עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Pan,

17-19 אינצ'. כמובן דק. השימוש הוא יום-יומי וממושך, לכן חשוב שלא יפגע בעיניים יותר מידי. תודה מראש. רציתי גם קצת הסבר על מסכי מחשב, יש כאן איזשהו מדריך?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  2. Started by Booobb,

ברשותי מסך Dell U2410 (המחובר באופן קבוע למחשב) ואני רוצה לקנות ממיר עידן+ ולחבר אותו ישירות למסך. השאלה שלי היא האם דרך חיבור ה HDMI גם הסאונד יעבור לרמקולים המחוברים למחשב? יש כבר כבל USB שמתחבר מהמסך למחשב אבל לדעתי זה רק בשביל חיבורי ה USB במסך. במידה ולא ניתן דרך כבל ה HDMI להעביר אודיו, האם יש דרך אחרת בה ניתן? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  3. שלום ולילה טוב ברצוני לקנות את המסך הנ''ל ולפני הרכישה רציתי לדעת אם משהוא יודע היכן אפשר לראות אותו בתצוגה באיזור הדרום אני מתגורר בדימונה אין לי העיה להגיע לאיזור ב''ש ובכלל איזור דרום תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  4. הצג שיש לי כעת הוא CRT משנת 99 לערך 15 אינץ' (ממצא ארכיאולוגי, שהורס עיניים) השימוש העיקרי שלי בצג הינו לראות סדרות, סרטים וכמובן גלישה הסבירו לי שאולי אצטרך כרטיס מסך חדש? הכרטיס שלי הוא GEFORCE 8400 GS GV-NX84G256HE כן זה לא כרטיס מי יודע מה, אך המחשב כבן שנתיים. וכעת לשלושת הצגים שהם אתחיל בדגם Samsung 2243BW קראתי את הביקורת החמודה של צביקה, תודה רבה לך והצג עושה רושם לא רע כלל המשכתי לחפש עוד פרטים עליו. נאמר עליו שאין לו צבעים "חיים", ויש נקודה לבנה, השחור אינו שחור וכו'... עד כמה זה נכון? האם הוא HD? העולם מתקדם לעבר HD ובלו ריי ולא ארצה להתקע עם מסך "לא שמיש". הסמסונג הבא- T220 קראתי בזאפ עליו ביקורות מאוד טובות. סמסונג T220P לא ידעתי על קי…

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  5. אני מאיזור המרכז ומחפש חנות טובה שאפשר להזמין דרכה.. או לחלופין לבוא לקחת ממנה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  6. Started by Fkl0ster,

היי, היום הבחנתי פתאם באזור על המסך בעובי של חצי מילימטר ובאורך של 2 מילימטר לערך, שמחזיר צבעים שונים כשמשנים את זוית ההתבוננות עליו. השתמשתי ב-DPB כדי לוודא זאת. כיביתי והדלקתי מחדש המסך. וידאתי שלא מדובר בחלק החיצוני (כלומר במעטפת) וגם ניסיתי "לדפוק" בעדינות על האזור בזמן שהמסך פעל. זה לא עזר. האם בעת מימוש אחריות מקבלים מסך חדש או מחודש, או שזה בגדר הגרלה? האם יש לי הזכות להתעקש על מסך חדש? אצל איזה ספק של דל יש לפתוח קריאת שרות? מדובר ב-2209WA בן למעלה משנה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. יש לי את המסך הזה כבר חצי שנה פחות או יותר 19" LCD LG L1970HR לפני שבוע קיבלתי מערכת סטריו והתקנתי את המערכת עצמה ממש צמודה ליד המסך הרמקולים לא קשורים, הם תלויים בחדר אתמול אני פותח את המחשב ואני מגלה שמשהו מוזר במסך הפכתי את המסך לרקע שחור ואני רואה מלא עיגולים לבנים.. ממש כל המסך עיגולים לבנים לא יודע אם זה שרוף או תקוע אבא שלי חושב שזה נגרם ע''י המערכת בגלל שהיא צמודה למסך וזה משבש את המצב של המסך לגבי המסך לא תיהיה שום בעיה אני מחליף אותו, יש לי אחריות עליו ל3 שנים אני פשוט רוצה לדעת למה זה הגיע למצב של פיקסלים שרופים או תקועים? בכלל המערכת או בכלל סיבה אחרת..... תודה

