מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
מחפש מסך מחשב 27" או 32" - בעיקר לעבודה משרדית מהבית חשוב שיהיה בעל רזולוציה 4K טבעית כמובן שעדיף שלא לנצל את כל התקציב, אבל אם בתקציב הזה אפשר לקבל עוד פונקציונליות כגון,לפי סדר העדיפויות: עריכת תמונות (adobe) 32" קעור? (הוסף בעריכה) אשמח לקבל רעיונות ואפשרויות...
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי באחד האתרים מסך נדגם זה למכירה ב1600שח והוא עם פנל מסוג pvn האם מישהוא יכול להמליץ עליו? אמינות,עבודה עם טקסטים,אחריות החברה? תודה
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
בדיון הקודם המלצתם לי על המסך Dell 2007 WFP, אך לאחר חיפושים רבים בניסיון למצוא חנות שיש לה את המסך במלאי (ולא דורשת הזמנה מראש על מנת לקנות אותו) התייאשתי... פשוט לא הצלחתי למצוא. אז החלטתי להגדיל את התקציב בכ-1000 ש"ח בניסיון למצוא מסך טוב כמוהו או יותר (עדיף יותר ;D). בכל מקרה, השימושים למסך הם (מסודר לפי חשיבות): 1. משחקים (הכי חשוב) 2. גלישה באינטרנט וכתיבת מסמכים 3. צפייה בסרטים ותמונות אני רוצה מסך LCD רחב כ-20 אינץ' ושיעבוד טוב עם כרטיס המסך הזה: NVIDIA GeForce 6800 GS (איך המסך: http://zap.co.il/model.asp?model_id=399264?) אנא המליצו על מסכים רק בעלי פאנלים טובים ואיכות תמונה מעולה תודה מראש (מעריך את עזרתכם כאן מאוד ), Dark Phoenix
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
לאחרונה התחדשתי ב-HTPC וטלוויזיית LED של סוני בגודל 46". בנוסף לטלוויזיה מחוברים למחשב גם שני המסכים שלי, DELL 2007FP ו-SAMSUND 943B. שני המסכים לא תומכים ברזולוציית הטלוויזיה(FHD), ולכן בכל פעם שאני רוצה לצפות בסרט מהמחשב דרך הטלוויזיה, עלי לשנות בהגדרות את יציאת המסך לטלוויזיה. לאור המחירים הנמוכים של הטלוויזיות, חשבתי להחליף את המסכים שלי בטלוויזיית 32" כלשהי שתעבוד ברזולוציה זהה לטלוויזיה הגדולה, וכך פשוט אוכל לחבר את שתיהן לרסיבר בHDMI או את הטלוויזיה הקטנה ישירות למחשב ביציאת HDMI נוספת ולהציג תמונה כפולה בשני המסכים כדי שלא אצטרך לגעת בהגדרות כל פעם שאני רוצה לעבור ממסך למסך... באילו קשיים / בעיות אני עלול להיתקל בשימוש בטלוויזיית 32" רגילה בתור מסך מחשב? (אינטרנט…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכם, הייתי שמחה לקבל חוות דעת על המסכים הבאים והאם המחיר הוא סביר ביחס לתמורה המסך הראשון: Dell 22 monitor - P2213 http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=04&l=en&sku=320-9704 מחיר: 815 ש"ח המסך השני: HP EliteDisplay 24' E241i http://www8.hp.com/emea_middle_east/en/products/monitors/product-detail.html?oid=5450082#!tab=features מחיר: 1100 ש"ח. מה דעתכם?:bounce:
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה חנויות באזור המרכז יש תצוגה של שני המסכים האלה.. dell 2007wfp ו-LG 204wt ? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
