עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by shimi58,

מה עדיף השימוש העקרי עיבוד תמונות דיגיטליות במגון תוכנות מקצועיות

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  2. חוץ מסרטים, אני עובד בחדר יחסית מואר, אז האם יש עדיפות ל LED? הכוונה היא לצפות בסרטים ברזולוציה גבוהה, האם יש חשיבות לחיבור HDMI? האם יש איזושהי בעיה עם מסכים של ASUS? ושאלה אחרונה - מהן רזולוציות טבעיות?

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by crak100,

היי יש לי התלבטות קטנה כרגע יש לי מסך 22" SAMSUNG BX2235 וכרטיס מסך 6950 2GB אני משתמש במחשב רק למשחקים כמו COD MW3 וכו , כרגע יש לי תקציב להחליף אחד מהשניים ,וההתלבטות היא מה עדיף מסך 24" (אם כן מה אתם ממליצים) ואם כ.מסך (תנו המלצה) תודה חברים ויום טוב

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  4. אני רוצה לחבר שני מחשבים לשני מסכים שימוקמו אחד מעל השני ושתהיה לי אפשרות להחליף בין המסכים הכוונה היא: מחשב א' מחובר למסך 1 מחשב ב' מחובר למסך 2 --- לחיצה על כפתור --- מחשב א' מחובר למסך 2 מחשב ב' מחובר למסך 1 יש חיה כזאת? תודה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by tulicooli,

יש לי 3 מסכים מסך אחד של טלויזיה שמחובר למחשב ועוד מסך של 19' שמחובר למחשב ויש לי מסך של 15' שאני רוצה לחבר גם אותו למחשב. החיבור האחרון שנשאר לי במחשב הוא הS-video ששאלתי את האנשים מבאג הם אמרו שלא קיים כבל כזה , לאחר חיפוש באינטרנט מצאתי שיש כזה. השאלה שלי איפה אני יכול להשיג אותו ועדיף שזה יהיה בחנויות מוכרות שאני פשוט יסע לשם ויקח את זה במקום להזמין מהאינטרנט. תודה טל.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by DarkeyE,

שלום, הייתי בכמה חנויות מחשבים וראיתי את המסך הזה : Samsung S24A300BL LED לא מצאתי עליו שום ביקורות באינטרנט ואף אחד שמדבר עליו. אפשר לדעת עליו עוד פרטים ? מומלץ ? כן לא ? ואם אפשר תשובה בהקדם כי מחר אני מתכוון לקנות. תודה (:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dvdvdv,

לא הצלחתי להבין, וחיפשתי, באמת שחיפשתי. בפשטות, איך אני יכול לקנות מסך אם, לדוג', האחריות על הפיקסלים השרופים חלה רק מ-5 ומעלה (סמסונג, למשל)? הנחת היסוד שלי היא שלא כל מסך שרוצים לקנות אפשר להתחיל לערוך עליו בדיקות. מה עושים? יש איזושהי ערובה, משהו? או אולי בכלל המושג "פיקסלים שרופים" לא כזה נורא? אין לי מושג, לא התנסיתי. אודה לכם מאוד אם תעירו ותאירו את עיניי (או שסתם תתעצבנו על "למה פתחת נושא אם מדברים על זה בסטיקי?!?!" [תשובה: אבל חיפשתי שם]).

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  8. אני צריך המלצה על מסך טוב 26 אינץ' של פירמה טובה עד 5000 שח' כמה שפחות יותר טוב... אני צריך זווית צפיה טובה וגם שיראו בשידורים רגילים את גווני השחור בצורה טובה כמה שיותר. תודה

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by rmanor9,

שלום, יש לי מסך LCD 17" של mag. לפני כמה זמן הוא התחיל לכבות את עצמו אחרי כמה שעות של עבודה. אם אני מחכה כמה שעות אז אני יכול להשתמש במסך שוב אבל אחרי כמה זמן שוב פעם הוא מכבה את עצמו. זה נראה כאילו משהו מתחמם יותר מדי והוא מפסיק לעבוד אבל אני לא בטוח. איך אפשר להתחיל לבדוק מה הבעיה? אני יכול לפרק את המסך אם צריך, אבל אין לי מושג מה לבדוק. יש למישהו רעיונות? תודה.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  10. ואהם יש הבדלים בין הירסא הרגילה לHC?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by uncommon,

אני מעצב ולכן חשובה לי אפשרות העבודה ב-2 מסכים וכן אמינות הצבע. 1) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 ובעוד שנה להוסיף לידו אחד נוסף. 2) להוסיף 350 ש"ח ולרכוש שני CRT (אין בעיה של מקום/משקל) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=172 מה בכל זאת החסרונות באופציה הזאת? > המירווח הגדול שיש בהצמדה של שני CRT בשל מסגרת המסך. > אורח החיים של ה-CRT אומרים שקצר יותר. > CRT עושה יותר קרינה (?), וכאן זה כפול 2. > קראתי כאן טענה שדופק את העיניים. > הנטו של המסך בLCD גדול יותר.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  12. Started by Mesatla,

אני לא בטוח ומפחד לקנות שם כי אני יודע שהם עושים המון בעיות עם האחריות והשירות ואני רוצה לדעת אם לקנות או לא דחוף תודה. (הCRT שלי צולה אותי בחום שלו)

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by toko35,

מעוניין לקנות מסך דק 20 אינץ הבנתי ש22 האיכות לא משהו והכי טוב זה 20 אש אני רוצה 20 .. אני מעוניין להשתמש בו בעיקר לסרטים וטיפה משחקים.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  14. הנ"ל נמכר בכ - 550 ש"ח למנויי מפעל הפיס. שווה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by tom808,

שלום רציתי לדעת איך אני מתקין את הקובץ צבעים של הt220 שהביאו פה באחד מהנושאים. משו קובץ צצבעים לווינדוס, אם מישו מבין על מה אני מדבר שיעזור בקשה.. תודה!

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by dashayan,

אני מתכנן לרכוש מסך LCD למחשב לאחר התלבטויות קשות בין Viewsonic 930B לבין Eizo 1931 SH , שניהם "19 החלטתי ללכת על ה- Eizo עכשיו יש משהו חדש שאני בתלבט וזה בנוגע ל מסך Wide Screen עכשיו ההתלבטות היא בין 2 מסכים: 1. אותו Eizo 1931 SH הוא "19 , לא wide screen http://www.eizo.com/products/lcd/s1931_21/index.asp 2. Viewsonic VX2025 VM הוא "20.1 ,Wide screen http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDX/VX2025wm.htm המחיר זזה לחלוטין של שני המסכים האלה מצד אחר מסכי EIZO הם מאוד איכותיים וצד שני Viewsonic הוא wide screen מה הייתם ממליצים לי ? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  17. יש לי את המסך הבא: http://support.packardbell.com/uk/item/index.php?i=spec_ft700& הוא נרכש בערך בדצמבר 2004 בגרמניה. מאז כבר חזרתי לארץ והבאתי איתי את המסך. הכל עבד ממש טוב בלי בעיות בלי כלום בחצי שנה האחרונה הופיע במסך לפינה השמאלי עליונה פס לבן שבקושי רואים אז הבלגתי ולא התייחסתי אליו לפני יומים צץ עוד פס 2 מ"מ מעליו. בעקרון זה לא מפריע לי לעבודה במחשב אבל לפי מה ששמתי זה במגמת עליה ואני לא רוצה יו בהיר אחד לראות שכל המסך שלי מלא בכאלה. השאלה שלי זה האם יש למישהו מושג מה זה ואיך אפשר לתקן את זה? ואם לא, מישהו יודע מי הנציגה של החברה בארץ? תודה מראש לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ערב טוב לכולם, לצערי אני קצר בזמנים לכן לפני שאני נכנס לכל הקריאה של סוגי המסכים ומאמרים שונים (אני אעשה זאת בסופ"ש) אני רוצה לבקש ממכם המלצה למסך שיתמוך ברזולוציה של full hd 1920x1080 התקציב הוא עד 1000 ש"ח. עכשיו השימוש במסך הוא לדברים רגילים כמו צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, אבל שיריץ משחקים (FPS) בצורה נורמאלית. תודה רבה לעוזרים, והמשך יום נעים.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by ilanb0,

מחפש מחשב נוסף לזה הקיים (לצורך עבודה עם שני מסכים) בעיקר להצגת גרפים ונתונים נוספים בעת מסחר בני"ע. מה כדאי לחפש כדי לדעת שקניית מסך יד 2 משתלמת, כי אני רואה מסכים חדשים במחיר של 500-600 ש"ח (ואף פחות).

20. זה המסך http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4433 תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. חשבתי לקנות את המסך הזה Samsung XL2370 מה אתם אומרים שווה את המחיר 1600 יש מסכים יותר טובים אני רוצה מסך לסרטי full hd ולמשחקים ועוד שאלה אני לא מבין גדול בזה Samsung XL2370 הוא full hd?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם, כמו כל דבר שאני קונה בעולם המחשבים אני קודם כל מגיע לפה להתרשם ולהתייעץ. לאחרונה התחלתי להתנדב בעמותה שעוזרת לילדים חולי סרטן ממצב סוציו אוקונומי נמוך בכל הציוד האלקטרוני האפשרי על מנת שההתמודדות עם המחלה תיהיה קלה ונוחה יותר, בין השאר גילתה יו"ר העמותה שWII אחד הוא אחד הדברים שהכי מעלים חיוך על הילדים הללו ולכן צריך מסכים שיתחברו לWII ויהיו בגודל שאפשר לנייד אותם ממקום למקום וחשבנו מאוד על גודל של 24. אני לא יודע איזה יתרון ישחק פה לפאנלים היותר טובים או לחברות היותר גדולות, כיום משתמשים בעמותה במסכי מחשב רגילים עם ממירי טלויזיה שעלו לעמותה 250 ש"ח ליחידה זה אומר שאם מסך עם כניסות טלויזיה עולה עד 300 ש"ח יקר יותר הוא יהיה עדיף, ואם מציעים מסך מחשב אז ממיר טלו…

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by ziv,

שלום אני מחפש טלוויזיה בערך 32 -37 בסכום של עד 5000 לסלון הסלון שלי לא כזה גדול בערך 3 מטר פלוס מינוס ורציתי לדעת על איזה טלוויזיה ללכת אני מטלבט בין סוני לסמסונג ופיליפס הצעות ותודה.........

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by babuner,

מתלבט בין שני מסכים לשימוש כללי (ווידאו, תמונות , גלישה, משחק) : 1. Benq GL2460MH 2. Samsung S24D300HS מה כדאי ? יש מסך עדיף בטווח המחירים הזה ? (עד 800 שח' ) תודה

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  25. Started by Zeev86,

היי, קודם כל אין לי מושג איפה פורום טלוויזיות נעלם מאז צמצום הפורומים, אני מקווה שאני רושם במקום הנכון. יש את הטלוויזיה הזאת שלקחתי אתמול ב3800 (כולל התקנה והמתלה): http://www.getit.co.il/Prod/86805/ ויש טלוויזיה דומה ב3500 שקל: http://www.getit.co.il/ie2/Prod.asp?PID=88751 מה ההבדל? האם זאת שלקחתי ב3800 (מופיע כ2999 אבל זה מחיר התחלתי) טובה יותר? האם היא טלוויזיה טובה באופן כללי? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.