עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by dudu26,

ה- OSD לא עובד לי...! אני לוחץ על מקש 1 וכלום לא קורה. התוכנות הותקנו כמו שצריך. הוא עבד אתמול! האם יכול להיות לזה קשר עם תוכנה כלשהי? הלפפפ! זה מסך ה-LCD הראשון שלי. הפעלתי כמה סרטי DIVX באיכות גבוהה מאוד יחסית והפיקסול בתמונה ממש היסטרי. הופתעתי לרעה. אני לא מאמין שזה רק המסך הספציפי הזה אבל בהחלט - הבדל אדיר בין זה לבין CRT. ובעיה שלישית שככל הנראה איאלץ לספוג: ה- "X" הידוע (מסתבר) המוצג כעננים בהירים בקצוות המסך, בתמונות שחורות. מקור רלוונטי: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1032685 "The X effect". ממש בולט לעין. מלבד אלו הכל בסדר... אודה לעזרתכם לגבי ה-OSD.

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by tomeryh,

אז ככה קניתי את הXEROX וכשאני מסתכל עליו העיניים שלי כואבות , הוא זוהר יותר מידי. שמתי את ההגדרות הכל על האמצע ופרופיל נורמאל. לפני שאני מחזיר את המסך יש איזה שהיא דרך לכוון אותו?? תודה!! אל תעירו לי בקשר לפאנל אני יודע שTN זה לא משהו, אבל היסתכלתי על הרבה מסכי TN והם לא הכאיבו לי בעיניים, ואין לי כסף למסך עם פאנל איכותי

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  3. קניתי 17 קמו שארו לי אנשיםפ והוא לא 17 כי אני מדליק ויש שם קתוב אסוס ולא קטוב לי מאג 17 איך אני מטקן?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  4. Started by yoni_h,

טוב מזל טוב לי, התחדשתי סוף סוף במסך העצבני הזה! בתור אחד שהיה לו תמיד מסך 17'', זה פשוט עולם אחר! חשבתי שזה לא יהיה בשבילי כזה הבדל גדול, אבל זה פשוט יותר כיף שיש לך מסך כזה! הכל גדול יותר ויפה, ושלא לדבר על הצבעים המדהימים שלו! תמונות FULL HD נראות בו כלכך טוב!!! קיצר ממליץ לכולם לקנות אותו. הבעיה היחידה בו ששמתי לב אליה היא כששמתי מסך שחור לבדיקת פיקסלים שרופים, שמתי לב לזליגה של אור בפינה הימנית התחתונה במסך וגם בשמאלית, כאילו האור של הנורית כיבוי מדליפה אור ממנה. אתם הייתם מחליפים אותו בגלל דבר כזה? אם יחליפו לי אותו, הם יכולים להבטיח לי שהוא בדוק מגיע אטום ללא שום זליגה של אור?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by tal_be,

שלום לכולם, קניתי את ה 2209WA ויש לי כמה שאלות: 1. סיבוב המסך: מה לעשות אחרי שאני מסובב את המסך (PIVOT) (אני מתכוון איך אני מסובב את התצוגה עצמה של המחשב שתהיה במצב מאונך? 2. איך אני נועל את תזוזת המסך למטה ולמעלה (אם זה אפשרי). 3. מצאתי פיקסל שרוף! מה לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  6. טוב אז היום קיבלתי את המסך הנ"ל וכמו שהכותרת אומרת, אני שואל עם איזה חיבור כדאי להשתמש, הכחול או הלבן? הבנתי שאחד מהם הוא חיבור אנאלוגי ואחד הוא דיגיטלי, אני לא מבין כל כך בדברים האלה אז אשמח אם תסבירו לי קצת ותגידו באיזה עדיף להשתמש.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by Royz,

מה הדרך הכי טובה לכייל אותו? ומה זה ה gaming mode וכל זה? האם יש צורך כל פעם להחליף ל gaming mode שמשחקים? מה לעשות עם "Sharpness" ?

