עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by shablul32,

אני מחפש מסך "22 לא יקר מידי סביב ה-1000 ש"ח עם עדיפות לפחות מכך. הציעו לי מספר מסכים ואני לא יודע מה כדאי, BENQ LCD 22" T2200HD 5ms DVI WIDE Chimei 22 LCD 228D 5Ms MAG 22" AI2237W Samsung LCD 22 2253BW 2Ms 1:800 וגם הציעו לי בקצת יותר (ואמרו שמאוד כדאי) את המסך Philips 22 Wide 220CW9FB 2ms 1:12000 (ב- 1086ש"ח) האם זה באמת כדאי? והאם יש הצעה למסך אחר באותו תווך מחירים של הזולים יותר? וגם האם במחיר של ~1000ש"ח אפשר להשיג משהו טוב יותר מה-Philips אני לא יודע אם זה חשוב אבל יש לי כרטיס מסך HIS 4670 תודה.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by Guarding angel,

היי במהלך צפיה בסרטים אני חווה TEARING מרגיז. אם זה עוזר הרזולוציה של הסרטים הם 608x456 ורזולוצית המסך 1900x1200 ואני משתמש בתוכנת VLC PLAYER שם את ההגדרות על 16:10 בכדי שלא יהיו לי BLACK BOX

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  3. Started by yanivsk,

הי חברה מי משניהם יותר כדאי למשחקים ווידאו ? הT220 קצת יותר זול אבל אין במלאי (לא יודעים מאתי יגיעה) לא רלבנתי כבר, בחרתי בLG (W2284F(

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by whitiger19,

מישהו קנה/ראה את המסך הנ"ל? אני מעוניין בחוות דעת ממישהו שראה אותו פיזית או קנה אותו.. מחכה לתגובות, תודה.

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  5. Started by orenalster,

שלום חבר'ה קניתי מסך סמסונג 943B. יש לו חיבור DVI וגם בכרטיס מסך שלי יש. הכרטיס שלי הוא ATI Radeon X300. הבעיה שלי היא שהמסך לא מזהה את החיבור הדיגיטלי את הdvi. הוא מזהה רק אנלוגי VGA

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by madror,

חברים יקרים , אחרי ההמלצות על 3 מחשבים זולים לצרכי המשרד מבקש המלצה על 3 מסכי 19 אינץ זולים . העולים בגורל הם ה 953BW 19'' של סמסנוג או ה W1942T 19'' שח LG . הפרש המחירים בינהם זניח (סביב ה 700 שקל). האים יש לכם המלצות טובות יותר (זולות יותר ?!) אשמח לשמוע חוות דעת מלומדת (כאמור לצריך משרד בלבד). תודה מראש, דרור.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by Agono1ze^,

שלום לכולם, אתמול בערב בטעות שפחתי כוס תה על שולחן המחשב שלי והתה תיפתף וכניראה הרטיס את החיבור של המסך שלי ואת המתאם DVI-VGA שלו. מאז המחשב לא מזהה את המסך - אך עדיין רואים תמונה. המסך לא מזוהה והקצבי רענון הם אסטרונומיים. (כתוב 1280X960 @ 200Hz). אבל גם אחרי שימוש התוכנה REFORCE עדיין הקצבים לא משתנים. המסל כרגע ה 50 הרץ והעיניים שלי ממש מתעיפות. האם זהו זה? המסך בין כמעט שש (6) שנים ועבר הרבה. השאלה היא איך אני מתקן את הבעיה הזאת, או שאן בררה אלא לקנות מסך חדש?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  8. בד"כ אנשים פה בפורום אומרים מה הם רוצים ושואלים איזה מסך יכול להתאים לדרישות. אני שואל הפוך מה השיקולים שלי צריכים להיות כאשר אני בוחר מסך אחד מבין השלושה הנל מלבד מחיר מה טוב יותר למשחקים סרטים ועבודה רגילה מול מחשב(אינטרנט מסמכים וכו) בתודה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by ShayKing,

קניתי כבל HDMI לDVI חיברתי ורואים מין פיקסלים כאלה שלג כזה לא יודע איך להסביר את זה וברזולוציה גבוהה זה חד מידי ורועד איך מגדירים את זה בהגדרות אני לא מבין תודה לעוזר

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  10. זה נראה לי מסך מעולה בשבילי. גם טלויזיה וגם מחשב. מה אתם חושבים על הנתונים שלו והאם יש טעם לחכות או שיקחעוש הרבה זן עד שייבאו אותו?

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  11. שלום ראיתי שממליצים פה הרבה על הT240 אבל יש עוד אפשרויות שבראשם נראה לי ה LG והייתי שמח לדעתכם בנושא: 1. LG L246WH 2. SAMSUNG T240 3. 240BW8EB וPhilips 4. LG W2442PA איזה הכי כדאי לדעתכם? האם יש עוד אופציות בסביבת המחיר הזה?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by malche,

המסך מיועד לעריכת וידאו וגרפיקה תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by adam.d,

שלום לכולם. כבר שבועיים אני סורק את הפורום ואת האינטרנט ולא הגעתי למסקנה סופית מה עדיף, asus- 240PW9EB/00 hp- LP2475w או גם dell- 2408wfp אם תוכלו לעזור לי להחליט. יחובר למחשב חזק מאוד מבוסס i7 , כ.מסך SAPPHIRE ATI RADEON HD 4870 TOXIC EDITION תודה רבה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by shynet,

שלום לכולם, אולי אני אקנה בזמן הקרוב מסך רחב, ואלו שתי הדגמים שיצא לי לפגוש. אני אנסה לפרט מה אני יעשה איתם בשביל ליראות אם הם מתאימים לי, בעיקרון אני אשחק דיי הרבה, יתכנת, וקצת יערוך בפוטושופ איתם. אני רוצה לשים דגש בעיקר על זה שאני אשחק בו הרבה, אני כרגע עם מסך 19Inch של סמסונג, ואני נהנה מרוב המשחקים על הגדרות גבוהות ואני מפחד לאבד מהביצועים אבל אני משער שאני אצטרך לקחת את הסיכון הזה (המפרט שלי בצד). לפי המפרט, ולפי הצרכים שלי איזה מסך יותר מומלץ ונוח לשימוש? אני לא מבין הרבה במסכים ולכן פניתי לפה ואם תילכו למושגים קצת מסובכים אשמח אם תסבירו. תודה רבה...!

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות מסך 20-22" למשחקים\סרטים תקציב 1200 ש"ח תודה.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by eli_t,

שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 מסכים: סמסונג T220P ו LG W2261V. אחרי חיפוש בפורום על המסכים האלה לא הגעתי למסקנה חד משמעית. ממה שהבנתי אנשים מאוד מרוצים מהסמסונג אבל מצד שני אין לו כניסת HDMI לעומת ה LG אשר לו יש.. אשמח ממכם לחוות דעת מקצועית, עדיף מנומקת תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  17. השימושים שלי בעיקר אינטרנט קצת סרטים ותכנות תלת מימד ופוטו שופ(יש לי כסף רק לTN)

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  18. השאלה לעי"ל. האם ניתן להשתמש ב X-Rite Eye One עם תוכנת ה BLUE EYE PRO? והאם ב X-Rite Eye One DISPLAY 2 ו X-Rite Eye One LT הם בעצם אותה חומרה? נמרוד

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  19. חברה מה אתם אומרים על המסך הזה: 2233BW Samsung 22 אינצ' 1:20000 ניגודיות בעל dvi ו 5ms המטרות שלי הם: 1) בעיקר בעיקר משחקים מחפש מסך שיביא לי חווית משחק ויוצא מכל משחק את האיכות שבו 2) סרטים סרטים ועוד פעם סרטים 3) גלישה באינטרנט+רקעים וכו' התקציב שלי הוא עד 1100 שח ומצאתי את המסך הזה ב995 שקל... האם המסך הזה שווה?משתלם?כדאי?יעבוד טוב עם משחקים סרטים? יתאים לדרישות שלי?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  20. יש לנו במקלט מחשב די ישן, 3 מסכים וטלוויזיה ישנה. בכרטיס מסך של המחשב יש חיבור DVI ו-VGA. קנינו מפצל VGA (שהופך חיבור אחד לשניים) וממיר DVI ל-VGA (כדי שנוכל לחבר לשם מסך). אז עכשיו יש לנו 2 מסכים מחוברים שהעכבר יכול לעבור ממסך אחד לשני, 2 שולחנות עבודה כאלה. ועוד מסך שמראה כמו מסך מספר 2 ופונה החוצה לאנשים שלא יושבים ליד המחשב ורוקדים/עומדים/עושים משהו. (ככה שאת מסך מספר 1 רק המשתמש רואה)ץ שמנו במחשב את התוכנה FOOBAR 2000 שהיא נגן מוזיקה שניתן לעצב אותו איך שאתה רוצה. מתחנו אותו לשני המסכים ועיצבנו אותו ככה שבמסך למשתמש יש את כל הדברים התפעוליים והחשובים ובמסך שמופיע גם לאנשים האחרים יש כל מיני מידע, אפקטים ומילים של השיר. לטלוויזה יש חיבור SVIDEO וRGB והיא ממוקמת בפ…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  21. Started by yakirg,

צריך מסך 22" בעיקר לגיימינג וגם קצת לסרטים, התקציב הוא 1500 +- מה המומלצים ?

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  22. Started by Or94,

יש לי מסך 22 אינץ' של ViewSonic מדגם VX2240W. בתפריט שלו יש כל מיני אפשרויות ואני רוצה לדעת איך לכייל אותו כדי לקבל את הצבעים הכי טובים שאפשר להוציא מהמסך. האם כדאי להשתמש בניגודיות הדינמית של המסך או ברגילה? תעזרו לי לכייל אותו.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  23. המסך החדש דנדשי שלי (קאפה) מראה קפיצות בגלישה באינטרנט איפה שיש שחור, כאילו השחור הופך לקו לחלקיק שניה ואז חוזר לצורה שלו, חשבתי שזה אולי בגלל הראוטר האלחוטי-או בעיה בווינדוז אבל ביטלתי את האפשרות(כיביתי אותו והקלטתי את החלק במסך שקופץ). זה מסך חדש מסוג SYNCMASTER2253BW של סמסונג. קניתי לפני חודשיים...זה אומר שהלך עליי?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by katkato,

מגיע איתו דיסק ולפי מה שהבנתי התוכנה לכיול כמו שאתם קוראים לזה היא MagicTune משום מה היא לא פועלת על ויסטה 32ביט בעקרון הצבעים אחלה אבל בכל זאת אני רוצה לנסות להפעיל אותה יש רעיונות?אולי תוכנה אחרת או שפשוט הגרסה שבאה עם המסך לא אמורה לפעול בויסטה ?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  25. Started by dvdvdv,

לא הצלחתי להבין, וחיפשתי, באמת שחיפשתי. בפשטות, איך אני יכול לקנות מסך אם, לדוג', האחריות על הפיקסלים השרופים חלה רק מ-5 ומעלה (סמסונג, למשל)? הנחת היסוד שלי היא שלא כל מסך שרוצים לקנות אפשר להתחיל לערוך עליו בדיקות. מה עושים? יש איזושהי ערובה, משהו? או אולי בכלל המושג "פיקסלים שרופים" לא כזה נורא? אין לי מושג, לא התנסיתי. אודה לכם מאוד אם תעירו ותאירו את עיניי (או שסתם תתעצבנו על "למה פתחת נושא אם מדברים על זה בסטיקי?!?!" [תשובה: אבל חיפשתי שם]).

• 0 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.