חשוב לי מאוד שהמסך יהיה FHD וכמה שיותר איכותי למטרות משחקים (וסרטים באיכות 720P-1080P אבל זה פחות חשוב) בסביבות 1000 ש"ח. הגודל לא ממש חשוב, רק שיהיה 22" ומעלה, כי מתחת לזה זה כבר בדר"כ לא FHD. יחס של 16:9 או 16:10 לא ממש משנה לי (תקחו שיקול מה יותר טוב למשחקים ולא לסרטים). אשמח לעצות מלומדות ממומחי הפורום (מסך הוא דבר שנשאר להרבה מאוד שנים). אני לא מבין ב- MS ובניגודיות אבל אני תמיד שמח ללמוד, בגלל זה אתם המומחים ואני ZONE NEWBIE... תודה לעוזרים, קחו בחשבון שהקנייה כנראה לא תהייה החודש ואם יש דברים שאמורים לצאת בקרוב אני אשמח לדעת.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למסך דל U2413 יש מספר rev (עדכונים) על פי דל העולמי. היבואנים אינם "תורמים" מידע חשוב זה. מישהו מכיר עניין זה ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם הקדמה קצרה אני עובד בשוק ההון וצריך את הפונקציה של ריבוי מסכים שמקושרים למחשב אחד. מהכתבה הבנתי כי צריך שיהיה שבב במחשב ושבב במסך. איך אני יודע שיש לי את השבב במחשב או שצריך לקנות כרטיס לחבר למחשב? האם זה אומר שאני לא צריך כרטיס מסך בכלל? איך אני יודע באיזה מסכים יש את השבב הזה? אולי אפשר להוסיף רשימה של מסכים כאלה הבנתי שאם אין את השבב במסך אפשר לקנות מתאם איפה אפשר לקנות אותו וכמה הוא עולה? ושאלה אחרונה האם זה משתלם כלכלית? תודה חזי
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לגבי U2414H. אם נוגעים במסך הרבה עם הידיים, בתצוגה וכל זה.. האם זה יפגע בו לדעתכם או שלא וזה רק יצור טביעות אצבע ולא מעבר?
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
על פניו המסך הזה נראה מציאה - מסך 20" עם פאנל S-IPS מיצרן מכובד וכל זה בפחות מ 1700 שקל. אז למה לכל כך מעט אנשים יש אותו ? למה אין בכלל ביקורות והתייחסויות ברשת (לא בארץ ולא בעולם) ? לכאורה הוא מתאים ליבל אני מפחד לקנות מהסיבות שפירטתי למעלה.
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה עזרה בבחירת מסך. השימושים שלי במסך הם בעיקר למשחקים, קצת גרפיקה וקצת סרטים. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. לפי המלצות שראיתי היה כתוב שה-Dell 2007wfp מומלץ אך יש לו זמן תגובה דיי איתי ונראה לי שזאת תיהיה דיי בעיה בגלל שהשימו העיקרי שלי במסך הוא למשחקים. מקווה שתוכלו לעזור לי. בתודה מראש : שניר :-> נ.ב. בנוסף הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על המסך SAMSUNG 206BW והאם הוא טוב למשחקים?!
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, קראתי את המאמר על המסך הזה וכמו כם את ההמלצות הנלהבות (ואת אלו הפחות...) אשמח מאד לעזרה: כיום אני עובד עם מסך לא רע-Dell 22 Inch 2209WA Flat אבל הוא בן 5 שנים ואני רוצה מסך גדול יותר. לאחר בדיקות שונות שעשיתי ה U2715H- מאד מפתה. הביקורות עליו לא רעות. האם יש מישהו שעובד איתו? השימוש הוא lightroom ופוטושופ CS6 בעיקר. חוות דעת? למה כן? למה לא? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני צריך לעבוד עם הרבה נתונים בו זמנית. מה הפיתרון הכי טוב בשבילי? לקנות שני מסכים עם כרטיס מסך שיוכל לפצל לי את התמונה? או אולי לקנות מסך ממש גדול ולהשתמש ברזולוציה מטורפת? מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אחרי המלצות רבות החלטתי לקנות LCD של Samsung. אבל אני לא יודע איזה גודל. מצד אחד ההפרש במחיר עצום - 19 אינץ עולה 2000 ש"ח, 17 אינץ 1400 ש"ח. 600 ש"ח הפרש זה הרבה מאד כסף. מצד שני אני עובד כרגע עם CRT של MAG בגודל 19 אינץ. הבנתי ש-17 אינץ LCD זה כמו 19 CRT, נכון? ו-19 CRT מספיק לי מעל ומעבר. אולי אתם יכולים לעזור לי להחליט.
