עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם נדפקה לי הטלויזיה ואני מעוניין למצוא תחליף השימוש העיקרי שלי בה הוא לצפייה בסרטי DVD האם יש הבדל מהותי בצפייה בסרט במסך מחשב של 22 אינצ' לדוגמא לעומת מסך LCD טלויזיה באותו הגודל? יש המלצות למוצר? אני לא מחפש משהו בומבסטי ובמחיר של לא יותר מ600-750 ש"ח תודה!

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  2. Started by sgsg,

מסך ה- CRT של סבא וסבתא שלי הלך לעולמו ואני מחפש להם מסך LCD חדש ופשוט עד 1000 שקל. אני חושב שיתאים להם מסך 19-20 אינץ' ועדיף שיהיה ברזולוציה טבעית כמה שיותר נמוכה או שיוכל לעבוד טוב גם ברזולוציה שאינה טבעית. אין צורך ב- PIVOT ביציאות HDMI/USB או אחרות, המסך מיועד לקריאה באינטרנט בלבד.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם. בשעה טובה הוחלט הן מצידי והן מצד הבנק על קניית מסך חדש השבוע\תחילת שבוע הבא. ככל הנראה זה יהיה אחד מן השנים: Asus PG279Q Acer XB271HU השאלה היא כיוון שהמסכים הללו הושקו ב2016 השכל נותן שמשהו חדש בשוק כבר היה אמור להתבשל מזמן מבחינה טכנולוגית ו/או דגמים חדשים, אם מישהו יודע לתת צפי לעתיד האם שווה לחכות ל"דבר הבא" בתחום בחודשים הקרובים או שלא אמור להיות שום חדשה בעתיד הצפוי ופשוט לקנות. ניסיתי לחפש ולא מצאתי כ"כ התיחסות לזה. תודה לכולם.

4. Started by roy_BB,

אני צריך עזרה בקניית מסך,הבעיה היא שהכרטיס מסך שלי הוא מובנה ומן הסתם לא ברמה גבוהה. צריכה להיות התחשבות בזה כשקונים מסך או פשוט לא להתייחס? אם כן,אז איזה מסך 22' מומלץ שלא יעבור את ה 1000 ש"ח? תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by 217agent smith,

ברצוני לרכות מסך מחשב בגודל של 23 אינצים. המסך מיועד לשימוש במחשב שלי ולחיבור הxbox 360. לכן אני אדרוש שלמסך יהיה חיבור hdmi וחיבור dvi. התקציב שלי עומד על כ1000 שקלים, עם חריגה של 300 שקלים. אין לי בעיה לקנות מכל חנות, העיקר שתהיה אמינה. אשמח אם למסך יהיה זמן תגובה קצר ככל האפשר היות ואני משחק במשחקי יריות גוף ראשון. אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי, בתשובה מראש נועם.

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  6. למפרט כזה.. לוח אם- asus p5kcm-pl מעבד- e 8400 כרטיס מסך- hd 4580 1gb ספק- enermax 420watt זכרונות- ocz reaper 2gb

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by Shi_IL,

שלום, יש לי מחשב נייד של acer דגם: 4820TG עם כרטיס גרפי של ATI דגם: HD 5650 עם 1GB. אני מעוניין לקנות מסך מחשב שאחבר אותו באמצעות כבל HDMI וככה אוכל לעבוד על מסך גדול יותר. ניגשתי לחנות מסויימת כדי לבדוק מסכים ואף נתנו לי לחבר את המחשב כדי לראות איך זה עובד. כאשר חיברתי את המחשב למסך 24' Full HD של PILOT התצוגה לא הייתה טובה ולא הצלחתי לשנות את הרזולוציה כדי לשפר אותה (המסך נראה גרעיני כזה) ואילו כאשר חיברתי את המחשב למסך 23' HD של אותה החברה היה אפשר לראות הרבה יותר טוב. למרות שלא הייתי בטוח שזה התצוגה הכי טובה. אשמח לדעת מה למה לדעתכם זה קרה? האם המחשב שלי יכול בכלל להוציא תצוגה טובה למסך Full HD? איזה מסך הייתם ממליצים לי לקנות בתקציב של +/-1500? (לצפייה בסרטים, משחק…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני הולך לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב, ואני מתלבט איזה מסך להוסיף לו. התקציב הוא 800 ש״ח. חשבתי על ה- SAMSUNG Samsung S22A350B LED 21.5 חיפשתי בעיקר בגדלי 21.5״ בגלל שאני רוה שהמסך יהיה איכותי ומתאים לגיימינג ואני לא בטוח שאקבל את זה עם מסך 23״ בטווח המחירים האפשרי בשבילי. מה אתם אומרים? אשמח לקבל המלצות