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  8. שלום לכולם, בשעה טובה ומוצלחת רכשתי אתמול את מסך ה Samsung T240. היו לי הרבה התלבטויות לגבי איזה מסך לקנות, היה לי ברור שזה יהיה מסך בגודל 24 אינטש וכמו מרבית חבריי הפורום גם אני לטשתי עיינים לכיוון ה Dell 2408WFP אבל המחיר היקר והעיכוב בהודעה על העדכון החדש הכריעו. לבסוף החלטתי שאם אני לא קונה את ה Dell, אני אלך על תקציב צנוע יותר של עד 2000 ש"ח. עשיתי את סקר השוק הנדרש, כולל התייעצויות בפורום הזה ולבסוף החלטתי ללכת על Samsug T240. אז התרשמות: 1. בהירות: מצויינת, פרטים חדים, טקסט ואתרי אינטרנט נראים מדהים. 2. זוויות צפייה: 160 מכל צד וגם מלמעלה נראה מצויין (מלמטה למי שזה מפריע המסך מחשיך). 3. קצב רענון: לא נרשמה ולו מריחה אחת בסרטים או משחקים. 4. מרחב עבודה: מד…

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  9. כעיקרון קניתי את המסך ב 25/9/06 קיבלתי אותו ללא בעיות או פיקסלים מתים או משהו אחר. אבל עכשיו ב 20/10/06 פתאום אני רואה פיקסל שרוף שחור בכל צבע, ופיקסל SUB כשיש צבע לבן. בכללי לא משנה כמה פיקסלים יש, יש לי אחריות עד 30 יום, אם יש בעייה אפשר להחליף בלי בעיות נכון? אז אני יחליף אותו ביום ראשון מ KSP שם קניתי. אבל עכשיו אחרי שהכל יפתר, אם יהיה לי פיקסל שרוף מה עושים ? הפיקסל השרוף ו ה SUB נמצאים די מתחת לאמצע, ממש לא קרובים אליו, לדוגמא זה המסך -------------------- - - -------------------- שניהם בערך שם איפה שמסומן. כמעט אחד ליד השני.

10. קניתי את ה- samsung 2243BW ויש לי כמה שאלות: איך מעבירים לPIVOT? רוב הסרטים שלפחות בדקתי לא מתאימים לגודל של המסך (אני משתמשת ב- bsplayer) וכשאני מנסה להתאים אז הכתוביות לא נכנסות במסך יש מה לעשות עם זה? תודה לעוזרים =]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by maazg,

שלום חברה, התחדשתי היום במסך 2312, זה עלה לי 970 ש"ח (לא מצאתי יותר זול) המסך פשוט פצצה- אין מילים. מסך מאוד מרשים הכל נמצא במקום - נראה לי שחשבו על כל דבר כשתכננו את המסך הזה ממליץ בחום.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. קניתי את ה-ASUS ב-Ivory. ב-1340 ש"ח. רציתי לבדוק אותו במעבדה במקום, אבל היה שם תור ארוך. הם הבטיחו שתוך שבועיים אני יכול להחזיר אם משהו לא בסדר. לא היה לי כח לחכות, אז ישר לקחתי אותו הביתה. חבר'ה, המסך הזה מדהים!!!!!! דבר ראשון- 0 פיקסלים מתים/תקועים! המסך, עם החיבור בפעם הראשונה למחשב עשה Auto Adjust, ורואים מדהים!!! יש אמנם קצת מה לשחק עם הבהירות והניגודיות, אבל זה כבר בקטנה, זה עושים עם כל מסך. מאוד פחדתי לעבור ל-22 רחב אחרי שכל הזמן הייתי עם CRT 17, אבל זה כלום! ז"א, רואים נהדר, גם ממרחק קצר, והמרחק אצלי קצר. העיניים לא צריכות לטייל על המסך, קולטים את הכל במבט אחד. לכן כל אלה שמפחדים מ-22 רחב- אין מה לפחד. אני לא משתמש ב-Native Resoltion של המסך, כי מבחינתי היא קטנה מ…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Nemesis,

מכאן: http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=823&catId=37 בדיקה זריזה בתנאי שטח הראתה תת-פיקסל אחד גמור, ייתכן ויש יותר בקצוות שלא הצלחתי לבדוק כיאות. המעמד שמוכרים אמנם מכוער, אבל ניתן לכיוון גובה, זווית אנכית ו-Pivot. די פונקציונאלי. בשביל מסך שאני תוקע אותו במשרד, שווה את הכסף.