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וצפייה בסדרות. אך הישיבה מקרוב - 22 זה לא יותר מדי??? כרגע יש לי 19 של LG(1970HR) אני רוצה לתת אותו לאבא שלי ולהחליף. חשבתי רק להחליף ל20 אך אני רואה שה22 ממש זולים אך האם זה לא גדול מדי?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מסך לעבודה מאומצת מול תוכנות פיתוח וכן לעיצוב גראפי. דרוש דיוק בצבעים, חדות ואמינות. על מה תמליצו? מה המסך שנותן התמורה הטובה ביותר למחיר בדרישות הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם.... כרגע אני אם מסך crt mag786pf אני מחפש מסך עד 1000ש''ח עדיף 19....אם יש כמובן... המסך לצורך כללי...משחקים אינטרנט וכו....
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היה הייתה - 2709W במחיר 2408. תהיה עוד אחת בזמן הקרוב מאד?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מתבלט בין המסך http://h20386.www2.hp.com/MalaysiaStore/Merch/Product.aspx?id=J7Y62AS&opt=&sel=MTO לבין מסך זה http://www.samsung.com/uk/consumer/it/monitor/led-monitor/LS27D391HS/XU מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך חדש לשימוש במשחקים,אינטרנט וסרטים/סדרות. התקציב הוא בעקרון 1000 ש"ח אבל יש אפשרות לחרוג בכ-200 ש"ח במידה ויש אפשרות למסך איכותי יותר. הדרישות העיקריות שלי מהמסך הן שיהיה ברזו' של 1680X1050 (כלומר יחס צפייה של 16X10 - אני ממש לא מחבב את ה16X9 ) וזמן תגובה מהיר על מנת שבמשחקים יהיו כמה שפחות "מריחות". ארגונומיה פחות חשובה לי (מבחינתי שתהיה הכי בסיסית שתתבטא בהטיית המסך בזווית למעלה/למטה). חיבורים - DVI /VGA ואם יש אפשרות לHDMI מה טוב (שיהיה HDCP). אחריות - 3 שנים וכמה שפחות פיקסלים שרופים על מנת להצדיק החלפה. אני מקווה שזה מספיק פרטים. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב כמו שכבר כתבתי, אני הולך כנראה לראות את המסך 2209WA.. חח אבל הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך שלי חלש.. 8600gt 512mb...... איך הוא יחזיק אותו במחשקים? יחזיק מעמד? יראו טוב? או שאין טעם לקנות את המסך הזה אם אני לא משדרג את הכרטיס מסך גם כן? תודה מראש =]
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מסך SAMSUNG 206BW ו SAMSUNG 226BW (לי ולאחותי). בעבודה רגילה המסך ממש טוב, רואים מעולה. אבל כשאני מפעיל סרט (סדרות וסרטים) משום מה האיכות לא ברמה גבוהה :-[ בשתי המסכים רואים מן הילה מסביב לדמויות והפיקסלים... כיאילו אני משתמש במסך מלפני 100 שנה. מישהו יכול לעזור לי עם זה? ??? יש אוליי איזושהי תוכנה שאני צריך לבצע איתה כיול למסך וזה יפתור את זה? המון תודה קובי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך BENQ LCD "19 5msec. קניתי אותו היום ב1000 ש"ח. מה אתם אומרים!? על המחיר ועליו? קישור http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=479039
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
חלקכם אולי מכירים את המסך אני מבין שבארץ הוא נמכר רק לארגונים או לעסקיים, תקנו אותי אם אני טועה יש סיכוי שאם תתארגן קבוצת רוכשים על-מנת לרכוש את המסך הנהדר הזה ייתכן ונציגות HP ישראל תמכור לנו דרך אחד המשווקים. למי שלא מכיר : זהו מסך עם פנל S-IPS (לרוב), נתונים נהדרים וארגונומיה די טובה הוא זוכה לביקורות טובות ולדעתי אופציה נהדרת על ה DELL 2007FP מה גם שבחו"ל הוא יותר זול מדל ,כלומר אולי גם בארץ הוא זול יותר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=326705.0 מה אתם אומרים ? יש מעוניינים?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-