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by סער_שי,

במשחקים המסך שלי פועל נפלא (L1970HR), לא מרגיש שום מריחות. אבל בהתעסקות עם חלונות (WINDOWS) יש מריחות של הטקסט. האם זה נובע בגלל שהזמן תגובה משחור ללבן הוא גבוה בהרבה מזמן התגובה בין גוונים? בנוסף - יש סרטים שבהם העין שלי חשה באי נוחות כשיש תנועה מהירה על המסך. אבל כשאני עוצר את התמונה (PAUSE) - אני רואה שהמריחה עצמה היא בגוף הסרט. האם זה בגלל האיכות הגרועה של הסרט או שזה עדיין קשור למסך? והאם זמן תגובה יכול לגבוה עם השנים? (כלומר - האם ה"איכות" של התגובה המהירה נפגמת עם שימוש ממושך במסך?)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. כבר אולי 4+ שנים אני דוחה רכישת מסך רציני כי הכל מרגיש מוקדם מידי והירידת מחיר לא מגיעה יש תנועה מאוד איטית לכיוון מסכים גדולים יותר עם רזולוציות גבוהות יותר עדיין פחות או יותר 1080 זה הסטנדרט בעיקרון רוצה מסך בסגנון אייסר פרדטור 30 + אינץ עם רזולוציה גבוהה ריפרש מעל ה 100 פאנל איכותי אבל ממש לא מתכוון לשים 7000 שקל על מסך ואז עוד 3000-4000 על כרטיס מסך זה טירוף הגבולות שלי של הסביר הם מעבד 1500-2000 שקל כרטיס מסך 1500-2000 שקל ומסך 2000-3000 סכומים עדיין גבוהים אבל אפשר להצדיק אותם על כל רכיב 7000-8000 שקל זה נכנס כבר לאזור הלא רלוונטי אלא אם אתה סוג של מטורף או אוליגרך באמאזון המסכ…

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by mich4el,

כותרת ^^

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by adirze,

בכל החנויות שראיתי שמוכרים את המסך רשום שיש לו ניגודיות של 1000:1 ובהירות של250 cd/m ובאתר הרשמי של viewsonic רשום שהניגודיות של המסך היא 1300:1 והבהירות היא 300 cd/m מתוך הנחה שהנכון הוא האתר של viewsonic מאיפה ניתן להשיג את המסך עם הנתונים האלה והאם זו גרסה חדשה או משהו כזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  12. מבין המסכים הללו: LG L1960TR LG L1953TR Asus 19" LCD VW193D Wide ASUS LCD 22" VW222U 2ms WIDE על מה אתם הכי ממליצים לי ולמה? או כל מסך ברמה הכי טובה במחיר של עד 1200 שקלים, רצוי 19" של מותג. תודה, אשמח אם תענו בהקדם האפשרי.

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  13. Started by yanai9837,

אני קונה מחשב ומסך חדשים ראיתי את http://www.lg.com/uk/monitors/lg-E2342T-led-monitor ב788 ₪ כדאי? אם לא תנו משהו אחר בעד800 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Posford,

שלום, אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש למחשב. יש לי כרטיס מסך עם יציאת RGB ו-DVI, האמיתי שאפעם לא השתמשתי ב-DVI. מה ההבדל בין RGB ל-DVI? אני מעוניין במסך בסביבת המחירים מ-500 עד 700 ש"ח +\-. הייעוד שלו בעיקר מסך מחשב, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, סדרות, קצת משחקים. הבנתי שיש מסכים היום FULL HD במחירים די נמוכים. ורציתי לדעת מה עדיף? מסך רגיל? או מסך רחב? מה ההבדל בינהם בעצם? מבחינת נוחות בשימוש היומיומי ומבחינת צפייה בסרטים וכאלה. ובסביבת המחיר שאני מעוניין להשקיע אוכל להביא מסך איכותי? כמה אינץ'? אשמח להמלצה לדגם ספציפי של מסך עם חברה. תודה רבה חבר'ה!

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  15. שלום לכולם יש ברשותי מסך של DELL , שפופרת CRT מסוג טריניטרון בגודל 21 אינצ'. הרזולוציה המקסימלית שלו אמורה להיות 2048X1536 אך בפועל בהגדרות הרזולוציה אפשר להגיע רק עד 1800X1440, התקנתי את הדרייבר הכי מעודכן אך זה לא עזר, האם יש דרך להגיע לרזולוציה הזאת, הכרטיס מסך הוא X850XT PE כך שאין לו בעיה להתמודד עם כל רזולוציה. מותקנים גם הדרייברים האחרונים הזמינים לכרטיס מסוג זה. רעיונות בבקשה.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם, השבוע קיבלתי מסך 19 אינץ של חברת NEC בעל פאנל TN, כן אני יודע שהוא שנוא מאוד פה בפורום. אני עובד ברזלוציה הטבעית שלו ואני רגיל ממסך הCRT 17 אינץ שלי שהוא מציג אתרים ובמיוחד פונטים בגודלם המלא ברזלוציה של 1024 על 768 פיקסלים, במסך הזה ובכלל בכולם יש את הבעיה הזו שהאתרים הופכים להיות ממש קטנים על המסך ואתה צריך להסתכל בזכוכית מגדלת או פשוט שהעיניים שלך כואבות כעבור מספר דקות. האם יש דרך כלשהי לשנות את גודל האתרים בצורה שיראו כמו בCRT הטוב והישן? תודה, ליאור.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Fungus Funk,

