עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Barni,

שלום לכולם מחפש מסך מחשב שישמש לצרכים של תיכנות ועבודה עם סימולטורים של מעבדים כלומר על המסך יהיו הרבה פרטים קטנים אז חשוב שלא יעייף יותר מדי את העיניים (הרבה קוד ונתונים שיופיעו עליו) בנוסף משתמש בו לצפייה בסרטים וסדרות מהמיטה שנמצאת קרוב לשולחן העבודה לאחר בדיקה עם מסך של חבר, 24" מתאים לי בול. התקציב - אלף ש"ח חשוב שיהיה חד ממש בטקסטים ושיהיה כיף לראות איתו סרט, ושיהיה אפשרות לתלייה. לא צריך רמקולים ממש אשמח לעזרה והמלצה כי יש כל כך הרבה מבחר ואני לא יודע מאיפה להתחיל בכלל... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by BaLiLi,

מה דעתכם המסך הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=409634 האם יש מסך טוב יותר בתקציב של עד 6000 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by davidcohen,

היי הרבה פעמים ראיתי פה בפורום שאנשים קונים צסך ושואלים את ההגדרות הממולצות של הצבעים והבהירות לאותו מסך. קניתי T220 ורציתי לדעת על איזה הגדרות לעבוד איתו תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  4. שלום, רציתי לדעת אם קיים בכלל מסך כזה שעומד בדרישות התקציב שלי יש לי תקציב 1300 שקל אני צריך מסך שחשוב שיהיה לו שתי כניסות RCA לפחות (לממיר ולסוני) בגודל 22-23 אינץ' ברזולוציה הכי גבוהה שניתן במסגרת התקציב ואם זה לא מספיק כסף אני מעוניין לדעת כמה הוא יעלה לי יותר בבקשה ואם אין שתי כניסות אז כניסת אחת אני אשתמש במפצל תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by Doron404,

משהו מוזר קרה מאז שהעברתי את המחשב לדירה החדשה, בכל פעם שאני מכבה את המחשב או אחרי 5 דקות (כמו שהגדרתי) המסך מציג הודעה שהוא לא מקבל אות מהמחשב, ולא נכבה! במקום לעבור למצב המתנה (נורית כתומה) כמו תמיד. למישהו יש מושג למה זה קורה? אני משתמש בXP SP3 בחיבור DVI

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  6. בס"ד שלום חברים, יש לי מסך SAKURA SANSUI ששימש בערב כטלוויזיה לבעלים הקודם שלו ולאחר מכן גם כמסך מחשב. המסך עובד, אני מחבר אותו לחשמל ובכבל (עם יציאה כחולה) למחשב, כשאני מדליק אותו בכפתור POWER הוא נדלק לכמה שניות עם המסך של המחשב ואז נכבה. לא מצאתי את הפתרון, אשמח שתעזרו לי או שתתנו הכוונה! תודה רבה

7. Started by darkrule88,

רציתי לדעת איזה מבין שני המסכים עדיף, כאשר מדובר על גודל של 22 אינץ, מבחינת מחיר ה LG זול ב70 שקלים בערך. השימוש הוא למשחקים בעיקר, זווית הצפיה תמיד ישירה אל המסך, ירוץ על כרטיס מסך 970GTX 4GB. אני יודע שזה לא ניצול מלא של הכרטיס אבל לצורך העניין ההתלבטות היא אך ורק בין שני המסכים הנ"ל. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by MatanG1,

