, לא? מישהו יודע דגם מדוייק?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. צריך חוות דעת על מסך ‏LG W2261V 22 Inch שווה לקנות אותו ??? (למשחקים) הוא תומך Full HD !!! הוא יחסית לא יקר (1040 שקל) העם שווה לקנות ?? *כרטיס מסך שלי HD4850 512MB קישור למסך http://www.ivory.co.il/product.asp?p...58&CatCode=524

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  9. Started by KiDi,

שלום אני מחבר את המסך שלי למחשב בעזרת כבל HDMI-DVI כאשר הHDMI במסך והDVI במחשב. קורה לי המון פעמים אחרי שהמחשב לא בשימוש ואז הוא נכנס למצב מנוחה או כשאני מכבה את המסך של המחשב אז אם אני מדליק אותו שוב ה"אות" נעלם.. הוא פשוט לא מציג לי את התמונה בחזרה... בשביל להציג את התמונה אני צריך לנתק את הכבל חשמל של המסך ולהכניס אותו שוב ואז זה עובד בחזרה.. בעבר זה היה מחובר בVGA-VGA ולא היו לי בעיות עם זה. מישו מכיר פיתרון לבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  10. אממ יש לי T220 כמה ימים ואני משחק בלי שום בעיה פתאם היום C.O.D 5 שאל אם להכנס בSAFE MODE כי הייתה בעיה נכנסתי שיניתי ל1680X1050 ויש את התפריט אבל כאילו הכל חתוך בצד ולא רואים וAuto Adjustment לא פותר את זה מישו יודע מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  11. מה מבין ה-4 עדיף ?

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  12. Started by godfather5114,

שלום. לפני כשבועיים קניתי מסך של סמסונג T240, המסך עצמו נראה נהדר, מעוצב יפה, ומשחקים וסרטים נראים עליו נהדר! למה החזרתי אותו? בעיקר מכיוון שהיו לו בעיות עם הצבעים, כלומר החלק העליו במסך היה יותר כהה מאשר החלק התחתון. בנוסף לכך הארגונומיה שלו הייתה גרועה. הלכתי והזמנתי את ה-W2442PA. כמו המסך הקודם, משחקים וסרטים נראים נהדר (במיוחד FHD). בנוסף לכך יש לו ארגונומיה מעולה - PIVOT , SWIVEL, TILT, HEIGHT ואפשרות לתלייה על הקיר. עוד שוני בין המסכים הוא היחס בין הרוחב לגובה - ה-T240 הוא 16:10, והW2442PA הוא 16:9, בשטח מה שרואים הוא שהסמסונג גבוה יותר בכ-5 סנטימטרים. כמובן שלשני המסכים יש את התופעות של כל פאנל TN - זויות צפייה אנכיות נוראיות, זויות אופקיות סבירות, זליגת אור וכו'.…

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  13. האם המרחק ממש משנה?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  14. יש לי בדיוק אותה בעיה עם פותח הנושא כאן: (קצת ישן אז פתחתי נושא חדש) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=384819.0 קניתי מסך 953BW 19 1440*900 והבעיה היא שהכרטיס מסך שלי לא מעודכן הוא מראה לי שוליים שחורים. עדכנתי את הכרטיס מסך ולא עזר אך מהנושא שקראתי צריך לעדכן את הביוס של הכרטיס מסך ובאמת שאין לי מושג איך! מישהו בבקשה יכול להדריך אותי? לא ניתן למצוא באינטרנט שום קובץ עידכון, אכן ראיתי הרבה תלונות דומות לשלי. לעזרתכם אודה!

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by unf,

המסך החדש של סאמסונג, מציג רף חיובי גבוה בכל הקשור לגודלו. מכיוון שהמסך חדש ואין עליו ביקורות, רציתי לבקש מכם עזרה בהשוואות לדגמים אחרים ולפני רכישה. הצורך הוא לשימוש בייתי עם משחקים וסרטים, מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by madweed,

שלום לכולם, אני רוצה מסך בסביבות ה 1000 שקל והשימושים שלו יהיו משחקים עם גראפיקה נחמדה וכן סרטים וסדרות. מחפש משהו בגודל של 22~ אינץ'. בעיקרון שמתי עין כבר על הדגם הזה: LG W2262TQ נראה עם מפרט חביב ותמיכה בHD ובתווך מחירים שלי. אם יש לכם התרשמות מסויימת על המוצר הזה/הצעות על מסכים אחרים אני אשמח לשמוע. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  17. קיימים מסכי מחשב שניתן לחבר אליהם ישירות ממיר של HOT? איזה דגמים מומלצים?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  18. Started by OmerD13,

שלום לכולם, כרגע יש לי מסך של LG 19' ואני רוצה להחליף אותו למסך יותר גדול. אחרי חיפוש ראיתי שיש מסכים חדשים של LED, שבעיקרון הם עדיפים על LCD רגיל, אבל מה שמוכרים בארץ זה לא LED אמיתי, אלא רק LCD עם תאורת LED, נכון? בקשר למסך- חשבתי לקנות את המסך LG W2486L, שעולה 1340 ש"ח. המחיר משתלם, או שיש מסך אחר שעדיף לי לקנות? התקציב- בערך 1300 שקל, שימושים: סרטים, משחקים, אינטרנט. ועוד משהו קטן- הכרטיס מסך הנוכחי שלי כרגע הוא ATI READON HD4870, הוא תומך בHD, נכון? תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 1.07.2010 בשעה 16:13:07 מישהו בבקשה?

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  19. Started by yuvalg,

מחפש מסך לעבודה מאומצת מול תוכנות פיתוח וכן לעיצוב גראפי. דרוש דיוק בצבעים, חדות ואמינות. על מה תמליצו? מה המסך שנותן התמורה הטובה ביותר למחיר בדרישות הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by warezon,

אני מאד ממוקד כי אני צריך מסך 26 במחיר של 2000-2300 גג ואין אופציות חוץ מהמסכים האלו אז אם אפשר לקבל מידע אני אשמח. המסך יתחבר למחשב עם כרטיס hd4870 וגם לממיר.

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  21. בהמשך לדיון של עמרי מלמטה,ניסיתי גם אני ליצור מצגת צבעים כפי שיעץ Murmur יש לי אופיס 2003 בעברית,והידע שלי די מוגבל...כ"כ יש לי מסך רחב 2007WFP. אניווייז,ניסיתי לעשות את זה גם אני:השתמשתי בצייר של וינדוז,שפכתי שם צבעים ושמרתי כתמונות. אח"כ פתחתי מצגת PP,והדבקתי שם את הצבעים וגם תמונות אחרות.(אגב,האם זאת הדרך הנכונה לעשות את זה....?) הבעיה היא שלמרות שהגדרתי את רזולוצית הצגת השקופיות כ 1560*1050,התמונה לא נפרשת לי על כל המסך אלא מראה פסים שחורים בצדדים,כמו בתמונה המצורפת. דווקא כשהגדרתי את רזולוצית הצגת השקופיות ל 1280*1024,התמונה נמתחה לאורך כל המסך... וזו רזולוציה לא טבעית.המסך "רועד" כאילו שיניתי את הרזולוציה של המסך עצמו. אגב,בשני המקרים,התמונה לא נפרשה על כל המסך.עדי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Alexkmr,

המסך הוחלף בחדש לפני חצי שנה כי סבלתי מבעיה כמו בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465805.0 מאז אין שום תקלות. מאתמול הנורה הכחולה מקצרת לפעמים מהבהבת, לפעמים לא עובדת בכלל. הזוי לגמרי..אני מפחד עכשיו שהכפתור יפסיק לעבוד או משהו

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  23. מחבר מסך DELL2209WA כמסך משני, לפעמים כשהמחשב עולה המסך נשאר שחור, נורית ההדלקה הופכת כחולה(ממצב המתנה). בפירוט: 1.מחשב דנדש CORE I5, כרטיס מסך HD5450 SHPPHIRE, על היציאה הראשית DVI מחובר SAMSUNG B2430 דנדש. הדל מחובר על הHDMI בכבל מעביר לDVI. 2.אותה תופעה היתה לי בפנטיום 4 הקודם (שעדיין עובד) כשהמסך היה מחובר ל DVI והמשני היה מסך LCD 17", גם אז לפעמים הוא לא עלה. עבדתי עם כרטיס מסך יותר פשוט עם שתי יציאות VGA ו DVI. 3. כשאני נכנס במסך הראשי (הסמסונג) ומשנה הגדרות של המסכים להכפלה של המסך הראשי הוא נדלק מיד ונשאר גם אחרי שאני מחזיר לפיצול מסכים, ללא שום שינוי בחומרה. גם כשאני משחק עם הגדרות המסכים של מי משני ומי ראשי ולוחץ על APPLY הוא מתחיל לעבוד. אם אני מגדיר אותו בתור …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. ברצוני לרכוש מסך עם זרוע מתכוננת לשימוש משרדי המסך צריך להציג ברזולציה 1080-1920, ושיהיו לו יציאות RGB ו DVI עד 1000 ש"ח. יש המצלצות ??

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by witherwings,

היי, אני מחפש מסך מחשב אני רוצה לקנות אותו בימים הקרובים אז אני מאוד אעריך את העזרה שלכם! אני מחפש משהו שיתאים למפרט שלי ויעשה צדק איתו בסביבות ה 1000 שח הייתי מעדיף שהוא לא יהיה wide screen ומשהו בסביבות 22-23 אינץ תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.