מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,881 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך בגודל 24 אינטש 16:9. אשתמש בו גם כמסך לעבודה כללית וגם לצפייה בסרטים. תוכלו להמליץ לי על מודל(ים)? אעדיף מסך PVA, אם יש בטווח מחירים (אפשר קצת לחרוג). תודה! חצי-קשור: באתר של בדיקת סוג הפאנל אין את רוב המודלים שחיפשתי - איך אתם בודקים את זה?
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי את המסך בדגם הנ"ל שמשרת אותי לא מעט זמן ... לפני כמה דקות אני כותב פוסט בפורום מסויים ואני רואה שיש שתי פיקסלים ממש ממש מוארים כאילו יש עליהם מיים אני מתעצבן והולך להביא מטלית לנקות אותם וכשאני חוזר הם נעלמים.... מה שמוזר הוא שנראה לי שהם נעשו חזקים יותר ממש לפני שיצאתי.... מעניין למה זה קרה לא שמעתי על תופעה כזאת במסכים ואני מפחד שזה אומר משהו על הזמן שנשאר לי להשתמש במסך.. או שיש לי הזיות\אבק ממש ממש לא נדבק שנפל מישהו מכיר את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מסכי 27 אינץ ו 38 אינץ בהתאמה... (נראה תענוג ה 38 אינץ) פעם ראשונה שאני רואה מסך מעל 35 אינץ בפורמט 21:9... עם IPS , HDR 144HZ ועם GSYNC https://www.techpowerup.com/256502/lg-unveils-the-ultragear-nano-ips-nvidia-g-sync-gaming-monitor-worlds-first-1ms-ips-display
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מתלבט לפני קנייה והייתי רוצה לראות את המסך לפני רכישה. אודה מאד לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה על המסך הזה אנחנו מדברים: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx922/index.htm ב2 מילים: רוצו לקנות עכשיו קצת בהרחבה , הייתי אמור ללכת על הLG1970HR , אמרו שנגמר במלאי כמו שאתם יודעים היו בעיות מלאי איתו נראה לי עכשיו זה הסתדר .... רציתי 2ms היו לי כמה אופציות: Samsung 931C 19'' LCD 2ms DVI CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI או ה VIEWSONIC המדובר בקיצור התלבטתי חשבתי שאלתי אמרתי יאללה נלך ננסה המוכר ממש המליץ אמר זה מסך של גרפיקאים צבעים מדהימים אם יש כסף זו האופציה , כמובן שהמחיר דיי עצר את הקפיצה על המסך אבל עכשיו אני מבין שזה שווה כל שקל.. במשחקים הוא עוצר נשימה ראיתי אצל חבר LG1970HR ואני אומר לך שאני אישית ראיתי הבדלים בעיין בי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבחירה בין BENQ ו LG הLG W2486L : ניגודיות 1:2000000 2MS 24" וה BENQ V2410 : ניגודיות 1:5000000 5MS 24" במה עדיף להיתחשב בזמן תגובה או בניגודיות
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
עזרת המומחים מתבקשת למסך 19 אינץ באיכות טובה: נדרש מסך מחשב לאיש מבוגר=אין שימוש למשחקים מהירים. חשובה קלות התיפעול=ללא התעסקות בתוכנות שליטה כמו ה971P,אלא באפשרות כיוונון דרך לחצנים על המסך בתודה
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למסך LCD 32 לסלון הכי טוב שיש בשוק שאתם הכי ממליצים עליו מכל הבחינות (ניגודיות,צבעים,זוית צפייה וכו')