אהלן אני מחפש מסך בגודל 23 אינץ', השימוש הוא בעיקר עבודה שגרתית בבית (אינטרנט וכו') ועריכת מוסיקה (לא וידאו). כמובן שמסך שמאפשר צפיה בסרטים באיכות גבוהה יהיה מעולה אבל אני לא בררן בזה וזאת לא המטרה העיקרית. במשחקים אני לא משתמש בכלל... בהתחלה חשבתי ללכת לכיוון של ה DELL U2311H כי מאוד משבחים אותו, אבל מקריאה בפורומים ומחשבה שנייה אני מעדיף לא לעבור את ה-1000 ש"ח כי זה לא מאוד קריטי בשבילי, מה שהביא אותי להתלבט בין 2 הדגמים האלה של samsung ה BX2335 שכרוך בתוספת של יותר מ-100 ש"ח לעומת ה 2333T . השאלות שמעניינות אותי הן: 1. האם הוא באמת יותר טוב ושווה את ההפרש (והאם הLED באמת משפיע או לא משמעותי בסדר גודל כזה) 2. למי שעבד עם המסכים האלה, האם זה שהכוונון למעלה ולמטה בעיית…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מקווה שזה הפורום הנכון, מתנצל מראש אם לא. יש לי מחשב עם כרטיס 8800 GTS 2 כניסות DVI. בנוסף יש לי 2 מסכים, מסך של המחשב 22" רחב של אסוס, ועוד מסך הטלוויזיה שלי LCD 32" HD READY. אני רוצה לחבר את המחשב למסך הטלוויזיה כך שאוכל לצפות בסרטים, אז קניתי כבל DVI TO HDMI איכותי, חיברתי את הכל, אך התמונה שאני מקבל בטלוויזיה לא ברורה, וקופצת ומרצדת לסירוגין. אשמח לקבל עצות או טיפים איך אפשר לסדר זאת. תודה שי

10. Started by debils,

http://en.community.dell.com/dell-blogs/direct2dell/b/direct2dell/archive/2013/10/31/new-dell-ultrasharp-monitors-deliver-phenomenal-screen-performance-and-clarity-for-an-impressive-viewing-experience.aspx Dell UltraSharp 32 Monitor (UP3214Q) Dell UltraSharp 24 Monitor (U2414H) מעניין תוך כמה זמן נראה את ה U2414H במחזותינו ובאיזה מחיר...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by benh,

צריך המלצה למסך מחשב לצורך גיימינג גודל 23-24 אינץ תקציב 800-1000 שקל

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by RonCohen,

אני רוצה לקנות או את ה2312HM או את ה2311H אבל אני לא יודע איך להפוך אותו לטלויזיה איך אני יכול לעשות את זה ??? שהוא יהיה בנוסף למחשב גם טלויזה ממיר של הוט מתחבר עם RCA(שלוש הבננות אלה) בDVI אני ישתמש למחשב משחקים אז נישאר רק VGA וDP אם צריך אני יקנה רמקולים חיצוניים ומתאמים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. בד"כ אנשים פה בפורום אומרים מה הם רוצים ושואלים איזה מסך יכול להתאים לדרישות. אני שואל הפוך מה השיקולים שלי צריכים להיות כאשר אני בוחר מסך אחד מבין השלושה הנל מלבד מחיר מה טוב יותר למשחקים סרטים ועבודה רגילה מול מחשב(אינטרנט מסמכים וכו) בתודה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  14. http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=9&Cat2ID=0&pid=2053BW מסך טוב ? תנו חוות דעת

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  15. Started by Ran B,

היי חבר'ה, מה קורה? אז לאחר שקניתי את המחשב והמסך החדשים, אני מחבר כרגע את שני המסכים למחשב החדש. יש בבעלותי GTX460 + מסך DELL U2311H 23 אינץ ראשי + מסך סמסונג 22 אינץ. הקטע הבעייתי הוא שהסמסונג הוא לא רזולוציית FHD והDELL כן. אז בעיקרון הווינדוס (WIN7) אוטומטית מסדר את הרזולוציות לאלה הנכונות והנורמטיביות של כל מסך. הבעיה נוצרת כאשר אני מנסה לשחק במשחק בהגדרות גבוהות - אני מוגבל לרזולוציה נמוכה יותר מ1920X1080, ברגע שאני מבטל את הסמסונג והוא נכבה, אני כבר לא מוגבל לרזולוציה הזו. יש תוכנה כלשהיא, צד שלישי (או אפילו של NVIDIA) שתוכל לעזור לי לנהל את 2 המסכים באופן נורמלי? ככה שפתיחת משחק תהיה על המסך DELL הראשי תמיד בלי שהעכבר יוכל לעבור בין המסכים... והסמסונג יהווה עוד מק…