- Viewsonic VP930 - LG L204WT 20 על מה אתם הייתתם הולכים ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. יש את המסכים שמככבים בזאפ (LG סאמסונג וMAG...) הבחירה באמת גדולה בזאפ ואני לא יודע מה לבחור... חייב שיהיה מסך רחב ובלי רמקולים. צריך זמן תגובה נמוך יחסית, אין לי בעיה עם ארגנומיה לוקה בחסר. אשמח אם תכוונו אותי למסך כדאי. תודה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by Gil 00,

חשוב לי שיעבוד בלי חשמל רק עם USB C עדיפות לFULL HD אבל לא חובה מה דעתכם על זה? ASUS ZenScreen MB16AC 15.6-Inch Full HD IPS Monitor באמזון ראיתי כמה סוגים של דגמים שלא ממש הצלחתי להבין את ההבדל בין כולם https://www.amazon.com/ASUS-ZenScreen-MB16AC-15-6-Inch-Monitor/dp/B071S84ZW7?pd_rd_wg=c6t1e&pd_rd_r=010e83b9-e750-4c30-af61-1fda278425d4&pd_rd_w=fLA8c&ref_=pd_gw_simh&pf_rd_r=W9ZZZA3JXWG9G343SVYH&pf_rd_p=b841581f-e864-5164-afa6-4c18a8348879

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  20. Started by vav,

שאלה למומחים = האם המסך יתאים גם למשחקי מחשב מהירים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, אם ככה זאתי שאלה נטחנת אבל כל בן אנוש והמקרה שלו, אז ככה: יש לי מסך CTX CRT EX951F 19INCH ובעיניי המסך מושלם לגרפיקה, בעיקר בעיקר למשחקים פחות לטקסט אבל רואים בו מושלם ונהדר כמו שהבנתם, מצד שני אני רואה LCD מודרני של היום SAMSUNG 226 וכנראה שהוא לא מכויל(או איך שלא רושמים את זה) כי רואים בו הרבה יותר גרוע ממה שרואים במסך CRT שלי, אז אני שואל האם כדאי להחליף את הCRT שלי בLCD כמו ה226 של סמסונג או אפילו אחר?

22. Started by Justo,

היי לכולם קניתי את המסך, התקנתי את הדרייברים ובכל זאת אני לא מצליח לחבר אותו לכרטיס מסך שלי (6600GT)! גם לא בחיבור VGA רגיל וגם לא בחיבור DVI! בינתיים אני מתחבר רק דרך החיבור VGA הרגיל בלוח אם שלי. יש למישהו מושג מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  23. Started by Zeev86,

היי. אני מחבר (באמצעות VGA) מסך 24 אינץ' למחשב נייד על מנת לצפות בסרטים (כבל HDMI שיש לי לא נותן איכות טובה). מדי פעם, ולעתים כל כמה שניות, אני רואה על המסך קו אופקי שמחלק את התמונה לשני חלקים. הקו מתחיל מלמטה, עולה, ואז נעלם, עד הפעם הבאה. הבנתי שבמשחקים Vsync אמור לפתור את הבעיה. איך אני גורם לה להעלם בMedia Player Classic? תודה מראש על העזרה! אגב, במסך עצמו של המחשב הנייד זה לא קורה. מסך: Samsung SyncMaster XL2370HD כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 5650

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by lader,

המסך מיועד בעיקר למשחקים וסרטים ובין היתר קריאת מסמכים וכו'. דבר ראשון, מה עדיף לצרכים של משחקים, מסך רחב רו רגיל (שמתי לב שהרחב עולה פחות, למה זה)? אני מעדיף 19 אבל אם ממש אין בתקציב משהו טוב אז שיהיה 17. תודה רבה לכולם.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Night,

אני קונה מסך חדש, רציתי לקנות את הDELL.. אבל אז נתקלתי בסמסונג, שזול ממנו ב400 ש"ח (כשמדובר במחיר בלי מע"מ - אני מקבל את המע"מ בחזרה אז הוא לא רלוונטי) וגדול ממנו ב1.5 אינצ' ברור לי שהוא TN אבל עדיין, אני שוקל אותו כאופציה. ראיתי באופיס דיפו מסך 24" ואני חושב שזה לא גודל מפלצתי בסה"כ, בגלל שזה 16:9 ולא 4:3 - זה רק נשמע גדול, בתכלס זה כמו 19" 3:4 רק רחב יותר. לכן אני מוצא את האקסטרה 1.5 אינצ' מועילים.. אני לא רוצה להשקיע סכום גדול כ"כ במסך ואחרי שנה להחליט שאני רוצה 26" או 27". השימושים הם: תכנות, קריאת מסמכים, אינטרנט, סרטים/סדרות ומשחקים (חיבור PS3 ככל הנראה). מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.