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מה נשמע? קראתי כמה פוסטים פה, והייתי שמח להתייעץ בנוגע לקניית מסך 27 אינץ'. העדפה לIPS או בכללי למסך שמציג צבעים חדים ויפים, 1080P זה אחלה ותקציב עד 1200-1300 שקל. בעיקר לתכנות, פחות חשוב גיימינג וכו. אני רואה שיש כאן לא מעט המלצות לקנות באמאזון.. מעבר לעניין האחריות שאני מוכן לקחת סיכון, מה עוד צריך לקחת בחשבון? ממה שאני רואה הם מחשבים את המיסים המשוערים - שיוצאים פחות או יותר כ20% מעלות המוצר. האם זה הגיוני? כולל מכס, מע"מ וכו? ראיתי את שני אלו שנראים נחמדים: 1) LG 27MP58VQ-P https://www.amazon.com/LG-27MP58VQ-P-27-Inch-Monitor-Screen/dp/B01BV1PWJU/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1506541943&sr=1-1&keywords=lg+computer+monit…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש המלצה למסך שישמש בעיקר סרטים ומשחקים,בתקציב של 1000 ש"ח. חיבור DVI... http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Monitor&DB55019=138767&DB346073=346074&DB4147=4153&DB4163=267628 תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אהלן. יש לי 2 קונסולות, מחשב נייח בחדר. יש לי טלוויזית 40 אינץ וכל פעם אני צריך לטפס למעלה ולהחליף כבלי HDMI. אני רוצה לקנות מAMAZON (כל עוד יש את המבצע של CYBER MONDAY) מיתוג/KVM (או איך שלא תקראו לזה) לטלוויזיה הגדולה כך שלמעטה על השולחן תשכב לי קופסא ואליה אני יכול בקלות לחבר כל כבל HDMI שארצה (וכמובן שיהיו 3-4 כניסות). http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_1?url=node%3D172456&field-keywords=hdmi+switch&rh=n%3A172282%2Cn%3A!493964%2Cn%3A541966%2Cn%3A172456%2Ck%3Ahdmi+switch תקציב: עד 50-60~ דולר. כמובן אם יש משהו יותר זול אשמח לשמוע. אבל אני רוצה גם משהו איכותי, אבל לשימוש ביתי. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
בדר"כ איני נוטה לקפוץ על מבצעים למיניהם שמגיעים בדואר, אך הפעם המסך הנ"ל + מדפסת משולבת עולים 1300 ש"ח, שהם הגג העליון של התקציב שלי לשניהם. הבעיה היא שלא מצאתי שום סקירה על המסך, חוץ מסרטון וידאו קצר שלא מגלה שום מידע והקישור הנ"ל: http://lcd24-7.info/Monitor/BenQ/G2410HD/Default.aspx שנותן מידע יבש בלבד. מישהו מכיר/ יכול למצוא סקירות לגביו? בתחילה חשבתי על 22" ,אך התוספת לא גדולה לעומת 22" TN. אני מודע להבדלים בין הפאנלים השונים (המסך הוא TNׂ), אך לפי הבנתי קשה למצוא את ה2209WA והוא לבד גובל בתקציב העליון שלי. מעבר לכך, איני גיימר מושבע, אני משחק מדי פעם, אך בדר"כ לא FPS ולכן שיקולי כ.מ. לא מטרידים אותי במיוחד.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, יש עשרות סוגים של מסכים והלכתי לאיבוד בחיפוש אחרי מסך טוב עד עכשיו עבדתי עם מסך LCD בגודל 19 ורוצה לשדרג לרחב בגודל 21+- המסך מיועד בעיקר לעבודה סטודנטיאלית ממושכת (המון שעות) כמו קריאה,גלישה,תכנות ו...לכן חשוב לי שיהיה נוח לקריאה ועבודה ממושכת. אני גם חובב סרטים/סדרות אבל לא רץ אחרי HD ..משחקים מדי פעם אבל לא משהו רציני. על מה הייתם ממליצים? במעבדה עבדתי המון מול מסכים סמסונג מסדרה P והתרשמתי לטובה אבל לא יצא לי לעבוד מול מסכים אחרים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
התקציב הוא 5,500 ש"ח, וגודל המסך הוא 26" וחובה HD!! חשבתי עליהם: LG 26LC2 LA26R51B Samsung הם טובים? או שיש יותר טוב במחיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל המלצה עדכנית למסך במסגרת שבכתורת ומתאים לשימוש כללי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשדרג את המסך שלי המיושן שלי (22 אינצ') למשהו גדול יותר. אני סטודנט ורוב זמני מבלה בקריאה מול המסך. משחק פה ושם casual. יש לי מחשב קצת ישן (כרטיס מסך gforce 560 gtx) כך שאני לא חושב שיצליח להריץ 4k. צופה בהרבה סרטים Hd. מחפש מסך גדול, 24 לפחות, שניתן לכוון בגובהה (חשוב לי מאוד שהמסך יהיה מול העיינים) במחיר עד 1000 שח. ראיתי את הדגם הבא: Asus VG248QZ 24, השאלה אם באמת אני צריך 144mhz אם לא משחק הרבה והאם זה משפיע גם על צפייה בסרטים? והאם הכרטיס מסך המיושן שלי בכלל יצליח לתמוך בקצב רענון כזה? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניית מסך מחשב 22 או 24 שמתחבר לPS2 וPS3 וכמובן גם למחשב ב- FULL HD עד 1000 שח תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש את המסך של סמסונג מדגם odyssey g7, ברזולוציה של 1440p@240hz, שאני מבין שהמסך יתמוך ברזולוציה הזאת אך ורק עם חיבור של DisplayPort1.4, משום שהיציאה השנייה של המסך הוא HDMI 2.0 המסך אמור להתחבר בעיקר ללפטופ גיימינג האישי שלי מדגם: ASUS ROG Zephyrus M, דגם מלא gu502gw-ah76, ובנוסף ללפטופ של העבודה Lenovo T480. לשני המחשבים שלי ישנו חיבור USB C, אני יודע שלמחשב האסוס שלי יש חיבור USB שתומך ב- dp1.4, ולגבי הלפטופ של לנובו יש לי שני חיבורי USB C, אחד לטעינה, והשני לחיבור דוקינג שמסומן עם חיבור Thunderbolt 1. האם צפוי לי בעיות תאימות? בסוף לא מתחשק לי לקנות מסך כל כך יקר ולהתאכזב שהוא לא יתאים. 2. האם אני אצטרך מתאם, או שישנו כבל עם חיבור dp1.4 …
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD לאינטרנט וסרטים, עד 550-600 ש״ח. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
קומפיוטקס 2022: מותג ה-ROG של אסוס לא נח לרגע ובשיתוף עם NVIDIA אנחנו מקבלים הצצה למסך הגיימינג הזריז ביותר בעולםקומפיוטקס 2022: מותג ה-ROG של אסוס לא נח לרגע ובשיתוף עם NVIDIA אנחנו מקבלים הצצה למסך הגיימינג הזריז ביותר בעולםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש דרך זולה לחבר את מסך LG E2241T לחיבור הישן של הכבלים, ללא ממיר של הוט כזה או אחר. חשוב שזה גם יהיה חיבור שלא תלוי במחשב. למסך יש כניסות DVI ו-VGA. הבנתי שצריך כרטיס טלויזיה כלשהו עם שלט כדי שיהיה אפשר להעביר ערוצים. אשמח אם תוכלו להמליץ גם על מוצרים ספציפיים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי את מסך המחשב החדש שלי - CHIMEI 22" LCD הבעיה פשוטה מאוד - ברגע שאני מדליק את המסך והמחשב - במסך בוחר ב INPUT המתאים מוצגת התמונה של המחשב לשנייה - ואז מוצג מסך שחור. כרטיס המסך שברשותי הינו INTEL 82915G ניסיתי לשחק עם הרזולוציה - ובכל פעם שאני משנה את הרזולוציה ואת קצב הרענון של המסך - שוב, קופצת התמונה לשנייה ואז נעלמת. נורית המסך נמצאת בצבע כחול (משמע תקין) אך עדיין ללא תמונה. אודה לעזרתכם...
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
לצד ה-Odyssey Neo G9 המסקרן והגדול מכולם, הקטלוג של הענקית הקוריאנית מתרחב גם עם דגם Odyssey OLED G9 ועוד זוג דגמים מתקדמים קטנים יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.thetechlounge.com/article/384/Dell+W3207C+32+LCD+HDTV/
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
כדי להציג כמה תמונות שונות על גבי כל מסך, ראיתי שיש ל ATI גרסאות של עד 6 מסכים מכל כרטיס אחד. תודה
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-