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Roeebaeloha,

שלום ראיתי פה בפורום המלצות לקניית מסך 1440p והומלצו לי שלושת המסכים הבאים: QNIX QX2710 X-Star DP2710 Crossover 27Q נאמר לי שכמה פה בפורום קנו את המסכים הללו מ-Ebay רציתי לשאול אם על המוצר נילקח מכס ומע׳׳מ וכמה יצא הסכום הכולל? ובכלל על חוית רכישת המסך תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. חשבתי שמישהו יביא לי מסך מחו"ל, איפה שהוא נמצא זה זול, ואין לו בעיה להביא. אבל אז חשבתי שבמזוודה רגילה מסך מחשב בגודל 24"/25" יכול אולי להינזק בעת המשלוח לארץ (בהנחה שהמזוודה בכלל תגיע לארץ ולא יהיה טעות והיא תגיע למדינה אחרת ואז לארץ אחרי כמה ימים חבולה ופתוחה). אז אני מבין שזה לא ריאלי ועדיף להשתמש בחברת משלוח עם ביטוח כן ? (מישהו הביא מסך כזה ארצה בטיסה?)

11. אני מעוניין לרכוש מסך, אשר ישמש אותי למשחקים, סרטים ועבודה. כרגע אני משתמש בשני מסכים - מסך טלויזיה 32 שמחובר למחשב + מסך 19 שטוח של MAG 1400x800 אני מעוניין במסך אשר יחליף את הטלויזיה. חשוב לי שבנוסף לאיכות התמונה, המסך יהיה נוח לקריאה. המחשב משמש ברוב השבוע לקריאה ולכתיבה, ושימוש באפליקציות משרדיות. דרך אגב, מפרט המחשב: Q6600 מומהר ל 3.11 4G RAM Sapphire 7700 HD Edition 1GB לעניין: נתקלתי בכמה מסכים במחירים דיי זולים באתר של האוניברסיטה הפתוחה: מסך "23.6 MAG LED IPS H2204 FULL HD 669 ש"ח מסך מחשב 22 אינץ' Samsung סמסונג דגם S22b300B 599 ש"ח מסך מחשב 24" LED 1080*1920 innova 650 ש"ח האם המסכים האלה שווים משהו ? המחיר טוב ? העדפה שלי למסך גדול ככל האפשר, האם ה Innova…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by eey,

אני רוצה לקנות מסך חדש. התקציב הוא בערך 1000 ש"ח. חשוב העיצוב. אני משתמש בו בעיקר ללימודים (אופיס וכו') ולסרטים. לעיתים רחוקות למשחקים ככה שהצד של הגיימינג לא יותר מדי חשוב. אני מתלבט בין שני המחשבים הבאים:. HP Pavilion 23xi 23-inch Diagonal IPS LED C3Z94AS Hp http://fre.co.il/items/156375-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-HP-Pavilion-23xi-23-inch-Diagonal-IPS-LED-C3Z94AS-Hp Dell S2340L http://fre.co.il/items/143027-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-DELL-S2340L-OP-RD03-6427-%D7%93%D7%9C מה עדיף? אם למישהו יש הצעה נוספת היא תתקבל בברכה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by eyal4,

אני רוצה לקנות מסך מחשב טוב למשחקים עם איכות טובה ועם אפשרות לשחק איתו גם בסוני 3. ראיתי את המסך LG W2220P http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=27571 ורציתי לדעת אם שווה לקנות אותו????

14. Started by shacoshe,

שלום אני רוצה לקנות מסך 24 אינץ של LG אך אני נתקל במספר נתונים שמבלבלים אותי ,ואני לא ממש יודע במה לבחור השימושים העיקרים שלי הם : תלת מימד ,פיתוח תכנות , משחקים ,גלישה באינטרנט אני עומד בפני מספר אפשרויות ולא יודע מה ישמש אותי יותר וכמה משמעותים הנתונים הללו או כמה זניחים (א ו ב מתמקדים במסכים עם 2 מיילי שניות) א) מסך LCD רגיל , האפשרויות הן אלו , שאני גם שם לא יודע מה הכי טוב W2442PA , W2453V , W2453SQ ב) מסך LCD LED עם נתונים טובים גם באותה קטגוריה של 2 מילי שניות W2486L ג) או בכלל לעלות ל 5 מילי שניות ולקחת מסך עם רזולוציה של 1200*1920 ולקחת אחד מאלו L246WH , L246WHBN , W2452T כמה משמעותי או זניח ההבדל בין 2ל 5 מיילי שניות ,? כמה משמעותי התמונה במשחקים , סרטים ושימוש…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by lesForce,

אהלן אני זקוק למסך מחשב נוסף בתקציב של 800-900 שקל. כבר רכשתי dell 2311 לעצמי ואני מאוד מבסוט ממנו. הייתי קונה עוד אחד כמוהו אבל לפי מה שהבנתי מפסיקים ליבא אותו. השאלה היא האם כדאי ללכת על הסמסונג בעל ips או לחכות ולראות אם יבוא משהו יותר "שווה"?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי אני רוצה לקנות מסך כמו שמפורט בכותרת, כאשר השימוש המרכזי שלו יהיה להתחבר בHDMI ללפטופ כשאני נמצא בבית דברים חשובים: 1. אני קונה אותו מפנמה אז המחיר אמור להיות יותר זול מבארץ, האם כשאני מגיע אני משלם מכס או מעמ או שמותר לי לייבא מסך אחד מחול? 2. חשוב שתהיה למסך אחריות בינלאומית לשימוש בישראל 3. FULL HD 1920 4. בגלל שהמסך נקנה בחול כנראה שיהיו שם דברים שעוד לא הגיעו לארץ, אז אם אתם יודעים על משהו טוב כזה תמליצו תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. קניית מסך מחשב 22 או 24 שמתחבר לPS2 וPS3 וכמובן גם למחשב ב- FULL HD עד 1000 שח תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by arad gonen,

שלום אני מעוניין לקנות את מסך מחשב דגם:ViewSonic VX2240W האם זה טוב? ויפעיל את הכול באיכות גבוהה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  19. Started by Kobi_4,

שלום לכולם רציתי לבדוק האם כדאי לרכוש מסך זה http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&cat_id=71&item_id=242 נתנו לי אות במחיר מצוין האם שווה?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  20. Started by TempoMempo,

שלום תותחים, אני מעוניין לקנות מסך מחשב 28-30 אינ'ץ הכי זול שאני יכול שיענה על הצרכים שלי. השימוש היחיד שאני אעשה במסך זה הוא לשחק פוקר על כמות גדולה של שולחנות בו זמנית. כיום יש לי מסך 24 אינ'ץ ובו אני יכול לשחק על 9 שולחנות פוקר במקביל. בכל שולחן ישנם מספרים סטיסטים קטנים שאותם אני צריך לראות. הבעיה הראשונה : 9 שולחנות במקביל זה לא מספיק לי ואני מעוניין לשחק על 12 או 16 שולחנות בו זמנית. הבעיה השניה : כיום המספרים הסטיסטים מופיעים בקטן מאוד ובמידה ואני אקנה מסך גדול יותר אני אוכל לראות אותם טוב יותר. חשבתי לקנות מסך 28-29-30 אינ'ץ 4K. שאלות : 1. על איזה מסך אתם ממליצים (קצב רענון מסך לא נראה לי רלוונטי לשימ…

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. שלום, כיום יש לי מחשב מלפני 4 שנים שאז בזמנו הוא היה רצחני, עלה לי בסביבות ה12 אלף. היום הוא נחשב גרוטאה כמו כל מוצר אלקטרוני שמקבל בלאי. העבודה העיקרית במחשב שלי זה עריכת מוזיקה, תמונות... אני ניסיתי להתשמש בשני מסכי סמסונג 22 אינץ' אבל באמת שזהעשה לי כאב ראש וכאב עיניים הרוחב המטורף של שני מסים זה באמת לא בשבילי. עכשיו ההתלבטות שלי היא כזאת, המסכים בארץ בעיקר ה-dell 2711 וה-3008WFP הם overpriced שחבל על הזמן אבל אני מרגיש שאין לי אפשרות אחרת וזו השקעה די חד פעמית.. אני מרגיש שאין לי ברירה אלא לרכוש אותם בארץ. ההתלבטות שלי זה בנוגע לרזולוציה ושטח נקודה, ב-27 יש רזולוציה של 2600 כפול 1440 וב-30 זה 2600 כפול 1600 עכשיו השאלה שלי זה האם ההבדל משמעותי , האם ההבדל גדול במבחינ…

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. שלום, בהתאם למפרט הבא שמצאתי בפורום: https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=263933 איזה מסך מחשב מומלץ? עד 1200₪ תודה

23. Started by scylla,

שלום לכולם, אני עתיד לקנות מסך מחשב בקרוב וכרגע אני בתאילנד ושוקל קנייה של מסך כאן מטעמי חסכון ואולי קניית מסך יותר גדול. השימוש הוא לסרטים (ללא משחקים) ואין צורך במסך HI END איכותי במיוחד. חשוב מאוד הגודל בעיקר - 24-28 אינץ'. יש המלצות לדגמים ספיציפים או ממישהו שהיה בתאילנד ויוכל לשפוך אור על הנושא? בברכה, רן.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ישראל ישראל,

יש לי חבר שרוצה לקנות מסך מחשב עד 24 אינץ המסך ישמש להכל אבל בעיקר למשחקים (גיימינג) מבחינת כרטיס מסך כרגע יש RX580 8GB שבעתיד אולי יוחלף לדגם יותר חזק... רציתי לקבל המלצות כי הרוב הגדול בפורום ממליץ על DELL וחלקם על LG או סמסונג... ממה שידוע לי פאנל IPS יותר עדיף על פאנל VA או שאר הפאנלים קראתי גם בימים האחרונים שMS נמוך לא בהכרח מראה ביצועים גבוהים יותר במשחקים ושגם הרץ גבוהה לא בהכרח יותר טוב למרות שאני לא בקיע במסכים לעומת חלקי מחשב כן אשמח להמלצות מה עדיף לחבר לקנות עד תקציב של 1K גג 1.2K אם יש בזה צורך כמובן... ד"א לא חשוב במסך יציאות ופיצרים כי הכל מחובר למחשב עצמו אז אין דרישה לתוספות שמייקרות את העסק ללא צורך תודה רבה לכל מי שיעזור ו…

• 15 תגובות
    • 4.7k צפיות
  25. Started by xshlomix,

אני מעוניין לקנות מסך LED שמתאים למשחקים בגודל 23-24'' מסך הכולל כניסת DVI יחס ניגודיות מירבי מבחינת תקציב אני לא מוגבל בדקתי את ה- LG IPS236v מכל הבחינות הוא עונה על הציפיות פרט לעובדה שזמן התגובה שלו הוא 5 m/s יש למישהו המלצה לגבי מסך איכותי והאם זמן התגובה ממש משמעותי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים