מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה, התחדשתי היום במסך 2312, זה עלה לי 970 ש"ח (לא מצאתי יותר זול) המסך פשוט פצצה- אין מילים. מסך מאוד מרשים הכל נמצא במקום - נראה לי שחשבו על כל דבר כשתכננו את המסך הזה ממליץ בחום.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את ה-ASUS ב-Ivory. ב-1340 ש"ח. רציתי לבדוק אותו במעבדה במקום, אבל היה שם תור ארוך. הם הבטיחו שתוך שבועיים אני יכול להחזיר אם משהו לא בסדר. לא היה לי כח לחכות, אז ישר לקחתי אותו הביתה. חבר'ה, המסך הזה מדהים!!!!!! דבר ראשון- 0 פיקסלים מתים/תקועים! המסך, עם החיבור בפעם הראשונה למחשב עשה Auto Adjust, ורואים מדהים!!! יש אמנם קצת מה לשחק עם הבהירות והניגודיות, אבל זה כבר בקטנה, זה עושים עם כל מסך. מאוד פחדתי לעבור ל-22 רחב אחרי שכל הזמן הייתי עם CRT 17, אבל זה כלום! ז"א, רואים נהדר, גם ממרחק קצר, והמרחק אצלי קצר. העיניים לא צריכות לטייל על המסך, קולטים את הכל במבט אחד. לכן כל אלה שמפחדים מ-22 רחב- אין מה לפחד. אני לא משתמש ב-Native Resoltion של המסך, כי מבחינתי היא קטנה מ…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מכאן: http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=823&catId=37 בדיקה זריזה בתנאי שטח הראתה תת-פיקסל אחד גמור, ייתכן ויש יותר בקצוות שלא הצלחתי לבדוק כיאות. המעמד שמוכרים אמנם מכוער, אבל ניתן לכיוון גובה, זווית אנכית ו-Pivot. די פונקציונאלי. בשביל מסך שאני תוקע אותו במשרד, שווה את הכסף.
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
אמנם הם יקרים . . . אבל במקום לקפוץ כל פעם מה19 ל 20 ול 24 והלאה, אני מעוניין לקנות כעת את ה 27 אינץ' עם כל החיבורי וידאו או היישר את ה 30 אינץ'. שוב, אני יודע שזה בסביבות ה 6 אלף לשם או לשם, אבל יש מעוניינים להצטרף לקנייה קבוצתית שלהם ? אם כן אני אפתח נושא נפרד, פשוט פה זה הזדמנות לפנות להמוני מעריצי DELL למיניהם (אתם) ;D מה אתם אומרים. מרימים את הכפפה לקניית החיות הלאה? http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=222-7315 וזה הדובה הגדולה ברוחב 69 סנטימטר . . . שתבינו על מה אני מדבר פה . . . זה מה שאתם רוצים לקנות כרגע, מול מה שאני מציע לקנות קבוצתית השווה פיזית בין דגם 2407WFP ו3007WFP http://accessori…
-
- 119 תגובות
- 18.7k צפיות
-
-
אז ככה הוא מאוד מרשים וגדול, המעמד שלו מסתובב 180 מעלות לכל כיוון (+- 10 מעלות) שזה מאוד נוח, ואפשר גם לכוון את הגובה של המסך. האיכות בצפיית הTV לא משו (אבל אני יוכל להיות יותר בטוח בהמשך כי זה מחובר עם כבלים לא משו שלא בדיוק מתאימים), הHD אני לא יכל להגיד לכם כי אני צריך לחקות למחשב החדש שלי (עד שבוע) אבל אני יכל להגיד לכם שחיברתי אותו לDVD וזה ניראה מאוד טוב אפשר לכוון את הכל דרך המסך (חוץ מרזולוציה), יש לו תכנותים עצמאיים שמתאימים לסוגי צפייה שונים (ממ אחד זה לסרטים אחד לספורט ואחד למראה טבעי) אפשר לחבר אליו 5 סוגים שונים של חיבורים (לצפייה) ובנוסף לזה יש לו כמה סוגי USB שונים (הגדול והקטן). אני יוסיף עוד מידע בהמשך (שיגיע המחשב החדש)
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום... שאני מסתכל על המסך מהצד יש שחור כזה לא ברור..... זה החיסרון בפאנל הזה שדיברו עליו?... חוץ מזה הוא סבבה...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבסוט אשששש רואים ממש יפה שני כניסות HDMI כניסת VGA ןDMI יש יציאה לסאונד מהמסך מה זה אומר? שאם מחברים משהו לכניסת HDMI ניתן לחבר רמקולים למסך ולשמוע דרכם למה לא ממליצים על המסך הזה פה?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מסך פשוט מעולה !! תלכו עליו ולא על הP כי פשוט אני לא מבין איך אפשר לראות משהו ברזולוציה יותר קטנה !!! סוף סוף קניתי אחרי ששיגעו אותי עם מבצעים פעם היה מבצע על הP עם נגן מוסיקה ב1250 אחרי זה ירידת מחירים וכאלה שהמליצו לפה וכאלה שהמליצו לפה . סוף סוף בחרתי וקניתי !!! :)
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אחלה מסך באמת אני נהנה כל שנייה ממנו אבל השאלה שלי זה אם חייבים להתקין את הדרייבר שבא עם המסך?
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
במצב שהמסך חשוך (והאור בחדר מכובה), אני רואה שהמסך מאוד מואר ויש קטע ממש מואר בחלק העליון של המסך שאני משחק או רואה סרט אני רואה שהחלק הזה יותר בהיר... מה עושים במצב כזה הבנתי שזו בעיה מוכרת.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן שאני בהתלבטויות קשות בקשר לסוג המסך שאני יקנה טאץ' או רגיל אם של חברה רצינית או סתם מותג מדבקה עם נתונים גבוהים יותר טובים עם רמקולים או בלי רמקולים וכו' . בסופו של דבר קניתי אתמול מKSP את המסך DELL U2211H שעל פניו בלי 90% מהדברים שציפיתי שיהיו לי על המסך שאני אקנה . והינה כמה נקודות שהופכות אותו למסך שהוא בכמה רמות טוב יותר ממסך LCD אחר בשוק : 1. מסך קל לתפעול ולהרכבה בצורה מפליאה . 2. לא מבריק ולא נוצץ כמו כל המסכים החדשים מסגרת סולידית חלקה פשוטה שמשדרת הרבה יותר סולידיות . 3. כפתורים בצד של הכיבוי והתפריט לא בולטים לעין דבר המוסיף למראה היוקרתי של המסך . 4. תמונה חדה ביותר עד לנקודה הכי קטנה , אין לי מושג למה הרבה אנשים ציינו פיקסלים שרופים וכו' . 5. לא…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מגיע איתו דיסק ולפי מה שהבנתי התוכנה לכיול כמו שאתם קוראים לזה היא MagicTune משום מה היא לא פועלת על ויסטה 32ביט בעקרון הצבעים אחלה אבל בכל זאת אני רוצה לנסות להפעיל אותה יש רעיונות?אולי תוכנה אחרת או שפשוט הגרסה שבאה עם המסך לא אמורה לפעול בויסטה ?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
לא יודע מה יש למסך או או למחשב שלי. בכל מקרה כמה בעיות 1. משום מה אני לא מצליח לשים את המסך על הרזולוציה הטבעית שלו. משום מה כשאני מנסה לשים אותו על 1680*1050 הוא פשוט לא מגיב. עכשיו אני על הרזולוציה שהייתה למסך ה 17 אינץ' שלי שזה 1280* 1024 ואני רואה בהגדרות של הכרטיס מסך שלי את הרזולוציה 1680 על 1050 אבל כשאני לוחץ עליו הוא פשוט לא מביא לי לשים אותו אגב הכרטיס מסך שלי הוא 8800 GT 2. הנורית האדומה של המסך אמורה להבהב כשאני מכבה את המחשב? תודה מראש לעוזרים אגב עדכנתי דרייברים וזה לא עזר
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין פיקסלים שרופים ואין דליפות אור, התמונה מדהימה בסרטים והמסך עצמו חבל על הזמן! אבל - ללאפטופ שלי יש יציאת VGA בלבד והתמונה לא יוצאת מי יודע מה, זה מעצבן אותי לאללה ולכן החלטתי למכור אותו הלאה. מי שמעוניין - 2709W גירסה A02 (נראה שבארץ כל הגירסאות שנמכרות הן עדיין A00, לפי שיחה שערכתי עם מישהו מחנות Panda's). נרכש אתמול ב 3600 ש"ח מאלכס - מוכר ב 3500 ש"ח כי הקופסה נפתחה והמסך נבדק - תוודאו קודם שיש לכם יציאת DVI או HDMI מהמחשב (כי עם יציאה אנלוגית התמונה יוצאת לא חדה מספיק). בקיצור: גירסה A02, אפס פיקסלים שרופים באחריות, 415 ש"ח פחות מזאפ. אני גר במרכז תל אביב. אבי - 052-6060634
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אז אחרי שישבתי עליו אתמול ומשום מה עם כבל HDMI 1.4 הוא לא הציג לי תלת מימד טוב אלא זה ניראה כאילו זה כמו 4 תמונות והמשקפיים פשוט מצמצמות את זה ל2 אז החלפתי חיבור וחיברתי דרך הDVI ועכשיו זה עובד מעולה(עדיין צריך לעשות בדיקה עם ה PS3 דרך הכבל HD אבל מאמין שלא צריך להיות בעיה או לפחות מקווה) אז קיצר ניסיתי להתחיל לנגן סרטים בתלת מימד ופשוט אני לא מוצא תוכנה שמפעילה אותם הם בפורמט MKV והתוכנה שבאה עם המסך אומרת שהיא לא יכולה לנגן או חסר לה קודאק אז הורדתי כול מיני תוכנות אחרות לתלת מימד וכולם או שלא תומכות או שפשוט מציגות לי שתי תמונות זו לצד זו ולא משלבות אותם לתלת מימד.. אשמח לשמוע איזה רעיון\פיתרון כי אני כבר די נואש מזה.. אני יודע שאולי זה לא הפורום הכי מתאים אבל חשבתי א…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי בפורום והאמת היא שלא ממש מצאתי אילו בדיקות כדי להריץ. תודה!
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, אחרי שנגמר המסך בחנויות ובמחסנים חיכיתי למשלוח הבא שלו שהגיע לפני כמה ימים, קניתי את המסך היום (במחיר טוב של 1100 שקל), היה לי את המסך 2370 של סמסונג שהיה לו בעיות זוויות צפיה מעצבנות, בדל אין את זה והמסך מצויין באמת, שאלה: בקופסה לא היה לי כבל חשמל למסך, האם זה דבר שהיה לכולם??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בצד ימין של המסך למטה ישנן איזה ארבע נקודות עגולות (לפי דעתי זה לא הפיקסלים שרופים) . אין לי מושג איך לתאר את העיגולים האלו אבל זה מה זה. מה ניתן לעשות בנדון?
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אשמח מאוד אם מישהו יוכל לפרט לי על הכפתורים השונים של המסך, מה צריך לבדוק במסך, איך אני מגדיר אותו בצורה הטובה ביותר, איזה חיבורים אני צריך לחבר... תודה רבה לעוזרים ושבת שלום! ;D
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אוקיי קניתי היום מBIGBOX את המסך ושהדלקתי אותו אז האיכות תמונה ישר מהקופסה היא נוראית להחריד. מסך מחשב CRT גוסס לעומת לעומתו נראה מצויין. איכות הטקסט היא נוראית. אחרי שהתעסקתי עם הOSD שלו איזה 25 דקות ושיניתי כל מידי דברים עדיין זה לא עזר. המסך יש לו תאורה חזקה ואיכות תמונה בטקסט נוראית. אפילו שהעברתי את המסך לTEXT MODE עדיין אני גולש למשל בYNET ועדיין האיכות מגעילה, הוא בהיר מדי והאור שלו חזק מאוד. שילמתי על המסך 900 שקל אבל עדיין לפי דעתי הוא לא שווה אפילו 100 שקל, שאפשר לקנות היום ב20 שקל מסך מחשב יד שנייה CRT. יש לציין שלפני המסך הזה היה לי מסך מחשב של AOC 19 אינטש LCD מלפני שנתיים דגם LM960 והוא נותן איכות תמונה בטקסט הרבה יותר טובה. בכל מקרה מתי שהייתי בBIGBOX לפני …
-
- 61 תגובות
- 11k צפיות
-
-
קניתי את הטושיבה וקיבלתי אותה היום אבל כשאני מחבר אותה למחשב אז אני רואה די מטושטש, זה אמור להיות כך? כי בטלוויזיה שפורפרת הרגילה שהייתה לי קודם לכן היה כך וחשבתי שבמסכי LCD אמורה להיות תצוגה כמו במחשב.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב הנושא הוא כזה : לאחר שהחלטתי לוותר על טלויזיה גדולה בחדר ולחסוך מקום -קניתי כרטיס טלויזיה למחשב מסוג Fly Video 2000 ומסך דגם ASUS VW202T עכשיו,רואים ערוצים,שומעים סאונד הכל טוב,חוץ מזה שאני רואה אוליי על 3/4 מסך בגלל שזאת תמונה מרובעת (ולא רחבה) במבנה של 3:4 במקום 16:9.חיפשתי הגדרות בתוכנה אבל ללא הועיל. למישהו יש רעיונות? תודה רבה והמשך יום טוב.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברי לפורום, אמרו לי פה בפורום שאיכות התמונה אינה טובה...זו שטות, היא מצוינת ואני מאוד נהנה מהמסך... מי שמחפש מסך ב1200 ש"ח זהו המסך בשבילו... ;D רז
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אז ככה קניתי לפני שבועיים את הU2311H מי RSM ויש לי בעיות מעצבנות שפשוט משגעות אותי: 1- כל הכפתורים נעולים חוץ מי כפתור ההפעלה\כיבוי, ממש מצויר על המסך מנעול. 2- כשאני מדליק את המחשב אין תגובה ורק אחרי שאני מנתק ומחבר את כבל הUSB של המסך, רק אז הוא עולה. 3- לפעמים באמצע משחק או המתנה של כ5-10 דקות המסך פשוט נכבה וצריך עוד פעם לשחק עם הUSB. למישהו זה קרה הדברים האלו ? כי אני כבר חושב להחליף אותו בגלל שכבר נמאס ואין איך לסדר את זה, אולי יש תוכנה למסך הזה או משהו שמסדר את זה ? תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-