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by magafaim,

אהלן יש לי בעיה במסך LCD שכאשר אני מפעיל את המחשב או שהוא מתכבה אחרי כמה זמן שלא נוגעים במחשב עולה תמונה לפחות משניה והוא ניהיה שחור.... אין לי מושג מה לעשות אם מישהו יודע איך מתקנים או אם אפשר לתקן את זה או אם המסך מת שבבקשה יגיב כל מידע יתקבל בברכה תודה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by tvholic,

אתם מכירים את המסך של BENQ דגם G2412HD? זה מסך FHD 1920X1080P קצב ריענון 2MS GTG ורגיל 5MS מישהו התנסה? מכיר?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by oriki9999,

יש לחבר שלי את המסך (קנה לפני חצי שנה), ואני חושב לקנות אותו ממנו - המסך טוב למשחקים\סרטים? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by bmackler,

אני חייב לקנות מסך חדש אני גרפקאי ובונאי אתרים. מה אתם ממליצים? samsung 23a300b lg e 2441t dell u2311h תודה

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  20. Started by ajl,

מה אתם אומרים על המסך הזה עבור גלישה ברשת + עריכת מסמכים.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by alexkid,

תגידו נראה לכם שיש סיכוי לירידת מחיר משמעותית על 34" בעתיד הקרוב ??? או לצאת מהפנטזיות ופשוט לקנות מסך.. פשוט בחו"ל אני רואה שעולה 500$+- ואצלנו עדין 4000-5000

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by haim1440,

L1960TR או L1970HR שניהם של LG (המסך מיועד בעיקר למשחקים ולסרטים).

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by asaf20,

בדבר כזה לא נתקלתי אף פעם אולי מישהו יודע אחרי כמה זמן שהמחשב לא עובד הוא נכנס למצב שינה ואז בדרך כלל מוזיזים את העכבר או לוחצים על המקלדת והמסך חוזר קרה אצלי בעיה שהמסך התחיל להבהב ולהשמיע קליקים כיביתי הדלקתי עדיין אותו דבר אח"כ שמתי לב שגם שהמחשב מכובה והמסך בחשמל הוא משמיע את הקליקים שלחנו אותו לתיקון הוא חזר, ואחרי 3 ימים שוב המסך חזר להבהב חיברתי מסך חילופי אתמול באמצע סרט הלכתי כמה דקות חזרתי הוזזתי את העכבר/לחצתי על המקלדת המסך לא נדלק כיביתי הדלקתי עדיין אין מסך כיבתי והדלקתי רק את המסך מהכפתור היה תמונה לכמה שניות ושוב נעלם עכשיו כבר אפי' זה לא קורה כרגע אני עם מסך שלישי שאיתו עבדתי בכל ה-3 שבועות של התיקון הראשון והכל היה בסדר נראה לי שאולי יש לי בעיה כל שהיא…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Sheda,

אחרי ששיגעתי פה את כולם (במיוחד את qttp) רכשתי לבסוף את ה P2370 של סמסונג. אחלה מסך , גדול , יפה , צבעים מעולים , המחיר לא זול אבל הייה שווה.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  25. שלום לכולם, השאלה פשוטה: אני קונה טלויזיה 32\42 אינץ נגיד את זאת KDL-32BX400 , אני מחבר בכניסה אחת HDMI של הממיר בכניסה שניה מחבר HDMI ישירות מהמחשב (כבל 5 מטר). צריכה להיות בעיה בתצוגת המחשב? אי תאימות? וכו וכו , מדובר על מחשב I5 עם כרטיס מסך RAD5750. אם כן, אודה להבהרת הנושא כך שכן אוכל לחבר המחשב למסך זה למשל בלי בעיות שיעבוד חלק תודה

• 0 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.