מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי מחשב חדש וחשבתי לקנות מסך 22" אבל אחרי התייעצויות בפורומים ירדתי מזה ועכשיו אני מחפש מסך טוב ואיכותי 20". יש המלצות? תודה, קובי
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך הנ"ל, מתצוגה, מחיר 1200NIS איך הוא? איך לבדוק אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום התקלקל מסך הCRT שלי סוף סוף. מתוך לחץ, הלכתי וקניתי ללא שום קריאת ביקורות(לא היה לי מסך חליפי להשתמש בו) מסך 23.6 של פיליפס מדגם 243V5. אני לא רגיל למסכי LCD, אך יצא לעבוד עליהם קצת, ומעולם לא נתקלתי בדבר כזה: מרכז המסך בהיר ביותר, בעוד שהשוליים ממש כהים. ההבדל בצבעים כל כך בולט, עד שאני רואה איך אובייקט מסוים על המסך נהיה "כהה יותר" כאשר אני גולל את התמונה למטה או למעלה. כמו כן, בזמן הגלילה אני רואה שהבצעים של הטקסט ממש משתנים ומקבלים מין גוון ירקרק מוזר שכזה. אני זוכר שלLCD יש בעיה של "אחידות"- אבל שום דבר ברמה הזאת לא זכור לי. כמו כן, הקונסטרוקציה של המסך נוראית: המעמד כל כך לא יציב, שאפילו כשאני מקליד על המקלדת- המסך "מקפץ" טיפה. השאלה שלי לכם היא האם לדעתכם מדו…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים, בשבועות האחרונים אני עסוק בהתלבטויות לא פשוטות בין רכישת מסך "24 LCD למחשב בתקציב של 3.5K לבין רכישת טלוויזית LCD "32 בתקציב של 5K. הייעוד של הטלוויזיה הוא אינו לשמש כמסך מחשב אלא כאמצעי להצגת סרטים מהמחשב וחיבור לממיר של YES, במקרה זה אני אמשיך להשתמש במסך המחשב הנוכחי שיש ברשותי כיום. לעומת זאת, הייעוד של מסך המחשב הוא לשמש כאמצעי להצגת סרטים, חיבור לממיר של YES וכמובן כמסך מחשב לכל דבר. כפי שניתן לראות, הייעוד של כל אחד מהסכים הוא שונה בתכליתו ולכן גם הדבר מקשה על ההחלטה. אני מתלבט האם ההכלאה הזאת, בין מסך לטלוויזיה משתלמת או שמא עדיף לשמור על ההפרדה הזאת בין טלוויזיה ומסך מחשב על מנת להנות משתי העולמות בצורה הטובה ביותר. אשמח לשמוע את דעתכם ועצתכם בנושא על…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כיום מסך CRT ישן בגודל 17 אינץ'. הוא עונה על הצרכים שלי לגמרי (בעיקר אינטרנט ו-WORD) אבל הבעיה היא שאני עובד על המחשב שעות רבות והעיניים שלי מתחילות לכאוב לאחר זמן מה, אז נראה לי שהגיע הזמן להשתדרג. עכשיו, מה בעצם אני צריך כדי שאוכל לבהות במסך במשך שעות מבלי לעייף את העיניים? יכולת רענון גבוהה? ניגודיות טובה? רזולוציה? המסך הנוכחי שלי רץ על 100 הרץ, ולפי מה שהבנתי זה יותר טוב מרוב מסכי ה-LCD. האם זה אומר שמסך LCD ירצד לי יותר? כעיקרון, אין לי בעיה לקנות CRT חדש, אם לדעתכם זה כדאי. בכל מקרה, לא מעל ל-"19. חשבתי על ה-"19 LCD הרגילים של מאג ופיליפס. אבל שוב, הכי חשוב לי זה עניין העיניים. תודה רבה למי שיכול לעשות לי קצת סדר בבלגאן... אורן
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
רציתי המלצה על מסך 23 אינץ שישמש למשחקים ועבודה שוטפת בסביבות ה1000 שקל . המסך יהיה מחובר לכרטיס gtx 260 .
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
השימוש שלי במסך יהיה לשחק משחקי מחשב ולצפות בסרטים באיכות גבוהה, אני לא מתכוון לחבר ממירים של HOT או YES למסך הזה. מה שחשוב לי במסך שיהיה מעל 30 אינטש, שיהיה לו קצב רענון גבוה מ60HZ, שיראו בו את התמונה באיכות גבוהה. (לא חייב 4K אבל שיהיה לפחות FULL HD). ובעל אפשרות לחיבור לכרטיס המסך שלי ((NVIDIA GeForce GTX 760 (Gigabyte) ללא שימוש במתאמים שיפגעו באיכות. מבחינת מחיר 3,000 גג. מה דעתכם על האופציה הזו? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=884109 המפרט מחשב שלי מצורף למטה. תודה רבה מראש!
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אחרי שפטרתי את הבעיה הקודמת עם הריצוד יש לי בעיה אחרת אז ככה (אני אחזור על מה שרשמתי בהודעה הקודמת) יש לי מחשב נייד lg חדש חדש יש לי אותו 5 חודשים עלה לי 7000 ש"ח עכשיו המסך של המחשב נייד הוא "15 רזולוציה 1024*768 בעל 60 הרץ עכשיו הLCD בעל "17 עכשיו כדי שיראו טוב צריך לשים 1280*1024 בעל 60 הרץ אז מה שאני צריך זה שהמסכים יעבדו על הרזולוציה המתאימה להם כי ברזולוציה של המסך LCD אז במסך של הנייד זה ענק וצריך להזיז את העבכר לצדדים כדי לראות חלק מהדברים ואם זה ברזולוציה של המסך של הנייד אז במסך LCD לא רואים טוב מה עושיייייייים?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי מסך Samsung Syncmaster 245T וכתוצאה מהגודל שלו לא נשאר כל כך מקום בשולחן לרמקולים, זאת אומרת יש מקום אבל הם די קרובים למסך(כ20 ס"מ בכל צד) זה עלול לגרום נזק כלשהו למסך? אני מרגיש דביל שאני שואל את זה אבל שמעתי פעם שרמקולים צמודים למסך יכולים לעשות משהו /: בכל מקרה תודה...
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי לכולם. אני שוקל לקנות מסך בגודל של לפחות 27" ברזולוציה של 4K . עיקר השימוש הוא תוכנות צילום ועיבוד תמונות PHOTOSHOP LIGHTROOM ותוכנת אופיס, לכן אני רוצה מסך IPS, לא חשוב לי גיימינג. הדגם שכעת אני חושב עליו הוא DELL P2715Q אני מחפש חנות או מקום שניתן להתרשם ממסכים אלו, להתרשם מהנוחות של השימוש בווינדוס לאור בעיות SCALING, אך אינני מוצא חנות באזור הצפון. מישהו מכיר מקום שיש בו מסכים כאלו בצפון? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לחוות דעת על המסך הבא - 243V5LHAB https://www.ivory.co.il/catalog.php?q=&orderBy=&act=cat&id=2602&filters[1166][]=1170 ישמש לסרטים, גיימינג (FPS), ושימוש כללי. מסך יחסית זול, האם הוא נותן תמורה טובה למחיר? תודה, אורי
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אפשר לכוון את המסך ככה שיראו יותר טוב או שכדי להשאיר את כל ההגדרות כברירת מחדל??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב חדש וגם מסך חדש. אני מתלבט איזה מסך לקנות בסביבות המחירים 1000 ש"ח 22 אינצ'. אני משחק משחקים כמו fifa pro need for speed gta 4 וכו' רוב הזמן אני או משחק או גולש באינטרנט ופעם בכמה זמן אני כותב בוורד איזה מסמך. עכשיו יש כמה מסכים: מה הכי כדאי לי? Samsung SyncMaster T220 Samsung 2253BW Samsung SyncMaster 226BW
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
מה עדיף רחב 20 או 19 רגיל? כרגע ישנם 2 מתמודדים VP930 וה VX2025W. אני מעוניין לקבל המלצות מאלו שיש להם מסך רחב איך הם מסתדרים במשחקים ישנים יותר? לדוגמא המשחקים האלו לא תומכים ברחב - silkroad, ut, NFS Underground, MU וכו אם יש עוד שיקולים (פרט לכסף, סרטים ושולחן עבודה רחב) אשמח לשמוע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
אז ככה חברים,אחרי שקראתי כאן נראה לי כל אשכול אפשרי הגעתי למסקנה ש הDELL מספק את האכויות הטובות ביותר. עכשו השאלה שלי היא כזו,איזה עדיף לקחת 2007FP או 2007WFP. השימושים שלי במחשב הם לרוב:אינטרנט,מוזיקה,ויצירת מוזיקה. אז ככה שלפי דעתם מה כדאי לקחת? תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
למישהו ידוע אם ניתן לרכוש את vp930B מתצוגה/פיקסל שרוף בהנחה כלשהי..
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
לא שיש לי משהו נגד המסך אבל סתם ככה השאלה בכותרת
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה למכור מסך מחשב LCD, בגודל 19 אינש, מבית daewoo, המסך הוא כמו חדש (היה בשימוש פעמים ספורות בלבד), שמור ונקנה לפני כשנתיים במחיר מבצע: 779 ש"ח במקום המחיר המלא שהיה אז 1199 ש"ח. בכמה עליי למכור אותו כעת?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD של SAMSUNG SyncMaster 730B. לאחרונה עשה קצת בעיות והיום זה סופי, המסך מחובר ביציאת RGB וגם ביציאת DVI, אך המסך מהבהב למטה במנורה שלו, כאילו הוא לא מחובר למחשב. עושה בעיות עם ההדלקה שלו והכיבוי. מה נראה לכם הסיפור שלו? והאם כדאי לתקן מסך כזה? מה העלות תיקון? דברתי עם מישהו מהתחום והוא אמר שכנראה הספק הפנימי שלו הלך, סביבות ה-250 ש"ח. זה מבלי לבדוק או לראות את המסך. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש, מכיוון ש19 רגיל גדול לי מידי(מרחק ביני למחשב קטן) ומסכי 17 כבר לא באופנה, רציתי לרכוש 19 אינטצ' רחב שאני חושב שיהיה כמו 17 רק רחב יותר. איזה מסכים מומלצים בטווח המחירים הזה? ראיתי שכמה ממליצים על 943BW של סמסונג. הוא לא ישן כבר?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני עם המסך שלי כבר איזה 4-5 שנים טובות והגיע הזמן לאחד חדש..בעיה כבר לא מבין בכל העניינים האלה ואני צריך עזרה..התקציב שלי עד 1000 שקל ואני 99% מהשימוש יהיה למשחקים וסרטים..נורא חשוב לי הביצועים הרבה יותר מהגודל למשל אני אעדיף מסך 19 על פני מסך 22 אם ה19 הרבה יותר טוב מהבחינה הזאת..תודה על העזרה כמו גם תהיתי האם יש מפצל עם 2 יציאות HDMI שמתחבר לDVI במחשב ככה שאני אוכל לחבר את המסך הנ"ל ועוד מסך שברשותי למפצל וממנו יצא כבל DVI למחשב וככה פשוט אוכל להחליף בין שתי המסכים בין משחק לבין ראיית סרט..שהקטן כמובן מיועד בעיקר למשחקים
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אני כשבוע-שבועיים רחוק מלקנות את המסך הזה, קראתי על אחיו הקטן (E207WFP) וצודק mcfly שאומר שהפאנל שלו ממש לא שווה את המסך הזה. הדבר שמדאיג אותי בקשר ל 2007 הוא זמן התגובה שלו (16ms), האם מישהו יכול להביא לי תשובה חד משמעית שזמן התגובה זה לא פוגע? אני יודע שלמשחקים זמן תגובה נמוך זה דבר קריטי. כרגע יש לי מסך CTX PR711F, מחובר עם המחשב לאל פסק שלי, שאלתי היא, האם ה 2007 לוקח יותר "מיץ" מאשר מסך 17 אינ'ץ ממוצע? אם כן מה ההבדל?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! החלטתי שאין מנוס מליבור סופסוף ל LCD למרות שאני עדיין משוכנע שב CRT רואים טוב יותר אני מעוניין במסך 22" עד 1000 ש"ח (לא חובה לנצל את כל ה1000 - אני אשמח למסך טוב ב 800-900 ש"ח גם כן ) - רוב העבודה שלי עם המסך תהיה משרדית בעיקר אבל גם קצת משחקים פה ושם. בבקשה תמליצו לי פה על מסכים במסגרת התקציב הזה ואם אפשר גם לציין את הפרמטרים החשובים בקניית מסך (ניגודיות, זמן תגובה וכו'). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
היי, קודם כל המסך הנוכחי שלי - Dell U2312HM וואלה אני ממש מרוצה ממנו. אבל רוצה להתחדש. מחפש מסך 27 אינטש בשביל עבודה רגילה, משחקים במחשב ומשחקים בסוני (מתכוון לחבר את הסוני למסך). כיוון שאני מתכוון לחבר את הסוני והוא תומך ברזולוציות של FHD ו4K אני צריך מסך של FHD - רזולוציה של 1920x1080. (4K רזולוציה גדולה מדיי ל27" וגם צריך הרבה כוח עיבוד אם אני רוצה לשחק ברזולוציה הזאת) המחשב שלי- I7 8700k GTX1060 6GB 16GB ram לא בטוח שיש הרבה משחקים שאוכל להריץ ב120FPS. אבל בכל זאת חשבתי על זה- Samsung C27FG73FQM https://ksp.co.il/?uin=43464&select=.1304..230..2241. תקציב - ±2000…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם!! רציתי לדעת מה דעתכם על המסך 740N 17'' LCD 8ms של סמסונג שמחירו 1100 ש"ח ומה הפירוש DVI שקשור לנושא המסכים?? תודה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-