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  14. אמנם הם יקרים . . . אבל במקום לקפוץ כל פעם מה19 ל 20 ול 24 והלאה, אני מעוניין לקנות כעת את ה 27 אינץ' עם כל החיבורי וידאו או היישר את ה 30 אינץ'. שוב, אני יודע שזה בסביבות ה 6 אלף לשם או לשם, אבל יש מעוניינים להצטרף לקנייה קבוצתית שלהם ? אם כן אני אפתח נושא נפרד, פשוט פה זה הזדמנות לפנות להמוני מעריצי DELL למיניהם (אתם) ;D מה אתם אומרים. מרימים את הכפפה לקניית החיות הלאה? http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=222-7315 וזה הדובה הגדולה ברוחב 69 סנטימטר . . . שתבינו על מה אני מדבר פה . . . זה מה שאתם רוצים לקנות כרגע, מול מה שאני מציע לקנות קבוצתית השווה פיזית בין דגם 2407WFP ו3007WFP http://accessori…

• 119 תגובות
    • 19.3k צפיות
  15. Started by fp581,

אז ככה הוא מאוד מרשים וגדול, המעמד שלו מסתובב 180 מעלות לכל כיוון (+- 10 מעלות) שזה מאוד נוח, ואפשר גם לכוון את הגובה של המסך. האיכות בצפיית הTV לא משו (אבל אני יוכל להיות יותר בטוח בהמשך כי זה מחובר עם כבלים לא משו שלא בדיוק מתאימים), הHD אני לא יכל להגיד לכם כי אני צריך לחקות למחשב החדש שלי (עד שבוע) אבל אני יכל להגיד לכם שחיברתי אותו לDVD וזה ניראה מאוד טוב אפשר לכוון את הכל דרך המסך (חוץ מרזולוציה), יש לו תכנותים עצמאיים שמתאימים לסוגי צפייה שונים (ממ אחד זה לסרטים אחד לספורט ואחד למראה טבעי) אפשר לחבר אליו 5 סוגים שונים של חיבורים (לצפייה) ובנוסף לזה יש לו כמה סוגי USB שונים (הגדול והקטן). אני יוסיף עוד מידע בהמשך (שיגיע המחשב החדש)

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  16. שלום... שאני מסתכל על המסך מהצד יש שחור כזה לא ברור..... זה החיסרון בפאנל הזה שדיברו עליו?... חוץ מזה הוא סבבה...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by tomeryh,

מבסוט אשששש רואים ממש יפה שני כניסות HDMI כניסת VGA ןDMI יש יציאה לסאונד מהמסך מה זה אומר? שאם מחברים משהו לכניסת HDMI ניתן לחבר רמקולים למסך ולשמוע דרכם למה לא ממליצים על המסך הזה פה?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by BuLA89,

מסך פשוט מעולה !! תלכו עליו ולא על הP כי פשוט אני לא מבין איך אפשר לראות משהו ברזולוציה יותר קטנה !!! סוף סוף קניתי אחרי ששיגעו אותי עם מבצעים פעם היה מבצע על הP עם נגן מוסיקה ב1250 אחרי זה ירידת מחירים וכאלה שהמליצו לפה וכאלה שהמליצו לפה . סוף סוף בחרתי וקניתי !!! :)

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  19. אחלה מסך באמת אני נהנה כל שנייה ממנו אבל השאלה שלי זה אם חייבים להתקין את הדרייבר שבא עם המסך?

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  20. במצב שהמסך חשוך (והאור בחדר מכובה), אני רואה שהמסך מאוד מואר ויש קטע ממש מואר בחלק העליון של המסך שאני משחק או רואה סרט אני רואה שהחלק הזה יותר בהיר... מה עושים במצב כזה הבנתי שזו בעיה מוכרת.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אחרי הרבה זמן שאני בהתלבטויות קשות בקשר לסוג המסך שאני יקנה טאץ' או רגיל אם של חברה רצינית או סתם מותג מדבקה עם נתונים גבוהים יותר טובים עם רמקולים או בלי רמקולים וכו' . בסופו של דבר קניתי אתמול מKSP את המסך DELL U2211H שעל פניו בלי 90% מהדברים שציפיתי שיהיו לי על המסך שאני אקנה . והינה כמה נקודות שהופכות אותו למסך שהוא בכמה רמות טוב יותר ממסך LCD אחר בשוק : 1. מסך קל לתפעול ולהרכבה בצורה מפליאה . 2. לא מבריק ולא נוצץ כמו כל המסכים החדשים מסגרת סולידית חלקה פשוטה שמשדרת הרבה יותר סולידיות . 3. כפתורים בצד של הכיבוי והתפריט לא בולטים לעין דבר המוסיף למראה היוקרתי של המסך . 4. תמונה חדה ביותר עד לנקודה הכי קטנה , אין לי מושג למה הרבה אנשים ציינו פיקסלים שרופים וכו' . 5. לא…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by katkato,

מגיע איתו דיסק ולפי מה שהבנתי התוכנה לכיול כמו שאתם קוראים לזה היא MagicTune משום מה היא לא פועלת על ויסטה 32ביט בעקרון הצבעים אחלה אבל בכל זאת אני רוצה לנסות להפעיל אותה יש רעיונות?אולי תוכנה אחרת או שפשוט הגרסה שבאה עם המסך לא אמורה לפעול בויסטה ?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  23. לא יודע מה יש למסך או או למחשב שלי. בכל מקרה כמה בעיות 1. משום מה אני לא מצליח לשים את המסך על הרזולוציה הטבעית שלו. משום מה כשאני מנסה לשים אותו על 1680*1050 הוא פשוט לא מגיב. עכשיו אני על הרזולוציה שהייתה למסך ה 17 אינץ' שלי שזה 1280* 1024 ואני רואה בהגדרות של הכרטיס מסך שלי את הרזולוציה 1680 על 1050 אבל כשאני לוחץ עליו הוא פשוט לא מביא לי לשים אותו אגב הכרטיס מסך שלי הוא 8800 GT 2. הנורית האדומה של המסך אמורה להבהב כשאני מכבה את המחשב? תודה מראש לעוזרים אגב עדכנתי דרייברים וזה לא עזר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אין פיקסלים שרופים ואין דליפות אור, התמונה מדהימה בסרטים והמסך עצמו חבל על הזמן! אבל - ללאפטופ שלי יש יציאת VGA בלבד והתמונה לא יוצאת מי יודע מה, זה מעצבן אותי לאללה ולכן החלטתי למכור אותו הלאה. מי שמעוניין - 2709W גירסה A02 (נראה שבארץ כל הגירסאות שנמכרות הן עדיין A00, לפי שיחה שערכתי עם מישהו מחנות Panda's). נרכש אתמול ב 3600 ש"ח מאלכס - מוכר ב 3500 ש"ח כי הקופסה נפתחה והמסך נבדק - תוודאו קודם שיש לכם יציאת DVI או HDMI מהמחשב (כי עם יציאה אנלוגית התמונה יוצאת לא חדה מספיק). בקיצור: גירסה A02, אפס פיקסלים שרופים באחריות, 415 ש"ח פחות מזאפ. אני גר במרכז תל אביב. אבי - 052-6060634

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  25. אז אחרי שישבתי עליו אתמול ומשום מה עם כבל HDMI 1.4 הוא לא הציג לי תלת מימד טוב אלא זה ניראה כאילו זה כמו 4 תמונות והמשקפיים פשוט מצמצמות את זה ל2 אז החלפתי חיבור וחיברתי דרך הDVI ועכשיו זה עובד מעולה(עדיין צריך לעשות בדיקה עם ה PS3 דרך הכבל HD אבל מאמין שלא צריך להיות בעיה או לפחות מקווה) אז קיצר ניסיתי להתחיל לנגן סרטים בתלת מימד ופשוט אני לא מוצא תוכנה שמפעילה אותם הם בפורמט MKV והתוכנה שבאה עם המסך אומרת שהיא לא יכולה לנגן או חסר לה קודאק אז הורדתי כול מיני תוכנות אחרות לתלת מימד וכולם או שלא תומכות או שפשוט מציגות לי שתי תמונות זו לצד זו ולא משלבות אותם לתלת מימד.. אשמח לשמוע איזה רעיון\פיתרון כי אני כבר די נואש מזה.. אני יודע שאולי זה לא הפורום הכי מתאים אבל חשבתי א…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.