עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by XMB,

יש לי מסך LCD בלילה אני פשוט מכבה אותו פיזית לוחץ על הכפתור ובבוקר מדליק שוב ושוב ככה אם אני הולך לאנשהוא המחשב עצמו עדיין פועל האם זה יכול לגרום לאיזשהוא נזק , פיקסלים שרופים וכדומה?

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  2. Started by boim,

אהלן אני מעוניין במסך 2007WFP רציתי לדעת היכן אפשר למצוא אותו בתצוגה שאפשר לבוא להתרשם.. תודה

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. זה ישנה משהו בכלל? פשוט חיברתי אותו וזה עובד. ובקשר למסך- עברנו ממסך 17" שטוח(לא דק) שהוא די איכותי, ואני לא נדהם יותר מדי מהמסך החדש, הוא בסדר... במשחקים וסרטים רואים בסדר...

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. עדיף כמה שפחות אבל זה התקציב שלי (פשוט אני נורא רוצה מסך 22 אינץ' ) שימושים: למשחקים וסרטים... זה אומר זמן תגובה נמוך... אני לא כ"כ מתלהב מה-CHI MEI, אני יותר חושב לכיוון ה-ASUS... תמליצו לי! תודה לעוזרים מראש

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  5. Started by lader,

יש כמה שחשבתי עליהם: 1) LG L1732TQ LG L1752TQ (2 LG L1770HQ (3 מה הכי כדאי ואם יש לכם עוד הצעות תציעו בבקשה.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  6. Started by niv0us,

כן, אני יודע שהיו כבר 1000 דיונים על האם לקנות מסך טלוויזיה ומסך מחשב נוסף, או לקנות מסך מחשב גדול. והשם שעלה בכל הפעמים היה ה DELL 2407WFP. השאלה היא אם מחר הוא לא כזה קריטי, ואני מוכן לשים עוד 3K+ האם זה עדיין המסך שהייתם ממצלצים עליו כמסך שנותן מענה גם לצפיה בסרטים, משחקים, חיבור לממיר של טלויזיה ועבודה שותפת?? :s05: האם הוא יותר טוב מה SAMSUNG 244T ה VP2330WBוViewsonic וכו'?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אז ככה, עד היום ממש לא הבנתי מה רוצים מגוסטינג (Ghosting) יש לי מסך 15 אינץ' LCD כבר כמה שנים (למעוניינים בדגם מדובר ב-Acer FP553), הוא לא משמש כמסך עיקרי למשחקים אבל השתמשתי גם בו ומעולם לא ראיתי שובלים או איך שלא תקראו לזה ולפיכך הנחתי שגוסטינג זה משהו שמפריע לאנשים מסויימים ולי אישית הוא לא מפריע - מיותר להגיד שטעיתי נכון?! התלבטתי רבות אם לרכוש את ה-VP930 ולבסוף לאחר שיחות עם הרבה אנשים וקריאת מאמרים רבים קניתי אותו, בהתחלה התאכזבתי אבל כעבור כמה שעות ראיתי שבאמת יש לו צבעים מדהימים אבל מה, קניתי אותו עבור משחקים (בעיקר). לא יצא לי לשחק בו עד אתמול (קניתי אותו ביום שני) ובעת משחק ב-Swat 4 פתאום ראיתי הילה מוזרה סביב אחד החשודים בהם יריתי, הסתכלתי ביותר תשומת לב ובאמת…

• 25 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by Matankzr23,

KSP התחילה למכור מסך חדש של CHI MEI ?CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI? עם 2MS ועם האיכות של CHI MEI (שלא פחות טובה משל LG) נראה לי שזה מסך פיצוץ... ועוד ב 1200 ש"ח

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by bornio,

I would love to know , if someone here owns the LG L204WT LCD screen and can tell me how it performs to him. i am looking to buy it, though i was hoping to buy the Samsung 205BW but its impossible to find it in israel. unless you know otherwise, and you can tell me where??? thanks!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by doreiny,

שלום לכולם החלטתי לקנות lcd חדש לחדר וחשבתי על שני הדגמים הנ"ל בחיים לא יצא לי להתנסות או לראות פאנל אחר (נראה לי ככה לפחות) חוץ מ TN ככה שאין לי מושג מה הבדל האיכות בין הפאנלים.. האם שווה לרדת ב 2 אינ'צ של אסוס ולקחת את הדל לטובת האיכות?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by eran69,

אני מעוניין לרכוש את המסך הרשום לעיל ובהמשך לת'ריד בן 10 העמודים שישנו בנוגע למסך הייתי מעוניין לשאול מספר שאלות נוספות : א-בעיית ה- Backlight bleed כפי שמופיעה בת'רידים בחול ובאתר האם זה כ"כ מהותי?(יצויין כי אחד השימושים העיקריים שאני אשתמש בצג זה לצפייה בסרטים וסדרות מחול בחדר חשוך) ב-כיום - אחרי כמה פיקסלים שרופים יוחלף הצג ע"י KSP ? והאם האחריות היא ל- 3 שנים? ג-האם ניתן לבקש בחנות לפתוח את הצג ולחברו ע"מ לראות שאין פיקסלים שרופים והאם ניתן להבחין בקלות בפיקסל שרוף? ד-ראיתי את המסך ב-KSP בחיפה ודיי נדהמתי מהאיכות שלו - יש משהו שלא שמתי לב.? בתודה ערן

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  12. Started by avivlyaviv,

?מה ההבדל בין ?DELL 2407/2007 חוץ מהגודל והרזולוציה[מן הסתם]

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. יש לי טלוויזית LCD והיא מחוברת בחיבור 21 פינים לRCA ל DVD רציתי לדעת מהי הדרך האיכותית ביותר לצפות בסרטים במסך ? האם SVIDEO, וחיבור סאונד בנפרד? האם COMPOTENT שזה שלוש כבלים רק של טלוויזיה ו 2 של סאונד? או שמא עכשיו אני מחובר טוב?

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  14. Started by YEHUDA-P,

אני מחפש מסך 17" למחשב, האם המסך הנ"ל מומלץ בעקרון ? יש לו נתונים טובים כמו ל "מפורסמים", כניסת DVI ו 3 שנים אחריות כולל החלפה לחדש

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  15. טוב, אז בשעה טובה החלטתי לרכוש, על מה אתם ממליצים? תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by jenia11,

חיברתי את המסך שלי דרך חיבור דיגיטאלי ועכשיו כפתור auto adjustment הוא רושם לי not available.האם ככה זה צריך להיות?

17. Started by jenia11,

חיברתי את המסך שלי דרך חיבור דיגיטאלי ועכשיו כפתור auto adjustment הוא רושם לי not available.האם ככה זה צריך להיות?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by BNDor,

לפני יומיים קניתי את המסך הזה ואני ממש מרוצה ממנו רק שברזולוציה 1440 על 900 הכתב קצת קטן, רציתי לשאול אם יש אפשרות להגדיל את הכתב והכל ואם זה קשור לכרטיס מסך, כרגע יש במחשב שלי ג'יפורס 2 ישן המשמש ככרטיס חלופי, כי הכרטיס החדש שהיה לי נשרף. אם אתם ממליצים לקנות כרטיס חדש? המסך לא משמש למשחקים, תודה.

19. למטרות עריכה גראפית דגש על איכות ופחות על גודל.. תודה לעונים

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by zWUUPEAPE,

קניתי אתמול LCD 19 של BENQ FP93GX במקום הCRT המעפן שהיה לי. הבעיה היא שהוא מציג איכות צבע די נמוכה ובכללי מציג די גרוע. שמתי אותו על הרזולוציה הטבעית (1280x1024) וניסיתי לשנות רזולוציות, לשנות את הזמן רענון, כלום לא עובד. בSETTINGS בשולחן עבודה זה כמובן מכוון ל-32bit אבל עדיין מגעיל... (זה מחובר בDVI - יש לי שני חיבורים לRX1900XT ובשניהם זה עובד דפוק, וגם בחיבור רגיל עם מן "מתווך" - אנאערף אין לי מושג איך קוראים לזה) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by SuBeX,

חברת CANON החלה במסע עולמי להצגת הטכנולוגיית החדשות שלה. יש הרבה דברים חדשים, בין השאר מצלמה ש"יודעת" לזהות מתי אתה מחייך ורק אז מצלמת... ;D אבל הדבר הכי מלהיב בין מוצריה הוא מסך SED מתפקד שמהווה אב-טיפוס למסכי העתיד (כמו שאומרים על כל טכנולוגיה חדשה ) בכתבה מציינים שהטכנולוגיה היא ה"ילד הטיבעי" של מסכי ה-CRT וה-LCD עם יכולות של כל אחד מהם והרבה יותר במוצר אחד. קצת נתונים מעניינים על הטכנולוגיה: זמן תגובה: פחות מ-1MS. קונטרסט: 100,000:1. בהירות: 400 cd/m². זווית צפייה: 180 מעלות מכל צד. נשמע טוב. הנה קישור לכתבה בנושא: http://www.behardware.com/articles/593-1/close-encounters-of-the-third-kind-sed.html מה שיפה בזה, לפי הכתבה לפחות, שהמחיר של מסכי המחשב לש…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=468918

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Rhx,

ה931BF יוצא לי קצת יותר יקר מהLG, מה בכל זאת עדיף?

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by spektrum,

הלכתי לכמה חנויות והם אמרו לי שאין מה לקנות מסך רחב אם המטרות שלי לא למשחקים וסרטים.. הם צודקים? כדי לי לקנות רגיל?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים